eitaa logo
گالریاس
657 دنبال‌کننده
14.5هزار عکس
13.1هزار ویدیو
125 فایل
ارتباط با مدیر @Zahra_askarifar خوش اومدین به کانال خودتون گالریاس گالریاس یه کانال تلفیقی و متنوعه برا خاص پسندان کپی از مطالب کانال با ذکر صلوات برای ظهور آقا صاحب الزمان عج جایز است. 😉 یه اصفهونه و یه گالریاس 😉 ✅تبادل بنر آری ❌تبادل ادمینی
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌄 برادر دو قلوی دماوند هم پیدا شد😄 🌺👈گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍁 شاید باورتون نشه که محروم ترین استان کشور، چنین مناظر بدیع و چشم نوازی داشته باشه! 🔹بندر بریس- چابهار 🌺👈گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌲لاداغ لار، این عجایب طبیعت در بیست و پنج کیلومتری شمال شرق تبریز در کنار بزرگراه اهر_تبریز و اتوبان میانه_زنجان قرار دارد. 🔅 مرتفع ترین نقطه آن ها کوه بلقیس است که سه هزارو سیصد متر بالاتر از سطح دریا قرار گرفته است و وسعت آن ها چیزی در حدود هفتاد کیلومتر مربع می باشد. 🔅 برخی از گفته ها و شنیده هایی که از گذشتگان نقل می شود این طور روایت می کنند که چون آثاری از اقوام ماد در منطقه وجود داشته نام ماد نشان را برای انتخاب کرده اند، که با گذشت زمان و سال های متمادی کم کم به ماه نشان تغییر یافته است. 🔅مادها برای سال ها در روستای ماد آباد که ۱۵ کیلومتر با ماهنشان امروزی فاصله دارد زندگی می کرده اند و آثاری همچون قلعه بهستان و ستی قلعه از دوره ساسانیان در آن منطقه باقی مانده که اثباتی برای این نظریه است. 🌺👈گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔶#هنرکده_یاس🌹 👈این قسمت : آموزش ویترای- قسمت دوم و پایانی (هنر نقاشی روی شیشه)🔹
🔶 🔹مراحل کلی نقاشی ویترای برای ظروف گرد و ناهموار که امکان ریختن رنگ وجود دارد، رنگ آمیزی می بایست تکه تکه اجرا شود. هر بار ظرف را طوری قرار می دهید که یک قسمت آن با افق موازی قرار گیرد، آن قسمت را رنگ آمیزی کرده و اجازه می دهید خشک شود. 🔹سپس مجددا ظرف را چرخانده و قسمت دیگر را رنگ آمیزی می کنید. 🔸تکنیک wet on wet (خیس روی خیس) حرکت قلمو برای ترکیب دو رنگ، می تواند به صورت رفت و برگشتی، ضربه ای، یا چرخشی باشد که هر کدام بافت خاص خودشان را ایجاد می کنند. 🌺👈گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
هدایت شده از Z.askarifar
🔹 تکنیک wet on wet
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣آهنگ زیبای یه ساعت فکر راحت 🎶با صدای بابک جهانبخش
babak.mp3
2.23M
📣آهنگ زیبای یه ساعت فکر راحت 🎶با صدای بابک جهانبخش 🌺👈گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣آهنگ زیبای آتش 🎶با صدای رضا بهرام 🌺👈 گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📣خبر📣خبر📣خبر 🔹یک خبر خوب برای اعضای کانال گالری یاس 🌹 💠🔅💠 🔹دوستان همراه ان شاالله شنبه شبها کنفرانس تغذیه سالم داریم😊 🔅🔹«توسط سرکار خانم حاجیان مشاور تغذیه و رژیم درمانی»🔹🔅 🔹یک شگفتانه یلدایی برای اعضای خوب کانال گالری یاس🍁 ‼️‼️‼️ 🔹🔸همراهان و عزیزانی که تمایل به دریافت مشاوره تغذیه و ارائه رژیم غذایی (چاقی، لاغری، بارداری، کودک...) هستند میتوانند روزهای دوشنبه به گفتگوی خصوصی ایشان مراجعه کنند.🍁 🌺👈 گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
❇️ با سلام و ادب خدمت اعضای محترم کانال. 🔺بنده در خدمتتون هستم با ارائه مطالبی پیرامون تغذیه سالم❗️ ♻️ به دلیل اهمیت موضوع و آشنایی با اصول اولیه تغذیه جلسه اول را به معرفی هرم غذایی و گروههای غذایی اختصاص میدهم. ✳️♨️♨️✳️
♻️🔺♻️🔺♻️ 🍏 1⃣ 🔺سالم زيستن، داشتن تغذيه صحيح است. 🍎 🏵 تغذيه صحيح يعنی رعايت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذايی روزانه. 🥗🍅🥒 ✅ تعادل به معنی مصرف مقادير كافی از مواد مورد نياز برای حفظ سلامت بدن است. ✅ تنوع يعنی مصرف انواع مختلف مواد غذايی كه در ۴ گروه اصلی غذايی معرفی می شوند. ✅بهترين راه اطمينان از تعادل و تنوع در غذای روزانه استفاده از هر ۴ گروه اصلی غذايی است. 🌺👈 گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
♻️🔺♻️🔺♻️ 🍏 2⃣ 🏵 چهار گروه اصلی غذايی عبارتند از: گروه نان و غلات،🍞 گروه ميوه ها وسبزي ها،🥦🍊 گروه شير و لبنيات،🥛 گروه گوشت، حبوبات، تخم مرغ و مغزها. 🍗🍳🍲 ✅مواد غذايی هر گروه، دارای ارزش غذايی تقريباً يكسان هستند و می توان از يكی به جای ديگری استفاده كرد. ✅مقايسه مقدار مصرف روزانه از گروه های غذایی را مي توان با استفاده از شكل يك هرم نشان داد. 🌺👈 گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
♻️🔺♻️🔺♻️ 🍏 3⃣ 🏵 هرم غذايی چيست؟ 🔺هرم غذايی نشان دهنده گروه های غذايی و موادی است كه در هر گروه جای می گيرند. 🔅قرار گرفتن مواد غذايی در بالای هرم كه كمترين حجم را در هرم اشغال می كند به اين معنی است كه افراد بزرگسال بايد از اين دسته از مواد غذایی كمتر مصرف كنند. (مانند قندها و چربی ها) 🔅هر چه از بالای هرم به سمت پايين نزديك می شويم حجمی كه گروه های غذايی به خود اختصاص می دهند بيشتر می شود كه به اين معنی است كه مقدار مصرف روزانه اين دسته از مواد غذایی بايد بيشتر باشد. ♻️شناسایی گروههای غذایی به عنوان راهنمایی برای تعذيه كليه گروههای سنی در جامعه ضروری است و پايه و اساس برنامه ريزی غذایی همه افراد می باشد كه البته در گروههای سنی مختلف قابل انطباق با شرايط ويژه آن گروه است. 🌺👈 گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
♻️🔺♻️🔺♻️ 🍏 4⃣ 🏵گروه نان و غلات 🍞🌮 اين گروه شامل انواع نان، برنج، ماكارونی، گندم و جو است. ✅مواد مغذی مهم: انرژی، بعضي از انواع ويتامين های گروه ب، آهن و مقداری پروتئين. ✅واحد اندازه گيری: هر واحد از اين گروه برابر است با يك برش 30 گرمی از انواع نان (به اندازه يك كف دست از نان سنگك، بربری يا تافتون در مورد نان لواش چهار كف دست معادل 30 گرم است)، نصف ليوان ماكارونی يا برنج خام معادل يك ليوان از شكل پخته آن ها، نصف ليوان غلات خام معادل يك ليوان پخته غلات. ✅مقدار مصرف: براي افراد بزرگسال سالم مصرف روزانه ۱۲-۱۰ واحد توصيه میشود. اين گروه برای تامين انرژی، رشد و سلامت دستگاه عصبی لازم است. 🌺👈 گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
♻️🔺♻️🔺♻️ 🍏 5⃣ 🏵نكات مهم در استفاده از گروه نان و غلات 🌸۱- بهتر است برنج به صورت كته مصرف شود. 🌸۲- بيشتر از نان های حاوی سبوس (مثل نان جو و سنگك) استفاده شود. 🌸۳- برای كامل كردن پروتئين گروه نان و غلات بهتر است آن ها را به صورت مخلوط با حبوبات مصرف كرد (مثلا" عدس پلو، باقلا پلو، عدسی با نان و غيره). 🌺👈 گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
♻️🔺♻️🔺♻️ 🍏 6⃣ 🏵گروه ميوه ها و سبزی ها 🔅اين گروه شامل موارد زير است: 🌸الف- سبزی ها و ميوه های غنی از ويتامين C (مثل سبزی های برگی، گوجه فرنگی وفلفل دلمه ای و ميوه هايی مثل مركبات). 🌸ب- سبزی ها و ميوه های غنی از ويتامين A شامل سبزی ها و ميوه های به رنگ زرد، نارنجی، قرمز و سبز تيره و سبزی های برگی (مثل اسفناج، هويج، گوجه فرنگی، طالبی، زردآلو و شليل). 🌸ج- ساير سبزی ها يا ميوه ها (مثل سيب، موز، هلو، گلابی، انواع توت ها، گيلاس، انگور، هندوانه، كرفس، بادمجان، كدو، سبزی خوردن، قارچ، پياز و كاهو). ✅مواد مغذی مهم: انواع ويتامينها، انواع املاح و فيبر. ✅واحد اندازه گيری: هر واحد از اين گروه برابر است با يك عدد ميوه متوسط (يك عدد سيب يا پرتقال يا هلو) يا يك چهارم طالبی متوسط يا نصف ليوان حبه انگور يا ۳ عدد زردآلو يا نصف ليوان آب ميوه و يا يك ليوان سبزی برگی مثل: كاهو و سبزی خوردن يا نصف ليوان سبزی پخته يا يك ليوان سبزی خام خرد شده. 🔅مقدار مصرف: بـــرای افـــراد بزرگسال سالم روزانه 4 -2 واحد ميوه و 5-3 واحد سبزی توصيه میشود. اين گروه برای حفظ مقاومت بدن در برابر عفونت ها، ترميم زخم، بهبود ديد در تاريكی و تقويت بينايی و سلامت پوست ضروری است. 🌺👈 گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
♻️🔺♻️🔺♻️ 🍏 7⃣ 🏵گروه شير و لبنيات اين گروه شامل شير، ماست، پنير، كشك و بستنی است.🥛🧀 ✅مواد مغذی مهم: پروتئين، كلسيم، فسفر، بعضی از انواع ويتامين های گروه B و ويتامين A. ✅واحد اندازه گيری: هر واحد از اين گروه برابراست با يك ليوان شير يا يك ليوان ماست يا 60-45 گرم پنير (دو قوطي كبريت پنير) يا يك ليوان كشك پاستوريزه يا يك و نيم ليوان بستني. ✅مقدار مصرف: برای افراد بزرگسال سالم مصرف روزانه 3-2 واحد توصيه می شود. اين گروه برای رشد، استحكام استخوان ها و دندان ها، و سلامت پوست لازم است. 🌺👈 گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi
♻️🔺♻️🔺♻️ 🍏 8⃣ 🏵نكات مهم دراستفاده از گروه شير و لبنيات 🌸1- حتی الامكان از شيرهاي پاستوريزه كم چربی (5/2 درصد يا كمتر) استفاده شود. 🌸2- در صورت دسترسی نداشتن به شير پاستوريزه به شير تازه مقداری آب اضافه شود و به مدت بيست دقيقه جوشانده شود. 🌸3- حتی الامكان از پنيرهای تهيه شده از شير پاستوريزه استفاده شود. 🌸4- پنير تازه را بايد به مدت حداقل 2 ماه در آب نمك نگهداری و سپس مصرف كرد. 🌸5- بستنی های تهيه شده از شير پاستوريزه و يا جوشيده مصرف شود. 🌸6- حتماً قبل از مصرف هر نوع كشك بايد مقداری آب به آن اضافه كرد و حداقل 10-5 دقيقه در حال به هم زدن جوشاند. 🌺👈 گالری یاس👇 🌺👉 @galeriyasrazeghi