1_815259194.mp3
9.93M
🎙 #بشنوید
صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مداحان بهمناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها)
چهارشنبه ۹۹/۱۱/۱۵
#رهبر_معظم_انقلاب:
♦️همهی ما، بخصوص زنهای این جامعه، باید حقگزار و قدردان رسالت و پیام آن رهبر و پیشوای فقید عظیمالشّأنی - یعنی امام بزرگوار(ره) - باشیم که با قیام و حرکت خود و با مطرح کردن ارزشها و عظمتهای اسلامی و درخشندگیهای شخصیتهای صدر اسلام - از جمله فاطمهیزهرا(علیهاالسّلام) - ما و بیش از همه زنهای ما را زنده کرد.
۱۳۶۸/۱۰/۲۶
توییت استاد #علیرضا_پناهیان
مجلس با تأخیرش درباره #طرح_شفافیت و بدتر از آن با عدم تصویب شفافیت نشان داد از رشد سیاسی کافی برخوردار نیست و از انتظارات مردم انقلابی فاصله دارد. چه کسانی در مجلس میخواهند به عنوان #مجلس_انقلابی لطمه بزنند؟
این با شهامت یک مجلس انقلابی سازگار
نیست.
فرهنگیان فرهیخته ناحیه ۲
📚 شبههٔ «مرجعیت سیاسی» امام خمینی (١) 👈 بهمناسبت آغاز دههٔ فجر 🇮🇷 1️⃣ آیا آیتالله خمینی (ره)، در
📚 شبههٔ «مرجعیت سیاسی» امام خمینی (٢)
👈 بهمناسبت دههٔ فجر 🇮🇷
1⃣ نخستین بار شبههٔ «سیاسی بودنِ مرجعیت آیتالله خمینی» را در سال ۱۳۷۵ از فرزند یکی از روحانیون دارای مقام و منزلت در جمهوری اسلامی ایران شنیدم. با تأسف و ناراحتی فراوان به ایشان پاسخ دادم. برایم روشن بود که این سخنان از او نیست بلکه شنیدههایش از پدر است.
2️⃣ سالها بعد در هفتهنامهٔ «پنجره» (شماره ۶۳، ۱۷ مهر ۱۳۸۹) مصاحبهای خواندم از آیتالله شیخ محمد یزدی که از دوستان پدر آن فرد است. برایم محرز شد که کسانی در حوزهٔ علمیهٔ قم این شبهه را مطرح میکنند و آن را گسترش میدهند. آقای یزدی گفته بود:
3️⃣ «یکی دیگر از کارهای بسیار مهم #جامعه_مدرسین در قبل از پیروزی انقلاب #اعلام_مرجعیت حضرت امام بود. وقتی عوامل رژیم امام (ره) را دستگیر کردند ایشان عنوان مرجعیت نداشتند و بر اساس قانون اساسی مشروطه، مراجع دارای مصونیت بودند. برای همین، جامعهٔ مدرسین بلافاصله با توجه به صلاحیت حضرت امام در اطلاعیهای اعلام کردند که امام خمینی (ره) جزو مراجع تقلید هستند و با این کار دست ساواک را برای هرگونه تعرض به جان امام بستند.»
4️⃣ همان زمان پاسخی مشروح و مستدل به سخنان آقای یزدی تهیه کرده و در ۲۹ مهر ۱۳۸۹ در وبسایتم منتشر کردم با عنوان «جامعهٔ مدرسین و مرجعیت امام خمینی». [۱]
5️⃣ در آنجا نوشتم که ادعای آقای یزدی نمیتواند صحت داشته باشد، زیرا آغاز تشکّلی بهنام «جامعهٔ مدرسین حوزهٔ علمیهٔ قم» از زمستان ۱۳۴۴ است یعنی پس از شروع نهضت آیتالله خمینی.
6️⃣ در سالهای پس از گزارش #سرهنگ_قلقسه (اسفند ۱۳۳۵) شمار شاگردان آیتالله خمینی رو به افزایش بود و دو سال پس از فوت آیتالله بروجردی، در ۲۵ اردیبهشت ۱۳۴۲، ادارهٔ اطلاعات شهربانی تعداد کسانی را که در درس ایشان حضور مییافتند ۵هزار نفر ذکر کرد. در گزارش ۲۵ اردیبهشت ۱۳۴۲ ساواک، حدود ۲۰ روز پیش از دستگیری امام خمینی، چنین آمده است:
✍️ «اکنون کلیهٔ بازرگانان سهم امام را برای آیتالله خمینی میفرستند... شهمیرزادی بازرگان میگفت: مبلغی که اکنون بهنام سهم امام به آیتالله خمینی پرداخت میگردد بهمراتب بیش از مبلغی است که به آیتالله بروجردی پرداخت میگردیده است.»
7️⃣ کمی قبل از انتشار مصاحبهٔ آقای شیخ محمد یزدی، این شبهه را آقای شیخ #حسن_روحانی در خاطراتش (مرکز اسناد انقلاب اسلامی، ۱۳۸۸) مطرح کرده بود. بهگفتهٔ او، در سال ۱۳۴۰ «نام آیتالله خمینی بهعنوان مرجع تقلید خیلی مطرح نبود و بیشتر، شاگردان ایشان وی را اعلم میدانستند.» [۲]
8️⃣ آقای حسن روحانی همین مضمون را در سخنرانی دههٔ فجر ۱۳۹۳ در مرقد امام خمینی (ره) مطرح کرد که با واکنش جنجالی آقای #سیدحسن_خمینی مواجه شد. [۳]
✍️ عبدالله شهبازی
با سلام و عرض احترام
طبق اعلام قبلی ( ۵ بهمن ) در خصوص برگزاری مسابقه ولایت به عرض میرسانیم این مسابقه ان شالله امروز
جمعه : 99/11/17
ساعت ۱۷
برگزار خواهد گردید . لینک سوالات آزمون مسابقه در همین کانال بارگزاری خواهد شد .
🌸🌸🌸🌸🌸
منابعی که قبلا اعلام گردیده و بارگزاری شده 👇
4_6005662158795311094.mp3
3.7M
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از رهبر معظم انقلاب
جلسه اول ، ولایت
4_6007966554778503182.mp3
4.47M
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از رهبر معظم انقلاب
جلسه دوم ، پیوندهای امت اسلامی
4_6012517115578288692.mp3
4.22M
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از رهبر معظم انقلاب
جلسه سوم ، بهشت ولایت
4_6017020715205658426.mp3
5.14M
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از رهبر معظم انقلاب
جلسه چهارم ، در پیرامون ولایت ۱
4_5985417839035548042.mp3
3.43M
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از رهبر معظم انقلاب
جلسه پنجم ، در پیرامون ولایت ۲
4_5985417839035548041.mp3
5.81M
جلسه ششم و آخر ، پیرامون ولایت ۳ ، هجرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀 تلنگر
چرا بعضی از دعاها مستجاب نمیشود؟
پاسخ :
اگر به جای بنزین مخصوص، گازوئیل یا آب در باک هواپیما بریزیم، پرواز صورت نمیگیرد، دعای کسانی مستجاب میشود که در شکم آنان لقمهای حرام نباشد. در حدیث میخوانیم: من سره ان یستجاب دعائه فلیطیب کسبه ( بحار، ج 90، ص 373. ) هر کس دوست دارد دعایش مستجاب شود، درآمد و لقمه خود را حلال کند. بگذاریم که دعا به معنای طلب خیر است و بسیاری از خواستههای ما خیر نیست و ما خیال میکنیم خیر را طلب میکنیم.
👤حاج آقا قرائتی
─┅═ೋ❅🕋❅ೋ═┅─
____🍃🌸🍃____
1_800538750.mp3
4.17M
معنای انتظار فرج به عنوان عبارة أخرای انتظار ظهور، این است که مؤمنِ به اسلام، مؤمنِ به مذهب اهلبیت(علیهم السّلام) وضعیّتی را که در دنیای واقعی وجود دارد، عقده و گره در زندگی بشر میشناسد. واقعِ قضیه هم همین است. منتظر است که این فروبستگىِ کار بشر، این گرفتاری عمومی انسانیّت گشایش پیدا بکند.
مسئله، مسئلهی گره در کار شخص من و شخص شما نیست. امام زمان (علیهالصّلاةوالسّلام) برای اینکه فرج برای همهی بشریّت به وجود بیاورد، ظهور میکند که انسان را از فروبستگی نجات بدهد؛ جامعهی بشریّت را نجات بدهد؛ بلکه تاریخ آیندهی بشر را نجات بدهد.
این معنایش این است که آنچه را که امروز وجود دارد؛ این نظم بشری غیرعادلانه، این نظم بشریای که در آن انسانهای بیشماری مظلوم واقع میشوند، دلهای بیشماری گمراه میشوند، انسانهای بیشماری فرصت عبودیّت خدا را پیدا نمیکنند، مورد ردّ و اعتراض بشری است که منتظر ظهور امام زمان است.
انتظار فرج یعنی قبول نکردن و رد کردن آن وضعیّتی که بر اثر جهالت انسانها، بر اثر اغراض بشر بر زندگی انسانیّت حاکم شده است. این معنی انتظار فرج است.
۱۳۸۷/۵/۲۷
#انتظارفرج_امیدوتحرّک
#مهدویّت
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شوخی_تمسخر
#مناسب_عموم_مخاطبان
😊اسلام، شوخی را تا زمانی تأييد کرده است که با گناه ديگری مانند تحقير، تمسخر، افترا، غيبت و مانند آن همراه نباشد. رسول گرامی اسلام با سفارش ياران خود به شوخ طبعی، به مقدار ضرورت، خود نيز با آنان شوخی می کردند
📖خداوند متعال در آیه ۱۱ سوره حجرات می فرماید:
ای اهل ایمان، مؤمنان هرگز نباید قومی قوم دیگر را مسخره و استهزا کنند، شاید آن قوم که مسخره میکنند از خود آنان بهتر باشند.
🔰 اجتماع بزرگ مجازی ویژه دهه مبارک فجر
📡 پخش زنده سخنرانی سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین
🗓 جمعه ۱۷ بهمن ماه
🕓 ۱۶ عصر
📢 از طریق کانال بصیرت در روبیکا
https://rubika.ir/baseeratt
فرهنگیان فرهیخته ناحیه ۲
📚 شبههٔ «مرجعیت سیاسی» امام خمینی (٢) 👈 بهمناسبت دههٔ فجر 🇮🇷 1⃣ نخستین بار شبههٔ «سیاسی بودنِ مرج
📚 شبههٔ «مرجعیت سیاسی» امام خمینی (٣)
👈 بهمناسبت آغاز دههٔ فجر 🇮🇷
1⃣ در روزهای اخیر به سندی جدید دست یافتم که مؤید ادعاهای پیشینم است دال بر جایگاه برجسته و منحصر بهفرد فقهی آیتالله خمینی در حوزهٔ علمیهٔ قم در سال ۱۳۴۰، چند ماه پس از فوت آیتالله بروجردی.
2️⃣ این سند گزارش مجله #تهران_مصور (شماره ۹۶۴، مورخ ۴ اسفند ۱۳۴۰) است با عنوان «۱۴ قرن رهبری شیعیان: مراجع تقلید شیعیان جهان از آغاز تا امروز» درباره وضع مرجعیت پس از رحلت آیتالله بروجردی. صفحهٔ اول این گزارش مزیّن به عکس دو نفر است: «حضرت آیتالله خمینی» و «حضرت آیتالله گلپایگانی».
3️⃣ در صفحهٔ سوم گزارش «تهران مصور» اینگونه آمده است:
✍️ «علمایی که در قم هستند و صلاحیتدار مرجعیت تقلید را دارا میباشند عبارتند از:
۱- حضرت آیتالله حاج آقا روحالله خمینی که اکنون در حوزه علمیه قم کلاس دارند و بیش از ۴۰۰ نفر را تدریس مینمایند.
۲- حضرت آیتالله آقا سیدمحمدرضا گلپایگانی.
۳- حضرت آیتالله آقا سیدکاظم شریعتمدار تبریزی.
۴- حضرت آیتالله آقا شیخ عبدالنبی اراکی»
و سپس بهترتیب از آقایان سیدمحمد محقق یزدی (داماد)، شیخ عباسعلی شاهرودی، سیدشهابالدین نجفی مرعشی و سیدمرتضی لنگرودی نام برده شده.
4️⃣ در گزارش فوق اسامی علمای سایر حوزههای علمیه نیز ذکر شده: در خراسان حاج سیدهادی میلانی، در تبریز حاج سیدعبدالحجت ایروانی، در تهران حاج سیداحمد خوانساری و شیخ محمدتقی آملی، در نجف اشرف سیدمحسن حکیم و سیدمحمود شاهرودی و سیدعبدالهادی شیرازی و سیدابوالقاسم خویی. [۴]
5️⃣ چنانکه میبینیم، در سال ۱۳۴۰ آیتالله خمینی بهعنوان عالم دینی طراز اول اشتهار کامل داشت بهنحوی که حتی نشریاتی چون «تهران مصور» نیز ایشان را در ردیف اول از فهرست علمای سرشناس وقت معرفی میکردند.
✍️ عبدالله شهبازی