فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانيا سيب زمينى
سيب زميني:3-4عدد
گوشت چرخ كرده:250-300گرم
پياز:1-2عدد
فلفل سبز:1عدد
فلفل قرمز:1عدد
گوجه فرنگي:1-2عدد
رب گوجه فرنگي:1 ق غ
رب فلفل:1 ق چ
سير:1-2حبه
نمك،پودرفلفل سياه و پودر فلفل قرمز:به مقدار لازم
طرز تهيه
ابتدا پياز و فلفل ها را خرد كرده و با مقداري روغن آنهارا تفت ميدهيم، سپس گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد و خوب تفت دهيد و گوجه فرنگي هايي كه قبلاً خُرد كرده بوديد را همراه با رب گوجه فرنگي،رب فلفل و ادويه هارا به مواد اضافه كنيد و دوباره مواد را تفت دهيد سپس آن را از روي اجاق گاز برداريد.
سيب زميني هارا پوست كنده و نازك برش دهيد و به صورت 4 لايه سيب زميني در داخل ظرف شيشه اي مربع شكل قرار دهيد(بين هر لايه از سيب زميني پاشيدن نمك و فلفل و مقداري پنير پيتزا فراموش نشود)مخلوط گوشت و مواد را بطور يكسان روي سيب زميني ها بريزيد و روي آن پنير پيتزا اضافه كنيد، و دوباره 4 لايه سيب زميني بر روي آن اضافه كنيد.
و در آخر لازانياي سيب زميني را كه آماده كرديد در داخل فري كه از قبل180c-190c گرم شده است قرار دهيد(كمي قبل از پختن كامل لازانيا روي آن مقداري پنير پيتزا اضافه کنید
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده برای یک دسر و عصرانه خوشمزه 😍
#هنر_آشپزی👩🍳
#ایده
اگه خامه حین زدن شل شد چیکار کنیم ؟
اگه خامه به هر دلیلی موقع فرم دادن یا خامه کشی و دکور در حال شل شدن بود سریعا اونو توی یک قیف بریزید و برای دو تا سه ساعت بذارید فریزر ( فریزر نه یخچال ) تا دوباره سفت بشه🍦🍨
#هنر_آشپزی👩🍳
#معجون
شیر ۲ لیوان
موز ۴ عدد
شکر ۴ قاشق
خامه ۲ قاشق
گردو و کنجد وپسته و شکلات چیپسی
همه مواد رو داخل مخلوط کن ریختم و داخل لیوان سرو کردم دور لیوان رو هم سس شکلات ریختم.
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_شیرمال
مواد لازم
آرد سبک ۳ لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غ
تخم مرغ ۱ عدد
شیرولرم ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چ
شکر ۱سوم لیوان
طرز تهیه
خمیر مايه رو همراه یک قاشق شکر درون شیر ولرم عمل بیاورید. تخم مرغ نمک و کره آب شده رو با باقی شکر مخلوط میکنیم. خمیر مایه آماده شده رو به مایع تخم مرغ اضافه میکنیم. آردو کم کم میریزم و مخلوط میکنیم و بعد از سفت شدن ورز میدیم حدود ده دقیقه تا خمیر لطیفی بدست بیاد.آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر بدست نچسبه ،با ورز دادن خمیرو عمل بیاورید خیلی آردنزنید سفت میشه.بعد ظرفی رو چرب کنید خمیرو انتقال بدین با روکش در جای گرم قرار بدین تا حجمش دو برابر بشه. زمان به عمل اومدن خمیر بسته به جای گرم داره ممکنه در جای گرم به مدت نیم ساعت تا یه ساعت به عمل بیاد. بعد از اینکه خمیرمون به عمل اومد اون رو به هر شکلی که دوست داشتیم شکل میدیم و دوباره 15 دقیقه استراحت داده و با زرده و زعفرون و کمی شیر رومال زده و کنجد پاشیدا و در فر با دمای 175 درجه به مدت نیم ساعت و بعد به مدت 5 دقیقه گریل رو روشن کرده و روی کار رو گریل میکنیم برای برشته شدن
نوش جان
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نه تزیین خلاقانه😍
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
یک شیرینی خوشمزه و راحت😋😋😋
مواد لازم
بسکوییت
پنیر خامه ای یا ماسکار پونه
پودر پسته یا نارگیل
نوش جان
#هنر_آشپزی🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا به شکل گل🍀
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپوچینو خامه ای ☕☕ مواد لازم
۳ق غ خ شکر
۳ق غ خ قهوه فوری
۳ق غ خ آب گرم
شیر گرم به مقدار یا سرد
همه مواد رو خوب مخلوط کنین و با هم زن دور تند خوب بزنید حدودا ۳ تا ۵ دقیقه تا رنگش عوض بشه و حالت خامه ای بگیره،
#هنر_آشپزی👩🍳
✅بعد از خوردن ماهی نخوابید!
✍هنگامی که ماهی خوردید نخوابید، مگر اینکه بعدش چند خرما یا عسل بخورید، وگرنه خطر ابتلا به ضعف اعصاب، شکم درد، سردرد و حتی فلج شدن وجود دارد
امام صادق(ع): هرکس در حالی که ماهی خورده بخوابد، و بعد از آن، چند خرما یا عسل نخورده باشد، تا صبح عِرق فلج شدن بر او میزند.
📚الکافی ج۶ ص۳۲۳
#هنرآشپزی🍃🌺🦋🌺🍃
✅۱۰ قانون مهم غذا خوردن
✍ تا گرسنه نشده اید غذا نخورید. قبل از سیر شدن دست از غذا خوردن بکشید ، یک ساعت قبل از خوردن غذا یک لیوان آب بخورید .سوزش معده و فشار خون نمیگیرید. سه ساعت بعد از غذا خوردن یک لیوان آب بخورید. مدفوع نرمی خواهید داشت.
هر لقمه حداقل سی بار جویده شود همراه غذا آب یا نوشانه نخورید .از مواد کارخانه ای و تنقلات غیر طبیعی پرهیز کنید. قبل و بعد از غذا کمی نمک دریا بخورید. در حالت نشسته غذا بخورید. غذای طیب بخورید.
#نم_نم_باران🍃🌺🦋🌺🍃
#خوراک_چهارمغز
(برای کودکان بالای یک سال)
🍱 مواد لازم:
گردو,بادام,فندق،پسته و کنجد دوبار چرخشده: یک قاشق غذاخوری
۲. ماهیچه گوسفندی: دو تکه خورشتی
۳. پیاز کوچک: یک عدد
۴. برنج قهوهای یا نیمدانه ایرانی: ۳-۲ قاشق غذاخوری
۵. روغن حیوانی: یک قاشق چایخوری
۶. سویق کامل: یک قاشق مرباخوری (دلخواه)
۷. نمک دریا: به مقدار لازم
۸. زردچوبه: به مقدار لازم
💬طرزتهیه:
ابتدا گوشت و مغزها را همراه پیاز خُردشده، با آب و روغن و زردچوبه و نمک، بگذارید تا بپزد. میتوانید گوشت را ریزریز کنید تا زودتر بپزد. پس از یک ساعت، برنج خیسشده را بیفزایید و بگذارید تا خوب بپزد.
در پایان کار، سویق را با کمی آب مخلوطکنید و سپس به بقیه مواد بیفزایید تا گلوله نشود و پس از یک ربع، خاموشکنید.
در اینجا میتوانید کمی زعفران هم بیفزایید.
خوراک خوشمزه و مقوی کودک دلبند شما آمادهاست.
✅ در صورت سابقه حساسیت یا آلرژی کودک به هرجزء از این خوراک، از مصرف آن پرهیزشود.
✅ بهتر است هربار از یک نوع مغز استفادهشود. بادام بهخاطر طبع گرم و تر خود، برای رشد بهتر کودکان بسیار مفیداست.
✅ حتماً از روغن حیوانی مطمئن و سالم استفادهشود.
✅ بین ۶ تا ۱۲ ماهگی، برای تغذیه کودکان همچنان شیر_مادر در اولویت است و غذای سفره، غذای کمکی است. پس خوب است پیشاز ۹ماهگی از این خوراک استفادهنشود و بهتراست بین ۹ماهگی تا یکسالگی نیز صرفاً نقش غذای کمکی داشتهباشد و جای غذای اصلی یعنی شیرمادر را نگیرد.
#هنرآشپزی🍃🌼🦋🌼🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی کیک کمه و تعداد مهمون ها زیاده این روش جواب می ده
#ترفند_خلاقیت 😍👍
#هنر_آشپزی
#کمپوت_سیب_خونگی
سیب 10 عدد/
شکر 6 قاشق غذاخوری/ آب 3 لیوان/ گلاب 1 قاشق غذاخوری/ آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
سیب ها روخوب پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و هسته آنها را جدا کنیددرون قابلمه آب و شکر ،آبلیمو و گلاب رو بریزید و بگذارید به جوش بیادو بعد جوش آمدن سیب ها رو اضافه کنید و اجازه بدید بپزه و سس غلیظ بشه. نکته :اگر قبل اینکه سس کمپوت غلیظ بشه سیب ها پخت ،سیب ها رو جدا کنید واجازه بدید سس بجوشه وبه غلظت برسه بعد سس رو روی سیب ها بریزیدچون اگر سیب ها زیاد بپزه له میشه.
#هنر_آشپزی👩🍳