#ایده
اگه خامه حین زدن شل شد چیکار کنیم ؟
اگه خامه به هر دلیلی موقع فرم دادن یا خامه کشی و دکور در حال شل شدن بود سریعا اونو توی یک قیف بریزید و برای دو تا سه ساعت بذارید فریزر ( فریزر نه یخچال ) تا دوباره سفت بشه🍦🍨
#هنر_آشپزی👩🍳
#معجون
شیر ۲ لیوان
موز ۴ عدد
شکر ۴ قاشق
خامه ۲ قاشق
گردو و کنجد وپسته و شکلات چیپسی
همه مواد رو داخل مخلوط کن ریختم و داخل لیوان سرو کردم دور لیوان رو هم سس شکلات ریختم.
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_شیرمال
مواد لازم
آرد سبک ۳ لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غ
تخم مرغ ۱ عدد
شیرولرم ۱ لیوان
کره ۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چ
شکر ۱سوم لیوان
طرز تهیه
خمیر مايه رو همراه یک قاشق شکر درون شیر ولرم عمل بیاورید. تخم مرغ نمک و کره آب شده رو با باقی شکر مخلوط میکنیم. خمیر مایه آماده شده رو به مایع تخم مرغ اضافه میکنیم. آردو کم کم میریزم و مخلوط میکنیم و بعد از سفت شدن ورز میدیم حدود ده دقیقه تا خمیر لطیفی بدست بیاد.آرد تا جایی اضافه بشه که خمیر بدست نچسبه ،با ورز دادن خمیرو عمل بیاورید خیلی آردنزنید سفت میشه.بعد ظرفی رو چرب کنید خمیرو انتقال بدین با روکش در جای گرم قرار بدین تا حجمش دو برابر بشه. زمان به عمل اومدن خمیر بسته به جای گرم داره ممکنه در جای گرم به مدت نیم ساعت تا یه ساعت به عمل بیاد. بعد از اینکه خمیرمون به عمل اومد اون رو به هر شکلی که دوست داشتیم شکل میدیم و دوباره 15 دقیقه استراحت داده و با زرده و زعفرون و کمی شیر رومال زده و کنجد پاشیدا و در فر با دمای 175 درجه به مدت نیم ساعت و بعد به مدت 5 دقیقه گریل رو روشن کرده و روی کار رو گریل میکنیم برای برشته شدن
نوش جان
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نه تزیین خلاقانه😍
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
یک شیرینی خوشمزه و راحت😋😋😋
مواد لازم
بسکوییت
پنیر خامه ای یا ماسکار پونه
پودر پسته یا نارگیل
نوش جان
#هنر_آشپزی🥀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا به شکل گل🍀
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاپوچینو خامه ای ☕☕ مواد لازم
۳ق غ خ شکر
۳ق غ خ قهوه فوری
۳ق غ خ آب گرم
شیر گرم به مقدار یا سرد
همه مواد رو خوب مخلوط کنین و با هم زن دور تند خوب بزنید حدودا ۳ تا ۵ دقیقه تا رنگش عوض بشه و حالت خامه ای بگیره،
#هنر_آشپزی👩🍳
✅بعد از خوردن ماهی نخوابید!
✍هنگامی که ماهی خوردید نخوابید، مگر اینکه بعدش چند خرما یا عسل بخورید، وگرنه خطر ابتلا به ضعف اعصاب، شکم درد، سردرد و حتی فلج شدن وجود دارد
امام صادق(ع): هرکس در حالی که ماهی خورده بخوابد، و بعد از آن، چند خرما یا عسل نخورده باشد، تا صبح عِرق فلج شدن بر او میزند.
📚الکافی ج۶ ص۳۲۳
#هنرآشپزی🍃🌺🦋🌺🍃
✅۱۰ قانون مهم غذا خوردن
✍ تا گرسنه نشده اید غذا نخورید. قبل از سیر شدن دست از غذا خوردن بکشید ، یک ساعت قبل از خوردن غذا یک لیوان آب بخورید .سوزش معده و فشار خون نمیگیرید. سه ساعت بعد از غذا خوردن یک لیوان آب بخورید. مدفوع نرمی خواهید داشت.
هر لقمه حداقل سی بار جویده شود همراه غذا آب یا نوشانه نخورید .از مواد کارخانه ای و تنقلات غیر طبیعی پرهیز کنید. قبل و بعد از غذا کمی نمک دریا بخورید. در حالت نشسته غذا بخورید. غذای طیب بخورید.
#نم_نم_باران🍃🌺🦋🌺🍃
#خوراک_چهارمغز
(برای کودکان بالای یک سال)
🍱 مواد لازم:
گردو,بادام,فندق،پسته و کنجد دوبار چرخشده: یک قاشق غذاخوری
۲. ماهیچه گوسفندی: دو تکه خورشتی
۳. پیاز کوچک: یک عدد
۴. برنج قهوهای یا نیمدانه ایرانی: ۳-۲ قاشق غذاخوری
۵. روغن حیوانی: یک قاشق چایخوری
۶. سویق کامل: یک قاشق مرباخوری (دلخواه)
۷. نمک دریا: به مقدار لازم
۸. زردچوبه: به مقدار لازم
💬طرزتهیه:
ابتدا گوشت و مغزها را همراه پیاز خُردشده، با آب و روغن و زردچوبه و نمک، بگذارید تا بپزد. میتوانید گوشت را ریزریز کنید تا زودتر بپزد. پس از یک ساعت، برنج خیسشده را بیفزایید و بگذارید تا خوب بپزد.
در پایان کار، سویق را با کمی آب مخلوطکنید و سپس به بقیه مواد بیفزایید تا گلوله نشود و پس از یک ربع، خاموشکنید.
در اینجا میتوانید کمی زعفران هم بیفزایید.
خوراک خوشمزه و مقوی کودک دلبند شما آمادهاست.
✅ در صورت سابقه حساسیت یا آلرژی کودک به هرجزء از این خوراک، از مصرف آن پرهیزشود.
✅ بهتر است هربار از یک نوع مغز استفادهشود. بادام بهخاطر طبع گرم و تر خود، برای رشد بهتر کودکان بسیار مفیداست.
✅ حتماً از روغن حیوانی مطمئن و سالم استفادهشود.
✅ بین ۶ تا ۱۲ ماهگی، برای تغذیه کودکان همچنان شیر_مادر در اولویت است و غذای سفره، غذای کمکی است. پس خوب است پیشاز ۹ماهگی از این خوراک استفادهنشود و بهتراست بین ۹ماهگی تا یکسالگی نیز صرفاً نقش غذای کمکی داشتهباشد و جای غذای اصلی یعنی شیرمادر را نگیرد.
#هنرآشپزی🍃🌼🦋🌼🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی کیک کمه و تعداد مهمون ها زیاده این روش جواب می ده
#ترفند_خلاقیت 😍👍
#هنر_آشپزی
#کمپوت_سیب_خونگی
سیب 10 عدد/
شکر 6 قاشق غذاخوری/ آب 3 لیوان/ گلاب 1 قاشق غذاخوری/ آبلیمو 1 قاشق مرباخوری
سیب ها روخوب پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و هسته آنها را جدا کنیددرون قابلمه آب و شکر ،آبلیمو و گلاب رو بریزید و بگذارید به جوش بیادو بعد جوش آمدن سیب ها رو اضافه کنید و اجازه بدید بپزه و سس غلیظ بشه. نکته :اگر قبل اینکه سس کمپوت غلیظ بشه سیب ها پخت ،سیب ها رو جدا کنید واجازه بدید سس بجوشه وبه غلظت برسه بعد سس رو روی سیب ها بریزیدچون اگر سیب ها زیاد بپزه له میشه.
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_ماکارونی_و_کاهو
1 عددسینه مرغ
نصف یک عدد کاهو یا(کلم)
نصف از بسته پاستا(میتونید از هرنوع پاستا فرمی استفاده کنید )
1 تا2 کاسه ماست سیر
4 قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک
نعناع یا(آویشن یازعتر) دلخواه
نصف فنجان روغن زیتون
طرزتهیه :
1_اول از همه، آب لیمو را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید.
2_ بعد از شستن کاهو را ریز خوردکنید.
3_ماکارونی را باآب ونمک وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه.
بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شددر ظرف سرو بریزید و روغن زیتون ونمک رااضافه وبا ماست سیر و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید. نوش جان
پ. ن. برای پخت مرغ یک عددپیاز ویک برگ بو استفاده کنید.
#هنر_آشپزی👩🍳