#رولت_گوشت🌮
چهارصد گرم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز متوسط رنده شده،دو قاشق.غذاخوری آرد سفید،یک عدد تخم مرغ.نمک فلفل و ادویه کاملا ورز دادم .
برای مواد میانی هم قارچ خورد شده و هویج نگینی و فلفل دلمه ای نگینی و زرشک را باهم تفت دادم بعد موادم را روی نایلون گذاشتم و یه نایلون دیگه هم روش گذاشتم و با وردنه پهن کردم و مواد میانی را ریختم و با کمک نایلون آروم رول کردم و سر و تهش رو محکم کردم و نیم ساعت در یخچال استراحت دادم سپس از یخچال خارج کرده و به آرومی به تابه منتقل کرده و نایلون رو جدا کرده و در روغن و باشعله ملایم کمی سرخ کردم و بعد سسی که از قبل آماده کرده بودم رو اضافه کردم و اجازه تا غذام بپزه و کاملا جابیفته.
برای درست کردن سس👇👇 یه عدد پیاز نگینی رو سرخ کردم،دو عدد گوجه رو رنده کردم و با یک قاشق .غ ۷رب گوجه و نمک و ادویه و مقدار کافی آب اضافه کردم و کنار گذاشتم .
نکته:
موقع رول کردن کاملا طرفین و سروته رولت رو فشرده کنید که به هم بچسبه، درغیر اینصورت موقع پخت وامیره.
پس حتما در رول کردن دقت کنید که کاملا منسجم بشه👌
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شام_فوری خوشمزههه😍
نان لواش
پنیر پیتزا
سس کچاپ
خامه صبحانه
ژامبون
قارچ
گوجه
فلفل دلمه
نان لواش رو مستطیلی برش بزنید و تا کنید و داخل تابه خشک گذاشته و پنیر و سس کچاپ و خامه بزنید و ژامبون هاروبچینید و قارچ و گوجه و فلفل و ژامبون گذاشته و فلفل دلمه ریخته و در تابه رو میذاریم تا پنیر ذوب شه
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیپس_ماکارونی🍿
ماکارونی 100-150 گرم
روغن ۲ ق غ نمک ، چاشنی ماکارونی ها را در آب و نمک و روغن جوشانده تا کاملاً پخته شود، سپس آبکش کرده و مقداری آب سرد بریزید و آب رو خالی کنید تا از خیس شدن ماکارونی جلوگیری شود. وقتی خشک شد ، آرد رو ریخته و حدود 2-3 دقیقه در روغن داغ سرخ کنید ، نکته اصلی این است که بیش از حد سرخ نکنین تا سفت نشه ،سپس روی دستمال یا حوله کاغذی قرار بدین تا روغن جذب دستمال شه ،درون یک کاسه بریزید ، نمک اضافه کنید و با چاشنی های مورد علاقه خود میل کنید.
#هنر_آشپزی🍇
#شربت_خیار_سکنجبین
یک ایده عالی و خنک برای تابستان
دستور سکنجبین👇
☘ شكر يك كيلو
☘ نعناع تازه با ساقه شسته شده،چند ساقه
☘ سركه سفيد یک سوم لیوان
☘ آب ٣ليوان .
اول شكر و آب رو باهم مخلوط كرده روي حرارت ملايم حدود٤٠دقيقه بجوشه تا قوام بياد...اواسط اين ٤٠ دقيقه بايد نعناع رو اضافه كنيد.
بعد اخر كار سركه اضافه كنيد و ٢/٣تا جوش كه زد خاموش كنيد.
اجازه بديد كامل سرد بشه،بعداز صافي رد كنيد و داخل شيشه بريزيد و بزاريد كابينت... براي سرو با خيار رنده شده باشه كه ميشه بهشت😍🌸
#هنر_آشپزی🍇
#شیرینی_گردویی_قنادی
مواد لازم
▫️سفیده تخم مرغ ۱۴۰ گرم
▫️کیک اسفنجی ۱۵۰ گرم
▫️پودر شکر ۲۸۰ گرم
▫️گردو ۱۶۰ گرم
▫️روغن مایع ۵۰ گرم
▫️سرکه سفید یک ق س + یک ق م
▫️پودر کاکائو دو ق م
▫️وانیل یک دوم ق چ
طرز تهيه🥟
ابتدا سفیده تخم مرغ رو به دوقسمت تقسیم میکنیم
نصف سفیده + گردو +پودرشکر+کیک+پودر کاکائو و وانیل رو مخلوط و از چرخ گوشت سه بار رد میکنیم
مابقی سفیده هارو هم به خمیر اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم
مواد رو به تابه ای انتقال داده حدود یک ربع روی حرارت ملایم گرم میکنیم و از زیر به رو خمیر و هم میزنیم تا بصورت یکنواخت حرارت به همه قسمت ها انتقال پیدا کند و کف خمیر نسوزد.
از روی شعله برداشته روغن و سرکه را افزوده کامل مخلوط میکنیم.بعد اجازه میدیم تا خمیر خنک بشه.در قیف با ماسوره ساده ریخته طبقه وسط فر حدود یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم
ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ از یک ربع قبل گرم کنید
هنگامی که شیرینی را داخل فر میگذارید فر را به ۱۷۵ درجه کاهش دهید.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
#کیک ساده و خوشمزه برای پذیرایی
طرز تهیه کیک:
ارد 1 و نیم پیمانه
پودر کاکائو مرغوب 1/4 پیمانه
شیر 1 پیمانه شکر 1 و نیم پیمانه
ب پ 1 ق م وانیل 1/4ق چ
روغن دو سوم پیمانه تخم مرغ 3 عدد
اول ارد و پودر کاکائو و ب پ وسه بار الک میکنیم .
بعد تخم مرغ و شکر و وانیل 5 دقیقه با همزن میزنیم
بعد روغن اضافه و 1 دقیقه میزنیم
بعد شیر رو اضافه میکنیم و در آخر مواد خشک و کامل مخلوط و در قالب میریزیم.
در فر از قبل گرم شده باحرارت 180به مدت چهل دقیقه ( زمانش در فرها مختلف متفاوته.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این روزهای کرونایی حتما این شربت فوقالعاده رو تهیه و نوشجان کنید!👌🏻
▫️این شربت پرخاصیت سیستم ایمنی بدن رو تقویت میکنه، ضد التهاب و سرماخوردگی و آنفولانزا رو هم درمان میکنه!
▫️همچنین پوست صورت رو سالم و شفاف میکنه!
📃 طرزتهیه: دوعدد لیمو ترش تازه و یک عدد زنجبیل رو بصورت نازک برش بدید و داخل یک لیوان عسل رقیق شده بریزید و بگذارید یک شب بمونه؛ روز بعد شربتتون اماده شده!
+ هرروز مقداری از شربت رو با آب جوشیده سرده شده نوش جان کنید.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایـده
#رنگ_کردن_کتری_قوری
با رنگ #مولتی_سورفیس رنگ میشه و ضد حرارته. البته بعد از رنگ کردن باید ۳هفته ای ازش استفاده نشه
اون طرحم با شابلون میزنه
اونی که باهاش رنگ میزنه تامپونه
نیازی به وارنیش نداره
#هنر_آشپزی💐
فوت و فن 👩🍳
برای خوشمزه تر شدن #خورشت_قیمه چه کارهایی میکنید؟ همیشه رب گوجه و لپه ها رو کمی تفت بدید زعفران داخل خورشت بریزید یک یا دوتا چوب دارچین هم داخل خورشت بندازید و آخر جدا کنید و وقتی خورشت پخت در آخر یک قاشق گلاب اضافه کنید👏🥘
#هنر_آشپزی🍇
#حلوا_تيره
🥮
مواد لازم
آرد سفيد ٢ ليوان (ليوان دسته دار فرانسه)
شكر ١ ليوان
آب ١/٥ ليوان
گلاب ١/٣ ليوان
كره ١٠٠ گرم
روغن مايع ١ ليوان
زعفران آب كرده نصف ليوان
پودرهل ١ ق چ(سرخالی)
♨️طرز تهیه
اول از همه شيره حلوارو آماده ميكنيم. آب ، شكر ، گلاب ، زعفران رو توی قابلمه بريزين و با حرارت كم اجازه بدين ٥ دقيقه بجوشه.
روغن روهم جداگانه روی حرارت بگذارين تا داغ بشه آرد رو دوبار الك كنين و توی قابلمه بريزين ، به مدت ٣٠ دقيقه باحرارت كم تفت بدين (مدام هم بزنين كه آرد ته نگيره و نسوزه).
وقتی خامی آرد گرفته شد و تغيير رنگ داد روغن داغ رو بهش اضافه كنين و هم بزنيد بعد پودر هل و شيره حلوا رو اضافه كنين و اونقدر هم بزنين تا حلوا آماده بشه و به روغن بيفته.
حالا كره رو اضافه كنين و دسته های قابلمه رو بگيرين و حلوارو به ديواره ها بكوبين (بايد از قابلمه جدا بشه)
#هنر_آشپزی🍇
#موجور_پنیری 🍇
1 عدد کدوی متوسط
1 عدد هویج متوسط
2 عدد فلفل سبز
1 عدد فلفل قرمز کاپیا (فلفل ترکیه ای)
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری پر آرد (اگر کم بود بیشتر بریزید)
1 قاشق چای خوری نمک
پودر فلفل قرمز ، فلفل سیاه
پنیر پیتزا برای وسط موجور (بدون پنیر هم میشه پخت)
پیازچه و جعفری هم میتونید اضافه کنید
با زیاد کردن مقدار مواد میتوانید تعداد بیشتری درست کنید.
کدو را رنده کنید و آب کدو را بگیرید. هویج را رنده کنید. تمام مواد بجز پنیر پیتزا را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید. از مواد اندازه 1 قاشق سوپ خوری داخل ماهیتابه بریزید روی آن پنیر پیتزا بذارید و دوباره 1 قاشق سوپ خوری از مواد بریزید و روی پنیر پیتزا را بپوشانید. پشت و رو سرخ کنید و سرو کنید.
#هنر_آشپزی🍇
#پاستیل_خونگی_طعم_کولا 🍭 😋
▫️یک بسته ژله کولا
▫️2 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
▫️گلوکز مایع 2 قاشق غذاخوری
▫️آب جوش نصف لیوان
🔸ابتدا یک بسته ژله کولا، دو و نیم قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و نیم لیوان آب جوش رو با هم مخلوط میکنیم، سپس روی بخار کتری قرار داده گلوکز رو اضافه کرده، هم می زنیم تا کاملاً مواد یکدست شود، قالب رو کمی چرب می کنیم از مواد داخلشون می ریزیم و در یخچال قرار میدیم تا کاملاً سفت شن بعد به راحتی از قالب جدا میکنیم.
🔸اگه خواستین قسمت بالای پاستیل ها روشن تر شه باید نصف ژله آلوورا رو با همین دستور درست کنین و قسمت پایین قالب رو ژله کولا بریزین، قسمت بالاش رو ژله آلوورا.
#هنر_آشپزی🍇
#دلمه_فلفل
یکی از خوش خوراکترین دلمه هاست.
طرزتهیه
اول دلمه های خوشگل و ترو تازه رو بشورید و سر دلمه هارو با دقت برش بزنید.دوستان گلم سعی کنید دلمه هایی رو بگیرید که ته ش سه پایه داشته باشه چون اونایی که چهار پایه دارن کمی تلخ هستن . برنج ایرانی رو بشورید وبا کمی زعفران و نمک نیم پز کنید .من دو پیمانه برنج گذاشتم و نیم کیلو گوشت چرخ کرده (هر چه گوشتش بیشتر باشه خوشمزه تره )شما میتونید ربع کیلو بزارید.گوشت رو با پیاز ریز فراوون سرخ کنید ادویه و زردچوبه بزنید کمی هم دارچبن.و به برنج نیم پز اضافه کنید. سبزی دلمه نیم کیلو خرد شده(شامل شوید، مرزه،ترخون،نعنا )
به موادمون اضافه میکنیم و لپه یک فنجون پخته شده بازم هم با مواد مخلوط میشه و فلفل هارو پر کنید.
یک قابلمه مناسب فلفلهارو پیاز داغ درست کنید ادویه و زروچوبه بزنید چهار ،پنج قاشق رب گوجه رو باهاش تفت بدید و اگه آب مرغ داشتید که چه بهتر به رب اضافه میکنیم اگه هم نداشتید سه لیوان آب بهش بزنید و بزارید چند قل بخوره و آروم دلمه هارو بچینید و درب ظرف رو ببنیدید و با شعله کم بزارید سه ،چهار ساعت بپزه و مرتب چک کنید.تا دلمه ها پخته بشه.نوش جان.
#هنر_آشپزی🍇
مربای گیلاس 🍇
✍️ مواد لازم :
گیلاس 700 گرم
شکر 600 گرم
پودر ژلاتین 1.5 ق م
آب 4/1 لیوان
وانیل کمی
🥣 طرز تهیه:
شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال!
فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت 20دقیقه میذاریم تا قوام بیاد!
پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه!
5 دقیقه ی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم.
وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم
رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین
#هنر_آشپزی🍇
#کیک_باقلوا🤤
موادلازم :
آرد 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
پودر هل یک ق چ
بیکینگ پودر یک ق م
برای شربت:
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب ربع لیوان
زعفران 1 ق چ
پودر هل یک ق چ
برای تزئین: پودر و مغز پسته . بادام .
طرزتهیه:
فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید
طرز تهيه:ابتدا روغن ( جامد یا مایع هر دو جواب میده) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره) . هل را اضافه کنید
ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید ( ببینید من چقدر دارم روی خوب هم زدن تاکید میکنم! یه نکته دیگه هم اینکه ماستتون نباید ترش باشه وگرنه میبره! و بعد کیکتون پودر میشه!)
آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید و دورانی هم برنید
داخل قالب چرب شده بریزید درجه فر ۱۷۵ به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه
حالا باید شربت رو آماده کنید. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.
اجازه میدیم کیک خنک بشه بعد شربت داغ رو به خورد کیک می دیم
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سمبوسه_پیتزایی😋😋😋
.
✅موادلازم:
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
فلفل دلمه ای کوچک یکعدد
فلفل سبز دو عدد
پنیر پیتزا بمیزان لازم
پنیر ورقه ای پستو یک برگ
نمک فلفل زردچوبه
رب گوجه یک قاشق
بادمجان یک عددکوچک
گوجه فرنگی چهار عدد
نون لواش نرم دو عدد
.
✅طرز تهیه:
ابتدا پیاز خرد شده را همراه نمک و فلفل و زردچوبه و گوشت تفت داده گوشت که کمی پخت بادمجان، فلفل دلمه ای ، فلفل سبز و یک عدد گوجه (همه خرد شده) را اضافه کرده حسابی سرخ کنید ودر انتها رب گوجه را اضافه کرده و کمی سرخ کنید حالا مواد آماده هست.
برای تهیه سس گوجه، همه گوجه هارا در یک قابلمه بزارید به آرامی با کمیروغن بپزه ، کمی که نرم شد پوست گوجه ها را گرفته و اونها را له کنید و بزارید کمی بیشتر بپزه تا سس آماده بشه. .
حالا روی نون لواش یه لایه پنیر پیتزا ریخته روش مایع گوشت را بریزد سپس دوباره یهلایه پنیر پیتزا و پنیر پستو بریزید، حالا نون را بپیچید.
.
ماهیتابه را روی شعله کم بزارید و داخلش کمی روغ بریزید و صبر کنید تا روغنداغ بشه . سپس رُل گوشت را داخل آن قراردهید و با حوصله و روی شعله کم دو سمت آن را سرخ کنید.😉
#هنر_آشپزی🍇
دستورالعملخشک کردن انجیر در زیر افتاب
مرحله اول
انجیرها را بشویید که هر گونه آلودگی و خاکی که روی آن نشسته شسته شود.
مرحله دوم
ساقه را ببرید و همه ی لکه ها را با یک چاقوی کوچک برش دهید.
مرحله سوم
انجیر را از بالا به پایین نصف کنید.
مرحله چهارم
یک قفسه سیمی را با یک پارچه توری که به اندازه کافی بزرگ باشد که تمام انجیرها را پوشش دهد و آن ها را معرض نور خورشید قرار دهید.
مرحله پنجم
انجیرها را به خط روی سیم ها بگذارید ؛ اما آن ها را لمس نکنید.
مرحله ششم
انجیرها را با یک پارچه ی توری بپوشانید که از گزند حشرات حفظ شوند
مرحله هفتم
انجیرها را دو روز زیر نور خورشید قرار دهید، هر روز صبح آن ها را چک کنید. پس از پایان دو روز انجیرها بایدد نرم و قابل انعطاف باشند و در هنگام فشردن خشک باشند
#هنر_آشپزی 🍇
#سلامتی
✅برای رفع رفع افسردگی شیر و زعفران بخورید"
کاروتنوئیدها و ویتامین B موجود در زعفران در مبارزه با افسردگی به شما کمک میکنند. این مواد، سطح سروتونین و دیگر مواد شیمیایی در مغز را افزایش میدهند. بنابراین، اگر علائم افسردگی را در خود میبینید، یکی از راههای مبارزه با آن نوشیدن منظم یک لیوان شیر و زعفران است.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنری
ساخت میز بسیار زیبا با مقوا و کارتن
😍👏👏
#هنر_آشپزی🍇