فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کراکت_بادمجان😋🍆
ابتدا بادمجان و سیب زمینی ها را آب پز کنید و سپس کاملا له کنید و با هم مخلوط کنیدبه مخلوط بادمجان و سیب زمینی، نمک، فلفل، جعفری، پودر سیر، پارمسان،آرد، پودر سوخاری و تخم مرغ اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنیدکمی از مواد را در کف دست خود قرار دهید، پنیر(قطعه ای یا رنده شده) در وسط آن بریزید و کراکت ها را شکل دهیدکراکت ها را در روغن داغ سرخ کنید
#هنر_آشپزی🍇
خانم #باسلیقه 💗
برگ های تازه و درشت کاهو رو تمیز بشویید و بعد از درست کردن سالاد برای اون رو داخل کاهو بریزید و کلی سفرتون رو زیبا کنید 🥬😋
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بال_مرغ_ترد در فر
موادلازم
یک کیلوبال مرغ
نصف استکان ماست
نمک بمقدارلازم
فلفل قرمزنصف ق چ
پودرپاپریکا یک ق غ
آویشن یک ق چ
پونه کوهی ق چ
همه موادراروی بال مرغ میریزیم وخوب هم میزنیم که بال مرغ به موادآغشته بشه بعدروی ظرف راباسلفون میپوشیم وچندساعت دریخچال میزاریم
بعدروی سینی فرکاغذروغنی میزاریم وبال مرغ را روش مچینیم چندعددسیب زمینی راهم بدلخوا برش زده وازسسی که به مرغ زده ایم بهش میزنیم وبه مرغ اضافه کرده ودرفر180درجه میزاریم تاوقتی که بال ها برشته شوند.
#هنر_آشپزی🍇
#سلامتی
✅فواید دمنوش زرشک👇
🍥دمنوش زرشک برای علاج زخم معده و ورم آن می تواند مناسب باشد
🍥این دمنوش می تواند مناسب درمان اسهال های خونی نیز باشد.
🍥پیشگیری از سرما خوردگی با مصرف دم کرده زرشک به علت داشتن ویتامین b
🍥دمنوش آن ادرارآور و خلط آور است و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می شود.
🍥این دمنوش خلط آور نیز می باشد.
🍥دمنوش زرشک قابلیت ضد عفونی کنندگی خون را نیز دارا می باشد.
🍥دمنوش زرشک تقویت کننده کبد و کلیه نیز می باشد.
🍥درمان بی اشتهایی با دمنوش زرشک
🍥پایین آوردن فشارخون با دمنوش زرشک
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیبزمینی سوخاری🍟🍟
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزا_قیفی_بانون_لواش_یاپیتا🍕
#فینگرفود🌯
دوستان میتونید از نون ترتیا یا تافتون هم استفاده کنید مواد داخلش هم به سلیقه خودتون تغییر بدید .در حدی که پنیر آب بشه تو فر بزارید.
#هنر_آشپزی🍇
اسپاگتی(پاستا)چیکن عربیاتا
زمان پخت ۱۰دقیقه
زمان آماده سازی ۵دقیقه
سینه مرغ ۳۰۰گرم
کنسرو گوجه فرنگی یک قوطی
اگر کنسرو گوجه فرنگی ندارید نیم کیلو گوجه تازه و رسیده
سیر یه میزان دلخواه حداقل یک بوته(هرچقدر بیشتر خوشمزه تر)
رب گوجه دو قاشق پر
ریحان
جعفری
پیاز یک عدد
روغن زیتون چند قاشق
ابتدا پیاز رو فقط دو دقیقه با حرارت بالا تفت بدید بعد مرغ رو اضافه کنید مرغ ها تا ۵دقیقه کاملا پخته میشن بعد سیر خورد سده رو اضافه کنید حالا گوجه و رب نمک فلفل رو اضافه کنید ۳دقیقه بعد سس عربیاتا شما آماده شده
توجه داشته باشید که اگه کنسرو گوجه ندارید گوجه هاتون رو ۲دقیقه تو ماکروفر بزارید یا یک دقیقه بندازید توی آب جوش و یا گوجه هارو کباب کنید بهد در هر سه روش گوجهها رو پست بگیرید و خرد کنید و به سس اضافه کنید
سس رو روی پاستا که ۱۰دقیقه به همراه نمک و روغن در آب جوشوندین و آبکش کردید بریزید و با جعفری و ریحون تزیین کنید و بعد سرو کنید (دوستان عربیاتا روشهای دیگهای هم داره این روش بنده ست و بسیار تازه و خوشمزه هم هست )
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته کباب دارم براتون چه کوفته کبابی🤗
#کوفته کباب قاسم پز داریم👑
این کباب یا کوفته یک غذای ترکی هست و خیلی راحت درست میشه
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد رنده شده
جعفری خرد شده یک دسته کوچیک
نعنا یک قاشق غذاخوری که ما نریختیم چون من دوست ندارم
زردچوبه یک قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده یه کوچولو😂
پودر زیره، نمک، فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
پودر نان سوخاری
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پودینگ شکلاتی
شیر ۳ و نیم لیوان
نشاسته ذرت ۳ قاشق
شکر ۱ لیوان
خامه صبحانه ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
شیر و نشاسته رو تو یه ظرف بریزین و هم بزنین، بذارین رو حرارت ملایم، شکر رو اضافه کنین و هم بزنین تا به غلظت فرنی برسه، پودر کاکائو و شکلات تخته ای رو اضافه کنین و هم بزنین تا حل بشن
ژلاتین رو با نصف لیوان آب بنماری کنین تا ذرات ژلاتین کاملا حل بشن، به مواد اضافه کنین و مواد رو از روی شعله بردارین و بعد از خنک شدن مواد بهش خامه رو اضافه کنین
قالبو چرب کنین و مواد رو بریزین تو قالب و حدودا ۵ ساعت بذارین تو یخچال بمونه
بعد اطرافشو با دست بکشین به سمت داخل تا از قالب جدا شه و برگردونین تو ظرف
با پودر بیسکوییت و پودر کاکائو مخملیش کنین
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت کنگر و مرغ
📝مواد لازم (برای حدود ۴ نفر)
- سینه مرغ ۱عدد
- کنگر تازه ۸۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۱ عدد
- سیر سبز ۱عدد (یا سیر خشک ۲حبه)
- لیمو ترش ۱ عدد
- لیموخشک ۳-۴ عدد
- رب گوجه ۲ ق غ
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم کرده بمقدار لازم
⚠️ نکات مهم ⚠️
♨️ میتونید بجای سینه مرغ از ران یا گوشت قرمز نیز استفاده کنید ک باید مدت زمان پخت رو بیشتر کنید
♨️ زعفرون و لیموترش رو در آخر اضافه کرده و بعد از یکی دو قل زدن خاموش کنید ک عطرشون بمونه
♨️ جهت رژیمی تر بودن میتونید کنگر و پیاز رو سرخ نکنید، فقط ای نیم پز کرده و اب اش رو دور بریزید و در پایان ب خورشت اضافه کنید
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تهچین_بدون_فر
برنج,دم کرده زعفران,ماست,نمک
همراه ما باشید❤️
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لوبیا_پلو_شیرازی
سلام روزتون باشه
تمام مراحل رو سعی کردم داخل فیلم بزارم ولی چندتا نکته هست که ذکر میکنم:
.
پ.ن ۱ : اگر شوید تازه داشته باشین خیلی بهتر و خوش طعم تر میشه. من نصف تازه ریختم و نصف شوید خشک
.
پ.ن۲ : ادویه پلویی واجب نیست . میتونین اضافه نکنین اگه نداشتین.
.
پ.ن ۳: طبق سفارش همیشه برنج باید دون تر آبکش کنید تا شفته نشه.
.
پ.ن ۴ : میتونین این غذارو با گوشت قلقلی یا گوشت ماهیچه هم درست کنید.
.
پ.ن۵ : لوبیا رو از قبل میپزیم ابشو خالی میکنیم و بعد به برنج اضافه میکنیم و سریع آبکش میکنیم. آبشو حتما خالی کنید تا برنجو کدر نکنه.
.
.
مواد لازم:
برنج 2 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی 1 پیمانه
شوید تازه یا خشک به میزان دلخواه
مرغ به میزان مصرف
پیاز یک عدد متوسط
زعفرون
ادویه به میزان دلخواه
#هنر_آشپزی🍇
🔆رولت سوسیس
❄️سوسیس: ۲عدد
❄️پنیرچدار: ۴برش
❄️فلفل سبزمکزیکی(تند): ۱ق غ
❄️پنیرموزارلا: ۱ق غ
سیب زمینی ها را بشویید و با پوست و مقداری آب بپزید.
سوسیس ها را هم در مقداری آب به مدت 5 دقیقه بپزید .
سیب زمینی ها را بعد از پختن پوست بگیرید و رنده کنید.
سپس با تخم مرغ و پودر کنتاکی کاملا مخلوط کنید و با دست ورزدهید تا حالت خمیری پیدا کند.
بعد خمیر را دور سوسیس های پخته شده بپوشانید و بعد در پودر نان خشک بغلطانید و در ظرفی که از مقدار زیادی روغن داغ پر شده سرخ کنید.
#هنر_آشپزی💐
خوراك لوبياو كينوآ 🍜
▫️١ ليوان: لوبيا چيتي يا قرمز
▫️٢ ليوان: كينوآ پخته شده
▫️ذرت پخته شده يا كنسرو: ٥ ق غ
▫️رب گوجه فرنگي: ٥ ق غ
▫️نمك، فلفل، زردچوبه: به ميزان لازم
▫️عصاره مرغ يا گوشت : ١ عدد
▫️پنير رنده شده گودا يا چدار: در صورت تمايل
🍮اول از همه كينوا رو بپزيد بعد ذرت رو بپزيد يا از كنسرو استفاده كنيد و كنار بذاريد، بعد رب گوجه تون رو كمي با روغن خيلي كم تفت بديد بعد بهش و عصاره مرغ يا گوشت و فلفل و زردچوبه اضافه كنيد و اجازه بديد با آب بپزه، خب آخر سر كه تقريبا ٣٠ دقيقه از پخت كامل لوبيا مونده بود، ذرت و كينوا رو اضافه كنيد و بذاريد نيم ساعت آخر باهم جا بيفتن و نمك و فلفلش رو بچشيد، ميتونيد روش رو كمي پنير چدار يا گودا رنده شده هم بريزيد و سرو كنيد
#هنر_آشپزی🍇
#بستنی_مقوی 🍡 😋
▫️500 میلی لیتر شیر کامل
▫️200 گرم شیرعسلی {1/2 قوطی}
▫️خامه تازه -100 گرم
▫️پسته -75 گرم
▫️بادام ریز خرد شده
▫️زعفران دم کرده
🔸1. شیر ، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمه ی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید ، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد ، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامه ای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید
2. بادام ،پسته و زعفران رو اضافه کنید .5 دقیقه ی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه.
3. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته ، سیخ های چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید ، محکم را با فویل روشو بپوشونید و یک شب فریز کنید.
4- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحت تر بیرون بیاد
5- با گلبرگهای گل رز ، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_شکم_پر
مواد لازم:
ماهی قزل آلا ۲ عدد
سبزی(جعفری شوید گشتیز) ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیر ۴ حبه
لیمو ترش ۲ عدد
رب انار ۱ قغ
آرد ۴ قغ
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
.
.
📝طرز تهیه:
ابتدا ماهی را با یک پیاز خلالی، آب لیمو و نمک مزه دار میکنیم و میگذاریم چند ساعت بماند...
بعد از چندساعت همه پیازها را از روی ماهی جدا میکنیم...
آرد و نمک و فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم...
روی سطح ماهی و داخل شکمش رو با آرد میپوشونیم...
حالا یک عدد پیاز و دوحبه سیر را خرد میکنیم، با کمی روغن تفت میدهیم، سبزیهای خرد شده را اضافه میکنیم، در آخر رب انار میافزاییم، از روی حرارت برداشته...
داخل شکم ماهی را با مواد پر میکنیم، در تابه یک عدد پیاز و دوحبه سیر و ماهی ها را میگذاریم و باحرارت ملایم سرخ میکنیم...
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كباب_ديگى_سماقى
.
مواد لازم براي ٢ پرس ( هر پرس براي ٢ نفر هست)
گوشت چرخ كرده ٣٥٠ گرم
پياز ١ عدد درشت
نمك ، فلفل ، زردچوبه ، دارچين
برنج ٣ پيمانه
زعفران
روغن
سماق
كنجد
گوجه فرنگي
.
گوشت رو با پياز رنده و اب گرفته شده مخلوط ميكنيم ، نمك و فلفل و زردچوبه و دارچين رو اضافه و حسابي ورز ميديم.
با اين ميزان مواد دو تا كباب تابه دو نفره ميشه درست كرد ، كف ماهيتابه يا ظرف تفلون پهنش ميكنيم و كنارش رو خالي ميكنيم كه روغن رو از كنار اضافه كنيم. .
يادتون باشه اصلا اصلا كف تابه رو چرب نكنيد چون گوشت ترك ميخوره و يه تيكه نميشه .
بعد از پخت هر دو سمت برش ميداريم.
كف قالبمون رو چرب ميكنيم و كنجد ميريزيم ، يه كم از برنج اب كش شده رو زعفراني ميكنيم و ميديم كف قالب. سماق فراوان و بعدش كباب و در اخر برنج سفيد رو ميريزيم روش و فشار مياريم
بعد از نيم ساعت روي حرارت ملايم غذا امادست
گوجه هارو حلقه كنيد و سرخ کنید
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک بادمجان مجلسی🍆🍆
#هنر_آشپزی🍇
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#_لقمه_های_خوشمزه
مواد لازم 📝
خمیر پیتزا
سس کچاب یا رب چهار قاشق
گوجه دو عدد
سوسیس یا کالباس ۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
یک عدد زرده تخم مرغ و چهار قاشق شیر (برای رنگ سطح لقمه ها ) .
پ.ن : مدت زمان پخت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه
پ.ن : مواد روی لقمه ها رو به سلیقه ی خودتون می تونید تغییر بدید.😋
#هنر_آشپزی🍇
#غذا_فورى
گوشت روبانمک وفلفل قرمز ویه دونه پیاز رنده ریز آبشو کاملا گرفته حسابی ورز میدیم ویه ده دقیقه یه ربعی میزاریم تویخچال استراحت کنه وبادست فرم داده و با حرارت ملايم سرخ ميكنيم
در نهايت با سيب زمينى سرخ شده و گوجه سرو كنيد.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مدل #فینگرفود عالی وخوشمزه😋👌
سیب زمینی پوره شده ۶ فنجان
گوشت نمک زده یا ژامبون ۱۲ تکه
پیازچه ۳ ق.غ
نمک فلفل
پنیر چدار ۳ فنجان
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 #صدف_سوخاری
.
شلز سوخاری(صدف سوخاری )
مرغ دو تکه
جامبو صدفی
پیاز و سیر
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
زعفران
ادویه( آویشن،فلفل،نمک)
سس کچاپ
آرد سفید ، تخم مرغ ، آرد سوخاری
.
ابتداااااااا مرغ رو به زردچوبه حسابی آغشته کردم و با یه پیاز و دوتا حبه سیر و کمی زعفرون و نمک و کمی روغن و دو لیوان آب گذاشتم بپزه و آبش کامل تموم شه .جامبو هارو هم توی آب جوش ریختم و نرم که شد آبکش کردم
مرغ پخته رو ریش ریش کردم و به همراه پنیر پیتزا و کمی آویشن و نمک و فلفل و پودر سیر توی بلندر ریختم و کاملا خرد کردم( از خردکن دستی هم میتونید استفاده کنید) به مرغ خرد شده کچاپ زدم و داخل صدف ها رو پر کردم و یه صدف دیگه رو روش قرار دادم ...به ترتیب تو آرد سفید و تخم مرغ و آرد سوخاری غلتوندم ،یه سیخ چوبی داخلش گذاشتم و تو روغن داغِ غوطه ور سرخ کردم و تمام...
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد مرغ و گردو
.
سس:
سیر: ۲ حبه
شکر: ۱ قاشق چایخوری
پنیر پارمسان: ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری
بالزامیک: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
لیمو ترش تازه: ۱ عدد
فلفل سیاه: نصف قاشق جایخوری
.
اگه غذا ساز ندارید، سیر رو رنده کنید و مواد رو با هم مخلوط کنید.
.
مزه دار کردن مرغ:
بعد از برش، دو طرف رو با نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون مزه دار کنید. نیازی به استراحت نداره، اونارو توی ماهیتابه یا تابه گریل سرخ کنید، هر طرف ۵ الی ۶ دقیقه کافیه!
.
گردو: حدود ۱۰ عدد (نبود هم مشکلی نیست)
.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رب_خونگی
گوجه ها رو تمیز شسته وسر اونو بزنید ودو تکه کنید آگه وسیله له کردن ندارید بزارید رو شعله گاز تا گرم شه دقت کنید نباید جوش بزنه فقط گرم شه کافیه بزارید کمی سرد شه از صافی رد کنید وسپس از الک رد کنید وبزارید رو شعله گاز با حرارت بالا تا بپزه وغلیظ بشه
عزیزان نمک رب حتما باید نمک درشت دانه باشه نمک ید دار ونمک نمکدان نمیشه نمک رو وقتی باید اضافه کنید نیم ساعتی مانده به اینکه گاز رو خاموش کنید آگه زود نمک رو اضافه کنید رب سیاه میشه نمک چشمی زده میشه باید ازش بچشید زیاد بزنید رب تلخ میشه باید به اندازه باشه کم کم بزنید وازش بچشید
الانه دستگاهای تو بازار موجود رب رو باهاش له میکنن رب اونا خوشمزه نیست چون تخم وپوستشو هم له میکنه برای درست کردن رب حتما پوست و تخم ازش جدا بشه
رب رو تو تشت بزرگ بپزی بهتره وخوش رنگتره تا تو منجل
عزیزان رب رو آگه به مقدار زیادی نگه داری میکنید بهتره اونو فریزیر کنید در غیر اینصورت باید مقداری روغن جامد آب کنید وروش بریزید رب که تو جای خنک یا یخچال نگهداری میکنید روش روغن جامد بریزید تا هوا بهش نفود نکنه ونترشه ربی که فریزیر نمیشه باید کاملا آبش کشیده شه وگرنه زود کپک میزنه و ترش میشه
چون مقدار رب من زیاد بود اونو فریزیر میکنم تو زیپ کیپ میریزیم تا جای کمتری رو بگیره آگه آب رب به خوبی گرفته شه رب یخ نمیزنه
#هنر_آشپزی🍇