eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
170 دنبال‌کننده
829 عکس
840 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍻سوهان_عسلی مواد لازم: 🧊شکر ۴۰۰ گرم 🧊بادام هندی ۱۰۰ گرم 🧊خلال پسته ۵۰ گرم 🧊خلال بادام ۵۰ گرم 🧊تخم گشنیز ۱ق.غ 🧊تخم آفتابگردان ۱۰۰ گرم 🧊کنجد ۱ق.غ طرز تهیه: 🥣در تابه شکر میریزیم تا ذوب و کاراملی شود.سینی را کمی چرب کرده سپس مغزها را به شکل دلخواه ریخته شکر که کاراملی شد روی مغز ها می ریزیم تا خنک شود خرد می کنیم در ظرفی چیده و آماده سرو است. ☘🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍊🍉🍒🍇🥝🥑🍓 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌
6.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. اندازه رو چشمی میگم : کدو حلوایی یک عدد متوسط ( تقریباً یک کیلو )_دو عدد پیاز بزرگ _ سیب زمینی یک عدد بزرگ _ تخم مرغ دو عدد_ آرد یک‌ق غ _نمک_ فلفل_ تخم گشنیز_پودرسیر_ادویه_زعفران . ابتدا پیاز رو رنده درشت کنید و با یکم روغن تو قابلمه تفت بدید تا آبش کشیده بشه بعد کدوی خام رو رنده درشت کنید و به پیاز اضافه کنید مقداری زعفران آبکرده بهشون اضافه کنید و صبر کنید تا خوب آبشون کشیده بشه .بعدبزارید کنار تاسرد بشه سیب زمینی آبپز رو هم رنده کنید و به مخلوط سرد شده اضافه کنید و تخم مرغ و بقیه مواد رو‌اضافه کنید و هم بزنید و در روغن سرخ کنید . . سیب زمینی رو خودم اضافه کردم تا از شیرینی کدو کم کنه، شما اگه با طعم شیرین کدو مشکل ندارید نزنید . . .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یک جاشکلاتی زیبا و متفاوت فوق العاده هم خلاقانه و جالبه😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌯 😋 🔸گوشت چرخ شده دویست و پنجاه گرم سینه مرغ چرخ شده دویست و پنجاه گرم گوشت قرمز و سفید رو مزه دار کنید.همونطور که برای کباب دیگی انجام میدین. 🔸برای باز کردن گوشت ،روی سطح کار کیسه فریزر بندازید و پودر سوخاری بپاشید.با کمک کیسه فریزر و وردنه گوشت رو باز کنید.گوشت سفید هم باز کنید و به کمک کیسه فریزر روی گوشت قرمز بندازین.مواد میانی هر چیزی میتونه باشه من همیشه زرشک و جعفری ساطوری می پاشم. 🔸یه دونه هویج هم گذاشتم که تو برش زیبا بشه.با احتیاط رول کنید.ماهیتابه رو گرم کنید و تو روغن تمام جهات رو سرخ کنید.از دوتا کفگیر کمک بگیرید حتما.سرخ کردن باعث انسجام رولت میشه که موقع پخت ،پخش نشه.حالا یه سس گوجه درست میکنیم و به مدت یک ساعت پخت میدیم.من این کارو تو ماهیتابه دو طرفه انجام میدم.و سپس برش میزنیم.