#سمبوسه 😋
🔸سه تا سیب زمینی متوسطو با یکم زرد چوبه و نمک اب پز کردم البته سیب زمینو من همیشه خرد کرده میپزم.
یه پیاز بزرگو حسابی سرخ طلایی کردم بهش یکم فلفل سیاه نمک پودر سیر پودر پیاز و ادویه گرام ماسالا زدم . بعد ۳تا قاشق پر تره خرد کرده و ۲ تا قاشق پر جعفری خرد کرده اضافه کردم یه دقیقه ای تفت دادم و بعد به سیب زمینهای پخته و پوره شدم اضافه کردم.
نونهای لواشو نواری بریدم بعد پیچیدم و در سرخ کن سرخ کردم.
دقت کنید داخل روغن زیاد کمتر روغن جذب میکنه .
با خمیر یوفکا که اصلا روغن به خودش نمیگیره
#هنر_آشپزی🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ اموزش استند گلدان
#هنر_و_خلاقیت
#پاناکوتا_شکلاتی 🍫 😋
شیر 3لیوان
شکر 3/4 لیوان
شکلات 80تا100 گرم
پودرر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سر خالی البته بستگی به سلیقه خودتون داره
خامه صبحانه 3/4 پاکت
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
🔸اول ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری کردم، بعد داخل قابلمه بقیه شیر ، شکر، پودر کاکائو و شکلات رنده شده رو ریخته و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر کاملا حل بشه(مزه دسر رو تست کنید و بنا به ذائقه خودتون مقدار شیرینی دسر رو اندازه کنید) ،وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه کرده و شعله رو خاموش کردم، کمی که خنک شد خامه رو با مقداری از مایع جدا مخلوط کرده و به بقیه مواد اضافه کرده و خوب هم زدم و داخل قالب ریخته و حدود هشت ساعت داخل یخچال گذاشتم تا کاملا ببنده
#هنر_و_خلاقیت
#سالاد_ماکارونی 🍝 😋
🔸اول اينكه ي بسته ماكاروني فرمي داخل آب در حال جوش ميريزيم وبعد اينكه نرم شد آبكش ميكنيم وكنار ميزاريم بعد ژامبون ،خيار شور ،وجعفري خرد ميكنيم وبه ماكاروني اضافه ميكنيم بعد نخود فرنگي وذرت اضافه ميكنيم
🔸و كمي هم البته اگه دوست داشتيد سينه مرغ پخته را به تك هاي كوچيك خرد ميكنيم وبه سالاد اضافه ميكنيم و نمك وفلفل سياه هم به سالاد اضافه ميكنيم ودر آخر سس مايونز به سالاد اضافه ميكنيم وخوب هم ميزنيم تاكل سالاد كاملا باسس مخلوط شده باشد بعد يكي دوساعت داخل يخچال ميزاريم تا خنك بشه وبعد بيرون مياريم وتزيين ميكنيم من براي تزيين از (گوجه خرد شده ،سياه دانه،وجعفري وذرت استفاده كردم )به جاي سياه دونه ميتونيد از كنجد سياه هم استفاده كنيد بستگي به سليقه شما عزيزان داره
♦️ميتونيد از سيب زميني پخته هم استفاده كنيد
♦️هر چقدر سس مايونز بيشتر باشه خوشمزه ترميشه
♦️حتما سس يك ساعت قبل سرو به سالاد اضافه كنيد تا ظاهر بهتري داشته باشه.
🍻سوهان_عسلی
مواد لازم:
🧊شکر ۴۰۰ گرم
🧊بادام هندی ۱۰۰ گرم
🧊خلال پسته ۵۰ گرم
🧊خلال بادام ۵۰ گرم
🧊تخم گشنیز ۱ق.غ
🧊تخم آفتابگردان ۱۰۰ گرم
🧊کنجد ۱ق.غ
طرز تهیه:
🥣در تابه شکر میریزیم تا ذوب و کاراملی شود.سینی را کمی چرب کرده سپس مغزها را به شکل دلخواه ریخته شکر که کاراملی شد روی مغز ها می ریزیم تا خنک شود خرد می کنیم در ظرفی چیده و آماده سرو است.
#هنر_و_خلاقیت☘🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هنری
ساخت آب نمای خوشگل و کوچک
⛲️⛲️⛲️
#هنر_و_خلاقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرائی🍊🍉🍒🍇🥝🥑🍓
#هنر_و_خلاقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
غذای خوشمزه و دلبر سیب زمینی طرح گل
😋😋😋
#هنر_و_خلاقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
#کوکو_کدو_حلوایی_
اندازه رو چشمی میگم : کدو حلوایی یک عدد متوسط ( تقریباً یک کیلو )_دو عدد پیاز بزرگ _ سیب زمینی یک عدد بزرگ _ تخم مرغ دو عدد_ آرد یکق غ _نمک_ فلفل_ تخم گشنیز_پودرسیر_ادویه_زعفران .
ابتدا پیاز رو رنده درشت کنید و با یکم روغن تو قابلمه تفت بدید تا آبش کشیده بشه بعد کدوی خام رو رنده درشت کنید و به پیاز اضافه کنید مقداری زعفران آبکرده بهشون اضافه کنید و صبر کنید تا خوب آبشون کشیده بشه .بعدبزارید کنار تاسرد بشه سیب زمینی آبپز رو هم رنده کنید و به مخلوط سرد شده اضافه کنید و تخم مرغ و بقیه مواد رواضافه کنید و هم بزنید و در روغن سرخ کنید . .
سیب زمینی رو خودم اضافه کردم تا از شیرینی کدو کم کنه، شما اگه با طعم شیرین کدو مشکل ندارید نزنید . .
.
#هنر_و_خلاقیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش یک جاشکلاتی زیبا و متفاوت
فوق العاده هم خلاقانه و جالبه😍😍
#رولت_میکس_گوشت_و_مرغ 🌯 😋
🔸گوشت چرخ شده دویست و پنجاه گرم
سینه مرغ چرخ شده دویست و پنجاه گرم
گوشت قرمز و سفید رو مزه دار کنید.همونطور که برای کباب دیگی انجام میدین.
🔸برای باز کردن گوشت ،روی سطح کار کیسه فریزر بندازید و پودر سوخاری بپاشید.با کمک کیسه فریزر و وردنه گوشت رو باز کنید.گوشت سفید هم باز کنید و به کمک کیسه فریزر روی گوشت قرمز بندازین.مواد میانی هر چیزی میتونه باشه من همیشه زرشک و جعفری ساطوری می پاشم.
🔸یه دونه هویج هم گذاشتم که تو برش زیبا بشه.با احتیاط رول کنید.ماهیتابه رو گرم کنید و تو روغن تمام جهات رو سرخ کنید.از دوتا کفگیر کمک بگیرید حتما.سرخ کردن باعث انسجام رولت میشه که موقع پخت ،پخش نشه.حالا یه سس گوجه درست میکنیم و به مدت یک ساعت پخت میدیم.من این کارو تو ماهیتابه دو طرفه انجام میدم.و سپس برش میزنیم.
May 11
#ترفند
سس زرشک پلو🔻
پیاز سرخ كنيد و پاپریکا، پودر زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه به آن اضافه و با پیاز کمی تفت دهید.
آب مرغ و زعفران را به مواد اضافه کنید و بگذاريد تا سس غلیظ شود.
#هــــــنرمنـــــــدانه🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساخت سبد زیبا و کاربردی باکارتون🥰😍
#هــــــنرمنـــــدانه🌸