eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
170 دنبال‌کننده
829 عکس
838 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌯 😋 🔸گوشت چرخ شده دویست و پنجاه گرم سینه مرغ چرخ شده دویست و پنجاه گرم گوشت قرمز و سفید رو مزه دار کنید.همونطور که برای کباب دیگی انجام میدین. 🔸برای باز کردن گوشت ،روی سطح کار کیسه فریزر بندازید و پودر سوخاری بپاشید.با کمک کیسه فریزر و وردنه گوشت رو باز کنید.گوشت سفید هم باز کنید و به کمک کیسه فریزر روی گوشت قرمز بندازین.مواد میانی هر چیزی میتونه باشه من همیشه زرشک و جعفری ساطوری می پاشم. 🔸یه دونه هویج هم گذاشتم که تو برش زیبا بشه.با احتیاط رول کنید.ماهیتابه رو گرم کنید و تو روغن تمام جهات رو سرخ کنید.از دوتا کفگیر کمک بگیرید حتما.سرخ کردن باعث انسجام رولت میشه که موقع پخت ،پخش نشه.حالا یه سس گوجه درست میکنیم و به مدت یک ساعت پخت میدیم.من این کارو تو ماهیتابه دو طرفه انجام میدم.و سپس برش میزنیم.
#هــــــنرمــــــندانه🌸
سس زرشک پلو🔻 پیاز سرخ كنيد و پاپریکا، پودر زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه به آن اضافه و با پیاز کمی تفت دهید. آب مرغ و زعفران را به مواد اضافه کنید و بگذاريد تا سس غلیظ شود. 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍄🍄🍄 مواد لازم: قارچ: ۱۲۰۰-۸۰۰ گرم پیاز متوسط: ۱ عدد فلفل دلمه ای: ۲ عدد گوجه: ۳ عدد کره: ۵۰ گرم پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری آویشن: ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک: ۱ قاشق چایخوری شکر: ۱ قاشق چایخوری آبلیمو: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن: ۶ الی ۸ قاشق غذاخوری نمک و فلفل: به میزان لازم طرز تهیه: قارچ ها را بعد از شستن و تمیز کردن با کمی روغن و یک استکان آب بر روی حرارت متوسط قرار دهید و در تابه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید تا قارچ ها کمی بپزد. کره و فلفل های دلمه ای را اضافه کرده و دوباره تفت دهید تا فلفل ها کمی نرم شود. سپس گوجه های خرد شده، ادویه ها شکر و آبلیمو را اضافه کرده و کمی که تفت خورد در تابه را ببندید تا با حرارت ملایم گوجه ها نرم شود و قارچ ها پخته شود. 🌸
جــــــهان به اعتبار خــــــنده ی تــــــو زیباست...🙃 🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🦋صبــــــح بـخیــــــــر☘ 🌸
كيك خوشمزه كيك شير داغ مواد لازم آرد ٣ پيمانه شكر ١ و١/٢ پ روغن٣/٤ پ شي ر داغ١ پ تخم مرغ٥عدد بگينك پودر ٢ ق م وانيل١/٢ ق چ طرز تهيه: زرده و سفيده را جدا مى كنيم سفيده را مى زنيم تا مثل خامه پفى بشه از ظرف نريزه بعد داخل يخچال مى گذاريم زرده وانيل و شكر را مى زنيم تا كرم رنگ و كشدار بشه بعد شير داغى را ريخته خيلى سريع با دور تند همزن مى زنيم بعد روغن را ريخته و يك دور مى زنيم بعد آرد وبكينك پودر را كه سه بار الك كرديم در دو مرحله در حد مخلوط شدن هم مى زنيم بعد سفيده را اضافه و با ليسك در يك جهت هم مى زنيم داخل فر ازقبل گرم شده با حرارت ١٨٠ به مدت ٤٥ دقيقه مى پزيم براى كارامل يك ليوان شكر را داخل تابه ريخته روى شعله ملايم مى زاريم تا شكر آب بشه اصلاً با قاشق هم نمى زنيم وقتى شكر آب شد ٢ قاشق غذا خورى كره و ١٠٠ گرم خامه اضافه مى كنيم و مرتب هم مى زنيم اولش سفت ميشه نگران با هم زدن درست ميشه و يك دست وقتى كيك كمى خنك شده روى كيك سس را مى ريزيم . 🌸
پیش تو چه سِرّی‌ست که قند است دقایق؟! دور از تو چه رازی‌ست که تلخند شکرها؟! 🌸
نگران نباش وقتی امید اول و آخرت خــــــــداست ...☘ #هنـــــــرمنــــــدانه🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♡•• 🎼 شد خزان گلشن آشنایی.. یاد‌جواد‌بدیع زاده 🌸 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌