شربت بیدمشک و زعفران 🍸
سه لیوان اب رو بزارید جوش بزنه بعد سه لیوان شکر را اضافه کنید تا حل بشه نصف استکان عرق بید مشک و زعفرون رو اضافه و بزارید مثل مربا قوام بیاد تخم شربتی رو هم بشویید با اب ولرم نیم ساعتی خیس کنید تا حالت ژله ای پیدا کنه بعد تخم شربتی داخل ظرف مورد نظر بریزید شربت واب خنک و خاکشیر رو داخل تخم شربتی بریزید و میل کنید 😋😋
#هنر_آشپزی👩🍳
#سمبوسه 😋
برای درست کردن یک سمبوسه خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را آب پز میکنیم و پوستشان را میگیریم و با گوشتکوب له میکنیم، سپس گوشت چرخ کرده و پیاز ، فلفل دلمه و ادویه را تفت داده تا بپزد بعد چند قاشق غذا خوری رب اضافه میکنیم میگذاریم ده دقیقه جا بیفتد، بعد سیب زمینی ها را به مواد مخلوط کرده و هم میزنیم و مانند شکل وسط نان لواش میریزیم و در روغن سرخ میکنیم.
نکته: فلفل از هر نوع(سُس گلوریا، فلفل سیاه،فلفل سفید، فلفل قرمز، پول بیبر) میتوانید اضافه کنید ، چون ادویه اصلی سمبوسه فلفل میباشد.
#هنر_آشپزی👩🍳
#بستنى_يخى_ميوه_ايى
🔺ميوه هاى مورد نظرتون مثل:البالو،تمشك،گيلاس و...رو يكم با شكر و بدون اب بپزيد غليظ كه شد از صافى رد كرده و در قالب بستنى بريزيد
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لواشک_آلوسیاه🤤
این روش راحت ترین وتمیزترین روشه لواشکه الوهارو هسته بگیرید وبدون اب بپزید به دلخواه شکرونمک بریزید خوب که پخت خاموش کنید بعداز سردشدن تومیکسر بریزید وداخل سینی بریزید😋
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸🍃 مےگویند روزی را
🌸🍃 صبحِ زود تقسیم مےڪنند...
🌸🍃 آرزویم
🌸🍃 برای امروزت این است...
🌸🍃 هرجا که هستی
🌸🍃 سهمِ امروزت
🌸🍃 یک بغل شادی، برکت،
🌸🍃 آرامش و سلامتی باشه
#سلام_صبح_بخیر♥️
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش پودینگ بادام🍓
#گیف_آموزش_پودینگ_بادام😋
🔅شیر یک لیتر
🔅زرده تحم مرغ یک عدد
🔅شکر یک لیوان
🔅نشاسته سه ق.غ
🔅آرد بادام سه چهارم لیوان
🔅وانیل سه ق.چ
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
ترفند و آموزش خشك كردن ميوه توي با خونه با کمترین زمان👌😋🥝🍑🍊🍒🥒🍌😋
#هنر_آشپزی👩🍳
#دسر_ليوانى
❣️خامه صبحانه ۲۰۰گرم
❣️پنیر خامه ای ۲۰۰گرم
❣️پودر کاکایو ۲ ق غ
❣️پودر قند ۴۰ تا ۵۰ گرم(شیرینیشو بچشین)
❣️شیر ۳ ق غ
ابتدا پنیر را با همزن میزنیم بعد خامه و پودر کاکایو و پودقند و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم.
بیسکوییت پتی بور و یا کیک شکلاتی رو پودر کرده و داخل ظرف سرو دو ق غ میریزیم و بعد چیز کیک و به همین صورت ادامه میدیم تا ظرف پر بشه
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آموزش_اسموتی😍😍
طرز تهیه اسموتی با میوه های طبع گرم برای قرنطینه
#هنر_آشپزی👩🍳
#سالاد_مرغ_مایونزی🥗🍗
1 عدد سینه مرغ آبپز شده
2 عدد هویج
1 عدد خیار
3_2 ساقه پیازچه
2 عدد فلفل سبز شیرین
2 حبه سیر
ماست به مقدار کافی
3_2 قاشق سس مایونز
نمک ،فلفل قرمز و سیاه
سینه مرغ رو پخته و ریش ریش کنید
هویج و خیار ، پیازچه، فلفل سبز را خلالی باریک کنید
سیر را پوره کنید
همه مواد را با هم مخلوط کرده و بگذارید داخل یخچال تا خوب مزه ها به خورد هم برن.
اگر احساس میکنید که هویج خلالی سفته و خوردنش در سالاد زیاد جالب نیست میتونید بخارپزش کنید☞
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
آبنبات خانگی ضد ســــرفه و آرام کننده گلو بسازیم ؟! 🤒
به راحتی قوی ترین آبنبات های ضد سرفه رو بسازید! 👌
😋😋😋
#هنر_آشپزی👩🍳
انگور🍇🍇 در کلام امام هشتم (ع)
♻️ اولین خاصیت انگور برطرف کردن آثار افسردگی و ایجاد روحیه شادابی است. به نقل از پیغمبر (ص) آمده است: نوح (ع) به خدا شکایت کرد از غم و غصه، خدا بر او وحی نمود که انگور بخور زیرا انگور غصه را از بین میبرد. (1)
۱.بحار الانوار. جلد ۶۲. ص ۲۹۸
♻️خاصیت دیگر انگور کمک به گوارش و هضم غذا است. امام رضا (ع) درباره مصرف انگور از پدرانش از رسول خدا (ص) نقل میکنند که فرمودند: انگور را دانه دانه بخورید که گوارا و هضمکننده میشود. (2)
۲.عیون اخبار الرضا. جلد ۲. ص ۳۵
#هنرآشپزی
گوجه بادمجون
#گوجه_بادمجان
اول بادمجونها پوست بگیرید و سه دقیقه داخل آبجوش بندازین وبعد ابکش کنید و سرخ کرده و کناربزارین پیاز و سیر رو تفت بدین و بهش ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل زده و خیلی کم آب اضافه کنید تا کف تابه نسوزه بعد بادمجونها رو چیدم و روشم چند گوجه خیلی کم سرخ شده گذاشتم و با حرارت کم گذاشتم تا بپزه و جا بیوفته خیلی راحت و ساده و خوشمزه
به گوجه ها کمی کاری بزنید
به دلخواه می توانید کمی دارچین به این غذا اضافه کنید
#هنر_آشپزی👩🍳
#دسر_فورى
اين دسر خيلى راحت و خيلى هم خوشمزه😍
لايه ها بترتيب؛
بيسكوييت پتى بور
كرم كاسترد
چيپف شكلاتى
شكلات ذوب شده
خامه
#هنر_آشپزی👩🍳
15.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاشق های زرشک پلو با مرغ این کلیپ را تا آخر و باصدا ببنید
پخت مرغ بظاهر ساده هست ولی برای خوشمزه شدن مرغ باید ریزه کاری ها را رعایت کرد.😋
توضیحات کامل همزمان بافیلم داده شده 👆
#هنر_آشپزی🍇
#تاس_کباب
مواد لازم :
گوشت چرخکرده 300 گرم
به یک عدد بزرگ
هویج 3 عدد متوسط
رب انار یا رب آلو
طرز تهیه :
● ابتدا یک پیاز متوسط رو داخل گوشت چرخکرده رنده میکنیم و زردچوبه ،نمک، فلفل سیاه میزنیم و مخلوط میکنیم، همگی مواد رو برش میدیم (به شکل حلقه ای یا هر مدل دیگه)و یه پیاز بزرگ هم حلقه حلقه میکنیم.
.
● یه ردیف هویج و به و پیاز رو میچینیم و گوشت رو به شكل کوفته ای در میاریم، کنار بقیه سبزیجات میچینیم و کمی زردچوبه نمک و پودر دارچین روش میپاشیم و دوباره ردیف دوم رو به همین صورت میچینیم و باز زردچوبه و دارچین و نمک میریزیم. تو یک کاسه سه قاشق غذاخوری رب میریزیم و کمی روغن و آب و میریزیم روی همگی مواد و میذاریم رو شعله متوسط تا آماده بشه
#هنرآشپزی
#شربت_گل🍹🌸
نیم کیلو گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و دولیتر آب داغ به ان اضافه نمایید و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید و بعد دو کیلو شکر را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود شربت آماده است وقتی هم که میخواین بخورینش کمی آب قاطیش کنید به همراه تخم شربتی خیس خورده 🍯🍸
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
پنکیک موز مخصوص صبحانه
يه پن كيك خیلی راحت و خوشمزه و پرکالری 😍
━⊰❀👇JOIN👇❀⊱━
@honar_dar_khane