انگور🍇🍇 در کلام امام هشتم (ع)
♻️ اولین خاصیت انگور برطرف کردن آثار افسردگی و ایجاد روحیه شادابی است. به نقل از پیغمبر (ص) آمده است: نوح (ع) به خدا شکایت کرد از غم و غصه، خدا بر او وحی نمود که انگور بخور زیرا انگور غصه را از بین میبرد. (1)
۱.بحار الانوار. جلد ۶۲. ص ۲۹۸
♻️خاصیت دیگر انگور کمک به گوارش و هضم غذا است. امام رضا (ع) درباره مصرف انگور از پدرانش از رسول خدا (ص) نقل میکنند که فرمودند: انگور را دانه دانه بخورید که گوارا و هضمکننده میشود. (2)
۲.عیون اخبار الرضا. جلد ۲. ص ۳۵
#هنرآشپزی
گوجه بادمجون
#گوجه_بادمجان
اول بادمجونها پوست بگیرید و سه دقیقه داخل آبجوش بندازین وبعد ابکش کنید و سرخ کرده و کناربزارین پیاز و سیر رو تفت بدین و بهش ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل زده و خیلی کم آب اضافه کنید تا کف تابه نسوزه بعد بادمجونها رو چیدم و روشم چند گوجه خیلی کم سرخ شده گذاشتم و با حرارت کم گذاشتم تا بپزه و جا بیوفته خیلی راحت و ساده و خوشمزه
به گوجه ها کمی کاری بزنید
به دلخواه می توانید کمی دارچین به این غذا اضافه کنید
#هنر_آشپزی👩🍳
#دسر_فورى
اين دسر خيلى راحت و خيلى هم خوشمزه😍
لايه ها بترتيب؛
بيسكوييت پتى بور
كرم كاسترد
چيپف شكلاتى
شكلات ذوب شده
خامه
#هنر_آشپزی👩🍳
15.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عاشق های زرشک پلو با مرغ این کلیپ را تا آخر و باصدا ببنید
پخت مرغ بظاهر ساده هست ولی برای خوشمزه شدن مرغ باید ریزه کاری ها را رعایت کرد.😋
توضیحات کامل همزمان بافیلم داده شده 👆
#هنر_آشپزی🍇
#تاس_کباب
مواد لازم :
گوشت چرخکرده 300 گرم
به یک عدد بزرگ
هویج 3 عدد متوسط
رب انار یا رب آلو
طرز تهیه :
● ابتدا یک پیاز متوسط رو داخل گوشت چرخکرده رنده میکنیم و زردچوبه ،نمک، فلفل سیاه میزنیم و مخلوط میکنیم، همگی مواد رو برش میدیم (به شکل حلقه ای یا هر مدل دیگه)و یه پیاز بزرگ هم حلقه حلقه میکنیم.
.
● یه ردیف هویج و به و پیاز رو میچینیم و گوشت رو به شكل کوفته ای در میاریم، کنار بقیه سبزیجات میچینیم و کمی زردچوبه نمک و پودر دارچین روش میپاشیم و دوباره ردیف دوم رو به همین صورت میچینیم و باز زردچوبه و دارچین و نمک میریزیم. تو یک کاسه سه قاشق غذاخوری رب میریزیم و کمی روغن و آب و میریزیم روی همگی مواد و میذاریم رو شعله متوسط تا آماده بشه
#هنرآشپزی
#شربت_گل🍹🌸
نیم کیلو گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و دولیتر آب داغ به ان اضافه نمایید و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید و بعد دو کیلو شکر را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود شربت آماده است وقتی هم که میخواین بخورینش کمی آب قاطیش کنید به همراه تخم شربتی خیس خورده 🍯🍸
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
پنکیک موز مخصوص صبحانه
يه پن كيك خیلی راحت و خوشمزه و پرکالری 😍
━⊰❀👇JOIN👇❀⊱━
@honar_dar_khane
#کله_جوش
. دستور پخت:
آرد
پیاز
گردو
سیب زمینی
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
سیر
ماست یا کشک
نعناع خشک
پیاز رو نگینی خرد میکنیم، در روغن زیاد سرخ میکنیم.(روغن یکم زیاد بریزید چون آرد روغن زیاد میخواد). یکم که طلایی شد سیر رو هم باهاش کمی تفت میدیم، بوش که در امد، زردچوبه، فلفل سیاه،نمک، گردو( آسیاب یا خرد شده)، رو اضافه میکنیم تا تفت بخورن بعد آرد رو به اضافه میکنیم.( به ازای هر کاسه، یک قاشق غذا خوری). وقتی غلیظ شد، سیب زمینی آبپز شده رو بهش اضافه میکنیم( درسته و با پوست باشه بهتره). بعد ماست رو هم زده و اضافه میکنیم. وقتی به جوش امد، شعله رو خاموش میکنیم.( ماست برای دو نفر یک کاسه کافیه)
#هنر_آشپزی👩🍳
😋 #کباب_زردک
شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک
نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس
🍃مواد لازم برای 6 نفر :
سرکه به میزان کم
آب 1 استکان
شیره انگور 150 گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
آرد نخودچی 125 گرم
پیاز (رنده شده) پیاز 1 عدد
زردک (پخته و رنده شده) 3-4 عدد
گوشت (چرخ کرده) 500 گرم
🍃طرز تهیه
گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه شامی سفت شود.
از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و به شکل سوسیس حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.
شامی های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد (شیره انگور + آب + سرکه را مخلوط میکنیم) را روی شامی ها بریزید.
سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کبابها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
🍃این مقدار مواد 24 عدد شامی به ما میدهد.
🍃در صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد میتوانید یک تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.
#هنرآشپزی
✅کرپ 😋
✍مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
شیر دولیوان
آرد سفید یک لیوان
شکر دو قاشق
نمک یه پینچ
وانیل نصف ق م خ
🥣طرز تهیه:
تخم مرغ،شکر،وانیل رو باهمزن بزنید تا کف کنه.بعد شیر رو اضافه کنید و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و آروم مخلوط کنید تا یکدست بشه.نمک رو هم اضافه کنید.تابه رو روی حرارت میذاریم تا داغ بشه،با کره تابه رو کمی چرب کنید و یه ملاقه توی تابه بریزید وتابه رو بچرخونید تا مواد تو تابه پخش بشه و کل فضای تابه روبگیره،دقت کنید ضخامت کرپ کمه،یه طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی بشه،بذارید خنکبشه و وسطش موز بذارید ورول کنید وبا نوتلا یا عسل سروکنید...
می تونید لای کرپ ها میوه و شکلات یا عسل یا نوتلا و کیندر بریزید وسروکنید.
#هنر_آشپزی👩🍳
#ژله_رنگین_کمان
.
قالب این ژله قالب چیزکیکه که ۸تا قسمت داره، هر قسمتشم میتونین باز نصف کنین خیلی چیز خفنیه کلا 😍
طرز تهیشو مثل بقیه ژله های رنگین کمانه که تو پیج طرز تهیشون هست، هر بسته ژله با یک لیوان اب جوش حل میشه و بعد از سرد شدن نصف لیوان شیر بهش اضافه میکنین
نکات ژله قالبی رو میتونین از تو هایلایت رسپی ها پیدا کنین
فقط یه نکته بگم، اون سفید وسط قالب که دسته داره از خود قالب جدا میشه، ممکنه یکمی از ژله ی لایه اول بره زیر این سفیده جمع شه، واسه من اتفاق افتاد
و اینکه خونه های قالب کاملا از هم جدا نیستن وژله میره تو خونه های بغل پس نمیتونین تو هر قسمتش یه رنگ ژله درست کنین.
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
سیب زمینی سوخاری🤗
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سالاد خوشمزه
حتما امتحان کنید😋
#هنر_آشپزی👩🍳
#فیله_پلو
فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج روخرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید
#هنر_آشپزی👩🍳
شربت خنک مخصوص روزهای گرم 🌞
آب 4 لیوان گلاب نصف لیوان شکر به اندازه دلخواه زعفرون دم کرده به اندازه دلخواه آب لیمو ترش یک عدد یا تقریبا دو قاشق غذاخوری آبلیمو تخم شربتی یا خاکشیر به میزان دلخواه
آب و شکر رو حل کرده و تخم شربتی و خاکشیر که از قبل آماده کردید و بقیه مواد رو به آب شکر اضافه کرده و بزارید خنک بشه به همین راحتی طعمش به طعم شربت به لیمو شبیهه 😋
#هنر_آشپزی👩🍳
#کرم_دنت 👈 شیر ۳ پیمانه خامه صبحانه ۵ قاشق غذا خ دنت ۲ عدد شکر ۲/۳ پیمانه وانیل نوک قاشق چای خ پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خ
شیر و شکر رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم بذارید تا گرم بشه و شکر داخلش حل بشه و بعد پودر ژلاتین رو که در کمی شیر به روش بنماری حل کردید به مواد اضافه و از روی حرارت بردارید و بزارید تا کاملا مواد خنک بشه و بعد بهش ۲ بسته دنت و خامه صبحانه و وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه بعد داخل قالبی که از قبل خیلی کم چرب کردید بریزید و داخل یخچال به مدت ۵ الی ۷ ساعت قرار بدید تا سفت بشه
#هنر_آشپزی👩🍳
#باقلوا_صدفی🥐
مواد لازم:
تخم مرغ: 1 عدد
ماست :1پیمانه پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
بکینگ پودر : یک قاشق غذا خوری
ارد به مقدار لازم تقریبا ۳تا ۴ لیوان گردو : ریز خرد شده 1 پیمانه
پودر نشاسته مقداری
کره یا روغن اب شده : ۱۰۰ گرم
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴مدل سالاد میوه
🍎🍐🍊🍇🥝
#هنر_آشپزی👩🍳