#تاس_کباب
مواد لازم :
گوشت چرخکرده 300 گرم
به یک عدد بزرگ
هویج 3 عدد متوسط
رب انار یا رب آلو
طرز تهیه :
● ابتدا یک پیاز متوسط رو داخل گوشت چرخکرده رنده میکنیم و زردچوبه ،نمک، فلفل سیاه میزنیم و مخلوط میکنیم، همگی مواد رو برش میدیم (به شکل حلقه ای یا هر مدل دیگه)و یه پیاز بزرگ هم حلقه حلقه میکنیم.
.
● یه ردیف هویج و به و پیاز رو میچینیم و گوشت رو به شكل کوفته ای در میاریم، کنار بقیه سبزیجات میچینیم و کمی زردچوبه نمک و پودر دارچین روش میپاشیم و دوباره ردیف دوم رو به همین صورت میچینیم و باز زردچوبه و دارچین و نمک میریزیم. تو یک کاسه سه قاشق غذاخوری رب میریزیم و کمی روغن و آب و میریزیم روی همگی مواد و میذاریم رو شعله متوسط تا آماده بشه
#هنرآشپزی
#شربت_گل🍹🌸
نیم کیلو گلبرگ گل محمدی را در ظرف شیشه ای ریخته و دولیتر آب داغ به ان اضافه نمایید و در آن را بسته بگذارید یک شبانه روز بماند سپس گلبرگ ها را خارج کرده و بفشارید تا عصاره آن وارد آب شود و تفاله را دور بریزید و بعد دو کیلو شکر را با این آب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا غلیظ شود شربت آماده است وقتی هم که میخواین بخورینش کمی آب قاطیش کنید به همراه تخم شربتی خیس خورده 🍯🍸
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
پنکیک موز مخصوص صبحانه
يه پن كيك خیلی راحت و خوشمزه و پرکالری 😍
━⊰❀👇JOIN👇❀⊱━
@honar_dar_khane
#کله_جوش
. دستور پخت:
آرد
پیاز
گردو
سیب زمینی
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
سیر
ماست یا کشک
نعناع خشک
پیاز رو نگینی خرد میکنیم، در روغن زیاد سرخ میکنیم.(روغن یکم زیاد بریزید چون آرد روغن زیاد میخواد). یکم که طلایی شد سیر رو هم باهاش کمی تفت میدیم، بوش که در امد، زردچوبه، فلفل سیاه،نمک، گردو( آسیاب یا خرد شده)، رو اضافه میکنیم تا تفت بخورن بعد آرد رو به اضافه میکنیم.( به ازای هر کاسه، یک قاشق غذا خوری). وقتی غلیظ شد، سیب زمینی آبپز شده رو بهش اضافه میکنیم( درسته و با پوست باشه بهتره). بعد ماست رو هم زده و اضافه میکنیم. وقتی به جوش امد، شعله رو خاموش میکنیم.( ماست برای دو نفر یک کاسه کافیه)
#هنر_آشپزی👩🍳
😋 #کباب_زردک
شامی کباب اصفهانی یا کباب زردک
نوعی شامی با طعم ترش و شیرین و ملس
🍃مواد لازم برای 6 نفر :
سرکه به میزان کم
آب 1 استکان
شیره انگور 150 گرم
نمک ، فلفل ، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
آرد نخودچی 125 گرم
پیاز (رنده شده) پیاز 1 عدد
زردک (پخته و رنده شده) 3-4 عدد
گوشت (چرخ کرده) 500 گرم
🍃طرز تهیه
گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و مالش دهید تا مایه شامی سفت شود.
از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و به شکل سوسیس حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.
شامی های سرخ شده را کف تابه چیده و شهد (شیره انگور + آب + سرکه را مخلوط میکنیم) را روی شامی ها بریزید.
سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کبابها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
🍃این مقدار مواد 24 عدد شامی به ما میدهد.
🍃در صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد میتوانید یک تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.
#هنرآشپزی
✅کرپ 😋
✍مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
شیر دولیوان
آرد سفید یک لیوان
شکر دو قاشق
نمک یه پینچ
وانیل نصف ق م خ
🥣طرز تهیه:
تخم مرغ،شکر،وانیل رو باهمزن بزنید تا کف کنه.بعد شیر رو اضافه کنید و بعد آرد رو کم کم اضافه کنید و آروم مخلوط کنید تا یکدست بشه.نمک رو هم اضافه کنید.تابه رو روی حرارت میذاریم تا داغ بشه،با کره تابه رو کمی چرب کنید و یه ملاقه توی تابه بریزید وتابه رو بچرخونید تا مواد تو تابه پخش بشه و کل فضای تابه روبگیره،دقت کنید ضخامت کرپ کمه،یه طرفش که طلایی شد برگردونید طرف دیگه هم طلایی بشه،بذارید خنکبشه و وسطش موز بذارید ورول کنید وبا نوتلا یا عسل سروکنید...
می تونید لای کرپ ها میوه و شکلات یا عسل یا نوتلا و کیندر بریزید وسروکنید.
#هنر_آشپزی👩🍳
#ژله_رنگین_کمان
.
قالب این ژله قالب چیزکیکه که ۸تا قسمت داره، هر قسمتشم میتونین باز نصف کنین خیلی چیز خفنیه کلا 😍
طرز تهیشو مثل بقیه ژله های رنگین کمانه که تو پیج طرز تهیشون هست، هر بسته ژله با یک لیوان اب جوش حل میشه و بعد از سرد شدن نصف لیوان شیر بهش اضافه میکنین
نکات ژله قالبی رو میتونین از تو هایلایت رسپی ها پیدا کنین
فقط یه نکته بگم، اون سفید وسط قالب که دسته داره از خود قالب جدا میشه، ممکنه یکمی از ژله ی لایه اول بره زیر این سفیده جمع شه، واسه من اتفاق افتاد
و اینکه خونه های قالب کاملا از هم جدا نیستن وژله میره تو خونه های بغل پس نمیتونین تو هر قسمتش یه رنگ ژله درست کنین.
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی
سیب زمینی سوخاری🤗
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه سالاد خوشمزه
حتما امتحان کنید😋
#هنر_آشپزی👩🍳
#فیله_پلو
فیله های مرغو مکعبی خرد کردم داخل یک ظرف ریختم پیاز را خلالی برش زدم با زعفرون ونمک وفلفل وکمی زردچوبه مخلوط کردم ویک ساعت با در بسته گذاشتم یخچال بعد سیب زمینی هم مکعبی خرد کردم وبا روغن سرخ کردم وکنار گذاشتم ...اگر هویج روخرد کنید با کمی اب بذارید بپزه حالا فیله ها را با کمی کره وکمی روغن با شعله کم تفت بدید بعد سیب زمینی وهویج هم اضافه کنید وکمی تفت بدید نمک وفلفل را اندازه کنید وبا برنج یا بدون برنج نوش جان کنید
#هنر_آشپزی👩🍳
شربت خنک مخصوص روزهای گرم 🌞
آب 4 لیوان گلاب نصف لیوان شکر به اندازه دلخواه زعفرون دم کرده به اندازه دلخواه آب لیمو ترش یک عدد یا تقریبا دو قاشق غذاخوری آبلیمو تخم شربتی یا خاکشیر به میزان دلخواه
آب و شکر رو حل کرده و تخم شربتی و خاکشیر که از قبل آماده کردید و بقیه مواد رو به آب شکر اضافه کرده و بزارید خنک بشه به همین راحتی طعمش به طعم شربت به لیمو شبیهه 😋
#هنر_آشپزی👩🍳
#کرم_دنت 👈 شیر ۳ پیمانه خامه صبحانه ۵ قاشق غذا خ دنت ۲ عدد شکر ۲/۳ پیمانه وانیل نوک قاشق چای خ پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خ
شیر و شکر رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم بذارید تا گرم بشه و شکر داخلش حل بشه و بعد پودر ژلاتین رو که در کمی شیر به روش بنماری حل کردید به مواد اضافه و از روی حرارت بردارید و بزارید تا کاملا مواد خنک بشه و بعد بهش ۲ بسته دنت و خامه صبحانه و وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه بعد داخل قالبی که از قبل خیلی کم چرب کردید بریزید و داخل یخچال به مدت ۵ الی ۷ ساعت قرار بدید تا سفت بشه
#هنر_آشپزی👩🍳
#باقلوا_صدفی🥐
مواد لازم:
تخم مرغ: 1 عدد
ماست :1پیمانه پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
بکینگ پودر : یک قاشق غذا خوری
ارد به مقدار لازم تقریبا ۳تا ۴ لیوان گردو : ریز خرد شده 1 پیمانه
پودر نشاسته مقداری
کره یا روغن اب شده : ۱۰۰ گرم
#هنر_آشپزی👩🍳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴مدل سالاد میوه
🍎🍐🍊🍇🥝
#هنر_آشپزی👩🍳
#سالاد_قفقازی
هویج 5 عدد
کدو 5 عدد
بادمجان 5 عدد
سیبزمینی 5 عدد متوسط
قارچ در صورت نیاز
پیاز سرخکرده نگینی 4-5 عدد
سیر چند حبه
ماست و سس مایونز مقداری
گردوی خرد شده مقداری
نمک و فلفل
ابتدا تمام سبزیجات و پیاز را بصورت نگینی آماده میکنیم و هر کدام راجداگانه درروغن مایع تفت میدهیم و بعد روی صافی می گذاریم تا روغن اضافی ان گرفته شود.
پیاز داغ را هم آماده میکنیم و بقیه را با مواد دیگر مخلوط میکنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم در این سالاد سبزیجات نباید له و شکل خود را از دست بدهد.
ماست و سس را با سیر رنده شده مخلوط کرده و با همه موادمان ترکیب میکنیم و در ظرف مناسبی میریزیم
این سالاد خیلی خوشمزه است
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
ترفند فریزر کردن گوجه فرنگی
👩🍳👩🍳👩🍳
#هنر_آشپزی🍇
#پودر_سوخارى
یک عدد نان باگت و ٦عدد نان تست خشك شده رو اسياب كنيد
یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه
بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد
به همين راحتى...
#هنر_آشپزی🍇
🍲 #خورش_آلو_اسفناج🍲
✍دوتا پياز بزرگ پيازُ نگيني خورد كنيد وسرخ كنيد تا سبك بشه،
گوشت خورشتي(٣٠٠ گرم) رو هم اضافه كنيد تا تغيير رنگ بده وآبش كشيده بشه زردچوبه وفلفل رو هم تفت بدين،
تو يه تابه اسفناج خورد شده(دو كيلو) رو اضافه كنيد تا آبش خشك بعد روغن اضافه كنيد وتقت بدين، به گوشت وپياز اضافه كنيد،
آب بريزين (٤ تا ليوان)تا جوش بياد وشعله رو كم كنيد،
بعد از دو تا سه ساعت،نمك،آلو بخاراي خيس خورده(ده تا پانزده عدد) وچاشني كه آبليمو ويا آبغوره هست رو اضافه كنيد...
يك ساعت ديگه زمان بدين تا آلو اسفناج كاملاً جابيفته ودر آخر هم محلول زعفرون بزنيد بعد از چند دقيقه شعله رو كم كنيد بادرب باز بزاريد روغن بندازه وسرو كنيد😋 .
(داخل زودپز دوساعت وقابلمه حدود ٤ ساعت زمان لازمه تا جابيفته...)
#هنر_آشپزی🍇
🍢 #جوجه_کباب 😋
✍مواد لازم براي مزه دار كردن: يك چهارم ليوان ماست ساده+يك چهارم ليوان آبليموي تازه+پنج حبه سير رنده شده+دو ق مربا خوري رب گوجه فرنگي+نمك و فلفل و آويشن و پاپريكا(پودر فلفل دلمه ای قرمز که سوپرمارکتها و عطاریها دارن)+دو ق غ روغن زيتون.همه رو باهم مخلوط كنيد.
يك كيلو فيله ي مرغ رو مكعبي خرد كنيد،مواد قبلي رو روي مرغ بريزيد و مخلوط كنيد و حداقل چهار ساعت داخل يخچال بذاريد تا مزه دار بشه(بهتره يك شب داخل مواد بمونه).
سيخهاي چوبي رو يك ساعت داخل آب بذاريد تا خوب مرطوب بشه،تابه چدن يا گريل يا رژيمي رو روي شعله بذاريد تا كاملا داغ بشه.
مرغها رو به سيخ بكشيد و داخل تابه هر دو طرفشون رو گريل كنيد(حدودا هر طرفش ده تا پانزده دقيقه)،روغن نياز نداره.
ميتونيد داخل فر يا روي زغال هم كباب كنيد.
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی
ا یه کیک تولد تابستونی باهنداونه و میوه ها
🍉🍉🍉😍😋😋
#هنر_آشپزی🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی
#دونات_بدون_فر😍🤩
۱ لیوان شیر ولرم
۱ بسته مخمر فوری(۲ ق غ)
۴ ق غ شکر
۵۰ گرم کره ذوب شده(۱ ق غ)
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق چ وانیل
۱ پنس نمک
۳/۵ الی ۴ لیوان آرد سفید شیرینی پزی سه بار الک شده
۱ بسته شکلات
شیر ولرم،نصف شکر و و مخمر رو در یک ظرف بریزین و روشو با پارچه بپوشونید و ده دقیقه در جای گرم استراحت بدین،و بعد کره ذوب شده و بقیه شکر و وانیل و نمک و تخم مرغ رو مخلوط کنید و ارد شیرینی پزی که سه بار الک کردیم رو به تدریج بریزین و ورز بدین تا خمیر نرمی بدست بیاد و به دستمون نچسبه و دوباره روشو با پارچه بپوشانید و یکساعت در جای گرم استراحت بدین سپس خمیرو ورز بدین و سطح کارو ارد پاشی کرده و خمیر رو با وردنه به ضخامت ۷،۸ میلیمتر پهن کنید و با لیوان یا قالب برش بزنید و وسطشو با ماسوره در بیارین و روی کاغذ روغنی کوچک قرار بدین و پارچه انداخته و بذارین ۴۰ دقیقه استراحت کنه و بعد داخل روغن داغ(روغن زیاد) با حرارت کم سرخ کنین و در این حین کف روغن رو بگیرید و روی دستمال کاغذی بذارین تا روغنش بره و سپس داخل شکلات ذوب شده بزنید و با ترافل رنگی تزیین کنید😋
#هنر_آشپزی🍇