eitaa logo
🌾گنـــــــدم زار🌾
170 دنبال‌کننده
829 عکس
838 ویدیو
0 فایل
کجای شهر قدم میزنی... میخواهم کاملا اتفاقی از آنجا ردشوم...🌱💞 #گنـــــــدم_زار🌾🌾 • آیدی تبادل،نظرات،پیشنهادات،انتقادات @artin1395 @SSS313S
مشاهده در ایتا
دانلود
🍗 😋 ‌‌ ▫️چنتا بال مرغ ▫️1/4 پیمانه روغن مایع یا زیتون ▫️1/4 پیمانه آب ▫️1 قاشق مرباخوری رب گوجه فرنگی ▫️نمک، فلفل سیاه، پودر فلفل قرمز و ... ▫️3 سیب زمینی ‌‌ 🔸مواد سس رو مخلوط کنین و روی سیب زمینی و مرغها بریزین و خوب اینور اونور کنین تا همه جاشون سس برسه، در فر گرم شده 200 درجه بپزین تا سرخ شن 🍇
سلام صبح بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کره رو روی حرارت آب کردم و زردچوبه رو اضافه و سریع شعله رو خاموش کردم. کمی پیاز رنده شده و زعفران و هویج تکه تکه شده و فلفل دلمه تکه شده و آبلیمو و چند حلقه لیمو ترش (این بار موجود توی خونه نداشتم ) رو داخل ظرف ریختم و قطعات مرغ رو داخلش گذاشتم و توی یخچال قرار دادم . بهتر هست هفت ، هشت ساعت بمونه . بعد از این مدت مرغها رو از مواد داخلش خارج وفقط مرغ خالی رو با روغن تفت دادم . بعد کمی رب گوجه رو کمی تفت دادم و مقداری آب ریختم و نمک و زردچوبه و قطعات مرغ رو اصافه کردم و کمی زعفران ریختم . بعد از اون موادی که مرغ رو توش خوابونده بودم ،هویج و فلفل دلمه رو برداشتم و داخلش ریختم و گذاشتم بپزه . 🍇
✅كيك مرغ 😋 يه غذاي سرد و خوشمزه و شيك، كه ميتونيد از روز قبل براي مهمونيتون آمادش كنيد... ✍مواد لازم ؛ نون تست به ميزان لازم سينه مرغ ٤ عدد ساقه كرفس جوان ٥ عدد جعفري تازه ١ دسته پيازچه ٣ عدد گردو نصف پيمانه ليمو تازه ٢ عدد سس مايونز به ميزان لازم پودر آويشن ٢ قاشق غذاخوري نمك و فلفل سياه طرز تهيه: سينه هاي مرغ رو بپزيد و بعد كاملا ريش ريش كنيد، ساقه هاي كرفس رو ريز ريز خرد كنيد، جعفري و پيازچه رو هم ساطوري ريز كنيد، همه مواد رو داخل كاسه اي بريزيد و با چاشني ها و مايونز كامل مخلوط و گردو ريز خرد شده رو هم اضافه كنيد، لبه هاي نان تست رو جدا كنيد و يه لايه بچينيد كف ظرف و بعد يه لايه از مواد روي نون ها يكدست به ماليد، اين كار رو ادامه بدهيد تا لايه آخر نون باشه . حالا با مايونز روي كيك رو بپوشونيد در آخر باجعفری و زیتون يا چيز هاي ديگه تزئین کنید. 🍇
😋 ✍مواد لازم : آرد گندم یا قنادی یک لیوان شیره انگور یا شیره خرما دو سوم لیوان.( یاسه و نیم ق غ عسل) .بکینگ پودر یک ق چ .وانیل یا هل ساییده نوک ق چ تخم مرغ سه عدد 🍲 طرز تهیه: تخم مرغ و وانیل یا هل رو با دور تند همزن مدت پنج دقیقه بزنید تا خوب پف کن و روشن بشه شیره رو بهش اضافه کنید و سه دقیقه دیگه بزنید بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک کنید و به مواد کیک اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه قالب یا قابلمه رو خوب چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید،من ته تابه رژیمی رو کاغذ روغنی انداختم. شعله پخش کن با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم،داغ بشه بعد قابلمه رو روش بزارید و در و دمکنی بزارید مدت چهل دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد این زمان با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باز هم بذارین بمونه. 🍇
براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم. كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم. پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل تفت دادم. پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم. اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم. زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس روى خمير ميزنيم وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم. من داخل تنور گازى پختم. فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن 🍇
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موهیتو دلرُبا (گلکسی) مواد لازم: گل پنیرک یا ختمی ۴ ق.غ آب یخ ۲۵۰ میلی لیتر لایم یا لیمو سنگی ۲ عدد شکر ۱ ق.غ یخ به مقدار لازم برگ نعنا برای هر لیوان ۸ عدد . این مقدار برای ۱ لیوان هست . به این نوشیدنی میتوانید تخم شربتی هم اضافه کنید . به هیچ عنوان این نوشیدنی تلخ نمیشه . گل پنیرک هم از عطاریها میتوانید خرید کنید . 🍇
مرغ 🍰🍰 آرد سفید قنادی ۱ و۱/۳ پیمانه بیکینگ پودر ۱ق غذاخوری شیر گرم ۱ پیمانه شکر ۲/۳ پیمانه روغن مایع ۱/۴ پیمانه سرکه سفید ۱ق غ هل سابیده ۱/۲ ق چ زعفران آسیاب شده ۱/۴ ق چ آرد بیکینگ پودر را الک کنید و کنار بگذارید، در یک ظرف دیگر شیر گرم (نه داغ) شکر ، هل و زعفران را با هم مخلوط کنید طوری که دانه های شکر کاملا حل بشه، روغن مایع وسرکه را هم اضافه کنید کمی هم بزنید درآخر مخلوط آرد وبیکینگ پودر را طی چند مرحله اضافه وبا همزن دستی مخلوط ومایه کیک را یکدست کنید مایه کیک را درون قالب قطر ۱۸ سانتیمتر بریزید ودر فر ازقبل گرم با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد حدود ۳۰ دقیقه بپزید، پخت کیک را با خلال دندون چک کنید. 🍇
فیله‌ی مرغ ٨ عدد فلفل دلمه‌ای ۲ عدد پیاز ۱ عدد قارچ ۴۰۰ گرم نان تست ۱۲ تکه آب لیموترش تازه مقداری پنیر پیتزا به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: فیله‌ها را نازک برش بزنید. فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید. قارچ را حلقه‌ای برش بزنید. پیاز را با دنده‌ی درشت رنده کنید. فیله‌های برش‌خورده را با کمی نمک، فلفل سیاه و کمی آب لیموترش تازه به پیاز اضافه کرده و ترکیب کنید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از این مدت، فیله‌ها را در کمی روغن تفت دهید تا اندکی طلایی شود. قارچ را با کمی نمک و آبلیمو تفت دهید. روی یک تکه نان تست، ابتدا کمی پنیر پیتزا، سپس مقداری مرغ، قارچ و فلفل قرار دهید و روی آن دوباره پنیر بریزید. روی آن یک تکه نان تست دیگر قرار داده و در دستگاه ساندویچ‌ساز به مدت ۳ تا ۵ دقیقه قرار دهید (بسته به نوع دستگاه). ساندویچ‌ها را بنابه سلیقه برش بزنید و با سس کچاپ یا خردل، در کنار سالاد و سیب‌زمینی سرخ‌کرده یا تنوری میل کنید. 🍇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازم ایده های فوق العاده برای تزیین غدا و دسر برای شما که با سلیقه این❤️😘 درست کن و بدرخش😍 🍇
مواد لازم :👇 ران مرغ 5 تکه(از هر قسمت مرغ میتونید استفاده کنید) پیاز خلالی شده 1 عدد فلفل دلمه کوچک خلالی شده 1 عدد سیر 3 حبه ورقه شده رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری مایونز 2 قاشق غذاخوری اگه مرغ پوست داشته باشه نیازی به اضافه کردن مایونز نیست پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا 1 قاشق مرباخوری چاشنی زعفرانی آلس پایس 2 قاشق غذاخوری چاشنی عشایری آلس پایس 1 قاشق غذاخوری آب 1 لیوان برای رقیق کردن سس روغن زیتون 3 تا 4 قاشق غذاخوری دستور تهیه :👇 در ظرفی که گنجایش مرغ را داشته باشه روغن زیتون+مایونز+چاشنی زعفرانی+چاشنی عشایری+رب گوجه فرنگی را با هم میکس کنید. به ترکیب بالا پودر تخم گشنیز+پودر پاپریکا را هم اضافه و یک لیوان آب به سس اضافه کنید تا کمی رقیق شود و بعد سیر ورقه شده+پیاز+فلفل دلمه را اضافه کنید. سس را بچشید و اگر کم نمک بود مقداری نمک اضافه کنید. مرغ ها را در سس بخوابانید و روی ظرف را سلفون بکشید و حداقل 4 ساعت در سس استراحت دهید تا مرغ مزه دار شود. بهتر است مرغ یک شب در مواد بماند. سپس کف ظرف فر را کمی روغن ریخته مرغها را در ظرف بچینید. فلفل دلمه را از سس درآورده و مواد سس را صاف یا میکس کنید تا یکدست شود و سس را روی مرغها بریزید. و بعد فلفل دلمه ها را بهمراه چند عدد هویج کوچک داخل سس بیندازید تا همراه مرغ بپزند. روی ظرف را با فویل بپوشانید و برای 1/5 تا 2 ساعت در فر 200 درجه بپزید. هر وقت مرغ کاملا پخت فویل را بردارید تا آب مرغ تبخیر شده و مرغ خوشرنگ و تنگ آب شود. میتونید مقداری از سس غلیظ شده را از ظرف بردارید و کنار مرغ به صورت جداگانه سرو کنید. ⭕️سس ابتدا خیلی پررنگ نیست ولی با تبخیر آب آن،رنگ سس پررنگ تر شده و مرغ کاملا خوشرنگ خواهد شد. در انتها چند دقیقه گریل را روشن کنید و مدام از آب مرغ که در ظرف جمع شده با قلمو روی مرغها بمالید تا ضمن خوشرنگ شدن مرغ خشک نشود. 🍇 کلیپ در پایین 👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش در بالا 👆👆👆 👩‍🍳 🍇 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌
دسر پاناکوتا ژله 😍😍 ✅دسر پاناکوتا ژله ‌ 😍😍 ✍️ مواد لازم : شیر یک لیوان‌ خامه ۴۰۰ گرم‌ پودر ژلاتین دو‌قاشق غذاخوری‌ شکر نصف لیوان(یا دو قاشق عسل) ‌ وانیل یا عصاره‌ی وانیل مقداری(حدود یک دوم قاشق چایخوری) 🥣 طرز تهیه: پودر ژلاتین رو روی شیر سرد بپاشین و بعد روی حرارت کتری بذارین‌تا کاملا حل بشه.خامه رو توی یه قابلمه بریزین و روی حرارت مستقیم بذارین تا گرم بشه اما نجوشه میتونید یه تیکه چوب دارچین در خامه بندازین و‌در آخر درس بیارین(عطر خوبی میده بهش).شیر (که ژلاتین توش حل شده) رو اضافه کنید .و بعد شکر رو بریزین. با همزن دستی خوب هم بزنید تا شکر حل بشه و شیرینیش رو هم بچشین و اگه خواستین یه کم دیگه شکر بریزین.و در آخر هم وانیل رو به مخلوط اضافه کنید. وقتی از کناره‌ها حباب زد سریع خاموشش کنید. 🍇
°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•° 🍇
°•○●°•🍃🌸🍃•°●○• 🍇
°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•° 🍇
°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•° 🍇
°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•° 🍇
پاكستانی مرغ چرخكرده300گرم،پياز رنده شده كه آب اضافشو گرفتيم1 متوسط،گراماسالا 1ق غ سر پر،برگ گشنيز ساطوري3ق غ،فلفل قرمز1ق مرباخوري،آب ليموي تازه1ق غ،كره ذوب شده2ق غ،نمك و زردچوبه. تمام مواد رو مخلوط و خوب ورز بديد(كره هم با مواد مخلوط ميشه،پياز خيلي ريز رنده بشه،گشنيز كاملا ساطوري).حالا سيخهاي چوبي رو برداريد،دستتون رو با آب مرطوب كنيد و از مواد به سيخ بزنيد ،تابه داغ رو با قلمو چرب كنيد(با كره) و كبابها داخلش بذاريد تا بپزه و برشته بشه. روي كباب با قلمو كره بزنيد 🍇