eitaa logo
گنجینه طب اسلامی
39.5هزار دنبال‌کننده
8.4هزار عکس
1.4هزار ویدیو
42 فایل
﷽ |🍃🌹یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ🌹🍃 📍نگاهی فرا جسمی به طب و سلامت 📍آموزش سبک زندگی سالم و طبی 📍دوره ها تخصصی طب اسلامی 🛒 فروشگاه های گنجینه 👇 | @ganjine_shop | | @ganjine_javaherat | 👤ارتباط با ما 👇 | @Moshavere_ganjine |
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از گنجینه طب اسلامی
AUD-20221007-WA0007.mp3
1.78M
💬 قرائت دعای "عهــــد" 🎧 با نوای استاد فرهمند هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹 💠گنجینه طب اسلامی💠 http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
حدیث روز 🔰امام صادق علیه السلام فرمودند: هر کس به ضعفی در قلب یا بدن خویش گرفتار آمد، گوشت گوسفند همراه با شیر بخورد؛ چرا که این خوراک، هر درد و عارضه ای را از اندام وی می‌برد، تن او را تقویت می‌کند و لثه های او را نیز استحکام می‌ بخشد ☆بحارالأنوار ج۷۶ ص۱۹۴☆ 💠گنجینه طب اسلامی 💠 http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
غذای شیر و گوشت ☄گوشت گوسفندی تازه. ☄شیر طبیعی گاو جوشانده شده ☄نمک طبیعی دریا و ادویه ☄پیاز در صورت دلخواه 🥣 طرز تهیه 🥛🥩گوشت گوسفندی تازه (ترجیحاً سردست) را ریز خرد کنید و داخل دیگ سنگی بریزید و سپس نیم لیتر شیر فقط به مقداری که کمی روی گوشت را بگیرد داخل دیگ بریزید و شعله را روشن کنید. اندازه شعله بسیار کم باشد. حتما از شعله پخش کن استفاده کنید. در دیگ را گذاشته و پس از دو ساعت مجددا نیم لیتر دیگر شیر، اضافه کنید و باز در دیگ را بگذارید و پس از دو ساعتِ دیگر، نیم لیتر باقی مانده‌ی شیر را هم داخل دیگ بریزید و نمک دریا هم در همین وقت اضافه کنید و پس از یک ساعتِ دیگر، شعله را خاموش کنید. یعنی مجموعا پس از پنج ساعت غذایتان آماده است .می توانید برای طعم بهتر غذا در صورت دلخواه یک پیاز را پوست کنده و به صورت کامل حدود دو ساعت در دیگ قرار دهید تا همراه شیر و گوشت پخته شود سپس آنرا بیرون آورده و دور بیندازید. 🥛🥩‌با توجه به این که شیر مانند آب نیست و امکان دارد ببُرد زیر غذا حتما باید بسیار کم باشد. - در انتها با توجه به سلیقه خودتان می توانید ادویه مناسب اضافه کنید. 🥛🥩اگر مقداری آرد جو یا سویق جو در انتهای فرایند پختن به غذا اضافه کنید بسیار خوشمزه خواهد شد. 🥛🥩در پختن این غذا به هیچ وجه از آب، روغن و رب استفاده نشود. 🥛🥩‌ موقع میل کردن بهتر است مقداری نان خشک تنوری داخل غذا ریخته و به صورت ترید استفاده نمایید 👈نکته : داخل غذا و بعد از غذا سرکه مصرف نکنید 💠گنجینه طب اسلامی 💠 http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
هدایت شده از گنجینه طب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰فروشگاه آنلاین گنجینه🔰 💠با رسالت عرضه اقلام مربوط به سبک زندگی اسلامی ، با نهایت کیفیت و اصالت و ارسال در سریع ترین زمان ممکن از فروشگاه گنجینه دیدن کنید :⬇️ https://eitaa.com/joinchat/741802050C125c86056d 💠گنجینه طب اسلامی💠
چه نمکی مصرف کنیم❓ روش تهیه نمک تصفیه شده ⬇️ 🔶در این روش نمک را در آب حل می‌کنند و محلول‌های شیمیایی به آن اضافه می‌کنند تا بتوان به وسیله کاتالیزور پتاسیم، منیزیوم، کلسیم و… مواد دیگر را از آن جدا کرد. 🔶آنچه باقی می‎ماند شور مزه‌ای است که باز هم نمک نام دارد و عملا فاقد هرگونه ماده مغذی است. 🔶سپس به این ماده شور، ید شیمیایی اضافه می کنند و در نهایت برای جلوگیری از چسبندگی بلورهای نمک، نوعی مشتقات نفتی یا ترکیبات سدیم نیترات و مانند آن افزوده می شود 💠گنجینه طب اسلامی 💠 http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
هدایت شده از گنجینه طب اسلامی
📣آغاز ثبت نام دوره های بلند مدت آموزش حضوری طب اسلامی 📚با تدریس استاد محمد الماسیان 🗓زمان شروع دوره : ۱۴۰۱/۱۰/۲۳ 🔸مدت دوره : یک سال 🔹مکان : شهر مقدس قم 🔸زمان : یک روز در هفته(جمعه ها) 💰هزینه دوره ماهیانه ۲۰۰ هزار تومان می باشد در صورت عدم رضایت از دوره در ماه اول هزینه عودت داده خواهد شد 🔶سرفصل های آموزشی دوره : 🔹مزاج شناسی 🔹اعمال یداوی 🔹دارو شناسی 🔹نسخه نویسی 🔹بیماری های زنان 🔹درمان های اورژانسی 🔹 ماساژ و اصلاح اسکلت 🔹روش تدریس و ارتباط با مخاطب 🔹تحلیل و بررسی روایات و... ⬅️جهت ثبت نام و اطلاعات بیشتر ⬇️ @nazarat_ganjine
گنجینه طب اسلامی
چه نمکی مصرف کنیم❓ ⏪ روش تهیه نمک تصفیه شده ⬇️ 🔶در این روش نمک را در آب حل می‌کنند و محلول‌های شی
چه نمکی مصرف کنیم ❓ ✅ نمک طبیعی حاوی سدیم ، کلر ، پتاسیم ، ید طبیعی ،منیزیم ، روی و کلسیم است ✅ نمک طبیعی ، فشارخون را تنظیم کرده و نیاز طبیعی سلولهای بدن را تامین می‌کند ⛔️نمک تصفیه شده یددار ، باعث اختلال عملکرد سلولی می‌شود ؛ چرا که حاوی مقدار زیادی کلر و سدیم و ید شیمیایی است و منجر به افزایش فشارخون، مشکلات کلیوی و مشکلات متعدد دیگری خواهد شد. ⏪ پس برای حفظ سلامتی خود و خانواده از نمک طبیعی (معدن یا دریا ) استفاده نمایید 💠گنجینه طب اسلامی 💠 http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
013.mp3
2.79M
💢رابطه صحیح زن و شوهر 🔘نمونه هایی زیبا از رفتارهای فوق العاده در زندگی اهل بیت (علیهم السلام) 💠گنجینه طب اسلامی 💠 http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
هدایت شده از گنجینه طب اسلامی
AUD-20221007-WA0007.mp3
1.78M
💬 قرائت دعای "عهــــد" 🎧 با نوای استاد فرهمند هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹 💠گنجینه طب اسلامی💠 http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
حدیث روز 🔰حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمودند : هر كس به خوردن مَویز در حالت ناشتا عادت كند، فهم و حافظه و ذهن، روزیِ او می‏شود و بلغمِ وی می‏كاهد. ☆بحار الأنوار ج ۶۲ ص ۲۷۱☆ 💠گنجینه طب اسلامی💠 http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
😍باسلوق شیره انگور مخصوص شب یلدا 🥣مواد لازم ☄نشاسته گندم یک لیوان ☄شیره انگور یک لیوان ☄آب سرد یک لیوان ☄کره 20 گرم ☄گلاب یک سوم لیوان ☄پودر نارگیل، کنجد و گردو به مقدار لازم برای تزیین 🔶نشاسته را با آب سرد مخلوط می کنیم تا نشاسته حل شود سپس شیره انگور را اضافه کرده و مخلوط کنید اکنون مواد را روی حرارت ملایم قرار داده مرتب هم بزنید تا ته نگیرد 🔶وقتی مواد غلیظ شد کره و گلاب را اضافه کرده و هم بزنید تا زمانی که باسلوق از ظرف جدا شود نکته مهم (حدود ۳۰ دقیقه طول می کشد تا با حرارت کم نشاسته پخته شده و بوی خامی آن گرفته شود) 🔶باسلوق که کمی خنک شد کف دست را چرب کنید گلوله هایی از باسلوق آماده کرده و در پودر نارگیل غلطانده و با مغز گردو تزیین کنید یا باسلوق را داخل کنجد بغلطانید 💠گنجینه طب اسلامی 💠 http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7
گنجینه طب اسلامی
چرا نزله ایجاد می شود❓ منشا اصلی ایجاد نزله 👇 1⃣ ضعف مغز 2⃣ بخارات معده 🤷‍♂چه عواملی باعث ضعیف شد
🤧علائم نزله( ترشحات) سرد ❄️ترشحات غلیظ، لزج و چسبنده که به سختی از مجاری تنفسی جدا می‌شود ❄️ترشحات اغلب سفید رنگ (کمتر به رنگ‌های زرد و سبز و تیره است) ❄️ احساس خستگی، کسالت و سنگینی در سر و بدن ❄️گاهی احساس بو و مزه عفونت ❄️سرفه‌های خلط دار، گاهی طول کشیده و پشت هم  ❄️خارش، سوزش و گزش در مخاط بینی، حلق ندارند ❄️علائمی مانند سرخی چشم و چهره و حرارت سر و بدن ندارند 💠گنجینه طب اسلامی 💠 http://eitaa.com/joinchat/552206356Ca4618696f7