eitaa logo
گنجینه طب اسلامی
40هزار دنبال‌کننده
8.1هزار عکس
1.3هزار ویدیو
41 فایل
﷽ |🍃🌹یَا طَبِیبَ مَنْ لا طَبِیبَ لَهُ🌹🍃 📍نگاهی فرا جسمی به طب و سلامت 📍آموزش سبک زندگی سالم و طبی 📍دوره ها تخصصی طب اسلامی 🛒 فروشگاه های گنجینه 👇 | @ganjine_shop | | @ganjine_javaherat | 👤ارتباط با ما 👇 | @Moshavere_ganjine |
مشاهده در ایتا
دانلود
تخصص قلب و مغز❤️🧠 دمنوش ترکیبی سیب و بِه‌ و بادرنجبویه. قلب را قوی و شجاع و مغز را تقویت می‌کند(دانه‌ی بِه نیز اضافه شود) 📌یکی از قوی‌ترین درمان‌های 👇 اضطراب🔅افسردگی🔅خواب بَد دیدن🔅فکر و خیال کردن🔅با خود حرف زدن🔅سوء‌ظن‌داشتن ((در غذاها و به صورت دمنوش و حتی بصورت ( حب یا قرص) بهره ببرید)) همچنین: مناسب ضعف بدن، ضد سموم و خونساز است 💛درمان افتادگی دریچه‌ی قلب ب جای عمل و قرار دادن دریچه‌ی آهنی سرد و خشک که تولید سودا می‌کند، سیب و بِه و بادرنجبویه استفاده کنید 🍃بادرنجبویه بویی مانند بِه لیمو دارد 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
🚨 🚥سیاهی رفتن چشم موقع بلند شدن 🚥احساس افت فشار موقع بلند شدن 🚥رنگ پریدگی 🚥ضعف جنسی 🚥برخی از ریزش موها 🚥کاهش دمای بدن(بدن سرد می‌شود وپاها یخ) 🚥کاهش اشتها 🚥کاهش حافظه 🚥 حتی شکنندگی ناخن‌ها 🚥خستگی مداوم 🚥تمایل ب خوردن گچ، خاک، یخ و کشک(کم‌خونی شدید) 🚥ریزش مو و عصبانیت در خانم‌ها 🚥نبض ضیعف کوتاه و تند 🚥خواب رفتن دست و پا( جریان خون کاهش می‌یابد ) 🚥تپش قلب و تنگی نفس ☝️اگر فقط دو مورد از موارد گفته شده باشد نیز قطعیت در کم‌خونی است. 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
گنجینه طب اسلامی
🚨 #علائم_کم‌خونی 🚥سیاهی رفتن چشم موقع بلند شدن 🚥احساس افت فشار موقع بلند شدن 🚥رنگ پریدگی 🚥ضعف جنسی
⛽سایر خونسازها⏬ شیره ها🎯سویق گندم و سنجد🎯 تنقلات(کشمش، نخود، برگه زردآلو) گوشت قرمز کبابی🎯زرده تخم مرغ عسلی🎯 انگور و خاصتا انگور قرمز🎯 بادکش گرم کتف🎯 روغن مالی بدن و ماساژ ساق پا🎯حبوبات🎯میوه‌های قرمز🎯تره🎯روغن حیوانی🎯 سمنو🎯شکر سرخ🎯عسل🎯 تخم‌شربتی شربت سرکه شیره برای افراد گرم و خشک مزاج توصیه می‌شود ↖️(افرادی که کم خونی آن‌ها ناشی از سوختن صفرای زیاد باشد؛ مانند فاویسمی‌ها) 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
🍘 چیست؟ 🍘شکر سرخ از حرارت دادن عصاره‌ی گیاه نیشکر حاصل می‌شود. علت نامگذاری این ماده نیز به همین دلیل است، زیرا شیره‌ی نیشکر را با آتش حرارت داده و سرخ می‌کنند 🍘 نسبت به دیگر شکر‌ها از کالری و ساکاروز کمتری برخوردار است که این یکی از مهمترین خواص شکر سرخ است 🍘⬅️ زیرا برای استفاده افراد دیابتی و کسانی که رژیم غذایی دارند مناسب خواهد بود. رنگ شکر سرخ بسته به نوع نیشکر کاشته شده، شرایط مزرعه کشتِ نیشکر و میزان حرارت هنگام پخت آن ممکن است متفاوت باشد، اما در خاصیت‌های شکر سرخ بدست آمده تاثیری ندارد ⚠️☝️مگر اینکه رنگ تیره آن بخاطر سوخته شدنش باشد که در آن صورت از خواص دارویی و طبی آن کاسته می‌شود ⬅️در روایات هم تاکید بسیار بر مصرف شکر سرخ شده است از خواص شکر سرخ👇 شکر سرخ حاوی ویتامین، پروتئین و املاح معدنی فراوانی است؛ فیبر، آنتی اکسیدان، آهن، کلسیم، فسفر، پتاسیم و منیزیم از جمله آنهاست که باعث می‌شود این ماده‌ی مغذی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری‌ها موثر باشد 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
گنجینه طب اسلامی
🍘#شکر_سرخ چیست؟ 🍘شکر سرخ از حرارت دادن عصاره‌ی گیاه نیشکر حاصل می‌شود. علت نامگذاری این ماده نیز
💉 🍘ضد نفخ و مُلیّن است و در درمان خانگی یبوست از آن استفاده می‌کنند. 🍘 شکر سرخ سودازداست؛ برعکس شکر سفید که سودازاست 🍘بازکننده‌ی گلو است و گرفتگی صدا را برطرف می‌کند. 🍘 مصرف شکر سرخ قند خون را می‌کاهد و برای سلامت قلب و عروق مفید است 🍘 در درمان سرماخوردگی موثر است و ریه خشک را درمان می‌کند 🍘برای مادران باردار و افراد تحت رژیم غذایی و لاغری بهترین گزینه است، زیرا کالری و قند کمی دارد 🍘در پاکسازی خون و درمان کم خونی مفید است 🍘از دیگر خواص شکر سرخ خاصیت تقویت کنندگی کبد است. 🍘 با کمک به استحکام مفاصل و استخوان‌ها، روند پیری زودرس را به تأخیر می‌اندازد(.برای درد شب موقع خواب سه حب خورده شود) 🍘استفاده از آن نیروی جنسی را قوا می‌بخشد. 🍘 التهابات معده و درد‌های شکمی را درمان می‌کند. 🍘به شادابی و جوانسازی پوست کمک می‌کند. 🍘برای دردهای پراکنده ناشی از ریح، رماتیسم و اِم اِس نیز موثر است 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
📌📌📌📌 🔍🤕وقتی سردرد میگیرید، سر رو می‌بندید که جلوی هجوم خون در اون ناحیه گرفته بشه یا کم بشه🙃 🤔وقتی عضوی از بدن ضعیف شود، ریزش ماده به اون عضو اتفاق میفته و درد و بیماری خودشو نشون میده 😢مثلا اگر دست بسوزه، نمیشه باهاش کاری انجام داد؛ چرا که الان ضعیف هست 😧وقتی کشوری ضعیف بشه، تروریست و دشمن میریزن در کشور 🇮🇷✌️
سلام بر ابراهیم....
🍉🍉🍉تابستان و هندوانه🍉🍉🍉 🍉طبیعت هندوانه سرد و تر است؛ مصلح گوشت میوه‌ی هندوانه، پوست آن، عسل، سکنجبین و گلِ قند است 🍉هندوانه موجب تسکین تیزی صفرا و خون می‌شود و از تشنگی می‌کاهد 🍉تولید کننده‌ی خون رقیق و بلغم شیرین است و به همین دلیل رطوبت بدن را می‌افزاید ⏳بهترین زمان مصرف هندوانه، بین دو غذا است؛ یعنی تقریبا ۳ ساعت پس از یک وعده‌ی غذا و یک ساعت قبل از وعده‌ی دیگر🍉اگر بلافاصله پس از غذا میل شود در هضم اختلال ایجاد می‌کند 🍉اگر دچار آلرژی هستید از مصرف میوه های لطیف مانند هندوانه پرهیز نمایید چرا که باعث تشدید آلرژی می‌گردد 🍉⚠️افراد دارای معده‌ی سرد می‌توانند هندوانه را با عسل میل کنند؛ به این صورت که بالای هندوانه را سوراخ کرده و مقداری عسل ریخته‌، در یخچال قرار داده و پس از چند روز میل کنند 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
💑جلوگیری طبیعی روزهای امن مقاربت جلوگیری از بارداری با شیاف نعنا کلیک کنید 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
🌻(بخش اول) 🌻مزاج تابستان گرم وخشک ☀️ با شدت گرما قوت هاضمه کاهش می‌یابد زیرا خون در سطح بدن است پس⬅️ غذا خوردن را به ساعت معتدل روز انتقال دهید ⬅️غذا سبک و راحت الهضم باشد ☀️کاهش حجم غذا ⬅️پرخوری در تابستان از همه‌ی فصول مضرتر است ☀️بهترین غذاها برای این فصل آش آلو 🍜/ (آش انار) /آش غوره🍇 /آش زرشک🍵/سوپ جو🥣/آبدوغ خیار🥛🥒/نان و هندوانه🍉🍞/آش تمر هندی 🍹از نوشیدنی‌ها، بهترین آن‌ها شربت ریواس/شربت تمر هندی/شربت انار/سکنجبین طبی است ⚠️افراط در مصرف میوه‌های این فصل مضر است چون رطوبی هستند. 🍸شربت‌های عناب /تمر هندی /و بنفشه/گل‌سرخ استفاده شود 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
🌞🌝فصل تابستان 🌻(بخش دوم) نیاز به خنک کردن بدن 🌕یک‌بار نوره زدن در تابستان بهتر از ۱۰ بار نوره زدن در زمستان است؛ زیرا منافذ باز است و فضولات بهتر تخلیه می شود(بعد از نوره بدن روغن‌مالی شود) 🌕پوشیدن لباس‌های نخی و کتان در این فصل توصیه می‌شود 🌕از خشم و غضب در این فصل به شدت پرهیز شود 🌕بچه ها بیشتر آب بازی و خاک بازی کنند 🌕استفاده از نوره، حنا، سِدر باعث خنکی می‌شود و ترکیب حنا، سِدر، ختمی جهت خارش بدن مفید است 🌕کسانی که خیلی عرق می‌کنند باید ورودی مایعات بدن را کاهش دهند و حجامت کنند بانظر طبیب 🌕 از ورزش‌های سنگین در اوج گرما اجتناب شود و تحرک کم شود 🌕آمیزش جنسی، خشکی را زیاد می‌کند تعداد دفعات در این فصل کاهش یابد 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
پیروزی مبارک 💐💐💐 خدا رو شکر میگیم سجده شکر بجای می‌آوریم ما هر کدام یک سلیمانی هستیم عملی شد
یک هفته پیش کانال 2 ساله شد فرصت نشد بگم چه خوب شد الان با جشن امروز اعلام میکنیم😊 2 سالگی مبارکککک 💐💐💐 ی هدیه هم براتون داریم شما برامون چی دارید؟😊
🎭ی راهکار و ترفند برای لیفت کردن پوست 🎨مخلوط کتیرا و شیر، ماسکی که به سِفت شدن و لیفتینگ یا کشیدن پوست و رفع چین و چروک کمک بسیاری می‌کند 🖌کمی از کتیرا را پودر کنید و با شیرِ ولرم حل کنید؛ وقتی سرد شد روی پوست به مدت ۲۰ دقیقه بماند 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
اینم هدیه ما ب شما☝️🌹
گنجینه طب اسلامی
🌸نکات مهم از گلاب که باید بدانید🌸 💌مایع حاصل از تقطیر گلبرگ های گل سرخ را گلاب گویند 💌طبیعت گلاب مر
🔬 🌸🎯گلاب اصیل شفاف روشن و بدون رسوب است 🌸🎯دارای بوی مطبوع گل محمدی و فاقد بوی ترشیدگی است 🌸🎯طعم گلاب نیز سنگین و کمی مایل به تلخی است که از مهم‌ترین نشانه‌های اصل بودن گلاب به شمار می رود 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽زیاد آب خوردن یا آب را خالی خوردن باعث ایجاد بیماری ام‌اس می‌شود. 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
🍷شربت رب انار مصرف برای عموم ⬅️ ترکیب رب انار و آب جوشیده ولرم 🖌رب انار خاصیت صاف کننده بودن خون را داراست؛ 🔖 برای تقویت معده و قلب و پاکسازی اسپرم و غلظت خون عالیست، برای مباحث متافیزیکی از قبیل جن‌زدگی مفید است. 🖌آب جوشیده ولرم خاصیت صاف کنندگی خون و تقویت کبد را دارد. 👆👆👆 ترکیب این دو یک داروی ارزان و آسان و قوی را بهمراه دارد. 🤷‍♀همیشه درمان ساده‌تر از آن‌چیزی است که فکر می‌کنم ولی ساده از کنار آن می‌گذریم ⚠️افرادی که با رب انار اذیّت می‌شوند کمی عسل یا شکر اضافه شود 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
و حرارت بالای بدن↪️ 📃اگه گرمای تابستون اذیتتون میکنه به جای استفاده از آب یخ و بستنی که سبب ایجاد التهاب لوزه ها و ترشحات پشت حلق و مشکلات معده و سده های کبدی میشه، می تونید از دوغ شیرین به همراه مصلحش که پونه و گلسرخ و... است، به صورت خنک استفاده کنید. ♻️باید توجه داشته باشید که وقتی دوغ میل میشه، نباید همراه وعده غذایی باشه. ♻️باید خیلی آروم آروم میل بشه. ♻️جلوی کولر و هر وسیله ی سرمایشی نباشید. 👍اگه این شروط رعایت بشه بعنوان داروی لطیف و عالی به بدن نشاط میده. 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
♻️درمانی ساده برای مشکلات استخوانی♻️ ﺧﺮﻣﺎ ﻭ ﺑﺎﺩﺍﻡ را با هم ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ، ﭼﺮﺍ؟ 💢ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺷﺐ «10ﺍﻟﯽ 15» ﺗﺎ ﻣﻐﺰ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺭﺍ ﺑﺎ «3 ﺍﻟﯽ 5» عدد ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺨﻮﺭﺩ؛ ﺗﺎ آﺧﺮ ﻋﻤﺮﺵ ﻧﻪ ﺳﺎییدﮔﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﺳﺮﺍغش می آید ﻧﻪ آﺭﺗﺮوﺯ مي ﮔﯿﺮﺩ، ﺧﺮﻣﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦD ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺬﺏ ﮐﻠﺴﯿﻢ موجود در بادام مفيد است . 💢ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﮕﻔﺘﯽ ﻫﺎ ي ديگر خرما ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ ﺍﺳﺖ لذا ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻟﺒﻨﯿﺎﺕ، ﺧﺮﻣﺎ ﻭ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺭﺍ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ . ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﮕﻔﺘﯽ ﻫﺎﯼ ديگر ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ روزانه از آنﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ميﮐﻨﻨﺪ براحتي ﻋﺼﺒﯽ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻧﺪ. ♻️ بادام شیرین درختی، آرامش بخش است و باعث میشود خوابی آرام، صدایی صاف و جوان و معده ای سالم داشته باشید. 📛(گرم مزاج ها درمصرف خرما افراط نکنند)📛 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
# چگونگی ایجاد تب در سرماخوردگی و درمان ↪️ 📖عفونت از لاشه های میکروب تولید می شوند و آنها ویروس هستند. مزاج ویروس صفرا است و در سرماخوردگی هم وقتی بلغم غلبه می کند، صفرا تولید می شود تا بلغم را دفع کند و به عبارتی قوه ی مدبره ی بدن برای دفع بلغم و التهاب، حرارت بدن را بالا می برد و تولید تب در بیمار می شود. همین تب باعث غلبه ی صفرا می شود و با دادن خنکی جات درمان صورت می گیرد. در ابتدای سرماخوردگی که بلغم غالب است؛ دمنوش زنجبیل درمان کننده است. اما وقتی صفرا عارضی غلبه کرد خنکیجات باید داد. مثلِ گل ختمی، پنیرک، بنفشه، کاسنی و... 📛حتما باید در تب، شکم را روان کنید تا فضولات بیرون بریزد و تب پایین بیاید. ♻️ از آب سیب هم غافل نشید.♻️ 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢برجسته کردن گونه با مواد طبیعی در خانه👌🏻 🔘گلاب و گلیسیرین ترکیب فوق‌ العاده‌ای است که در چاق شدن صورت، تاثیر فراوانی دارد. این ترکیب فواید شگفت‌انگیزی برای پوست و همچنین خاصیت مرطوب‌کنندگی دارد. 🔘گلاب و گلیسیرین را با هم ترکیب کنید و ترکیب آن را هر شب و ترجیحا قبل از خواب، روی گونه‌های صورت خود بمالید. بگذارید تا صبح روی صورت‌تان بماند و سپس صبح، صورت خود را با آب گرم بشویید. این ترکیب، پوست را تقویت می کند و هیدراته نگه می‌دارد. از این روش به صورت مرتب استفاده کنید تا صورت‌تان چاق و گونه هایتان برجسته شود. 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami
روغن گلسرخ⤵️ 📖مواد اولیه در روغنسازی خیلی مهم است. شما هرچه قدر هم انسان باانصافی باشی اما اگر گلسرخ مرغوب با بوی غلیظ و بوی زیاد گیرتان نیاید، روغن خوش بویی نمی شود. اگر چه خواص روغن گلسرخ شما زیاد است. چون آن را خیلی خوب درست کرده اید اما برای مردم قابل پسند نیست چون اکثر مردم عقلشان به چشمشان است. 🔘گلسرخ باید کاملا خوشبو و تازه و بهاری باشد اما اگر مجبورشدید در فصل دیگری تهیه کنید مقدار گلسرخ را کمی بیشتر کنید. 📖طرز تهیه : ۸ قاشق گل سرخ را کامل آسیاب کرده داخل روغن بنفشه یا ختمی یا بادام شیرین می ریزید و دو دقیقه هم میزنید و درب آن می بندید. گل سرخ چون در ته بطری میچسبد لازم است که روزی سه بار چند ثانیه تکانش بدهید. پس از ۷۲ ساعت آن را با الک پارچه ای صاف کرده دوباره ۸ قاشق گلسرخ آسیاب شده درون آن می ریزیم و به مدت ۷۲ ساعت روزی سه بار چند ثانیه تکانش می دهیم تا ته نشین آن با روغن مخلوط شود. پس از ۷۲ ساعت دیگر تکانش نمی دهیم و می توان ۴۸ ساعت بعد از آن استفاده کرد وقتی مواد معلقش کاملا ته نشین شد. 🔘روغن گلسرخ مقداری الکل طبیعی دارد به خاطر همین به اطراف چشم اگر بزنید ممکن است باعث سوزش چشم بشود. 💠گنجینه طب اسلامی💠 💠 @Ganjineyetebeeslami