.
3#ویژگی (نام های کم درآمد)
افرادی که نامشان در دسته کم درآمد قرار دارد معمولاً جزء طبقه کم درآمد جامعه قرار می گیرند. البته کم درآمدی در اینجا معنای خاصی دارد. کم درآمد به کسانی گفته می شود که درآمدشان کمتر از زحمتی است که می کشند.
این افراد همیشه زحمت کار به دوششان است و کمتر از میزان فعالیتشان کسب درآمد می کنند. این افراد هرگاه قصد کار و فعالیت اقتصادی بزرگ و پردرآمدی را می کنند، یا در همان ابتدای کار موفق به انجامش نمی شوند و یا شدیداً زمین می خورند. یعنی لقمه بزرگی نمی توانند بردارند. در این حالت تأثیرات امواج و ارتعاش صوت که از نام شخص برمی خیزد از بین برنده نتایج زحمات فرد است و کوشش و تلاش های فرد در زندگی هرچقدر افزایش یابد بی نتیجه است و شخص از یک زندگی بخور و نمیر و کم درآمد برخوردار است. نه راهی برای ادامه تحصیل پیدا می کند و نه مسیری برای پیشرفت مالی و ثروت.
این افراد به هیچ وجه نباید ریسک کنند و کار سنگینی انجام دهند، چراکه نامشان ظرفیت پذیرش درآمد سنگین را ندارد و قطعاً زمین می خورند. بهترین های این دسته، کم درآمدهای عالی یا خوش اقبال هستند که وضعیتشان بهتر از کم درآمدهای عادی و متضرر است.
در این طبقه افرادی هستند که از اشرافی ها هم وضعیت مالی بهتری پیدا خواهند کرد، چون نامشان منطبق با اعدادی خاص و ویژه و برابر با برخی از اسامی قدرتمند خداوند عزوجل است.
این گروه نیز به سه دسته تقسیم میشوند:
کم درآمد عالی
کم درامد معمولی
کم درامد متضرر
🔸کم درآمد معمولی:
ارتعاشات و تأثیر امواج حاصل از نام این افراد به گونه ای است که از بین برنده و تضعیف کننده نتایج زحمات و کار فرد می شود و معمولاً میزان درآمدی مالی آن ها از میزان تلاش و زحمتشان خیلی کمتر است. معمولاً نمی توانند پس انداز مالی و سرمایه ی کافی برای رفاه مادی ایجاد کنند و اکثراً یک زندگی بخور نمیری دارند که کفاف مخارج اصلی آن ها هم نمی شود البته میزان این درآمد به بسیاری عوامل دیگر ازجمله اینکه کم درآمد خوش شانس باشد یا بدقدم یا خوش قدم هم بستگی دارد و حتی ممکن است یک فرد با اسم طبقه کم درآمد از فردی در طبقه اشرافی هم وضعیت مالی بهتری داشته باشد اما در کل و غالباً وضع مالی ضعیفی دارند.
قدم ها و برنامه های بزرگ و بلندپروازی کردن با ساختار ظرفیتی اسم آنان جور درنمی آید علی الخصوص اگر اقدام به سرمایه گذاری در فعالیت اقتصادی بزرگی کنند ضربه و زیان مالی و شکست و زمین خوردن آن ها را به همراه می آورد و فقط زحمت کار و ضرر برای آن ها باقی می ماند، نه منفعتی که درنظر گرفته بودند. یعنی در عمل نتایج کار با پیش بینی و محاسبه قبلی کاملاً متفاوت و بدتر است.
در این طبقه نه فقط بخش مالی بلکه در امور علمی و تحصیلی و در بعضی مواقع در پیشرفت فکری و معنوی هم راه صعود و ترقی سنگین و دشوار است و در کل می توان گفت طبقه کم درآمد از طبقات عرفانی و اشرافی شانس کمتری در رشد مادی و هم معنوی برایشان فراهم می شود.
این طبقه ازنظر میزان شانس جذب ارتعاشات سازنده و ایجاد رفاه و فرصت های خوب از 100، امتیازی بین 52 تا 58 درصد در قیاس با سایر طبقات دارا هستند.
.
# ۴_ ویژگی (نام های حادثه ساز)
افرادی که نام های حادثه ساز دارند افرادی هستند که غالبا در زمان کودکی مرتبا مریض می شوند، دندان قروچه و ناخن جوی دارند و یا از خواب می پرند. معمولا زود چشم می خورند، از کودکی تا بزرگسالی مدام بدشانسی نصیبشان می شود و عموما در سه حوزه سلامتی، اشتغال و کسب و کار و ازدواج با مشکل مواجه می شوند. غیرممکن است انسانی که نامش در این دسته قرار می گیرد در یکی از این سه حوزه دچار مشکل نشود.
این افراد به طور دائم یک بیماری را به دنبال خود یدک می کشند. متاسفانه تصادف و جوان مرگی در افراد حادثه آفرین بیشترین آمار را نشان می دهد. زندگی این افراد معمولا بی برکت است.
افراد با نام های حادثه ساز ممکن است از لحاظ مالی درآمد بالایی داشته باشند ولی غیرممکن است که ضرر ندهند، مالباخته نشوند و یا پولشان را افراد دیگر بگیرند و پس ندهند. معمولا پولی که این افراد به دست می آوردند بی برکت بوده و زود نابود می شود. شراکت با این افراد همیشه موجب ضرر و ازدواج با این افراد همیشه با اختلال مواجه خواهد بود. احتمال طلاق و جدایی در این افراد بسیار بالاست و موارد بسیاری به ما گزارش شده است. اگر یکی از اعضای خانواده به خصوص پدر و مادر حادثه آفرین باشند، دیگر اعضای خانواده به خصوص افرادی که در دسته های متضرر (اشرافی، عرفانی، کم درآمد و حادثه آفرین) قرار دارند قطعا آسیب هایی می بینند. ورشکستگی والدین یکی از احتمالات بالای وجود افراد با نام های حادثه آفرین در خانواده است.
اگر تعداد این افراد در خانواده به دو یا سه نفر برسد خطرات بسیار زیاد مالی و جانی گریبان گیر خود افراد حادثه آفرین و بستگان درجه یک آن ها خواهد شد. افراد با نام های حادثه ساز بیشترین استعداد را برای اعتیاد دارند و بسیاری از معتادان در این دسته قرار دارند (اعتیاد در سه حوزه مواد مخدر، مشروبات الکلی و خودارضایی)، افسردگی و مشکلات روحی روانی نیز در این دسته زیاد دیده می شوند.
این گروه نیز به سه دسته تقسیم میشوند:
عالی
معمولی
متضرر
🔸افراد حادثه ساز #معمولی
افرادی که در این دسته هستند سطح انرژی های مثبت درونی شان پایین است و در کارها و برنامه های روزمره زندگی مانع ایجاد می کند و به قولی همیشه کم اقبال و بدشانس هستند. همچنین نامشان موجی منفی و مخرب برای افرادی که با آن ها در ارتباط اند و در شدت بسیار بیشتر این موج آسیب زا برای اعضای خانواده خودشان نیز ایجاد می کنند و مشکلاتی مانند اضطراب، ترس، بدبینی و زیان مالی و بیماری و برهم زدن آرامش و سازگاری با همسر ایجاد می شود. شراکت و تعامل با این افراد هرچند نسبت خویشاوندی و نزدیکی هم با یکدیگر نداشته باشند به مشکل و ضرر مالی یا در مواردی می تواند به خیانت، جرم و ورشکستگی مالی منجر شود. اگر حداکثر موقعیت های شانس و سازنده زندگی را از 100 نمره در نظر بگیریم، طبقه حادثه ساز معمولی امتیازی بین 35 تا 40 را دارد.
🔸نام های حادثه ساز #عالی
طبقه حادثه ساز عالی همان عوارض و تعاریف کلی حادثه ساز معمولی را دارد اما تفاوت اصلی در این است که ارتعاشات منتشرشده از نام این افراد برای دیگران و خانواده آن ها بسیار مخرب تر است و آسیب بیشتری برای دیگران و در عوض آسیب کمتری برای خودشان دارد یعنی اتفاقات و نحوست ایجاد شده بیشتر متوجه افراد خانواده و اطرافیان این افراد که در یک مکان باهم زندگی می کنند می شود. اما در ادامه موج این ارتعاشات مخرب به خود شخص نیز اصابت کرده و اوضاع بسیار سنگینی را به وجود می آورد. در مقایسه با سایر طبقات از نظر میزان شانس و موقعیت های سازنده، این افراد در جذب رفاه و ارتعاشات مثبت از 100 امتیازی بین 40 تا 45 را دارا هستند.
.
#برای_شفای_بیمار
#امام جعفرالصادق (ع) فرمود:
#هر گاه در کنار مریضی بودی، دست خود را بر سر مریض بگذار و این دعا را بخوان:
بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ وَ مِنَ اللَّهِ وَ إِلَى اللَّهِ وَ مَا شَاءَ اللَّهُ وَ لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ إِبْرَاهِيمُ خَلِيلُ اللَّهِ مُوسَى نَجِيُّ اللَّهِ عِيسَى رُوحُ اللَّهِ مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ صلی الله علیه وآله مِنَ الْأَرْوَاحِ وَ الْأَوْجَاعِ بِسْمِ اللَّهِ وَ بِاللَّهِ وَ عَزَائِمُ مِنَ اللَّهِ #لِفُلَانِ_بْنِ_فُلَانَةَ (نام شخص و مادر او را می برد) لَا يَقْرَبُهُ إِلَّا كُلُّ مُسْلِمٍ وَ أُعِيذُهُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّاتِ كُلِّهَا الَّتِي سَأَلَ بِهَا آدَمُ فَتابَ عَلَيْهِ إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ إِلَّا انْزَجَرْتِ أَيَّتُهَا الْأَرْوَاحُ وَ الْأَوْجَاعُ بِإِذْنِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ أَلا لَهُ الْخَلْقُ وَ الْأَمْرُ تَبارَكَ اللَّهُ رَبُّ الْعالَمِينَ
سپس #آیه الکرسی_و #سوره_های_حمد و معوذتین (فلق و ناس) و #اخلاص را هر کدام یک مرتبه و نیز #ده_آیه_سوره_یس بخوان، بعد هم این دعا را بخوان:
اللَّهُمَّ اشْفِهِ بِشِفَائِكَ وَ دَاوِهِ بِدَوَائِكَ وَ عَافِهِ مِنْ بَلَائِكَ وَ تَسْأَلُهُ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْهِ وَ عَلَيْهِمْ أَجْمَعِينَ.
.
فروردین:
روزهای شاد و فرصتهای جدید
برای فروردینیها، فال حافظ در تاریخ ۱۲ تیرماه نوید روزهایی شاد و فرصتهای جدید را میدهد. این زمان برای شروع پروژههای جدید و ارتقاء روابط شخصی و حرفهای مناسب است. با اعتماد به نفس و تلاش مستمر، میتوانید به موفقیتهای قابل توجهی دست یابید.
اردیبهشت:
زمان مناسب برای تصمیمگیریهای مهم
افراد متولد اردیبهشت باید در این روز به تصمیمگیریهای مهم توجه کنند. فال حافظ در تاریخ ۱۲ تیرماه به شما میگوید که با تکیه بر تجربه و خرد خود میتوانید به نتایج خوبی دست یابید. این زمان برای برنامهریزی و ارزیابی مجدد اهداف زندگی مناسب است.
خرداد:
فرصتهای جدید در مسیر عشق و دوستی
برای خردادیها، فال حافظ به معنای ورود فرصتهای جدید در مسیر عشق و دوستی است. این روز برای ایجاد ارتباطات جدید و بهبود روابط شخصی فرصت خوبی به نظر میرسد. از این فرصتها به نفع خود استفاده کنید و به دل دیگران نزدیک شوید.
تیر:
بهبود وضعیت مالی و حرفهای
برای تیرماه، فال حافظ در تاریخ ۱۲ تیرماه ۱۴۰۳ نشاندهنده بهبود وضعیت مالی و حرفهای است. این روز برای شروع پروژههای جدید کاری و بهبود وضعیت مالی مناسب است. با برنامهریزی صحیح و تلاش، میتوانید به نتایج مطلوب دست یابید.
مرداد
زمان مناسب برای توجه به مسائل عاطفی
برای مردادیها، این روز به معنای توجه به مسائل عاطفی و بررسی روابط عاطفی است. فال حافظ به شما میگوید که با صبر و آرامش میتوانید مشکلات عاطفی را حل کرده و روابط خود را بهبود بخشی
شهریور:
زمان مناسبی برای یادگیری و توسعه فردی
شهریوریها در این روز فرصت خوبی برای یادگیری و توسعه فردی دارند. فال حافظ در تاریخ ۱۲ تیرماه به شما پیشنهاد میکند که وقت خود را به یادگیری مهارتهای جدید و توسعه خود اختصاص دهید.
مهر:
فرصت برای تجدیدنظر در برنامهها و اهداف
برای مهرماه، فال حافظ نشاندهنده فرصت برای تجدیدنظر در برنامهها و اهداف است. این روز برای ارزیابی مجدد مسیر زندگی و تنظیم مجدد اهداف و برنامهها زمان مناسبی است.
آبان:
فرصتهای جدید در روابط اجتماعی و شغلی
برای آبانماه، فال حافظ به معنای ورود فرصتهای جدید در روابط اجتماعی و شغلی است. از این فرصتها برای گسترش روابط و بهبود وضعیت شغلی خود استفاده کنید.
آذر:
توجه به سلامت و رفاه شخصی
افراد متولد آذر باید در این روز به سلامت و رفاه شخصی توجه بیشتری داشته باشند. فال حافظ به شما یادآوری میکند که مراقبت از سلامت جسمی و روانی خود را در اولویت قرار دهید.
دی:
فرصت برای رسیدن به آرامش و صلح در زندگی
دیماهها در این روز فرصت برای رسیدن به آرامش و صلح در زندگی خود دارند. فال حافظ به شما توصیه میکند که به آرامش درونی خود توجه کنید و از استرسهای زندگی بکاهید.
بهمن:
زمان مناسب برای تعاملات اجتماعی و ارتباطات
برای بهمنماه، این روز به معنای زمان مناسب برای تعاملات اجتماعی و ارتباطات است. فال حافظ به شما پیشنهاد میکند که با دیگران ارتباط برقرار کرده و روابط اجتماعی خود را تقویت کنید.
اسفند:
توجه به مسائل مالی و برنامهریزی برای آینده
اسفند ماهها در این روز باید به مسائل مالی و برنامهریزی برای آینده توجه کنند. فال حافظ به شما پیشنهاد میکند که برنامهریزیهای مالی خود را مورد بازبینی قرار دهید و برای آینده برنامهریزی کنید.
https://eitaa.com/ganjinehadad
#دعا_جهت_زیاد_شدن_روزی
این دعا را روزی چهارده مرتبه تا ۹ روز بخواند:اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُکَ بَحَقَّ وَلِیَّکَ مُحَمَدِّ بن عَلیًّ عَلَیهِ السَّلامُ اِلاّ جُدْتَ بِهِ عَلَیَّ مِنْ فَضْلِکَ وَ تَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَیَّ مِنْ وُسْعِکَ وَ وَسَّعَتَ عَلَیَّ رِزْقَکَ وَ اَغْنَیْتَنی عَمَّنْ سِواکَ وَ جَعَلْتَ حاجَتی اَلَیْکَ وَ قَضاها عَلَیْکَ اِنَّکَ لِما تَشاءُ قَدیر
طریقه ی خواندن نماز #چهارده_معصوم ع
۱) #نماز_پیامبر (ص):
۲ رکعت است كه در رکعت اول ۱ مرتبه سوره ی حمد و ۱۵ مرتبه سوره ی قدر ( ا نا انزلنا ) می خوانی و پس از آن در رکوع و بعد از سر برداشتن و در سجده ی اول و بعد از سر برداشتن و در سجده ی دوم و بعد از سر برداشتن در هر یك ۱۵ مرتبه سوره ی قدر را می خوانی . رکعت دوم به همین طریق است . بعد از تمام شدن نماز دعایی در مفاتیح الجنان هست كه بهتر است خوانده شود.
۲) نماز امام علی (ع):
۴ رکعت است كه باید به ۲ نماز دوركعتی خوانده شود. در هر رکعت حمد ۱مرتبه و قل هو الله احد ۵۰ مرتبه بعد سلام نماز را داده و شروع به خواندن ۲ رکعت بعد می كنیم به همین طریق وقتی نماز به پایان رسید دعایی در مفاتیح است كه بهتر است خوانده شود .
۳) نماز حضرت زهرا (س):
۲ رکعت است در رکعت اول بعد از سوره ی حمد ۱۰۰ مرتبه سوره ی قدر و در رکعت دوم بعد از حمد ۱۰۰ مرتبه سوره ی قل هو الله و چون نماز تمام شد دعایش را بخوانید.
۴) نماز امام حسن مجتبی (ع):
۴ رکعت است كه ۲نماز ۲ ركعتی خوانده شود در هر رکعت حمد ۱ مرتبه و قل هو الله ۲۵ مرتبه و بعد از پایان نماز دعایش را بخوانید .
۵) نماز امام حسین (ع): ۴
رکعت است كه به ۲ نماز ۲ ركعتی خوانده می شود . در رکعت اول حمد ۵۰ مرتبه و قل هو الله ۵۰ مرتبه كه در رکوع (فاتحه و توحید ) ۱۰ مرتبه و چون سر از رکوع برداری (فاتحه و حمد) ۱۰ مرتبه و در سجده ی اول و در بین دو سجده ودر سجده ی دوم هر یك از فاتحه و توحید ۱۰ مرتّبه و چون از چهار رکعت فارغ شدی دعایش را بخوانید .
۶) نماز امام سجاد (ع):
۴ رکعت است كه به ۲ نماز ۲ ركعتی خوانده می شود ودر هر رکعت حمد ۱ مرتبه و قل هو الله ۱۰۰ مرتبه و بعد از پایان نماز ۲ ركعتی دعایش را بخوانید .
۷) نماز امام باقر (ع):
۲ رکعت است در هر رکعت ۱ مرتبه حمد ۱۰۰ مرتبه سبحان الله و الحمد الله و لا اله الا الله و الله اکبر و چون نماز تمام شد دعایش را بخوانید .
۸) نماز امام صادق (ع):
۲ رکعت است در هر رکعت ۱ مرتبه حمد و ۱۰۰ مرتبه آیه ۶۴۸۳۱;شهدالله انه لا اله الا هو و الملائكه و اولو العلم قائما بالقسط ،لا اله الا هو العزیز الحكیم. ان الدین عند الله الا سلام و ما ختلف الذین اتوالكتاب الا من بعد ما جاءهم العلم بغیا بینهم و من یكفربآیات الله فان الله سریع الحساب۶۴۸۳۰;
۹) نماز امام کاظم (ع):
۲ركعت است در هر رکعت حمد ۱ مرتبه و قل هو الله ۱۲ مرتبه و بعد از تمام شدن نماز دعایش را بخوانید .
۱۰) نماز امام رضا (ع):
۶ رکعت است یعنی ۳ تا ۲ رکعت در هر رکعت حمد ۱بار و هل اتی علی الانسان ۱۰ مرتبه و بعد از پایان شش رکعت نماز دعایش را بخوانید.
۱۱) نماز امام جواد (ع):
۲ رکعت است در هر رکعت حمد ۱ مرتبه و قل هو الله ۷۰ مرتبه و بعد از نماز دعایش خوانده شود
۱۲) نماز امام هادی (ع ) :
۲ رکعت است رکعت اول سو ره ی حمد و یاسین و در رکعت دوم سوره ی حمد و الرحمان و بعد از پایان نماز دعایش را بخوانید .
۱۳) نماز امام حسن عسکری (ع) :
۴ رکعت است كه به ۲ نماز ۲ ركعتی خوانده میشود اول بعد از حمد ۱۵ مرتبه اذا زلزلت الارض و در رکعت دوم بعد از حمد ۱۵ مرتبه قل هو الله و دو رکعت بعد هم به همین طریق است و بعد از اتمام نماز دعایش .
۱۴) نماز امام زمان (عج):
۲ رکعت است و در هر رکعت سوره ی کانال ارتباط با خداحمد را تا ایاك نعبد و ایاك نستعین و چون به این آیه رسیدی آن را ۱۰۰ مرتبه و بعد ادامه سوره حمد را بده و بعد قل هو الله را ۱ بار بخوان . هر دو رکعت به همین طریق است بعد از تمام شدن نماز دعای فرج ( الهی عظم البلاء)
https://eitaa.com/ganjinehadad
#حاجات_و_مهمات
ختم هفته ازامام حسین(ع)
گویندازامام حسین(ع)
روایت شده است که فرمودند
رسول خدا(ص)فرمودند
جهت قضای #حوائج(هفت
روز)وهر روزی هر،یک از این
اذکار را(هزارمرتبه)به این ترتیب
بخواندحاجت او روا شود
✨روز #شنبه ⇦یَا حَیُ يَاقَيُّومُ
✨روزیکشنبه⇦إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَ إِيَّاكَ نَسْتَعِينُ
✨روزدوشنبه⇦سُبْحانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُلِلَّهِ
✨روزسه شنبه⇦يااللَّهُ يارَحْمنُ
✨روزچهارشنبه⇦حسبي اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ
✨روزپنج شنبه⇦يَا غَفُورُ يَا رَحِيمُ
✨روزجمعه⇦یَا ذَاالْجَلالِ والاکرام
https://eitaa.com/ganjinehadad
☀️خواندن این دعا درابتدای روز باعث مبارکی کارهایتان می شود.
🌟بسم الله الرحمن الرحیم🌟
⭐️اللّهُمَّ اِنّی اَسأَلُکَ یا قَریبَ الفَتحِ وَ الفَرَجَ یا رَبَّ الفَتحِ وَ الفَرَج یا اِلهَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ عَجِّلِ الفَتحَ وَ الفَرَجَ سَهِّلِ الفَتحَ وَالفَرَجَ یا فَتّاحَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا مِفتاحَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا فارِجَ الفَتحِ وَالفَرَجِ یا صانِعَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا غافِرَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا رازِقَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا خالِقَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ یا صابِرَالفَتحِ وَ الفَرَجِ یا ساتِرَ الفَتحِ وَ الفَرَجِ وَاجعَل لَنا مِن اُمُورِنا فَرَجاً وَ مَخرَجاً اِیّاکَ نَعبُدُ وَ اِیّاکَ نَستَعینَ بِرحمتک یا اَرحَمَ الرّاحمینَ.
https://eitaa.com/ganjinehadad