eitaa logo
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
697 ویدیو
2 فایل
⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮 امام صادق ع👈 غذای تو پیش از غذابودن، دوای توست🎯
مشاهده در ایتا
دانلود
✍ آیت‌الله بهجت (ره) : رشته‌ی کارها در طاعت و معصیت به هم پیوسته است. اگر در طاعت گام اول برداشته شود، به دنبال آن توفیق برداشتنِ گام بعدی طاعت به انسان دست می‌دهد، و اگر در معصیت باشد گام دوم هم زمینه‌ی معصیت خواهد بود. 📚 در محضر بهجت، ج٣، ص١۴ ‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌
📝مواد لازم : 1⃣کره محلی : ۱۰۰ گرم 2⃣تخم مرغ محلی : دو عدد 3⃣شکر سرخ : ۱۲۵ گرم 4⃣آرد سبوس دار : ۱۵۰ گرم 5⃣سویق سنجد : یک قاشق چایخوری در صورت تمایل 6⃣پودر دارچین : به مقدار لازم ✍طرز تهیه ' کره محلی و شکر سرخ رو با همزن بزنید. سپس زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید و زرده رو به مخلوط شکر و کره اضافه نمایید بعد ارد را اضافه نمایید و مخلوط کنید، انگاه سفیده رو به مدت پنج دقیقه با دور دو همزن بزنید تا سفید شود و به بقیه مواد اضافه نمایید در آخر پودر سنجد و پودر دارچین اضافه نمایید. و در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده اید قرار بدید ✅ممکن هست سویق سنجد باعث کاهش پف کیک شود اگر پف کیک براتون در الویت هست می توانید حذف نمایید 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
✅گمج کباب (غذای گیلانی) 🔹مواد لازم: 🔹گوشت تکه ای= نیم کیلو 🔹پیاز =۳ عدد 🔹جعفری سائیده شده= نیم کیلو 🔹انار ترش سائیده شده= به میزان لازم 🔹آب= ۱ لیوان 🔹نمک دریا و فلفل و زردچوبه و روغن کنجد= به میزان لازم ☑️طرزتهیه گوشت را با پیاز رنده شده و فلفل و زردچوبه و جعفری سائیده شده و کمی آب و ۱ قاشق روغن روی شعله ملایم می‌پزیم، در حین پخت به غذا سر میزنیم اگر آبش کم بود اضافه می‌کنیم. وقتی گوشت کاملا پخت آب انار ترش یا انار ترش سائیده شده و نمک را اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا خورش جا بیفتد. 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
ℳahdavi: 🔺طرزتهیه ماست خانگی: ابتدا شیر رابه مدت۱۵دقیقه بجوشانید و داخل ظرفی که برای ماست در نظر گرفته اید بریزید و اجازه دهید کمی سرد شود به اندازه ای که گرمایش را با انگشتتان حس کنید ولی نسوزاند. داخل یک ظرف کمی شیر وماست راخوب هم بزنید ( برای هرلیتر شیرنصف استکان ماست ) و داخل ظرف شیر بریزید و هم بزنید. درب ظرف را ببندید و باحوله آن را بپوشانید در جای گرم نزدیک بخاری یا شوفاژ قرار دهید. تا زمان بسته شدن ماست نباید دمای آن تغییر کند ۵تا۸ساعت بعد ماست بسته شده ظرف را داخل یخچال قراردهید تا سفت ترشود. 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
سویق گندم+ شیره انگور+ شیر مادر برای نوزادان بالای سه ماه 1⃣سویق گندم : دو ق.غ سرخالی 2⃣سویق برنج : یک ق.غ سرخالی 3⃣شیره انگور : به مقدار لازم. 3⃣شیر بادام : به مقدار لازم برای نوزادان بالای شش ماه دقت داشته باشید نیاز به حرارت مستقیم ندارد همین که روی کتری به مدت پنج تا هفت دقیقه بماند می پزد و قوام پیدا میکند. ✅اگر میخواهید از آرد برنج استفاده کنید حتما روی حرارت مستقیم بپزید سویق به دلیل اینکه پخته شده حرارت غیر مستقیم کتری براش کافی هست. 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
🔴اهمیت زیاد سجده شکر!!! 🌹پیامبر گرامی اسلام (ص) هر نعمتی را که متذکر می شدند، سجده ی شکر به جا می آوردند. سجده ی شکر بعد از نماز های واجب و مستحب خیلی تأکیدشده است. اگر به انسان بگویند: اگر بعد از نماز سجده ی شکری به جا آورید ، چند میلیون به شما می دهند، همه برای این کار خود کشی می کنند، اما مردم روایت را باور ندارند. در روایت آمده است که وقتی بنده ای بعد از نمازسجده ی شکر می کند، خداوند متعال به ملائکه ی خود می فرماید: من با این بنده ام چه کنم؟! نماز واجب را خوانده، با سجده کردن، توفیق انجام این نماز را به من نسبت میدهد. می گوید: خدایا از تو ممنون و متشکرم که به من توفیق نماز خواندن دادی! ملائکه می گویند: او را به بهشت ببر! مرتب ملائکه پیشنهاد های دیگر می کنند، اما خدا می فرماید: لَأَشکُرَنَّهُ کما شَکَرَنی وأَقبِلُ إِلَیهَ بِفَضلی وَ أُریه وَجهی. من از او تشکر می کنم، همانطور که او مرا شکر نمود، و با فضل خود به او رو می کنم و از دیدار وجه خویش برخوردارش می سازم. 📚 من لا یحضره الفقیه، ج۱، ص۳۴۴
(بسیااار راحت) ✍موادلازم: 1⃣آرد سبوس دار: 3لیوان 2⃣آب گرم : ۱ لیوان 3⃣نمک دریا : 1قاشق چایخوری 4⃣مخمر خونگی (مایه خمیر) : 1قاشق غذا خوری 5⃣شکرسرخ : یک قاشق غذاخوری 6⃣ماست محلی : دو قاشق غذاخوری 7⃣روغن ارگانیک : دو قاشق غذاخوری 1⃣طرز تهیه مخمر خونکی : اندازه کمی خمیر درست می کنیم ، توی یه کاسه میزاریم نایلون میکشیم روش، میذاریم جای گرم یا پارچه ضخیم میندازیم روش تا چند ساعت بمونه ورز بیاد مخمر، شکر، نمک، آب ولرم رامخلوط تامایه خمیر عمل کند وبعد بقیه موادرااضافه ومخلوط میکنیم و ورز میدهیم. ودرظرف گذاشته وروی ظرف راپوشانده ،به مدت یک ساعت ونیم تا خمیر استراحت وحجم آن دوبرابر شود . بعد یک چونه از خمیر برداشته وبادست ویاوردنه پهن کرده ودرماهیتابه گرم شده باشعله متوسط گذاشته ووقتی یک طرف نان کمی پخته شد برگردانده میزاریم تا لایه نان از هم جداوپخته شود . 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
مواد مورد نیاز🍜 🍝انجیر خشك : 800 گرم 🍝قیسی : 400 گرم 🍝آب : 2 لیتر (8 پیمانه) 🍝شكر سرخ : 250 گرم 🍝چوب دارچین : 1 تكه 🍝پوست لیموترش : 3 تكه 🍝هل : 10 عدد 🍧انجیر و قیسی را در آب را بیفزائید و به مدت 4 ساعت، بخیسانید.آن‌گاه شكر، دارچین، پوست لیمو و هل را به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و میوه‌ها بپزند و نرم شوند. 🍧سپس كمپوت را از روی اجاق بردارید، دارچین و پوست لیموترش را از داخل آن خارج كنید و كمپوت را كنار بگذارید تا خنك شود.حالا آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
مواد لازم: 1⃣آرد سبوس دار : 2 پیمانه 2⃣نمک دریا : یک چهارم قاشق چایخوری 3⃣کره نرم : شده در دمای محیط 200 گرم 4⃣شکر نیشکر یا عسل : نصف پیمانه 5⃣هل : یک چهارم قاشق چایخوری ✍طرز تهیه : کره و شکر نیشکر را با همزن زده تا کرم رنگ شود هل را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آرد سبوس دار را به همراه نمک در کاسه ای جداگانه الک کرده و به مواد اضافه کرده و با دور کند هم زن مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. . خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته روی آن نایلون کشیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید. روی سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر بیسکوییت یا هر کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. سپس در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. فر را از قبل با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کرده و بیسکویت ها را 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در آن قرار دهید. پس از پخته شدن از فر خارج کرده و چند دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند سپس روی توری گذاشته تا کاملا خنک شوند. 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
✍مواد لازم : 1⃣آرد سبوس دار : ۱لیوان 2⃣شکر سرخ : ۱الی ۱/۵لیوان 3⃣کره حیوانی : ۱ق غ 4⃣شیر محلی : ۲لیوان 5⃣زعفران دمکرده 6⃣روغن ارگانیک : نصف لیوان 7⃣گلاب : نصف لیوان ✍طرز تهیه : اول از همه شهد رو اماده میکنیم: شیر و شکر رو داخل قابلمه ریخته روی حرارت میذاریم تا شکرش حل بشه حالا زعفران دمکرده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و در نهایت گلاب رو اضافه کرده و حرارت رو خاموش میکنیم میذاریمش کنار تا ولرم رو به سرد بشه. حالا آرد رو داخل تابه ریخته و با حرارت کم حدودا یک ربع تفت میدیم تا بوی خامی آرد از بین بره. روغن رو اضافه میکنیم وقتی یکدست شد کره رو اضافه میکنیم و مجددا ۵دقیقه تفت میدیم در این مرحله شهد رو کم کم به موادمون اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا حلوا غلیظ و یکدست بشه حرارت رو خاموش میکنیم.و برای اینکه حلوا به روغن بیفته و براق بشه دسته های تابه رو میگیریم و مثل گهواره تکون میدیم. ✅راستی بجای گلاب میتونید عرق هل بریزید 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa
در دفتر زندگی مشکلاتت را با مداد بنویس و نعمت‌هایت را باخودکار امیدداشته باش که روزی تمام مشکلاتت را پاک خواهد کرد خدایی که از احوال تمام بندگانش باخبر است @gazaaa