eitaa logo
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
715 ویدیو
2 فایل
⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮 امام صادق ع👈 غذای تو پیش از غذابودن، دوای توست🎯
مشاهده در ایتا
دانلود
گوشت چرخی150تا200گرم، پیاز ، سیر، پودر سیر،نمک، فلفل سیاه، ادویه، جوز هندی، زنجبیل، مرزه خشک یک لیوان سرخالی بلغور گندم که خیس بخوره. خانم جانم حسن گفتن بلغور رو تو غذا ساز ریختن و له کردن اما من دیدم خوب له نمیشه و در حدکم آب ریختم روی بلغور و 7تا8دقیقه پختمش و آبش دوباره جمع شد بعد داخل خردکن ریختم و له شد به مواد گوشتی اضافه کردم. بزارید کمی یخچال استراحت کنه. دستتون خیس کنید و شامی رو شکل بدید یا به شکل همبر. نازک هم نکنید. چون قشنگ داخلش پوک میشه و پخته و خوب و خوشمزه منم اولین بار بود پختم
اینم کوکو ماهی وسیب زمینی.ازقالب فلافل استفاده کردم.روغنم خیلی کم به اندازه 4قاشق روغن حیوانی استفاده کردم.ازتخم مرغم استفاده نکردم به جاش یکم سیب زمینی کمترپختم یه قاشقم پودرنخودچی استفاده کردم
17.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فسنجون خوشمزه🧆 مواد لازم برای ۴ الی ۶ نفر: گردو ۲۵۰ گرم،یه پیاز متوسط که رنده ریز کنید یا بریزید توی غذاساز،نوک قاشق زردچوبه،فلفل سیاه یه کوچولو،نمک طبیعی یه قاشق چایخوری،۴ تا ۶ تکه مرغ، رب انار دو قاشق پر ،آب ده لیوان فرانسوی ✅اصلا نباید پیاز توی غذا دیده بشه پس باید کاملا پوره شده باشه. ✅گردو رو پنج شش دقیقه تفت بدید تا روغنش دربیاد ولی بیشتر نه چون میسوزه. ✅فسنجون رو باید بذارید با حرارت کم اروم اروم بپزه و جا بیفته تا طعمش حرفه ای بشه. ✅اگه خواستین با گوشت قلقلی درست کنید، گوشت و نمک و فلفل رو قلقلی کنید و سرخ کنید و بجای مرغ بریزید توی خورشت. ✅اگه شیرین دوست دارید میتونید یکی دو قاشق شکر قهوه ای بهش اضافه کنید. نوش جان💕 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍬 خرما ۲۰عدد پودر نارگیل یک سوم لیوان گردو یک سوم لیوان کره یک قاشق غ خ (به دمای محیط رسیده ) بیسکوئیت ۵عدد دارچین یک ق م خ . در آخر داخل پودر گل سرخ،پودر پسته و کنجد و پودر نارگیل یا هر چی دوست دارید بغلتونید و سرو کنید نوش جان💕
و دقیقا مثل شامی آماده میشه فقط به جای سیب زمینی مضر و بیماری زا، و کدوحلوایی ریختم ، فلفل هم نریختم ، سرخ کردنی خودش به اندازه کافی خشکی میاره دیگه نمیشه فلفل هم استفاده کرد . ( وجود زردک و کدوحلوایی بسیار موثر بود که خشکی غذا کم بشه و الحمد لله از عوارض سرخ کردنی نجات یافتم ) گوشتش خیلی کم بود کمتر از 100 گرم گوشت برای حداقل 15 عدد کتلت . شما گوشت بیشتر بریزید . سویق نخود بخاطر کمردرد و پادردم ریختم ، آرد گندم کامل یا سویق گندم یا سویق جو هم میتونید بریزید . چون کدوحلوایی فورا آب میده بعد از مخلوط کردن مواد باید بلافاصله سرخ کنید . میتونید با ترب سفید و نارنج میل کنید . ببخشید عکسام خیلی هنری و با کیفیت نیست چون معمولا شب غذا آماده میشه و خونه ی ما نور و روشنایی زیادی نداره . سبزی ترب کاهو یا نارنج و امثالهم هم نداشتم برای تزئین استفاده کنم .
47.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آرد سنگک 🥡 ۲ لیوان شکر 🍚 ۲ لیوان مخلوط آب و گلاب ۲ لیوان(یکو نیم آب بقیه گلاب) زعفرون غلیظ ۳ قاشق غذاخوری پودر هل ۱ قاشق چای خوری روغن مایع ۱ لیوان طبع:
37.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم:🍱 تخم مرغ🥚 شکر🍚 وانیل روغن گلاب زعفران دم شده آرد🥡 بکینگ پودر طبع:
کدوحلوایی کدوحلوایی به کدوحلوایی آبپز 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 طرز تهیه کوکو کدو حلوایی: کدو حلوایی رنده شده🎃 تخم مرغ🥚🥚 سویق جو🌾 آرد گندم🌾 شبد خشک ( شوید) 🌿 سیر یک حبه🧄 ( قابل حذف) نمک ،فلفل، زردچوبه 🧂 همه مواد را مخلوط و در روغن زیتون سرخ میکنیم و برش میزنیم🧇 موقع سرو میتونید از نارنج استفاده کنید👌 به همین راحتی ، به همین خوشمزگی 😋