eitaa logo
ارگانیک بخوریم👩‍🍳
1.6هزار دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
715 ویدیو
2 فایل
⁦❣️⁩ارتباط با تیم استاد حاج بابا👇 @timhajbaba 🔮 امام صادق ع👈 غذای تو پیش از غذابودن، دوای توست🎯
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 بچه ها میخوایم قربونی ببریم برای نیازمندان هزینه گوسفند رو در نظر بگیرید اندازه کرمتون کمک کنید👇👇 6273811621008074
🍕سوسیس،پنیر پیتزا و پیتزا ارگانیک و پرخاصیت 😍😍 🌱 🌱 🌱 🌱 کلیک کنید👈عضو شوید ▬✧❁@hajbaba1❁✧▬
51.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اینم فیلم پیتزای ارگانیک به همراه آموزش سوسیس خوشمزههههه و پنیر پیتزای خونگی که خیلی هاتون منتظرش بودین😍😍 حتما درست کنید که خیلییییی خوشمزه ست😌😌😌 سپاس از خانم گلستانی عزیز , عضو قدیمی و خوب کانالمون که زحمت کشیدن این کلیپ رو آماده کردن و برامون فرستادن☺️🌹🌹 🌱 کلیک کنید👈عضو شوید ▬✧❁@hajbaba1❁✧▬
19.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه کلیپ دیگه از تهیه سوسیس و پیتزا خوشمزه ما ☺️☺️☺️ سپاس از خانم احمدی عزیز که زحمت کشیدن این کلیپ رو آماده کردن و برامون فرستادن☺️🌹 👈عضو شوید ▬✧❁@hajbaba1❁✧▬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
: 😋 🌱آرد سفید ۵۰۰ تا ۶۰۰ گرم (بسته به نوع آرد شما مقدار استفاده از آرد متغیر است ) 🌱شکر ۱۰۰ گرم 🌱خمیر مایه یک قاشق غذا خوری 🌱تخم مرغ ۲ عدد 🌱شیر ولرم یک لیوان 🌱کره نرمِ همدمای محیط ۸۰ گرم 🌱زیره سبز نیمکوب یک قاشق غذا خوری 🌱سیاه دانه یک قاشق غذا خوری 🌱رازیانه نیم کوب یک قاشق غذا خوری سر پر 🌱زردچوبه یک چهارم قاشق غذا خوری 🌱کنجد یک قاشق غذا خوری سر پر 📌آرد رو الک میکنیم و کنار میگذاریم . ⬅️درون یک کاسه، ابتدا تخم مرغ ها رو میریزیم با چنگال یا همزن دستی تخم مرغ ها رو میزنیم تا از حالت لختگی در بیاد ‌. شیر ولرم ،شکر ،خمیر مایه و کره رو اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم . نکته :✴👇 ♂️اگر از سالم بودن خمیر مایه تون مطمئن نیستین حتما با یک چهارم لیوان ، از مقدار شیرِ دستور و یک قاشق شکرِ دستور بگذارین فعال شه بعد به موادتون اضافه کنین ،اما اگر خمیرمایه شما سالم هست میتونین مثل من مستقیم به موادتون اضافه کنین ) 📌ادویه ها رو اضافه میکنیم با هم ترکیب میکنیم . ✅حالا آرد رو کم کم به مواد اضافه کرده تا جایی که امکان داره با همزن دستی با هم مخلوط میکنیم ،سپس با دستمون خمیر رو جمع میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز میدیم . ⚛عزیزان توجه داشته باشین خمیرِ شما مقدار کمی حالت چسبندگی داشته باشه که نون شما بعد از پخت خشک نشه ◀️خوب بعد از اینکه خمیر رو جمع کردین و ورز دادین توی کاسه بزارین و روشو با مشما بپوشونین و در جای گرم بمدت یک تا یک و نیم ساعت قرار بدین تا حجمش دو برابر شه. 👈( میتونین حدود ۲ تا ۳ دقیقه فر رو روشن کنین تا گرم شه ،سپس فر رو خاموش کنین و ظرف خمیر رو بزارین تو فر که به اصطلاح فرایند رسیدنِ خمیر زودتر صورت بگیره . ✅بعد پف خمیر رو بگیرین ، روی سطح کارِتون آرد پاشی کنین و خمیر رو بگذارین رو سطح آرد پاشی شده ،روی خمیر رو هم‌مقداری آرد بپاشین که به وردنه نچسبه ، حالا بوسیله وردنه ، خمیر روبه ضخامت نیم سانت باز کنین و کاتر بزنین ،بلافاصله توی روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنین 🥰عزیزان دلم این نون تو خالی میشه و شیرینیش هم کاملا اندازه س👌 اما میتونین وسطشو مثل پیراشکی از کرمفیل های آماده که تو لوازم قنادی هست یا مرباهای دلخواه بزارین و سرو کنین . نوش جان 💞 ☺️ 💌هزینه آموزش 💞👇 🗝جهت تعجیل در فرج مولا صاحب الزمان ارواحنا فداه 10 صلوات ختم بفرمایید 🌸🌸🌸
خمیر جادویی آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن ۶ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۴ قاشق چایخوری ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. ۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. ۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است. نوش جان❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا