شامی پوک
لپه ۵۰۰
گوشت گوسفند بدون استخوان با چربی ۴۰۰گرم
پیاز ۲عدد متوسط
تخم مرغ ۱ عدد
سیب زمینی ۱عدد متوسط
زعفران دم کرده ۱ق چ
نمک فلفل زرد چوبه ب مقدار لازم
لپه را با مقدار کمی آب بپزید سپس با بقیه مواد در غذا ساز میکس شود بعد تخم مرغ وادویه و نمک و زعفران اضافه شود و خوب هم بزنید تا حالت چسبنده شود ،در پایان ب اندازه دلخواه از مواد را بردارید ودر روغن داغ سرخ کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_خرمایی
این نون هم بدون خرما هم با خرما بی نهایت خوشمزه و خوش عطره😋😋
من برای ۱/۵ کیلو آرد ۵/ کیلو خرما زدم ۱۰۰ گرم خمیرک خونه ای (۱ ق غ خمیر مایه میشه جایگزین کرد)
حتما از آرد گندم کامل استفاده کنید.
علاوه بر لذتی که نون پختن داره برکتی تو خونه میاره که قابل گفتن نیست🍃🍃🍃👌🏻👌🏻
#نان