28.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هلیم_بادمجان
به سبک شکوفه بانو
مواد لازم :
یک لیوان عدس خیس خورده
یک لیوان برنج خیس خورده
300 گرم گوشت گوسفندی
نصف لیوان پیاز داغ
دو قاشق غذاخوری سیرداغ
دو قاشق غذاخوری نعناع داغ
نصف لیوان گردو ( داخل یا روی حلیم )
یک کیلو بادمجان
یک لیوان کشک رقیق شده
نمکوفلفل و زردچوبه
#کشک_بادمجان 🍆
به روش شکوفه بانو
موادلازم برای کشک بادمجان:
یک کیلو بادمجان🍆
۲عدد پیاز🧅
۴حبه سیر🧄
۱۰۰گرم گردوی خردشده
1لیوان کشک 🥛
2 قاشق نعناع خشک
ادویه نمک فلفل و زردچوبه🧂
روغن زیتون به مقدار لازم.
مدت زمان پخت 1ساعت
این غذا برای 6 نفر کافیه نوش جان
🧡پودینگ کدو حلوایی🧡
نه تنها بچهها حتی بزرگترام
عاشق طعم بهشتیش هستن😍
ترکیبات:
سویق برنج عنبر بو، سویق
کودک، نبات، کدو حلوایی
خواصش:
✅سلامت دهان
✅افزایش ایمنی بدن
✅تنظیم خواب
✅افزایش وزن کودکان
✅تقویت قدرت بینایی
✅جلوگیری از عفونت روده
✅تقویت شیر مادر
🌱طرز تهیه:
دو قاشق غذاخوری از پودینگ رو
با نصف لیوان آب روی حرارت هم
بزنید تا قوام بیاد درصورت تمایل
میتونین کمی دارچین هم بهش
اضافه کنین خیلی عالی میشه😍
16.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بورانی_بادمجان🍆 با شکوفه بانو
طرز تهیه ی بورانی بادمجان:
بادمجان کبابی3 عدد
گردوی خرد شده 3 قاشق غذاخوری
سبزی دلار ۱ قاشق غذاخوری
ماست پرچرب ۱ کیلو (مقدار ماست دلخواه است ، غلظت بورانی بستگی به خودتان دارد)
سیر2 حبه
نمک فلفل به مقدار لازم
کمی نعنا و سماق برای تزئین(از پودر گل سرخ و گردوی خرد شده هم می توانید برای تزئین استفاده کنید)
.
.
.
.
.
توضیحات: بادمجان ها را کبابی کرده داخل ظرفی در بسته به مدت ده دقیقه قرار دهید تا پوستش راحت تر جدا شود.
.
.
.
#بورانی_بادمجان
#آشپزی_اسلامی
🔹 مقدار خیلی کم زنیان بریزید که مصلح ماست است.
نوش جان😋
┄┄┅┅✿🍃🌸👨🏻🍳🌸🍃✿┅┅┄┄
https://eitaa.com/talbineh110
🥮کیک ساده تخم مرغی با
#شکرسرخ
▫️آرد گندم تمام سبوس سه پیمانه
▫️تخم مرغ محلی ۴ عدد
▫️#شکرسرخ دو پیمانه
▫️روغن گیاهی مثلل ارده یا آفتابگردان یک سوم پیمانه
▫️شیر یا دوغ غلیظ و بدون نمک یک پیمانه
▫️بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری سرخالی
▫️وانیل یک چهارم ق چ یا هل یک ق چایخوری
🥣ابتدا تخم مرغ و#شکرسرخ رو بمدت ۵ تا ۸ دقیقه بهمراه وانیل و هل خوب بزنید تا کرم رنگ و یکدست بشه.
بعد روغن رو اضافه کنید مقداری کم با همزن بزنید وبعد دوغ یا شیر را اضافه کنید همزن را کنار گذاشته با لیسک آرد و بکینگ پودر که دو بار الک شده رو اضافه کنید الک به منظور گرفتن سبوس نیست بلکه با اینکار هوا بین آرد رفته وکیک پوک سبک میشه .
بعد آروم ارد وبکینگ پودر رو اضافه کنید دورانی هم بزنید تا گلوله نشه طی چند مرحله آرد رو اضافه کنید
فر رو از قبل گرم کنید دمای فر ۱۸۰ درجه
بمدت ۴۵ تا یکساعت زمان پخت شه.
کف قالب کاغذ روغنی بذارید.
طرز تهیه و خواص آش شلغم
غذاهاي محلي استان كرمانشاه
نام غذا: آش شلغم
– مواد لازم:
بلغور گندم: دو پيمانه
شلغم متوسط: سه عدد
آب انار: به مقدار لازم
نمك سالم، زردچوبه و ادويه : به مقدار لازم
آب سالم: به مقدار لازم
– روش طبخ:
ابتدا بلغور را با مقداري آب، نمك، زردچوبه و ادويه مي پزيم.
سپس شلغم شسته و پوست گرفته را خرد كرده و اضافه مي كنيم تا خوب بپزد.
در انتها از روي حرارت برداشته و آب انار را اضافه مي كنيم.
نظر متخصصين تغذيه:
اين غذا حدود ٣٠٪ انرژي مورد نياز روزانه يك فرد بزرگسال را تأمين مي كند.
به دليل وجود شلغم، منبع خوبي از املاح است.
انار به دليل داشتن فلاونوييد كه نوعي آنتي اكسيدان است، در پيشگيري از سرطان سودمند است و احتمال سكته مغزي و حملات قلبي را مي كاهد.
از نظر تأمين ويتامين هاي گروه B نيز غذاي خوبي است.
📌تهيه #نشاسته_گندم_خانگی
🔰 مواد لازم:
✔️ گندم: به ميزان دلخواه
✔️ دستمال يا كيسه نخی
✔️ آب
↩️ ادامه مطلب : 👇👇👇
🔰 روش تهيه:
🥣 گندم ها را پاك كرده و خوب شستشو داده و به مدت ٣ تا ٤ روز با آب خيس مي كنيم. در طول اين چند روز حتماً آب آن را ٢ تا ٣ مرتبه عوض مي كنيم و در محيط آزاد و باز قرار مي دهيم.
🥣 بعد از ٤ روز (البته ممكن است بيشتر يا كمتر از اين مدت به طول بينجامد) اگر دانه هاي گندم نرم شده بودند و با كمي فشار انگشتان دست، شيره داخل آنها بيرون مي آمد، گندم ها آماده اند.
🥣 گندم ها را داخل آبكش ريخته و خوب شستشو مي دهيم. سپس داخل هاون (برنجي يا سنگي) ريخته و كاملاً مي كوبيم تا شيره گندم خارج شود.
🔸 توجه: گندم ها را با آسياب يا چرخ گوشت خرد نكنيد!
🥣 بعد از اين مرحله، گندم هاي كوبيده شده را داخل دستمال يا كيسه نخي ريخته و با فشار دست شيره آن را خارج مي كنيم.
🥣 مقداري آب روي گندم ها ريخته و مجدد فشار مي دهيم و آنقدر اين كار را تكرار مي كنيم تا آبي كه از دستمال خارج مي شود، كاملاً زلال شده و فقط تفاله گندم باقي بماند.
🥣 ظرف محتوي شيره گندم را به مدت ٢٤ ساعت بدون هيچ تكان و حركتي در جايي ثابت قرار مي دهيم تا دو فاز شود و پس از آن به آرامي با ملاقه، آب روي ظرف را خارج مي كنيم.
🥣 مجدداً مقداري آب تميز به نشاسته باقيمانده در ته ظرف اضافه نموده و هم مي زنيم و چند ساعت ديگر به حال خود گذاشته تا ته نشين شود. آب روي آن را به آرامي و بطور كامل بر مي داريم.
🥣 اكنون ظرف يا سيني مسي با سطح مقطع بزرگ نياز داريم كه نشاسته را به قطر نازك (حدود ١ تا ١/٥ سانت) داخل آن پهن كنيم و سپس در محيط باز و در سايه قرار مي دهيم تا كاملاً خشك شود.
🔸 توجه: اگر قطر نشاسته بيشتر باشد ممكن است بگندد!
🥣 زمانيكه سطح روي مواد پهن شده تَرَك خورد، نشاسته ما آماده شده و مي توان آنرا با كفگير خرد و جدا نمود.
🔸 توجه: نشاسته را بايد در ظرف در بسته و در جاي خنك نگهداري نمود.
دوستان گرامی ما برای دیده شدن نیاز به تبلیغ و تبادل داریم،به احترام شما عزیزان فقط و فقط تک پست شبانه میزاریم☺️
لطفا صبوری کنید و ما رو تنها نزارید☺️🌹
عزیزان پست زیر صرفااا تبلیغاتی هست👇
❌محتواش به ما مربوط نمیشهه😊❌