♨️درخواست جریان انقلابی از برخورد قضایی آیت الله رئیسی با ابر قدرتی به نام حزب کارگزاران در کرمان
♨️امام جمعه جیرفت در خطبه های این هفته نماز جمعه جیرفت گفت:
در استان کرمان، در سال ۶۶ یک موسسه خیریه شکل می گیرد به نام *موسسهی خیریه مولی الموحدین*. ظاهر این موسسه، موسسهی خیریه است به اسم خیریه از مالیات فرار می کند، به اسم خیریه کمک های مردمی را جذب میکند، به اسم خیریه کمک های دولتی را هم جذب می کند.
♦️دو سه مورد از این کمک ها را من خدمتتان عرض کنم؛ در همین مسیر احداث جادهی هفت باغ حدود ۳۱۸ هکتار زمین را رایگان دریافت می کند. حدود ۷۰۰ هکتار زمین را به قیمت هر متری ۱۶ تومان (۱۶۰ ریال) یعنی به اندازه پول دو سه تا دونه نان سنگک آن زمان، که یک جوان مومن و متدین اگر بخواهد یک متر زمین بگیرد اگر چلو کباب بختیاری هم پهن بکند آن یک متر زمین را نمی تواند بگیرد، اما با پول دو سه تا نان سنگک می آیند ۷۰۰ هکتار زمین را می گیرند.
♦️این وضعیت ادامه پیدا می کند کارهای اقتصادی، توسعه، اخذ وامهای با درصد پایین، سرانجام سرمایهی این موسسه امروز بیش از ۱۰۰۰ میلیارد هست.
♦️سرمایهی این موسسه مجموعاً حدود ۲۰ شرکت میشود، ۱۰۰ درصد هواپیمایی ماهان، حدود ۵۰ درصد سهام کرمان خودرو، پروژههای سرمایه گذاری در ارگ جدید، منطقه اقتصادی سیرجان، کارخانهجات مدرن قطعات خودرو، هتل، مراکز خدماتی و الی آخر.
♦️خوب تا اینجا کار اقتصادی بنام موسسه خیریه، خیلی خوب؛ اما ببینید این پولها کجا خرج می شود؟
♦️طبق اساسنامه این موسسه خیریه، ۴۵ درصد درآمد این موسسه باید هزینه بشود برای ایجاد اشتغال برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و هلال احمر، کجا این پولها خرج اشتغالزایی برای این افراد شد؟
♦️حدود ۱۰ درصد درآمد آن برای فعالیتهای فرهنگی و هنری مثل توسعه و تجهیز کتابخانههاست و جالب اینه حدود ۱۰ درصد درآمد این موسسات برای حمایت و کمک به حوزهای علمیه سراسر استان کرمان است. که بنده به عنوان یک طلبه این سوال می پرسم این کمک به حوزههای علمیه در طی این چند سال کجا رفته؟
♦️شما حساب کنید این اَبَرقدرت اقتصادی در استان کرمان چقدر درآمد دارد و این درصد این سودها کجا میرود؟ کجا این پولها هزینه می شود؟
♦️این پولها خرج فعالیتهای سیاسی در حوزه استان، خرج حمایت از حزب کارگزاران، خرج انتخابات، خرج پولهای انتخاباتی برای نامزدها و کاندیدهای مورد حمایت خودشان می شود، تا چه برسد به اینکه متاسفانه تعدیل نیروهایی که اتفاق میافتد، دپوی خودروهایی که اتفاق میافتد، دپوی قطعاتی که اتفاق می افتد و در بازار آزاد به فروش می رسد، تا چه رسیم به اینکه برخی افراد این حزب کارگزاران در حوزهی گردشگری معتقد هستند که ما برای گردشگران بایستی پوشش را آزاد بگذاریم، مشروبات را هم آزاد بگذاریم، فضای فساد و فحشا را هم برای آنها آزاد بگذاریم!
♦️حزب کارگزارانی که در واقع سخنگویش میگوید ما معتقد به ایجاد یک تفکر لیبرال در جامعه هستیم، معتقد به تغییر سیاسی در ساختار نظام هستیم، اعتقاد دارند به این که حوزه اختیارات ولی فقیه بایستی کاهش پیدا بکند، ولی فقیه یک جنبه تشریفاتی پیدا بکند، همهی اختیارات در اختیارات رئیس جمهور قرار بگیرد.
♦️مومنین عزیز؛ امروز این حزب کارگزاران در قالب این موسسه خیریه به بهانه اشتغال، به بهانه توسعه اقتصادی دنبال نفوذ سیاسی در جنوب استان و در شهرستان جیرفت است و متاسفانه برخی از نمایندگان مجلس هم جاده صافکُن اینها شدند.
نشرحداکثری
🌷 @gharar_a
«روما رزیدنس» در کامرانیه برای من تخمه در آزادی برای تو!
اقتدار منطقهای امروز جمهوری اسلامی ایران برای دوست و دشمن موضوعی واضح و غیرقابل انکار است. ادله و شواهد آن نیز بسیارند. سه روز پیش روزنامه صهیونیستی هاآرتص در تحلیلی جالب توجه به قلم «عاموس هارل» به این مسئله پرداخته و وضعیت فعلی ایران را با محور ضدایرانی آمریکایی، سعودی و صهیونیستی مقایسه کرده است. هارل محور ضدایرانی را متزلزل خوانده و به خروج ترامپ از برجام اشاره کرده و میگوید این محور گمان میکرد، ایران پس از آن دچار فروپاشی خواهد شد اما نه تنها چنین نشد بلکه ماجرا به نوعی برعکس شده و اضلاع این مثلث دچار مشکلات شدید داخلی هستند.
مثلث ضدایرانی که این روزها گوش خود را از فرط شدت سیلی سختی که از جمهوری اسلامی خورده، میمالد و مینالد، روز و شب و با استفاده از غول رسانهای خود افکار عمومی ایران را بمباران میکند تا اینگونه وانمود کند که این مشکلات و موانع ناشی از همان اقتدار است؛ پولی که باید خرج رفاه مردم و پیشرفت کشور شود، صرف موشک و منطقه میشود. پس اگر آمریکا میگوید باید موشکهایتان را کنار بگذارید و نفوذ منطقهای خود را رها کنید.
گیر کار کجاست؟ اجازه دهید عکسی را یادآوری کنیم. 17 آذر ماه سال 1393، سالن اجلاس سران در تهران میزبان یک همایش بود و برگزارکننده همایش؛ «ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی». چند روز پیش از آن آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور طی نامهای از مقام معظم رهبری خواسته بودند پیامی به این همایش صادر کنند. رهبر انقلاب پاسخی ظریف و قابل تامل به این درخواست میدهند که در روز همایش قرائت میشود؛
«بسم الله الرّحمن الرّحیم
نفس اهتمام آقایان به امر مبارزه با فساد را تحسین میکنم، لکن این سمینار و امثال آن بناست چه معجزهای بکند؟ مگر وضعیت برای شما مسئولان سه قوه روشن نیست؟ با توجه به شرایط مناسب و امیدبخشی که از لحاظ همدلی و هماهنگی و همفکری بین مسئولان امر وجود دارد، چرا اقدام قاطع و اساسی انجام نمیگیرد که نتیجه را همه بطور ملموس مشاهده کنند. توقع من از آقایان محترم این است که چه با سمینار و چه بدون آن، تصمیمات قاطع و عملی بدون هرگونه ملاحظهای بگیرند و اجرا کنند. موفق باشید.»
یکی از عکسهای این همایش جالب توجه است. چهار نفر در این تصویر دیده میشوند؛ آقای رئیس جمهور، اسحاق جهانگیری معاون اول وی، حسین فریدون و محمد نهاوندیان. پشت سر آنان شعار همایش در ابعاد چند متر در چند متر نصب شده است؛ حرکت به سوی کشوری بدون فساد.
سه سال بعد مهدی جهانگیری برادر معاون اول رئیسجمهور با اتهامات اقتصادی دستگیر شد.
فکر میکنید خبر داغ این روزهای فضای مجازی چیست؟ دولت محترم به فتحالفتوحی دیگر دستیافته و موفق شده چند بلوک از صندلیهای ورزشگاه آزادی را به زنان اختصاص دهد. وزارت ورزش و جوانان هم در ابتکار محیرالعقول رنگ این بلوکها را در بلیط فروشی بنفش کرده است تا این دستاورد بزرگ رنگ تدبیر و امید به خود بگیرد. برخی مقامات دولتی شیپور به دست گرفته و جماعتی هم دنبال آنها روان شدهاند که؛ «با من به ورزشگاه بیا»! بله باید جوانان را به ورزشگاه برد تا چند ساعت شعار بدهند و گلوی خود را پاره کنند و خوشحال باشند که به آزادی رسیدهاند. ملک ویلایی چند صدمتری برای فریدون، قصر فرمانیه و وامهای چند صد میلیاردی برای رفیق گرمابه و گلستان او، حقوق نجومی برای آن مدیر سفارش شده و آزادی و تخمه هم برای جوانان عزیز! اعتدال بهتر از این؟!
محمد صرفی
🔸کیهان
🖌 #یادداشت_روز
متن کامل👇
http://kayhan.ir/fa/news/171740
@gharar_a
.
تجمع مشکوک
♻️ حمید رسایی: عالمان دین، بر اساس «اولویت»ها فتوای نمیدهند اما امت حزب الله چارهای ندارد جز اینکه باید بر اساس «اولویت»ها از خود «واکنشهای اجتماعی» نشان دهد.
امت حزب الله اگر قرار باشد در مقابل مجلس تجمع بافایده و برنامهریزی شدهای کند، اولویت در برگزاری تجمع و حمایت از مطالبات رهبر انقلاب و مراجع تقلید در مخالفت ایشان با سود بانکی، تعطیلی تولید و رونق اقتصادی بر زمین مانده، عدم نظارت بر افزایش قیمتها و رها بودن بازار و مخالفت با امید خانمانسوز دولت لیبرال به وعدههای دروغ غربیها است.
بنا بر این، اطلاعیه #تجمع اعلام شده در راستای دو قطبی سازی جامعه و بازی در زمین دولت لیبرال و غربگرای حسن روحانی است که نگران از دست دادن مجلس رام و همراه فعلی است.
🔺 حمید رسایی
@gharar_a
♨️۳نکته در اشکال به پیاده روی اربعین:
این فرمایشات نه دارای منطق اقتصادی است نه مبنای فقهی و نه رویکرد اسلامی!
1⃣فاقد منطق اقتصادی است:
🔻کمترین آشنائی با اقتصاد مدرن این است که پیشران آن، مصرف بیشتر است. هرچه کالا وخدمات بیشتری مصرف شود، ثروت بیشتری تکثیر و دوباره به چرخه تولید کالا وخدمات برگشته؛ گردش اقتصادی بیشتر واقتصاد بزرگ تر را برای آن کشور منجر میشود.
🔻شهری مثل کربلا ونجف گنجایش همزمان یک میلیون گردشگر سواره را ندارد؛ اما "پیاده رویِ" تقریبا یک ماهه امکان بازاری ۲۰میلیون نفری را برای عراق می آفریند. بازاری بزرگ از کالا وخدمات؛ از اجناس خوراکی تا مصالح ساختمانی، صنعت آی تی، حمل ونقل، کیف وکفش ونساجی و...
این بازار فصلی اما بزرگ، طمع کشورهایی مثل ترکیه وچین را برانگیخته وحتی زباله قابل بازیافت آن مشتری پیدا کرده است!
🔻عربستان با کمتر از ۱۰میلیون زائر در حج وعمره، طبق آمار بانک جهانی سالی ۳۰میلیارد دلار درآمد کسب می کند؛ فقط زائر اربعین اقلا دوبرابر این است. فقط زائران خارجی اربعین نیز نزدیک به نصف زائران یکسال مکه ومدینه اند.
وقتی فقط موکبهای ایرانی، ۶۰میلیون ظرف یکبار مصرف، استفاده کرده اند؛حساب کنید درکل مواکب چه عددی میشود؟ وچه اثری بر رونق صنایع این بخش می نهد؟
این ناچیز ترین کالای مصرفی در بازار حاشیه این جمعیت میلیونی است.
چنین ضیافت بزرگی موجب بهبود زیرساخت هایی مثل خطوط راه آهن، جاده، گمرگ ومخابرات و... هم شده است که زائران شاهد آن بوده اند.
🔻ایشان تعطیلی دوسه ماهه را هم غیر از مبالغه، درست تحلیل نکرده است. حاضران دیده اند غیر از تناوب حضور در مواکب بین افراد عشیره در کنار کارهای جاری؛ به شکل زیبائی "اقتصاد تبرعی" به "اقتصاد پولی" پیوند می خورد و رونق اقتصادی موجب می شود. مثلا "نذورات" موجب فروش بیشتر دام و موادغذایی میشود. "تحبیس" (باساخت مبیت ها)، موجب رونق صنعت ساختمان و متعلقاتش میشود. و...
🔻مرخصی رفتن درصدی از کارمندان ما نیز بعکس فرمایش ایشان، مقتضی بهبود کار در ادارات میشود! در کشوری که کار مفید ٨ساعت تمام است، جا برای مرخصی رفتن همکار نیست؛ اما جائی که به تعبیر ایشان ۲۵دقیقه کار مفید است، رفتن نصف کارمندان یک اداره هم به کارآمدی واقعی اداره ضربه ای نمی زند بلکه می تواند موجب ارتقاء کاری از نیم ساعت به یک ساعت -اقلا- شود!
2⃣مغایر مبانی فقهی است:
🔻سخت گیرانه ترین مبنا در شعائر، "توقیفیت شعائر" است؛ یعنی چیزی از شعائر است که نص شرعی برآن باشد نه هرچه عرف یا به تعبیر ایشان فرهنگ عمومی می آورد.
براساس این مبنا نیز، "زیارت پیاده" امیرالمومنین واباعبدالله جزء شعائر منصوص از معصوم است. واقعا از یک فقیه بعید است این را با کثرت روایات صحیح ومعتبر وفتاوای موجود با انحاء عزاداری من در آوردی نقل شده، مقایسه وکنار هم بنشاند!
🔻فقهای شیعه وسنی از جواز و افضلیت حج پیاده بحث کرده، احدی به عدم جواز فتوا نداده، بلکه اغلب فقهای شیعه به افضلیت آن بر سواره فتوا داده اند. چون مشروع دیده اند، اجماعا نذر کردن حج پیاده را منعقد دانسته اند. تازه اندک اختلافی که در افضلیت، حج پیاده بر سواره هست؛ در زیارتِ پیاده بخصوص زیارت حضرت امیر(ع) و سید مظلومان نیست؛ واین بخاطر نصوص معتبره وصریح در این شعیره است. این کجا با قطع کردن دست خود برای تشبّه به ابالفضل(ع) قابل مقایسه است؟!!
3⃣مخالف رویکرد اسلامی به مفهوم کار است:
🔻از همه مهمتر اشکال این بیانات عرفی وسکولار کردن مفهوم متعالی کار، عمل وسعی است؛ که به تبع فرهنگ منحط جدید به "کار اقتصادی" و خلق ثروت تنزل داده می شود.
کار در فرهنگ قرآن فقط فعالیتی نیست که به ثروتی بیانجامد، تولیدی کند و سودی ببرد وحتی کشور را پیشرفته کند. اینها هم کارند اما کار بسی بالاتر از اینها هم هست. بهترین واصیل ترین کار در قرآن، "سعی برای آخرت"(۱۹اسراء)و این کار تنها توشه انسان(۳۹نجم)است. چگونه "خودسازی" وتلاش برای کسب فضائل در تمحضی ده روزه با انسان کامل، کار و فعالیت مفید تلقی نشود؟!
تعابیری که در آن روایات تشویق به زیارت پیاده درباره محو یک گناه با هرقدم وکسب یک حسنه با هرقدم و طی یک درجه با هرقدم وجود دارد، مفید همین معناست. معلوم است کاری بزرگ وموثر در ساخت انسان است که چنین ثوابهایی برایش شمرده شده است.
🔻نمی خواهم تراز این حرف قدسی را با میزانهای عرفی، پایین بیاورم که در همان فرهنگ هبوطی غرب نیز حضورهایی که موجب تخلیه روانی وآرامش فرد میشود برای بهینه تر شدن کار اقتصادی او لازم است لذا تعطیلات آخر هفته وماه وسال برایش جعل می کنند!
#شبهه_در_پیاده_روی_اربعین
📝محسن قنبریان ۹۸/۷/۱۳
@gharar_a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 بازداشت عوامل «مصاحبه جنسی از کودکان» به دستور دادسرای ارشاد
♦️انتشار این کلیپ که در آن مصاحبهکننده از کودکان سوالات جنسی پرسیده بود، باعث آزردگی خاطر بسیاری از خانوادهها و درخواستهای متعدد به سامانه دادسرای ارشاد تهران برای پیگیری مسئله شده بود.
♦️عوامل تهیه این مصاحبه، به دستور دادسرا و توسط پلیس اطلاعات و امنیت تهران بازداشت شدند.
☑️ https://eitaa.com/gharar_a
⭕️ عامل فروپاشی شوروی برای ایران چه خوابی دیده است؟
🔺 مشاور جورج سوروس، سخنران ویژه همایش تحریم ها در ایران!
(قسمت اول)
🔹جفری ساکس تئورسین مکتب شوک درمانی ، همکار و مشاور ویژه جورج سوروس، پدر انقلاب های رنگی در جهان، در خردادماه 95 با عنوان مشاور ویژه دبیر کل سازمان ملل متحد در امور آرمان های توسعه پایدار وارد ایران شد و با معصومه ابتکار و سید عباس عراقچی دیدار کرد و در دانشگاه امیرکبیر هم سخنرانی با موضوع «دستور 2030 و اهدف توسعه پایدار» انجام داد ، که البته با واکنش های انتقادی کارشناسان و دانشجویان انقلابی همراه بود.
🔹دستور کار توسعه پایدار 2030 که جفری ساکس در ایران ارائه کرد، شامل 17 سند می شود، که سند 2030 یونسکو برای آموزش و پرورش و توافقنامه اقلیمی پاریس را نیز شامل می شود. حالا مجددا قرار است جفری ساکس به عنوان مهمان ویژه در کنفرانس «اقتصاد جهانی و تحریم ها» به میزبانی مرکز مطالعات و همکاری های علمی وزارت علوم سخنرانی کند.
🔹دکتر جفری ساکس استاد دانشگاه هاروارد و مشاور ویژه روئسای سازمان ملل از سال 2000 میلادی تا کنون در امور توسعه پایدار و البته بیشتر به عنوان نظریه پرداز اقتصادی در کنار میلتون فریدمن به عنوان مدافعان مکتب شوک درمانی در اقتصاد نئولیبرال شناخته می شود.
🔹شوک درمانی در اقتصاد یا همان اصلاحات سرمایه داری به اقداماتی مانند دست کشیدن دولت از کنترل قیمت ها، حذف یارانه ها و آزاد سازی تجارت با دیگر کشورها و خصوصی سازی های گسترده دارایی های عمومی آن هم بدون فوت وقت و فشارهای سخت و سرکوب معترضان، گفته می شود به گونه ای که امکان مقاومت طرف مقابل را بگیرد.
🔹جفری ساکس با تحمیل این نسخه مشغول طراحی اقتصادهای کشورهای مختلف پس از کودتا شد و زمینه روی کارآمدن غرب گرایان را مهیا کرد، نسخه اقتصادی که در تمام آنها با فروپاشی گسترده اقتصادی، فساد مالی و به حراج گذاشته شدن دارایی های عمومی کشورها و سرکوب مردم همراه بوده است.
🔹دکتر جفری ساکس با طراحی اقتصادهای کشورهایی چون بولیوی، آرژانتین و کشورهای اروپای شرقی بعد از فروپاشی شوروی و همچنین روسیه بعد از فروپاشی نه تنها عامل مهمی در تثبیت سلطه غرب بر آنها شد، بلکه باعث بیکاری های گسترده و فروپاشی اقتصادی آنها نیز شد.
🔺به خاک سیاه نشاندن بولیوی!
🔹جفری ساکس با پرچم مقابله با بیکاری و کاهش تورم، با نفوذ به ارکان تصمیم گیری در بولیوی نسخه شوک درمانی خود را به آنها اینگونه صراحتا القا می کرد و می گفت: «فقط شوک درمانی است که میتواند بحران تورم لگام گسیخته بولیوی را درمان کند. پیشنهاد او افزایش ده برابری بهای نفت، آزادسازی بهای طیفی از اقلام دیگر و کاهش بخشهای مختلف بودجه بود.»
🔹ویکتور پاز رئیس جمهور وقت بولیوی بدون فوت وقت با 17 روز جلسه بی وقفه برنامه شوک درمانی مبتنی بر حذف یارانههای مواد غذایی، لغو کلیه کنترل قیمتها و 300درصد افزایش بهای نفت را ارائه کرد. برنامه مزبور حقوق و دستمزدهای پایین بخش دولتی را به مدت یک سال تثبیت کرد و نیز خواستار کاهش شدید مخارج دولتی در عرصه خدمات عمومی (بهداشت و درمان آموزش و پرورش و...)، گشودن مرزهای بولیوی به روی واردات نامحدود و کوچک کردن شرکتهای دولتی به عنوان سرآغازی برای خصوصیسازی گسترده شد.
🔹اما خیلی زود نتیجه نسخه پیچی های جفری ساکس نمایان شد، کاهش 61 درصدی افراد واجد شرایط تامین اجتماعی، بیکاری 30 درصدی، افزایش بی سابقه رجوع بیکاران بولیوی به کاشت و صادرات مواد مخدر، کاهش قیمت 55 درصدی قلع به عنوان مهمترین صادرات بولیوی. از آن طرف نیز جهت اجرای شوک درمانی برای مقابله با اعتراضات در بولیوی حالت فوق العاده اعلام شد، پلیس به همه نهادهای مدنی حمله کرد، راهمپایی و گردهمایی های سیاسی ممنوع اعلام شد. 1500 نفر از جمله وزرای سابق و سناتور دستگیر و به زندان هایی دور افتاده در جنگل آمازون منتقل شدند، کارگران معادن قلع بخاطر اعتراض اخراج شدند.
🔺ردپای ساکس در زیرخط فقر کشاندن مردم آرژانتین
🔹پس از بولیوی این بار نوبت آرژانتین در دهه 90 میلادی بود که با اجرای سریع تئوری ساکس در زمان کوتاهی نزدیک به 90 درصد تمام بنگاه های دولتی خود را چوب حراج زد و به شرکت های خصوصی خارجی از جمله سیتی بانک، بانک بوستون، ویندی فرانسه و ...فروخته شد. طی این دوره بیش از 700 هزار نفر از کارگران کارخانه ها اخراج شدند و نیمی از جمعیت کشور به زیر خط فقر کشانده شدند.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
ادامه دارد...
https://eitaa.com/gharar_at
🔸 برآورد هزینههای حمل و نقل در سفر #اربعین
@gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رفتار عجیب نیروهای امنیتی عراقی با زوار اربعین!
جانم....
https://eitaa.com/gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #اربعین
🎥موضوع: توصیه های مهم و کاربردی برای زائرین اربعین
▪️قسمت اول
🔺 حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🌷 @gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #اربعین
🎥موضوع: توصیه های مهم و کاربردی برای زائرین اربعین
▪️قسمت سوم
🔺 حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🌷 @gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #اربعین
🎥موضوع: توصیه های مهم و کاربردی برای زائرین اربعین
▪️قسمت ششم
🔺 حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🌷 @gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #اربعین
🎥موضوع: توصیه های مهم و کاربردی برای زائرین اربعین
▪️قسمت دوم
🔺 حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🌷 @gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #اربعین
🎥موضوع: توصیه های مهم و کاربردی برای زائرین اربعین
▪️قسمت پنجم
🔺 حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🌷 @gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #اربعین
🎥موضوع: توصیه های مهم و کاربردی برای زائرین اربعین
▪️قسمت چهارم
🔺 حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
🌷 @gharar_at
🗓سالروزپرعبرت تصویب صوری
🏳متمم نظارت ۵مجتهد برقانون
🏳ذیل اصل ۱۰۷ قانون مشروطه
🏳با امضای محمدعلی شاه قاجار
🏳و تصویب مجلس شورای ملی
🏳با اصرار شيخفضلاللهنوری/٣
💠رهبرانقلاب
‼️چه شد که غربیها، مشخصا انگلیسیها، در مشروطه کامیاب شدند؛ در حالیکه مردم که جمعیت اصلی هستند، میتوانستند در اختیار علما باقی بمانند و اجازه داده نشود که شیخ فضلالله جلو چشم همین مردم به دار کشیده شود؛ بنظرم مشکل از اینجا پیش آمد که اینها توانستند یک عدهای از اعضای جبهه عدالتخواهی یعنی همان اعضای دینی و عمدتا علما را فریب بدهند و اختلاف ایجاد کنند. اینطور به علما میگفتند که شما سوءظن دارید؛ این مشروطه خواهان هم هدفشان دین است! این مسائل در مکاتبات، صدر اعظم عین الدوله به مرحوم آخوند منعکس شده است. انسان میبیند که آنها حساسیت علما را در مقابل انحراف کم کردهاند؛ اما بعضیها مثل شیخ فضل الله حساس ماندند؛ اصرار کردند و در متمم، آن مسئله ۵مجتهد جامع الشرایط را گنجاندند اما دیگران این حساسیت را نداشتند و دچار خوش باوری و غفلت شدند. ۸۵/۲/۹
#نقل از جهاد تبیینی
🌷 @gharar_at
🗓سالروزپرعبرت تصویب صوری
🏳متمم نظارت ۵مجتهد برقانون
🏳ذیل اصل ۱۰۷ قانون مشروطه
🏳با امضای محمدعلی شاه قاجار
🏳و تصویب مجلس شورای ملی
🏳با اصرار شيخفضلاللهنوری/۵
💠امام خمینی
‼️مجلس محلی است که مسائل مهم کشور به آن وابسته است. گرچه بعد مشروطه تا دوره آخر ستمشاهی، مجلس فاسد بود چراکه با توطئههای غرب که توسط روشنفکران خائن یا نفهم صورت میگرفت، مجلس را در نظر روحانیون و متدینین به گونهای ساختند که دخالت در انتخابات از معاصی بزرگ بود و روحانیت بکلی به انزوا کشیده شد و دست غربزدگان باز شد و کشور را به آنجا کشاندند که دیدید. مع الاسف امروز هم آن افکار پوسیده از برخی معممین بیخبر از دنیا دیده میشود. در حالیکه اگر قانون اساسی با متمم آن، که شیخ فضل الله در راه آن شهید شد، دستخوش تصرفات غربی نمیگردید، اسلام و مسلمین ایران آن رنجها را نمیکشید. ما باید از آن توطئهها که از انزوای معممین و متدینین پیش آمد و سیلی که اسلام و مسلمین خوردند عبرت بگیریم و اگر بر اسلام و کشور اسلامی، بخاطر عدم دخالت ما در سرنوشت جامعه، صدمه وارد شود، مقابل ملت و خدا مسئولیم! ۶۲/۱۱/۲۲
#نقل از جهاد تبیینی
🌷 @gharar_at
📚 #معارف
🔹 در محضر امام خمینی(ره)
🔸 ده سال مدرس همسر
حضرت امام در منزل مشوق بسیار خوبی جهت تحصیل- چه قدیمه و چه جدید- برای ما بودند و در حل مشکلاتمان دخالت مستقیم داشتند. مادر ما تقریباً 15 ساله بودند که با امام ازدواج کردند و طبیعتاً تحصیل را در منزل پدر ترک گفتند اما امام از جهت اینکه اجحافی به همسرشان نشده باشد، به گفته مادر ده سال تمام به طور مرتب همه روزه خودشان معلم ایشان میشوند و دروس قدیمه را به خانم تدریس میکنند. در مورد حقوق زن- که از چه خانوادهای به منزل شوهر میآید و همسر باید مطابق شأن او رفتار کند. پدر من این مسئله را که مادر از یک خانواده مرفه بودهاند در نظر گرفتهاند و خانم همیشه دو کمک کار داشتهاند، یکی برای امور داخلی منزل و یکی برای نگهداری بچهها. از مادرم شنیدهام پدر برای نگهداری بچهها در شبزندهداریها به پیشنهاد خودشان هر دو ساعت یک بار کمک میکردهاند، مادر نقل میکنند: «در طول این دو ساعت تا آنجا که به من نیاز نبود بیدارم نمیکردند و خودشان به تنهایی بچه را
نگه میداشتند.»(۱)
امام و سن تکلیف دختران
امام قبل از سن تکلیف هیچ اصراری برای انجام امور واجب نشان نمیداد، خود من تا 9 سالگی حجاب نداشتم، به یاد دارم که در سن 8 سالگی مایل بودم که چادر بگذارم، وقتی مادر این مسئله را با امام در میان گذاشتند، ایشان فرمودند خداوند تکلیف نکرده است. من عقیده دارم که ایشان میخواستند بچه بفهمد که در سنی تکلیف ندارد و در سن دیگر مکلف است و باید اموری را انجام بدهد.
حضرت امام وقتی تکلیف میکردند که خداوند تبارک تکلیف کرده است و آن زمان با یک دختر 9 ساله مطابق خانم 25 ساله و با یک پسر 15 ساله مطابق یک مرد 30 ساله رفتار میکردند و آنها را از حضور در کنار یکدیگر، حتی در منزل برای ملاقاتهای غیر ضروری
منع میفرمودند.(۲)
(۱و۲) خانم دکتر زهرا مصطفوی، فرزند امام، مصاحبه با مجله زن روز، شماره 1361، 1371/3/9
🌷 @gharar_at
🌍 #بین_الملل
🔹 برگزاری انتخابات ریاست جمهوری افغانستان با مشارکت کم و تلفات بالا!
🔸 انتخابات ریاست جمهوری افغانستان در میان جنگ وگریز نیروهای دولتی و طالبان و بر جای ماندن حدود 500 کشته و زخمی از طرفین برگزار شد. مشارکت مردم نیز دراین انتخابات، بسیار کمرنگ گزارش شده است.
شنبه گذشته و همزمان با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری افغانستان، عناصر طالبان وسایر تروریستها حداقل به 123 حمله تروریستی در بیش از 26 ولایت این کشور دست زدند. بر اساس گزارش نیویورک تایمز، در این حملات از میان غیر نظامیان و نیروهای دولتی، حدود 40 نفر کشته و 190 تن نیز زخمی شدند. این تلفات تنها متعلق به 10 ولایت بوده و در مورد تلفات احتمال در ولایات دیگر گزارشی نرسید. علاوهبر آن، وزارت کشور افغانستان از کشته شدن دست کم ۲۵۱ شورشی بین نیمه شب جمعه و روز شنبه خبر داد.
«مسعود اندرابی» سرپرست وزارت کشور افغانستان گفت: در روز انتخابات به دلیل تهدیدات امنیتی، عدم حضور کارمندان کمیسیون انتخابات و مشکلات فنی، 468 مرکز اخذ رای تعطیل بوده است.
انتخابات ریاست جمهوری افغانستان از ساعت هفت صبح شنبه به وقت محلی آغاز شد و ساعت ۱۷ بعداز ظهر نیز پایان یافت. با شمارش نیمی از صندوقهای رای، مشخص شد که حدود یک میلیون و 50 هزار نفر رای دادهاند و به طور تقریبی میتوان گفت که حدود دومیلیون نفر در این انتخابات شرکت کردهاند. از مجموع 33 میلیون نفر جمعیت افغانستان،50 درصد واجد شرایط رایدهی دراین انتخابات بودهاند. از این تعداد، 9 میلیون نفر برای رای دادن نام نویسی کردهاند. هرچند در این انتخابات، 13 نفر برای کسب کرسی ریاست جمهوری ، با هم رقابت کرده اند، ولی رقابت اصلی میاناشرف غنی(رئیسجمهور) ، عبدالله عبدالله(رئیساجرایی) و «گلبدین حکمتبار» رئیسحزب اسلامی بوده است…
@gharar_at
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥⭕️خانم متولد ۶۴ که هفت فرزند دارد و یک فرزند هم در راه
جهاد امروز مادران فرزندآوری است.
@gharar_a
🏴 سامانهٔ اعلام وضعیت ویژهٔ زائرین اربعین! *(بدون نیاز به اینترنت و کاملاً رایگان!)*
توی سفر اربعین، بین ستونها و شلوغی جمعیت، گوشی آنتن نمیده و آشنات رو هم گم کردی. چه میکنی؟ دیگه لازم نیست وایسی تا *ازین ستون به اون ستون فرج بشه.* فقط کافیه که در *سامانهٔ اعلام وضعیت،* (کاملاً رایگان و بدون نیاز بهاینترنت)، *وضعیت* خودت رو ثبت کنی و بگی عمود چندم هستی یا در چه حالی. *آشنات هم با واردکردن شمارهت از مکان و حالت باخبر میشه و راحت به هم میرسید!*
✅ به کمک سامانهٔ اعلام وضعیت که با همت ستاره ۵۰۰ راهاندازی شده، زائرین دیگه لازم نیست سیمکارت عراقی بخرند و با همون سیمکارتهای همراه اول یا ایرانسل خودشون، میتونند از مکان و حال همدیگه باخبر بشند.
*500#
@gharar_at
🔻از سوی وزارت کشور ابلاغ شد؛
🔸 کلیات زمانبندی #انتخابات میاندوره ای #مجلس_خبرگان
🔹مدیرکل انتخابات وزارت کشور از ابلاغ کلیات برنامه زمانبندی انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان به استانهای تهران، خراسان رضوی و شمالی، فارس و قم خبر داد.
@gharar_at
🎭 #ادبی_هنری
🔹 ارتباط شهرداری تهران با نمایشهای مبتذل و توقیفی چیست؟
🔸 یک بررسی نشان میدهد که نمایشهایی که طی شش ماه گذشته توقیف یا از اجرا منع شدهاند همگی در تالارهای نمایشی زیرمجموعه شهرداری تهران به صحنه رفته بودند!
طی ماههای اخیر، چند نمایش توقیف شد که از جهاتی قابل بررسی هستند؛ چندی قبل، نمایشی با عنوان «مولن روژ» پس از چند شب اجرا متوقف شد و پس از آن، نوبت به نمایشی با عنوان «عاشقانههای خیابان» رسید که توقیف شود و به تازگی نیز نمایش «امشب اینجا» از اجرا باز ماند.
نکته قابل تأمل، اشتراکات این نمایشهاست؛ بهطوری که دو نمایش، توسط کارگردانهایی با سوابق مدیریت در دولت و شهرداری اجرا شدند. کارگردانی نمایش «مولن روژ» را حسین پارسایی انجام داد که سابقه مدیریت بر شبکه نمایش خانگی وزارت ارشاد را داشت. همچنین نمایش «عاشقانههای خیابان» نیز با کارگردانی شهرام گیلآبادی مدیرعامل خانه تئاتر اجرا شد.
اما وجه اشتراک دیگر این است که هر سه نمایش مذکور، محتوایی ضداخلاقی داشتهاند. اما وجه اشتراک دیگر این سه نمایش این است که همه آنها در تالارهایی تحت مدیریت شهرداری تهران روی صحنه رفتند. «عاشقانههای خیابان» و «امشب اینجا» در تالار ایرانشهر اجرا شدند و «مولن روژ» هم در تالار باغ کتاب تهران روی صحنه رفت؛ تالار ایرانشهر زیرمجموعه خانه هنرمندان است و این خانه نیز وابستگی به شهرداری دارد و باغ کتاب نیز تحت تملک نشر شهر است که آن هم وابسته به شهرداری تهران محسوب میشود…
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/171219
🔻 @gharar_at
📎🔹️کشمیر، ۵۷ روز پس از محاصره /شمار بازداشتیها بیش از ۱۳ هزار نفر است
@gharar_at
🎭 #ادبی_هنری
🔹 دهنمکی:
پولهای مشکوک در سینما هدف خاصی را دنبال میکنند
🔸 کارگردان اخراجیها درباره ورود سرمایههای مشکوک در عرصه هنر و همچنین مسئله هپکو، صحبت کرد.
مسعود دهنمکی درباره ورود سرمایههای مشکوک به وادی هنر بیان داشت: یک بخشی از این سرمایههای هنگفت هدایتشده وارد میشود برای اینکه مدیریت فرهنگی کشور را دستشان بگیرند. خیلی هدفمند و سیاستگذاریشده وسط میآیند؛ هم در شبکه نمایش خانگی و هم در سینما. یعنی نوع فیلمهایی که اینها حمایت میکنند، حتما از لحاظ محتوا در خدمت جریان سرمایهگذار فیلم است. یعنی سر هر فیلمینمیروند سرمایهگذاری کنند، حتی فیلم بفروش. بعضی آدمها حتی میدانند ممکن است فیلم ما چندمیلیارد بفروشد و پولشان هم برگردد، ولی حاضر نیستند در این زمینه بیایند و سرمایهگذاری کنند. وی همچنین درباره مسئله «هپکو» نیز اظهار کرد: خیلی جالب است، کسانی که تفکر سرمایهداری و الگوی توسعه آن شکلی را در جامعه باب کردند، امروز دارند در مورد هپکو حرف میزنند. یعنی خود دزدها داد میزنند آی دزد! چون خریدار دارد. الان هم که فراگیر شده، چون شبکههای اجتماعی و رسانههای جدید همه دارند در این مورد حرف میزنند!
🔻 @gharar_at
🎭 #ادبی_هنری
🔹 کنسرت ترانههای لسآنجلسی در یک فیلم سینمایی!
🔸 یکی از فیلمهای سخیف درحال اکران، کنسرتی را نمایش میدهد که در آنترانههای یک خواننده لسآنجلسی خوانده میشود و در بخش دیگری از همین فیلم، ترانه یک خواننده زن توسط بازیگر فیلم خوانده میشود!
به گزارش سینماپرس، بعد از اینکه برخی چهرههای سینما ضمن حضور در کشورهای بیگانه با خوانندگان غربی و لسآنجلسی عکسهای یادگاری گرفتند و با وقاحت این عکسها را در صفحات شخصیشان در فضای مجازی منتشر کردند اینک شاهد روی دیگری از این اتفاق در سینما هستیم!
بهعنوان نمونه از بین دهها اثر مبتذلی که در سینمای کشور به خصوص طی سالهای اخیر تولید و پخش شدند همین اواخر در فیلمیرسماً شاهد برگزاری یک کنسرت از سوی خوانندگان لس آنجلسی هستیم و مشخص نیست این فیلم چگونه از فیلترهای نظارتی سازمان سینمایی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عبور کرده و توانسته مجوز اکران بگیرد؟
از پخش صدای خواننده طاغوتی و سلطنتطلب که بگذریم دستاندرکاران این اثر سینمایی کمی پا را فراتر گذاشته و به طرزی مشکوک صدای یکی از خوانندگان زن لسآنجلسی در زیر صدای یکی از بازیگران گنجاندهاند و در صحنهای دیگر نیز بخشی از موسیقی یکی از ترانههای معروف دیگر خواننده زن مشهور لسآنجلسی شنیده میشود! وقتی سالها پیش فیلمهایی نظیر «دلداده»، «شاخه گلی برای عروس»، «حلقههای ازدواج»، «زندگی شیرین»، «شارلاتان»، «سلام بر عشق»، «آقای هفت رنگ» «دردسر بزرگ» بهخاطر شبیهسازی از ترانههای خوانندگان لسآنجلسی تذکر نگرفتند اینک آثاری نمایش داده میشود که به کرات در آنها از ترانههای فاقد مجوز استفاده میشود!
🔻 @gharar_at