🔹رسول خدا (صلی الله علیه وآله) از اصحابشان پرسیدند:
كدام يك از دستاویزهای ايمان محكم تر است؟
گفتند: خدا و رسولش داناترند.
بعضی گفتند: نماز، بعضی گفتند: زكات، بعضى گفتند: روزه، بعضى گفتند: حج و عمره، بعضى گفتند: جهاد؛
.
🌸 رسول خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود:
لِكُلِّ مَا قُلْتُمْ فَضْلٌ وَ لَيْسَ بِهِ وَ لَكِنْ أَوْثَقُ عُرَى الْإِيمَانِ الْحُبُّ فِي اللَّهِ وَ الْبُغْضُ فِي اللَّهِ وَ تَوَالِي أَوْلِيَاءِ اللَّهِ وَ التَّبَرِّي مِنْ أَعْدَاءِ اللَّهِ.
هر کدام از چیزهایی که گفتید فضيلتی دارد ولی محکمترین نيست؛
🔴 محكمترین دستاویز ايمان، دوستى در راه خدا و دشمنى در راه خدا و مهرورزى با دوستان خدا و بیزارى از دشمنان خدا است.
📚 الكافي، ج2، ص: 126
4_6030640627731924723.mp3
2.3M
🎙واعظ: حاج آقا #پناهیان
🔖 توجه به نماز 🔖
🔋 حجم: 2/2 mb
⏰ زمان: 3 دقیقه و 37 ثانیه
📩
◄ #ڪـــــلام_شهـــــید
🌹شهید محمدابراهیم همت:
#ســـختیها را تحــمـل ڪنید این
انقلاب بـا نهایـت اقــتـدار و تــوان
به انقلاب جهانی امام زمانعـــــج
اتصال پـــیدا می ڪند.
#علامه_طباطبایی
به علامه عـرض کردم آقا
مـن #عجول و بی صبرم،
حوصله معطلی ندارم! در
يک جملـه برايــم عصـاره
همـه معـــارف اســـلام را
بيان کنيد
#خنــده مليحی کردند و
فرمـــود با هـــمه مهربان
باش!
@ghasedak40
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️نظر شهید مطهری درباره تبعیت از سلبریتیها:
یک عدهای در مسائل بزرگ، به دهن اکابر (سلبریتیها) نگاه میکنند، قرآن این را محکوم میکند.
#کانال_قاصدک
@ghasedak40
#قاصدک_تربیت_نیروی_مومن_انقلابی
سلام رفقا، برای معرفی بیشتر محتوای کانال، نیاز به حمایت شما داریم، لینک زیررو برای رفقاتون ارسال کنین و ازشون دعوت کنین، تا از محتوای کانال استفاده کنن.
سپاس از محبتتون🌹
آدرس ما :
http://eitaa.com/joinchat/4263903249Cb4f1ca3f5d
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌻👇وقتی سلبریتیها الگوی جامعه می شوند
[سوره الأحزاب (33): آيه 67]
وَ قالُوا رَبَّنا إِنَّا أَطَعْنا سادَتَنا وَ كُبَراءَنا فَأَضَلُّونَا السَّبِيلا (67)
و مىگويند پروردگارا! ما رؤسا و بزرگترهاى خود را اطاعت كرديم و آنها ما را گمراه ساختند .
✅ آل داوود کارشناس رسانه :
یک نکته مهمی که در این چند سال وجود دارد این است که چرا ما در همه موارد تحریم شدیم اما چرا در تلگرام، اینستاگرام و یا در گوشی موبایل تحریم نشدیم. اینستاگرام الان رتبه 9 ایران است یا بالای 80 درصد ترافیک تلگرام را ایران دارد مصرف میکند، غیر از اینکه در تلگرام ولنگاری فرهنگی مشاهده میشود. واقعیت این سلبریتیها این است که از طریق شبکههای مجازی به جامعه التقاط تزریق میکنند.
@ghasedak40
﷽
🍀☄🍀
✦چهار چیزند کہ در هر کہ باشند و سر تا پایش گناه باشد، خدا همہ آن گناهان را بہ حسنہ تبدیل کند
❤️راستگویي
❤️حیـا
❤️خوش خلقۍ
❤️شڪرگزاری
[ #پیامبر_اکرم صلےالله علیه وآله]
🗒اصول کافی ج۴ص۳۲۵
@ghasedak40
🌸الهــــــی . . .
ما بنده توئیم و بنده را جز اطاعت نشاید
به ما الفبای بندگی بیاموز . . .
🌸الهــــــی . . .
بی نگاه لطف تو هیچ کار به سامان نمیرسد
نگاهت را از ما دریغ مکن . . .
🌸الهــــــی . . .
عنانمان را از دست نفسمان بستان
و یاد خودت را چنان در دلمان بنشان
که تو از چشمان ما ببینی و
از گوش هایمان بشنوی و
از زبان مان تکلم کنی . . .
🌸الهــــــی . . .
نگاهمان را از غیر خودت بگردان و
ما را نگران خودت بگردان . . .
🌸الهــــــی . . .
به ما آداب عاشقی بیاموز و
اصول عاشقی را به دل مان راه ده
همان دل خسته ای که پناهی جز تو ندارد . . .
🌸الهــــــی . . .
درمان دردهایی که به هیچکس نمیتوان گفت
در دست های توست . . .
ما را محتاج دست های ناآشنا مکن . . .
آمین یا اله العالمین
🍃
🌺🍃 @ghasedak40
4_6032970668964841354.mp3
2.96M
🎙واعظ: حاج آقا #مومنی
🔖 نماز پاک کننده گناهان 🔖
⏰ زمان: 4 دقیقه و 37 ثانیه
عارفی را گفتند:
محبت را از که آموختی؟
گفت: از #درختشکوفه.
پرسیدند چگونه؟
گفت: هر موقع به او لگدی زدم به جای
تلافی بر سرم شکوفه ریخت..🍀
🍃
🌺🍃 @ghasedak40
#رهایی_از_کینه
رها کن
برای شفای زخمهای عاطفی، راهی جز بخشش وجود ندارد. ببخش آنهایی را که به تو صدمه زدهاند؛ حتی اگر گمان میکنی آنچه آنها با تو کردهاند غیرقابل بخشش است.
تو آنها را میبخشی، نه به این دلیل که آنها مستحق بخششاند. تو آنها را میبخشی زیرا دوست نداری با یادآوریِ آزار و اذیتِ آنها خود را رنجیده خاطر کنی. وقتی زخمی را لمس میکنی و احساس درد نمیکنی، بدان که به معنای حقیقیِ کلمه، بخشیدهای.
دیگران را ببخش، آنگاه شاهدِ معجزه هایی بزرگ در زندگیِ خود خواهی بود. خود را نیز ببخش، همهی خطاهای خود را ببخش. اگر خود را ببخشی، آنگاه میتوانی خود را بپذیری و خود را دوست بداری.
بخششِ خود، آغاز رویشِ عشق در دل است. بخششِ خود، بزرگترین بخششِ زندگیست. بخششِ خود، موهبتیست آسمانی که هم چون بارانی شفابخش میبارد و آلودگیها را میشوید و زخمهای عاطفی تو را شفا میدهد . بخشش راه رستگاری است.
🍃
🌺🍃 @ghasedak40
▼ حرف روز
جايگاه سياستگذاري و پاسخگويي✅🌻✳️
سخنان نماينده وليفقيه در همايش سراسری هاديان و مسئولان سپاه با واکنش اصلاحطلبان همراه بود. حجتالاسلام والمسلمين حاجيصادقي در تبيين شاخص ولايتمداري براي انتخاب نمايندگان مجلس گفته بودند: «در نظام ولايي رئيسجمهور، رئيسمجلس و رئيسقوه قضائيه و... حق سياستگذاري ندارند. نظريهپردازي و سياستگذار خداست و در بعد زميني آن ولايت است. اين عزيزان مجري هستند.» در واکنش به این عبارات، صادق زيباکلام در صفحه اينستاگرام خود نوشت: «ميماند فقط يک سؤال از محضر بزرگوارشان: اگر بالفرض و خداي ناکرده برخي از تصميمات و سياستها صحيح نباشند، مسئوليت پاسخگويي آنها بر عهده کدام مقام يا نهاد ميباشد؟»
در مواجهه با اين اظهارات توجه به چند نکته حائز اهميت است:
1ـ فهم کلام نماينده وليفقيه آسان است، به شرط آنکه کسي بخواهد آن را فهم کند. طبق فهم و بيان عموم علماي اسلام، حکومت اسلامي، حکومتي است که در آن احکام اسلامي اجرا میشود. در این میان، وظيفه مؤمنان، فهم و استنباط و در مرحله بعد عملياتي و اجرايي کردن آن است.
2ـ سالها پيش حضرت امام خميني(ره) در درسهاي خود در نجف اشرف که در قالب کتاب «ولايت فقيه» انتشار يافت، با صراحت اعلام داشته بودند: «شارع مقدس اسلام يگانه قدرت مقننه است. هيچكس حق قانونگذاري ندارد و هيچ قانوني جز حكم شارع را نميتوان به مورد اجرا گذاشت. به همين سبب، در حكومت اسلامي به جاي «مجلس قانونگذاري» كه يكي از سه دسته حكومتكنندگان را تشكيل ميدهد، «مجلس برنامهريزي» وجود دارد كه براي وزارتخانههاي مختلف در پرتو احكام اسلام برنامه ترتيب ميدهد و با اين برنامهها كيفيت انجام خدمات عمومي را در سراسر كشور تعيين ميكند.» همين فهم در مقدمه قانون اساسي جمهوري اسلامي نيز اينگونه بازتاب يافته است: «قانونگذاري که مبين ضابطههاي مديريت اجتماعي است، بر مدار قرآن و سنت جريان مييابد.» اين تعابير به خوبي بيان ميکند، خداوند متعال قوانين، سياستها و راهبردهاي کلان جامعه اسلامي را مشخص کرده و وظيفه نهادهاي مختلف در نظام اسلامي فهم سياستهاي اسلامي و تدوين قوانين جزئيتر و پيادهسازي آن در جامعه است.
3ـ بدون شک فهم و استنباط روشمند آموزههاي ديني، امري تخصصي است که مبتني بر متون ديني بر عهده فقيه جامعالشرايطي قرار گرفته که در رأس حکومت اسلامي قرار دارد و از آن با عنوان «وليفقيه» در قانون اساسي ياد شده است. اين فهم از جايگاه ولايت فقيه در بند 110 قانون اساسي نيز آمده و تعيين سياستهاي کلي نظام جمهوري اسلامي و نظارت بر حسن انجام آن بر عهده رهبري واگذار شده است. البته رهبري نيز اين امر خطير را از طريق مشورت با کارشناسان امر در طول چهار دهه اخير انجام دادهاند و در قبال اين تصميمگيريها اين رهبري است که بايد پاسخگو باشند. اين تفسير نافي وظايف قانوني مجلس و دولت نيست، بلکه مطابق با قانون اساسي، قواي سهگانه و به طور خاص دولت و مجلس زير نظر رهبري فعال بوده و وظيفه دريافت اين سياستهاي کلي و عملياتي کردن و پيادهسازي آن از طريق تصويب طرح و لوايح را بر عهده دارند.
4ـ نکته ديگر آنکه ولايتمداري در حوزه شخصي يک معنا دارد و در حوزه جايگاه حقيقي معنايي ديگر. نماينده مجلس در جايگاه حقوقي خود موظف به تبعيت از راهبردها و سياستهاي کلاني است که رهبري جامعه اسلامي طرحريزي کرده است. البته در جايگاه شخصيت حقيقي هر فرد آزاد است تا آرا و نظرات خود را دنبال کند و نظريهپردازيهاي خود را داشته باشد.
5ـ پاسخگويي در نظام اسلامي مبتني بر حدود اختيارات مسئولان تعريف ميشود و هر فرد باید به اندازه اختيارات خود پاسخگو باشد. وظيفه رئیسجمهور و نمايندگان مجلس عملياتي و اجرايي کردن سياستها و تدابير کلاني است که با محوريت و مديريت رهبر جامعه اسلامي تنظيم شده است و مسئولان نه در قبال سياستگذاريها، بلکه در مرحله عملياتي و اجرايي کردن آنها بايد پاسخگوي عملکرد خود باشند. برای نمونه، تصميمگيري درباره چگونگي افزايش قيمت بنزین، جزء اختيارات دولت و رئيسجمهور بوده و ايشان بايد پاسخگوي عملکرد خود در برابر افکار عمومي باشد!