▼ حرف روز
فرایند وحدت حفظ شود
انتخابات مجلس یازدهم در دوم اسفند برگزار شد و به دلیل فراز و فرودهایش و همچنین پیامهایی که به بازیگران مختلف به ویژه دشمنان انقلاب اسلامی مخابره کرد، مورد توجه رسانهها و تحلیلگران جهان قرار گرفت. این انتخابات همچنین از منظر سازوکارهای تازهای که در میان جریانها و جناحهای سیاسی ایجاد یا آنها را از حیز انتفاع خارج کرد، جای بررسی جدی دارد.
بر خلاف نگاه داخلی که به دلیل عادت به مشارکتهای بالای 60 و 70 درصدی در بیشتر انتخاباتهای گذشته، بر اساس آمار اولیهای که به دست آمده ضریب مشارکت روز جمعه را کمتر ارزیابی میکند، ارزیابی رسانههای غربی و عربی از انتخاب حاکی از مشارکت بالای مردم در انتخابات ایران است. دلیل تلقی تحلیلی آنها این است که اساساً در کشورهایی که روندهای دموکراتیک کاملاً جا افتاده، خیلی اصراری به حضور بالای مردم نیست و تبلیغات جدی هم نمیشود. مسئولان این کشورها دموکراسی را بستری آماده میدانند که مردم در صورت تمایل میتوانند شرکت کنند یا انتخاب دیگران را بپذیرند. با این نگاه، غالب رسانهها و خبرنگاران خارجی خبر انتخابات ایران را با مشارکت نسبی بالا مخابره کردند. خبرگزاری انگلیسی «رویترز» نوشت، ایرانیان روز جمعه شروع به رأی دادن در انتخابات مجلس کردند تا ایران قدرت خود را مقابل فشارهای فزاینده آمریکا تقویت کند.
از دیگر مسائل مهم مرتبط با انتخابات، آسیبشناسی و ظرفیتشناسی رفتار انتخاباتی جریانها، گروهها و احزاب سیاسی در تعیین فهرستهای انتخاباتی در شهرهای بزرگی، مانند تهران است. رفتار حزبی اگرچه به نظر میرسد در ایران و برای قاطبه ایرانیان مورد توجه نیست؛ اما در رونق و گرمابخشی به فضای انتخابات و بالا بردن اصل مشارکت مردمی تأثیر نسبی دارد. در انتخابات جمعه شاهد دو الگوی رفتاری از دو جریان عمده سیاسی کشور بودیم که از سوی طرفدارانشان نقد جدی شد؛
اصلاحطلبان به دلیل بیعملی و بیتفاوتی شورای عالی سیاستگذاری اصلاحات و نرسیدن به تصمیم از سوی آنها برای ارائه فهرست متحد و اصولگرایان که با عنوان نیروهای انقلابی آمدند به دلیل اختلاف و تفرقه در رسیدن به لیست وحدت و کش دادن تصمیمگیری تا دقیقه 90 به شدت نقد شدند
▼ گزارش روز
مطالبهگری برای مجلس قوی
انتخابات یازدهمین دوره مجلس در حالی به پایان رسید که به عقیده نخبگان عالم سیاست «جریان پیروز در شرایط سختی وارد مجلس شده است. تلنبار مطالبات، آسیب دیدن امید، فشار اقتصادی و روانی دشمن و بیایده بودن دولت، مسائلی هستند که چشمهای ملت برای اصلاح را به مجلس دوخته است. آزمون انقلابیون، آزمونی سخت، بزرگ و تاریخی است. برنامه، توکل، تلاش و اولویتشناسی کمککننده است.» نکته بعدی این است که روز دوم اسفند ماه ملت به خوبی وظیفه خود را انجام دادند و با حرکت انقلابگونه خود موجب ناامیدی دشمن شدند. با وجود اینکه رسانههای معاند و همسو همه توان خود را مصروف داشتند تا با ارائه اخبار منفی از وضعیت کشور و با سوءاستفاده از اعلام وجود ویروس کرونا و موارد مشابه دیگر در داخل حضور مردم را تحت تأثیر خود قرار دهند؛ ولی باز هم این مردم بودند که پیروز انتخابات شدند. حال که نتایج انتخابات تا حدود زیادی مشخص شده است، به خوبی خواسته و اولویتهای مردم و کشور نیز میتواند قابل برداشت باشد. در انتخابات دوره قبل مجلس، جریان اصلاحات با وجود اینکه در تهران افراد سرشناس زیادی هم در لیست انتخاباتی خود نداشتند، پیروز انتخابات شدند. این در حالی است که در دوره یازدهم با وجود آنکه سرشناسان این جریان افراد شناخته شدهای زیادی نسبت به دور قبل داشتهاند؛ ولی از سوی مردم انتخاب نشدهاند، آیا این موضوع نشاندهنده این نیست که این جریان در مجلس دهم ضعیف عمل کرده است؟ نکته دوم تغییر اساسی در رویکرد مردم به انتخاب نیروهای انقلابی و جهادی است. آیا این به معنای این نیست که کشور تشنه مدیران انقلابی است؟
آمارهای اولیه نشان میدهد، بالای هفتاد درصدِ ترکیب مجلس تغییر کرده است، همچنین جریان مخالف مجلس فعلی برای مجلس یازدهم انتخاب شدهاند، از اینرو نباید به خیال اینکه مجلس کارآمد خواهد بود، هیچگونه مطالبهگری صورت نگیرد، بلکه مردم و جریانهای انقلابی باید مطالبهگریهای خود را از مجلس داشته باشند تا شاهد مجلس قوی در این دوره باشیم. اقتصاد، معیشت و فرهنگ در کنار نگاه به توان داخلی میتواند مهمترین دغدغه کشور در حال حاضر باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️نتیجه توسل به امام حسین علیه السلام و زیارت عاشورا جهت برطرف شدن یک بیماری خطرناک و واگیر دار
#کرونا
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
مومنین ؛«فراموشی سراغتان نیاید»
سوره 57. حدید آيه 16
وَلَا يَكُونُواْ كَالَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ مِن قَبْلُ فَطَالَ عَلَيْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَكَثِيرٌ مِّنْهُمْ فَاسِقُونَ
ترجمه
و مانند كسانى نباشند كه پیش از این، كتاب آسمانى به آنان داده شد، پس زمان طولانى بر آنان گذشت و دلهایشان سخت گردید و بسیارشان فاسق گشتند؟
بیانات در دیدار مردم قم ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
نگذارید این درس فراموش بشود؛ عزیزان من! چه مسئولین تبلیغاتی کشور، چه علمای معظّمی که در قم و در سایر مناطق کشور هستند، چه جوانهای فعّال در حوزهی فرهنگی، چه آحاد مردم، نگذارید این درس بینظیری که جلوی چشم ما اتّفاق افتاد فراموش بشود؛ درس شروع مظلومانهی متّکی به ایمان و غیرت دینی و برکتی که خدای متعال به این جور حرکتی میدهد و این حوادث عظیم را پشت سرِ هم به وجود میآورد. خداوند متعال در جای جای قرآن این نکته را که «فراموشی سراغتان نیاید» تکرار کرده است به مناسبت اُمم گذشته. میفرماید: وَ لا یَکـونوا کَالَّذینَ اوتُوا الکِتابَ مِن قَبلُ فَطالَ عَلَیهِمُ الاَمَدُ فَقَسَت قُلوبُهُم بنیاسرائیل یک روزی آن چنان قدرت معنویای پیدا کردند که با اینکه مردشان، زنشان، فرزندانشان زیر شکنجهی فرعون بودند، توانستند فرعون را مغلوب کنند، توانستند ایستادگی کنند، مقاومت کنند تا اینکه خدای متعال راه را برای آنها باز کند و فرج به آن عظمت را با غرق فرعون و فرعونیان به آنها عطا کند. همین بنیاسرائیل بعد از اندکی، فَطالَ عَلَیهِمُ الاَمَدُ فَقَسَت قُلوبُهُم؛ یک مقداری که زمان گذشت، با گذشت زمان از آن حالت اوّلیه خارج شدند، دلها سخت شد، سنگین شد، قسی شد؛ آن توکّل، آن اعتماد به خدا، آن حرکت در راه خدا، آن صبر، آن استقامت را از دست دادند، نتیجه این شد که «وَ ضُرِبَت عَلَیهِمُ الذِّلَّةُ وَالمَسکَنَةُ وَ باءو بِغَضَبٍ مِنَ الله» این آیه یکی از آیات است؛ آیات متعدّد دیگری هم [وجود دارد].
4_5859675357115844698.mp3
4.06M
🎙 کلیپ صوتی
توصیه سپهبد #قاسم_سلیمانی به جوانها!
خدایا 🤲 عاقبت ما را ختم به #شهادت گردان
▼ حرف روز
🔰✴️دلواپسان یک پیروزی!
خاطرم هست وقتی مجلس هفتم تشکیل شد تا مدتها رسانههای اصلاحطلب حاضر نبودند به نمایندگان ملت عنوان نماینده بدهند و میگفتند «راهیافته» تا به نوعی به انتخاب مردم دهنکجی کنند. داستان مجلس هفتم هم شبیه داستان مجلس یازدهم است؛ زیرا در آن موقع مجلس ششم نیز مشکلات مردم را رها کرده بود؛ اما در کنار ناکارآمدی و فراموشی طبقات محروم در دو نهاد حاکمیتی که در دست اصلاحطلبان بود به یکباره مجلس هفتم که مجلسی دردآشنا و انقلابی بود متولد شد.
اما علیرغم سنگاندازیهای زیاد منافقین و براندازان، مجلس هفتم یکی از موفقترین مجالس بعد از انقلاب بود و همان موقع رهبر معظم انقلاب در وصف این مجلس فرمودند: «از امتیازات این مجلس این بود که منشأ تشنجات سیاسی و بگو مگوهای اختلافافکن در بیرون نشد. مجلس نشان داد که به طبقات ضعیف در جامعه اهتمام میورزد، به سیاستهای اصل ۴۴ پاسخ خوبی داد...»
اکنون مجلس یازدهم در همان ریل، البته با سرعت و شجاعت بیشتر قرار گرفته است و بر همین اساس، برخی از بدخواهان نظام و ملت حتی قبل از انتخابات برنامههایی را برای دلسرد کردن ملت و رأی ندادن به این جریان، حتی کاهش مشارکت را دنبال میکردند.
در روزهای اخیر نیز به جای اینکه اجازه دهند مردم خبر حلاوتانگیز پیروزی نیروهای خدوم خود را در انتخابات بشنوند، اخبار وحشتآفرین کروناویروس، لیست سیاه FATF، گرانی دلار، طلا، مسکن و حتی لوازم خانگی را برای ناامید کردن مردم منتشر میکنند و به آنها دامن میزنند.
افزایش استرس و ناامنی در جامعه از طرف مقامهای نامسئول پس از انتخابات حاکی از آن است که یک جریان زیادخواه در تلاش است که از هماکنون با انواع شگردهای عملیات در حوزههای اقتصادی، سیاسی، اطلاعرسانی و بهداشت مردم را به این نتیجه برساند که نباید در این مرحله از انتخابات به چنین افرادی رأی میدادند! این جریان که در سالهای گذشته با انواع رانتها از بودجه و امکانات این کشور مانند زالو ارتزاق کردهاند، اکنون در صدد هستند که مردم را برای انتخاب خوبی که داشتهاند، مجازات کنند.
حرکت مجلس بر مدار انقلاب اسلامی آغاز شده است و منتخبان ملت از اکنون باید به شناسایی گلوگاههای فساد توجه کنند و آنها را به سبب جفاهایی که در حق ملت کردهاند، از مسئولیت برکنار کنند و به دست قانون بسپارند
▼ گزارش روز
🔰✴️هوشیاری و آمادگی ملی
شیوع ویروس ناشناس کرونا که از چین آغاز شده و تاکنون در نزدیک به 40 کشور در جهان به طور رسمی شناسایی شده است، متأسفانه در کشور ما نیز تعدادی از هموطنانمان را مبتلا کرده و بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت جان هشت نفر از هموطنانمان را گرفته است. در این میان دو مسئله بسیار حائز اهمیت است؛ ابتدا، تلاش جریانهای ضد ایران، رسانهها، فیکنیوزها و پیادهنظام این جریان در فضای مجازی برای القای بحران در کشور پیرامون کرونا، القای ناتوانی سیستم بهداشت و درمان کشور برای ارائه خدمات، کنترل کووید 19 و همچنین بسیار خطرناک نشان دادن آن است. جریانی که همچون تمام اتفاقات گذشته در پی تلاش برای تبدیل موضوع یک بیماری به مسئلهای برای تهدید امنیت ملی کشورمان است. آنها در صددند با انتشار آمارهای دروغ، ارائه روایتهای نامعتبر، پخش فیلمها و تصاویر ساختگی و بعضاً متعلق به دیگر کشورها و روشهایی از این دست، افکار عمومی را نگران کنند و بر شدت مسئله بیفزایند که در صورت عدم انجام اقدامات مناسب در مقابل آن، متأسفانه این جریان رسانهای با شبکههای متعدد ماهوارهای، کانالها و حسابهای کاربری در شبکههای اجتماعی میتواند آسیب جدی را وارد کند؛ از این رو همانگونه که از روزهای گذشته اقداماتی شروع شد باید این اقدامات به شکل گسترده، شفاف و بدون ملاحظات خاص برای پیشگیری و ایجاد اطمینان خاطر برای افکار عمومی و همچنین کنترل و پایان دادن به بیماری کرونا در کشور ادامه یابد، رسانه ملی اقداماتی آموزشی خوبی را آغاز کرده است و باید جریانهای رسانهای در فضای مجازی و رسانههای مکتوب و... نیز به شکل جدی در یک برنامه یکپارچه و هدفمند نگرانیهای عمومی را برطرف و آموزشهای لازم را انجام دهند؛ اگر نیاز به تعطیلیهای طولانیمدت مدارس، دانشگاهها، امور و مراسمات مستحب یا حتی بسیاری از مراکز فروشگاهی و تولیدی وجود دارد، یا اگر وضع قوانین محدودکننده براساس پروتکلهای علمی لازم است، باید ملاحظات خاص کنار گذاشته شود تا با مدیریت صحیح و تصمیمات علمی و کارشناسانه و با هوشیاری ملی و همکاری عمومی از این بیماری عبور کنیم.
مداحی آنلاین - از اینکه بی وفایم - میثم مطیعی.mp3
7.94M
⏯ #مناجات با خدا
🍃از اینکه بی وفایم خیلی دلم گرفته
🍃باید به خود بیایم خیلی دلم گرفته
🎤 #میثم_مطیعی
👌بسیار دلنشین
🌷 #شبتون_خدایی
🌷 #التماس_دعا
مداحی آنلاین - دانم آخر سرفرازم می کنی - حاج حسین سازور.mp3
1.23M
🌸 #میلاد_امام_محمد_باقر (ع)
💐دانم آخر سرفرازم می کنی
💐رحم بر حال نیازم می کنی
🎤حاج #حسین_سازور
👏 #مدیحه_سرایی
👌بسیار دلنشین
🌺روزمان را با قرآن آغاز کنیم :🌺
🍂 در برابر شایعه پراکنان که جامعه اسلامی را متزلزل میکنند، بی تفاوت نباشید. 🍂
🔶 لَئِنْ لَمْ يَنْتَهِ الْمُنافِقُونَ وَ الَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَ الْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لَا يُجَاوِرُونَكَ فِيهَا إِلَّا قَلِيلاً
(احزاب/۶٠)
⚡️ ترجمه :
اگر منافقان و كسانى كه در دلهايشان بيمارى است و آنان كه در مدينه شايعه پراكنى میكنند (از كارشان) دست بر ندارند، حتماً تو را برضدّآنان میشورانيم، آنگاه جز مدّت كوتاهى نمى توانند در كنار تو در اين شهر بمانند.
🔸«الْمُرْجِفُونَ» از «ارجاف»، به كسانى گفته میشود كه با شايعهسازى و خبرهای بی اساس، در جامعهٔ اسلامى دلهره ايجاد میكنند.
🍁سعهٔ صدر حدّ و اندازه دارد. «لَئِنْ لَمْ يَنْتَهِ الْمُنافِقُونَ» هميشه تساهل و تسامح جوابگو نيست.
💥 شایعه پراکنان در كنار منافقان و مریض دلانند. «الْمُنافِقُون....وَ الْمُرْجِفُونَ
🌴 قيام مومنان انقلابی برعلیه شایعه پراکنان، بر اساس انتقام يا هوس نيست، بلكه با اراده و فرمان خداست. «لَنُغْرِيَنَّكَ»
🍃 اسلام چنان به امنيّت جامعه اهميّت میدهد كه فرمانِ اخراج كسانى را كه در ميان مردم دلهره ايجاد مى كنند، صادر نموده است.
«لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لا يُجاوِرُونَكَ»