🍃وَأَنَّ الرَّاحِلَ إِلَيْكَ قَرِيبُ الْمَسافَةِ
🌸 و همانا مسافر بهسوی تو مسافتش نزدیک است.
📙فرازی از #دعای_ابوحمزه_ثمالی
🔴 کار خدا و کار عبد ❗️
کار خدا عطا و دادن است و کار عبد تحویل گرفتن و شکر کردن ؛ الْإنْسانُ عَبیدُ الْإحْسانِ؛: انسان بنده ی احسان است. وقتی انسان احسان خدا را دید عبد خدا می شود، عبد که شد از خدا رضا می شود و تشکر می کند.
🌸 حاج اسماعیل دولابی ، مصباح الهدی ، ص 83
🍃🍃🍃➖➖➖🍃🍃🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محسن افشانی و ادامه حواشیاش بعد از آزادی از زندان!
🔹افشانی این ویدیو رو از خودش منتشر کرده و نوشته:من سگم؛ مثل اخلاقم ولی وفادار و قدرشناس!
🔹فکرش را بکنید؛ این آدم به اسم فعالیت فرهنگی از مالیات معاف است!
@AkhbareFori
#اُدْعوُنی_اَسْتَجِبْ_لَکُمْ
آیت الله مجتهدی تهرانی میفرمودند: هیچ دعایی را کوچک نشمارید، شاید #استجابت در همان دعا باشد. بعد از هر نماز دست خودرا بلند کن واز خدا حاجت بخواه. هرکس بعد از نماز یک دعـا پیش خـدا محل دارد کـه حاجت بگیرد ، آن وقت بلند میشود و میرود
تا نمازت را خـواندی بلند نشـو و برو، تعقیبات نمـاز را بخوان ، دعـا بخوان. همانطور که بادبادک بـدون دنباله بالا نـمی رود ، نماز هـم بدون تـعقیب بالا نـمی رود . بعـد از نمـاز حتما تعقیبات بخوان. بنشین درِ خـانه خدا و گدایی کـن و حاجتت را بخواه. شـاید همین امروز دعایت گرفت
انسان بایـد در گدایی از خدا سماجت کند. خود خـدا می فرماید: #اُدْعوُنی اَسْتَجِبْ لَکُمْ. بخوانید مرا ، من دعای شما را مستجاب می کنم
📩اختاپوس در خودروسازی چه می کند؟
🔹سید نظامالدین موسوی منتخب مردم تهران در پیامی نوشت: «اطلاع دارم که نظارت و بررسی عملکرد خودروسازان کشور جزو دغدغههای جمع قابلتوجهی از منتخبان مجلس یازدهم است، اما با دیدن مستند «اختاپوس» به این نتیجه رسیدم که تحقیق و تفحص مجدد از صنعت خودروسازی باید جزو اولویتهای مجلس آینده باشد. اختاپوسهایی آنجا خیمه زدهاند. اختاپوسها!» محمدرضا منصوری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز پیش از این خبر از فساد و رانتهای نجومی در صنعت خودروسازی کشور داده و گفته بود: «نباید گزارش تحقیق و تفحص از خودروسازان به فراموشی سپرده شود، چراکه این گزارش منجر به کشف فسادها و رانتهای متعدد در خودروسازی ایران شده است که میتواند چراغ راه صنعت خودرو در ایران باشد.» وی مدعی شده بود؛ 100 نفر سود عمده تولید خودرو در کشور را میبرند و دلیل آن را عدم نظارت، وجود فساد و عرضه کم خودرو دانسته و افزوده بود: «عدم کنترل و مدیریت در خودروسازان باعث شده که عدهای از این مسیر غیرشفاف به سودهای هنگفتی برسند.»
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
قلـــب انسان
همانند حوضی است ڪه چهار
جویبار، همیشه آبشان در آن می ریزند...
اگر آب چهار جـویبار پاڪ باشد،
قلب انسان را پاڪ و زلال میڪنند
اما اگر آب یڪی یا دو
تا یا چهارتاے این جویبارها
آلوده باشند قلب را هم آلوده میڪنند.
جویباراول: چشم است
جویبار دوم: گوش است
جویبار سوم: زبان است
جویبار چهارم: فڪرو ذهن
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم ( سی شب با قرآن)
✳️👇دستور کاربردی قرآن برای خیانت نکردن در امانت
[سوره الأنفال (8): آيه 27]
يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لا تَخُونُوا اللَّهَ وَ الرَّسُولَ وَ تَخُونُوا أَماناتِكُمْ وَ أَنْتُمْ تَعْلَمُونَ (27)
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! به خدا و پيامبر خيانت نكنيد و آگاهانه به امانتهاى خود خيانت نورزيد.
✅🔰سخنرانی تلویزیونی امام خامنه ای در پایان محفل انس با قرآن کریم ۱۳۹۹/۰۲/۰۶
یا «اَقسِطوا اِنَّ اللهَ یُحِبُّ المُقسِطین»؛ عدل به خرج بدهید؛ قسط و عدل و انصاف در همهی امور زندگی را دستور دادهاند؛ یا «لا تَخونُوا اللهَ وَ الرَّسولَ وَ تَخونوا اَماناتِکُم»؛ در امانت خیانت نکنید. امانت فقط پولی نیست که شما دست بنده دارید؛ مقامی هم که، مسئولیّتی هم که به وسیلهی شما به من داده شده امانت است. اگر چنانچه این امانت را درست عمل نکنم، خیانت در امانت است. ببینید شما اگر همین یک دستور را ما عمل بکنیم، چه اتّفاقی خواهد افتاد. بنابراین آنچه قرآن برای ما دارد، عبارت است از این دستورات عملیِ کاربردی.
💢 جناب #کمیل نیمه شبی در کوفه به همراه حضرت #علی (ع) به خانه ای رسیدند که از آن خانه صدای #تلاوت بسیار زیبایی از #قرآن به گوش می رسید.🗣 کمیل سخت تحت تأثیر آن صدا قرار گرفت و چنان دگرگون شد که با خود گفت: ای کاش مویی بر بدن این قاری می شدم و صدای قرآن او را می شنیدم! ☺️
#حضرت_علی (ع) از دگرگونی حال کمیل به خاطر آن صدای پرسوز و گداز آگاه شد و به او فرمود: ای کمیل! صدای پراندوه این قاری تو را حیران و شگفت زده نکند؛ چرا که او از #دوزخیان است و بعد از مدتی راز این سخن را به تو خواهم گفت!
مدتی گذشت تا این که جنگ #نهروان پیش آمد. در این جنگ برخی از کسانی که با قرآن سر و کار داشتند علی (ع) را #کافر خواندند و با او به جنگ برخاستند. کمیل چون سربازی جانباز همراه علی بود و علی که شمشیرش از خون آن کوردلان مقدس مآب سیراب شده بود، متوجه کمیل شد، ناگهان نوک شمشیرش را بر سر یکی از هلاک شدگان فرود آورد و فرمود: 👈ای کمیل! آن کسی که در آن نیمه شب قرآن را با آن سوز و گداز می خواند همین شخص است.😞
✍️ مستدرک سفینه البحار، ج ۹، ص ۱۸۶، ماده کمل.
✔️ آری.. فقط صدای زیبا کافی نیست ... روح حاکم بر صدا مهمتر است.
🔴 #یک_فرمول_خوب
💠 خانمها در مقایسه با مردها نسبت به #دیدار با خانواده و پدر و مادر خود بیشتر، حساس بوده و #تعصب دارند.
💠 خوب است مرد گاهی پیش از درخواست همسرش #پیشنهاد بدهد که برویم منزل پدر و مادرت و نسبت به خانواده وی ابراز #دلتنگی کرده و یا به آنها خدمترسانی کند.
💠 این پیش قدمی شما در برقراری رابطه با خانواده همسرتان، شما را #محبوب میکند.
💠و نیز اگر گاهی بخاطر #مشغله نتوانستید به آنها سر بزنید و یا زمان ملاقات شما با آنها کوتاه شد همسرتان #گلایه نکرده و زمینه ایجاد مشاجره، در این مسئله از بین میرود.
💠 زن دوست دارد بداند که آیا #همسرش واقعا ارتباط با خانواده او را دوست دارد یا نه.
💠 اینکار میتواند عامل برطرف شدن برخی دلخوریهای دیگر نیز شود.
▼ حرف روز
رقابت براي خدمت
همه تلاشها و فعالیتهای سياسي در ميان احزاب و گروههای سياسي آنگاه ارزشمند است که در خدمت تأمین منافع ملي و کارآمدسازي نظام سياسي باشد تا بتوان بر مشکلات فائق آمد و مسير دستيابي به اهداف هموار گردد. دراینبین نهادهاي سياسي نيز ابزارهايي براي کارآمدي نظام سياسي به حساب ميآيند که دستيابي به قدرت در اين مجموعهها از طريق رقابت سياسي حاصل میآید. آخرين رقابت سياسي ميان احزاب کشور در اسفندماه 1398 بود که در آن تکليف نمايندگان مجلس يازدهم مشخص شد.
نکته تحلیلی: مجلس يازدهم در هشتم خردادماه آغاز به کار خواهد کرد و تا شروع به کار مجلس طبيعي است که بخشي از ذهن نمايندگان منتخب، به چينش تقسيمات داخلي مجلس مشغول شود. مهمترین بحث در اين زمينه تعيين هیئترئیسه و در صدر آن رئیس مجلس است که با توجه به اختياراتي که اين جايگاه دارد، همواره رقابتي جدي براي تکيه زدن بر اين صندلي بین منتخبين وجود داشته است. اين رقابت را بايد امري طبيعي دانست که همواره در ادوار مجلس وجود داشته و در ذات خود امر قبيحي به حساب نميآيد، بالأخص آنکه با رعايت اصول و قوانين اخلاقي و مبتني بر شایستهسالاری و منافع ملي صورت گيرد و حاصل رقابت نيز واگرايي و چنددستگي و دلخوري در ميان منتخبان مردم نگردد؛ اما در اين ميان برخي جريانهاي سياسي که اتفاقاً موفقيت چنداني در انتخابات دوم اسفندماه سال گذشته نداشتهاند، تلاش ميکنند که اين رقابت طبيعي را بهمثابه رقابت سهمخواهانه فاتحان مجلس ترسيم نمايند و منتخبين مردم را قدرتطلبانی معرفي کنند که به جاي توجه به مشکلات کشور و مردم، مشغول تقسيم قدرت ميان خود هستند!
نکته راهبردی: باید دقت داشت که رقابت بر سر کرسی هیئت رئیسه مجلس یک امر طبيعي است که نبايد نگران آن بود. لیکن در پس اقدام رسانهاي مذکور از سوی جریان سیاسی خاص، نيت خيرخواهانهاي مشاهده نميشود! از سوي ديگر بايد به منتخبان مردم، بالأخص آنان که خود را شايسته رياست بر مجلس ميبينند و يا حضور در هیئترئیسه را فرصتي براي انجام بهتر وظايف ميدانند، يادآوري نمود که آنچه در پيش روي آنان است بايد به فرصتي براي خدمت بدل گردد. هرگونه انحراف از اين جهتگيري کلان، انحراف از پيمان نمايندگي مردم است. بهواقع مشروعيت نمايندگان مجلس در حرکت مبتني بر منافع ملي و براي خدمت به مردم است و اگر نمايندهاي مسير ديگري را در پيش گيرد، خيانت در امانت کرده و اعتبار نمايندگي خود را از دست داده است.