👇🌹روزمان را با #قرآن آغاز کنیم (امام خمینی از منظر امام خامنه ای )
🔰#امام خمینی رحمه الله علیه ؛ طرفدار جدّی حمایت از محرومان و مستضعفان بود ( 10)
[سوره إبراهيم (14): آيه 45]
وَ سَكَنْتُمْ فِي مَساكِنِ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَنْفُسَهُمْ وَ تَبَيَّنَ لَكُمْ كَيْفَ فَعَلْنا بِهِمْ وَ ضَرَبْنا لَكُمُ الْأَمْثالَ (45)
و (شما بوديد كه) در خانههاى كسانى كه (پيش از شما بودند و) به خويشتن ستم كردند، ساكن شديد، و براى شما روشن شد كه با آنان چه كرديم و براى شما مثلها زديم (پس چرا عبرت نگرفتيد)
🔰بیانات در مراسم بیست و ششمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) ۱۳۹۴/۰۳/۱۴
در بُعد مسائل داخلی کشور؛ امام طرفدار جدّی حمایت از محرومان و مستضعفان بود؛ امام نابرابری اقتصادی را با شدّت و حدّت رد میکرد؛ اشرافیگری را با تلخی رد میکرد؛ به معنای واقعی کلمه امام طرفدار عدالت اجتماعی بود؛ طرفداری از مستضعفان شاید یکی از پر تکرارترین مطالبی است که امام بزرگوار ما در بیاناتشان گفتند؛ این یکی از خطوط روشن امام است؛ این یکی از اصول قطعی امام است، همه باید تلاش کنند که فقر را ریشهکن کنند؛ همه باید تلاش کنند که محرومان را از محرومیّت بیرون بیاورند و تا آنجایی که در توان کشور است، به محرومان کمک کنند. از آن طرف به مسئولان کشور هشدار میداد دربارهی خوی کاخنشینی - این نکتهای که در قرآن هم آمده است: وَ سَکَنتُم فی مسٰکِنِ الَّذینَ ظَلَموا -(و همه را از خوی کاخنشینی برحذر میداشت، تأکید مکرّر میکرد بر اینکه به وفاداری طبقات ضعیف اعتماد کنید؛ این را امام مکرّر میگفت که این کوخنشینانند، این فقرایند، این محرومانند که این صحنهها را با وجود محرومیّتها پر کردهاند، اعتراض هم نمیکنند، در میدانهای خطر هم حاضر میشوند؛ [امّا] آن کسانی که برخورداریهای بیشتری داشتند، در موارد مختلف اگر مشکلی پیش میآمد، اتّفاقاً آنها بیشتر ابراز نارضایی میکردند. این وفاداری طبقات متوسّط مردم و طبقات محروم مردم، از نظر امام یک امر برجسته بود و این را تأکید میکرد. بر مصرف درست بیتالمال تأکید میکرد، بر پرهیز کردن از اسراف تأکید میکرد. این هم یکی از خطوط اساسی است. مسئلهی عدالت اجتماعی، طرفداری از محرومان و دوری از خوی اشرافیگری و خوی تجمّلگرایی و عمل در این جهت.
#احکام_وضو
☑️سوال
آیا انجام عمل سهوی مثل خاراندن جزئیِ بدن یا کمی انحراف سر موجب ابطال نماز میشود؟
در چه صورت میتوان با وضویی که داریم نماز بخوانیم ؟ آیت الله وحید
✅پاسخ
✍مواردی را که بیان کرده اید نماز را باطل نمی کند.
✍وضو در صورتی که به قصد قربت و برای طهارت گرفته باشید، تا زمانی که یکی از مبطلات وضو پیش نیامده باشد، می توانید نماز بخوانید یا هر عمل دیگری که نیاز به وضو دارد انجام دهید.
🔴 #رفع_اختلاف_زن_و_شوهر
💠 از #امام_رضا علیهالسلام روایت شده: برای رفع اختلافات در زندگی و ایجاد #همدلی و مهربانی میان #همسران هزار و یک مرتبه این اسم ( #یاوَدُود ) را بر #مویز یا #خوراکى دیگر با نیّت خالص و توجّه بخواند و مرد و زن هر دو از آن بخورند.
📙 خواصّ آیات قرآن کریم ص۷۷
🆔 @khanevadeh_313
برای داشتن احساس عالی
۱- به داشته هایتان توجه کنید هر چند کم مثلا همان پول کمی که دارید یا خانه کوچکی که دارید.
۲-بابت داشته هایتان شکر گزار باشید نگویید این آن قدر کم است که جای شکر ندارد.
۳-به کمبودهایتان توجه نکنید به بیماری که دارید به همسر بد اخلاقتان.وهر چیز دیگر اگر توجه کنید باز هم مقدار
بیشتری از آن دریافت میکنید.
۴-ویژگیهای خوبتان راببینید مثلا مهربانید باهوشید.وهر چیز دیگری که به شما احساس خوب میدهد.
🌷۴ چیزآنقدربداست که قرآن گفته لاتقربوا، بهش نزدیک نشوید:
🌷۱.خوردن مال یتیم.
لاتقربوا مال الیتیم........۱۵۲ انعام و۳۴ اسراء
🌷2. به زنانزدیک نشید:
لاتقربوالزنا.......................... 32 اسراء
🌷۳. به کارهاوحرفهای زشت نزدیک نشید
لاتقربوالفواحش.................. 151 انعام
🌷۴.مست نشوید ودرحال مستی نمازنخوانید
🌷لاتقربوالصلوه وانتم سکاری ..43 نساء
🌷 شراب وقمار ،پلید وعمل شیطان است
ازآن پرهیزکنید۹۰ مائده
🔴 #تست_همسرداری
💠هر چند وقت یکبار، از همسرتان بپرسید چگونه همسری برای او هستید؟ آیا توانستهاید بخشی از خواستههای #همسرتان را محقق کنید؟
از او بخواهید صادقانه رفتارهای #مثبت و #منفی شما را بگوید.
💠 و شما از انتقاداتش استقبال ویژه کنید نه اینکه سبب #مشاجره شود.
انتقادپذیری، شما را نزد همسرتان #محبوب و تو دل برو میکند.
🆔 @khanevadeh_313
▼حرف روز
مذاکره با ایران، سکوی پرش ترامپ
در روزهای گذشته و در پی آزادی مایکل وایت زندانی آمریکایی در ایران، دونالد ترامپ ضمن ابراز مسرت از این اقدام، بار دیگر پیشنهاد مذاکره با ایران داد و توصیه کرد مقامات ایران برای مذاکره و رسیدن به یک توافق بزرگ منتظر انتخابات آمریکا نباشند. این پیشنهاد اگرچه از طرف محمدجواد ظریف وزیر خارجه ایران رد نشد، اما دبیر شورای عالی امنیت و نمایندگان مجلس با آن مخالفت کردند.
نکات راهبردی: 1- پاسخ ضمنی و تلویحی به درخواست مذاکره آمریکا با هر لحن و بیانی و در لفافه زبان دیپلماتیک که از آن برداشت «مثبت» میشود، ضدعقلانیترین و غیرواقعبینانهترین واکنش و ادبیاتی است که میتوان در مقابل درخواست زیرکانه ترامپ مبنی بر گفتگو با ایران، انجام داد. 2- هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد، با رژیمی که قهرمان ملی جمهوری اسلامی ایران را ترور کرده و به این عملش افتخار میکند؛ رژیمی که سالهاست زانوی خود را بر شریانها و مجاری تنفسی اقتصاد جمهوری اسلامی میفشارد؛ کشوری که تمام سیاستهایش علیه ایران اسلامی ناکام مانده و امروز به یک بنبست راهبردی در مواجهه با ایران رسیده است، مذاکره و گفتگو کرد. این، نه با اصول انقلاب و نه با چهارچوبهای سیاست خارجی و نه با عزت و شرف ملی و دینی سازگار است، کما اینکه بر ضد آن نیز بوده و با هیچ منطقی ولو منطق دیپلماتیک نیز قابل توجیه نیست. 3- در انتخاب بین دوراهی سازش یا مقاومت، سازش هزینهاش بهمراتب بیشتر از «مقاومت» است، آنهم مقاومتی که عملاً به بار نشسته و پسلرزههای آن در منطقهی ممنوعه آمریکا کاملاً احساس میشود. امروز جمهوری اسلامی به سطحی از قدرت رسیده که آمریکا را در حیاطخلوت خودش به چالش کشیده است. امروز منطقه بازی از غرب آسیا به آمریکا منتقل شده است.
نکته راهبردی: سیاست خارجی آمریکا در قبال ایران و غرب آسیا در حال سقوط است. اوضاع داخل آمریکا نیز به دنبال خیزشهای مردمی علیه سردمداران بیکفایت و خونریزشان، ملتهبترین شرایط خود را در طول یک سده اخیر تجربه میکند. در چنین شرایطی حتی نباید به مذاکره با آمریکا فکر کرد. در شرایط کنونی مذاکره با آمریکا ولو در سطوح پایین، یعنی کمک به بقاء دولتی که با دست خود به نابودی کشیده میشود. ترامپ برای بقاء در قدرت دنبال مذاکره با ایران میگردد و به میز مذاکره با تهران بهعنوان یک سکوی پرش نگاه میکند. نشستن پشت این میز یک خطای استراتژیک است و دادن همان امتیازی است که ترامپ برای خلاصی از اوضاع این روزهای کشورش نیاز حیاتی به آن دارد.
▼گزارش روز
دشمنان یک برادری
یکی از روشهای مرسوم جنگ روانی رسانههای غربی، همواره وارونه نشان دادن موضوعات اجتماعی در ایران بوده است؛ در تازهترین این رفتارهای رسانهای تلاش میشود، برای انحراف افکار عمومی از واقعیت این روزهای غرب، از ایران و ایرانی و نیروهای حافظ امنیت و نظم کشورمان، بهدروغ یک چهره نژادپرستانه به نمایش گذاشته شود!
گزاره خبری: اصل ماجرا، اقدام پلیس در برخورد با یک خودروی متخلف در یزد است که سرعت بالای 160 کیلومتر داشته و با اخطار و حتی تیرهوایی پلیس متوقف نمیشود تا اینکه سرانجام آتش میگیرد و چند نفر از مهاجران غیرقانونی افغان در این سانحه جان میسپارند؛ اما آیا همه رفتارهای ایران در خصوص مهاجران را میتوان به این موضوع خلاصه کرد؟ بر اساس آمارهای رسمی اعلامشده، حدود سه میلیون مهاجر افغان در ایران زندگی میکنند که حدود یکونیم میلیون نفر آنان بهصورت غیرقانونی در ایران هستند! بااینحال، همه مهاجرین حتی غیرقانونی نیز در تمام این سالها از یارانههای غیرمستقیم دولت ایران به انواع کالاها و خدمات دولتی بهرهمند بودهاند. کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل با انتشار گزارشی در وبسایت خود در سال گذشته با اشاره به تحصیل رایگان بیش از 480 هزار دانشآموز پناهجوی افغان در مدارس ایران، اقدام دولت ایران برای فراهم کردن زمینه تحصیل مهاجرین افغان را مورد تحسین قرارداد. بالغبر 16500 دانشجوی افغان نیز تحصیل میکنند که شامل دانشجویانی میشوند که در ایران اقامت دارند و یا در ایران متولد شدهاند و یا برای ادامه تحصیل به ایران آمدهاند و 8 هزار نفر نیز تاکنون فارغالتحصیل شدهاند، همچنین بالغبر 16 هزار افغان آموزشهای فنیوحرفهای را در ایران فراگرفتهاند، در بخش مسائل پزشکی هم بالغبر 117 هزار پناهجوی دارای بیماریهای خاص از خدمات رایگان بیمهای در ایران بهرهمند هستند؛ بهعنوانمثال درمان بیماری سوراخ قلب (ASD) که بیماری شایع در میان کودکان افغانستان است و در این کشور امکان درمان آن وجود ندارد، در جمهوری اسلامی ایران بهصورت رایگان انجام میشود. در مورد ورزش نیز بالغبر 50 هزار تن از پناهجویان افغان که 5 هزار تن از آنان زن هستند، در ایران به فعالیتهای ورزشی مشغولاند و بسیاری از آنها امروز در تیمهای ملی افغانستان و در مسابقات بینالمللی شرکت میکنند، در عرصه هنر نیز بازیگران افغانستانی در سطح اول سینمای ایرانی حضور دارند! اینها تنها گوشهای از رفتارهای واقعی ایران در برخورد انسانی با برادران مهاجر افغان است.
گزاره تحلیلی: در مقایسه با این رفتار حسنه بد نیست گوشه چشمی به رفتارهای غربیها در برخورد با مهاجران به کشورشان بیندازیم، مهاجرانی که از کوچکترین خدمات اجتماعی در غرب محروماند و مادران و فرزندان آواره در این کشورها بهصورت جداگانه در قفس انداخته میشوند و در عوض همچنان در غرب ادعای حقوق بشری میشود
#تربیت_نیروی_مومن_انقلابی
✅ برای نشر معارف دین قدمی برداریم.
با معرفی #کانال_قاصدک به دیگران در جریان سازی فضای مجازی سهیم باشیم.
#کانال_قاصدک
🔵 مطالب مذهبی
🔵 قرآن وتفسیر
🔵حدیث وروایات
🔵حکایت و توصیه های اخلاقی
🔵احکام و مسائل شرعی
🔵نکات تربیتی خانواده
🔵تربیت دینی و انقلابی
🔵مسائل سیاسی روز همراه با تحلیل
http://eitaa.com/joinchat/4263903249Cb4f1ca3f5d
۳ جمله ازشیطان که بایدباعث بیداری ماباشد:
۱. گفت انا خیر منه.من بهترازاو هستم.۱۲اعراف
وتکبرباعث سقوطش شد
۲.گفت:لاتجداکثرهم شاکرین۱۷ اعراف
نمیگذارم شاکرباشند. پس بایدشاکرباشیم
۳.گفت:فبعزتک لاغوینهم اجمعین الا عبادک منهم المخلصین۸۲و۸۳ سوره ص
گفت همه شون راگمراه میکنم مگرآنهاکه اخلاص داشته باشندکه حریفشون نمیشه
پس بایداخلاص داشته باشیم
http://eitaa.com/joinchat/4263903249Cb4f1ca3f5d
👇🌹روزمان را با #قرآن آغاز کنیم ( امام خمینی از منظر امام خامنه ای )
🔰#امام خمینی رحمه الله علیه ؛ در مسیر حق هیچگاه دچار تردید نشد
وَ أَنْ لَوِ اسْتَقامُوا عَلَى الطَّريقَةِ لَأَسْقَيْناهُمْ ماءً غَدَقاً (16)
شما را با اين نعمتهاى فراوان مىآزمائيم! «اگر آنها [- جن و انس] در راه ايمان استقامت ورزند با آب فراوان سيرابشان مىكنيم»
✅🔰امام خامنه ای در مراسم بیست و چهارمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) ۱۳۹۲/۰۳/۱۴
تا روزهای آخر زندگی، هیچ کس در حرف و عمل امام بزرگوار ما، نشانی از افسردگی و تردید و خستگی و وادادگی و تسلیمطلبی پیدا نکرد. بسیاری از انقلابیهای دنیا وقتی که از دوران جوانی خارج میشوند و به پیری میرسند، دچار تردید میشوند، دچار محافظهکاری میشوند؛ حتّی گاهی حرفهای اصلی خودشان را هم پس میگیرند. بیانیههای امام در سالهای آخر عمر، حتّی از سخنان سال ۴۲ ایشان گاهی انقلابیتر بود، تندتر بود، قویتر بود؛ پیر میشد، اما دل او جوان بود، روح او زنده بود؛ این همان استقامتی است که در قرآن کریم میفرماید: «و ان لو استقاموا علی الطّریقة لاسقیناهم ماء غدقا» در آیهی دیگر میفرماید: «انّ الّذین قالوا ربّنا الله ثمّ استقاموا تتنزّل علیهم الملائکة» . این سه باور، امام را زنده نگه داشت؛ جوان نگه داشت؛ فکر امام و راه امام و طریقهی امام را برای این ملت، ماندگار و ثابت کرد؛ آن وقت همین سه باور بتدریج در مردم ما، در جوانان ما، در قشرهای گوناگون، همگانی شد؛ امید پیدا شد، اعتماد به نفس پیدا شد، توکل به خدا پیدا شد؛ اینها جای یأس را گرفت، جای تاریکنمائی را گرفت، جای بدبینی را گرفت؛ مردم ایران روحیات خودشان را تغییر دادند، خدای متعال هم وضع آنها را تغییر داد: «انّ الله لایغیّر ما بقوم حتّی یغیّروا ما بانفسهم» ؛ ملت ایران راه خود را، حرکت خود را، انگیزههای خود را اصلاح کردند، خدای متعال هم به آنها کمک کرد، به آنها نصرت داد و پشتیبانی کرد. نتیجه چه شد؟ نتیجه این شد که ایرانِ وابسته تبدیل شد به ایران مستقل.