💢پشتصحنۀ طرح #وفاق_ملّی
۱. روشن است که آقای پزشکیان با ذهنیّتِ تهی از خلاقیّت و طرح و تدبیر به میدان انتخابات وارد شد و گفتارهای انتخاباتیاش، عامهپسند و غیرعالمانه بودند؛ همچنانکه اکنون نیز ایشان داشتۀ نظری و مفهومی ندارد و سخن نو و مبدعانه برای ایشان، در حد امر ممتنع است. چندی که گذشت، اصحاب اصلاحات به صحنه آمدند و کوشیدند از گوشهوکنار سخنان ایشان، یک معنا را برجسته سازند و متناسب با آن، مفهوم و اصطلاحی را از علوم انسانی برگیرند و آن را بر جایگاه نظریۀ دولت او بنشانند تا قدری از ابهام و خلاء و سرگردانی بکاهند. این اصطلاح، دولت وفاق ملّی بود. در واقع، این اصطلاح در متن مواجهات و کنشگریها متوّلد شد و پیشینی و طراحیشده نبود و این خود نشان میدهد که تدبیر و تقدیر، به تصادف و اتّفاق وانهاده شده است.
۲. این نظر در نسبت با مفهومی شکل گرفته که پیش از این صورتبندی شده بود: یکسانسازی و خالصسازی و حاکمیّت یکدست.
ادعای #نیروهای_سکولار این بود که نظام به سوی حذف و طرد و انکار رفته و دیگریهای را از صحنۀ بازیِ سیاسی رانده و روند انتخابات نیز از رقابت، فاصله گرفته است. آنها با تکرار پُربسامد این تفسیر، توانستند ذهنیّتها را وادار به تسلیم در برابر خویش کنند و #حس_انفعال به وجود بیاورند. واقعیّت سیاسی، این بود که نیروهای اعتدال و اصلاحات در متن بازیِ سیاسیِ مبتنی بر رقابت جدّی و انتخاب مردم، از قدرت سیاسی دور افتادند و نظر مردم بهسوی جریان مقابل آنها معطوف شد، اما این تغییر وزن اجتماعی و چرخش مردم، به پای حاکمیّت نوشته شد و از آن بهعنوان #خالصسازی یاد شد. این یعنی شکست اجتماعیشان را به صورتی معنا کردند که در این میان، حاکمیّت دچار شرمندگی و انفعال شود؛ چنانکه گویا حقی از آنها تضییع شده است.
۳. پشت مفهوم وفاق ملّی، این پیشفرض نهفته است که جامعۀ ایران، گرفتار پراکندگی و #تضاد_درونی شده و میان حاکمیّت و مردم نیز، فاصله و گسست رخ داده و این وضع به بحران رسیده و اینک باید برای علاج آن، دولت وفاق ملّی بنا کرد؛ به این معنی که باید همه را وارد بازی کرد و مطرودان و محذوفان را صاحب نقش نمود. برایناساس، چند شکاف اجتماعی در نظر گرفته شد: #شکاف_قومیّتی ، #شکاف_سیاسی ، #شکاف_مذهبی و #شکاف_جنسیّتی . در این طرح، اینگونه تصویرسازی شد که این شکافها در جامعۀ ایران، بسیار فعّال و خطرناک شدهاند و نظام در حال سقوط اجتماعی است و اگر زودتر دستی نجنباند، آشوب و عصیان دیگری از راه خواهد رسید. این در حالی بود که شکافهای یادشده، غیرفعّال بودند و جامعه، چنین حسی نداشت که این شکافها، آزاردهنده هستند، اما بازی روایتپردازیِ وارونه، کار خویش را کرد و ذهنیّت جامعه، دستخوش تغییر شد. به بیان دیگر، روایت توانست حس محرومیّت را در جامعه ایجاد کند و جامعه، حس واقعی و روزمرّۀ خویش را کنار بگذارد و تسلیم #روایتهای_روشنفکرمآبانه و سکولار شود. نیروهای پیشرانِ داستانِ روایت، قادرند چنین تأثیری بر جامعه بگذارند و به این واسطه، بسیج اجتماعی ایجاد کنند. جامعه نیز طوطیوار و رعیّتمآب ، تمکین میکند و تفکّر مستقل را به کناری میاندازد. سیاست، اینچنین برده و بندۀ روایت شده و جامعه نیز در این حد، مغلوب و مسحور خواصی شده است که فن روایت را میدانند و دست تصرّف به سوی واقعیّت دراز میکنند.
۴. اتّفاقی که اکنون در عمل رخ داده است، بهصحنهآوردن نیروهایی است که منتقد حاکمیّت بودهاند و مخالفت خویش را نیز از جمله در ماجرای اغتشاشات اخیر، نشان دادهاند. وفاق ملّی، اینگونه ترجمه شده است که باید دیگریِ حاکمیّت، میداندار و مدّعی شود و به عرصۀ سیاستِ رسمی، پا بگذارد. در واقع، آنچه که رخ داده است، نه وفاق است و نه ملّی. وفاق نیست، چون #نیروهای_سیاسیِ_زاویهدار ، از جنس گفتمان انقلاب نیستند که وفاق با آنها معنا داشته باشد، بلکه اینان نیروهایی هستند متمایل به #لیبرالیسمِ_مذهبی که میخواهند در برابر نظریۀ نظام انقلابی بایستند و نظام را از انقلاب، تهی سازند. وفاق با اینان، بهحتم عملگرایانه و بیسرانجام است و نه فکری و هویّتی. مسأله، سفرۀ قدرت سیاسی است که باید اینان نیز بر سر آن بنشینند و از آن لقمههای چربوشیرین برگیرند. همچنین این وفاق، ملّی نیز نیست؛ چون از واقعیّتهای جامعه حکایت نمیکند و فقط منافع پارهای از #نیروهای_سیاسیِ_دگراندیش و مسألهدار را دربرمیگیرد. پس غرض، بازیابی یک لایۀ سیاسی در قدرت رسمی است؛ لایهای که دیروز برای تحریک جامعه در برابر نظام، فتنهانگیزی کرد و امروز که طمع مقام و منزلت دارد، از وفاق سخن میگوید.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
هدایت شده از #ققنوس_آتشین🚩🏴
🔘 یکی از مؤلفههای نیرومندی جامعه ایران، #امام_رضا_علیهالسلام است و مرقدش، مشهدش و زیارت و کرامتش،و حرمش و صحن و سرا و پنجره فولاد و شفایافتگان و حاجت گرفتگان و غریبان و عاشقانش نشانه آن است که حج فقرا است. حرمش که حریم کبریا است و سال تحویل چند میلیونیاش که بعد از اربعین بزرگترین مجتمع است و نیز در ایام میلاد و شهادتش که رکورد میزند بوسههای برضریح و سرریز هدایای درون ضریح و رد سلام و استماع کلام و دادن جواب به همه زوار با وجود فراوانی آنها ،حرمی که مأمن شیعیان جهان و محل تولید علم و معنویت و قدرت و سلطنت و مرکزیت برای اهل بیت علیهم السلام پایتخت شیعه انقلابی و نهضت و مقاومت؛ محل راهبردیترین نطق سالانه رهبری در آغاز سال شمسی در محضر شمس الشموس وانیس النفوس والمدفون به ارض طوس؛ امامی که خداوند زمینه ولایت عهدی او را یوسفوار از ناحیه یک دیکتاتور فراهم کرد تا بیش از دوسال حکمرانی خوب را به شکل کارگاهی نمایش دهد و مدلی عالی از رفتار سازمانی را نمایان نماید دشمن ناخواسته خورشید را به ایران کشاند و در پی این هجرت یا تبعید، منظومه شمسی را به بیشه شیران رساند یعنی قمرش که خواهرش بود که قم را حرم قیام و جهاد و اجتهاد نمود و براداران و بستگان و امامزادگان که چون ستارگان در آسمانِ زمین ایران در گوشه گوشهاش نمودی فیروزهای دارند و قطبهای فرهنگی و امن و امان و شفا و شفاعت و انرژی مثبت هستند و هم چون لنگرگاه، ثبات در ایران اسلامی عمل میکنند. حال همین منظومه شمسی عامل برای تولید سلامت و امنیت شده است و مردم در سراء و ضراء و بأساء کبوتران این آستانها و عتبات هستند جواب میگیرند و توسعه میدهند و دشمن این مولفه قدرت را بهتر از ما درک کرد که داعش را مامور تخریب مشهد و مشاهد نموده بود غافل از آنکه تازه بقیع است که به مشهدی بزرگتر قرار است تبدیل شود.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢پدیدارشناسی #سقوط_ریال تا سال ۱۳۸۶، نفت خام تحویلی به پالایشگاهها به قیمت صفر لحاظ میشد، فرآورده
💢 ارز و عدالت
يكی از مهمترين منابع عمومی كشور ارز است، درآمدهای ارزی همچون ساير منابع عمومی، بايد صرف پيشرفت كشور شود.
#شكاف_طبقاتی زمانی حاصل میشود كه يك طبقه خاص الگوی مصرف متفاوت با #الگوی_مصرف متعارف ايجاد كنند.
منشا الگوی مصرف متمايز نیز مصرف اختصاصی اراضی عمومی كشور و منابع ارزی كشور است و اين الگوی ناصواب با امكان قانونی پديدار شده است.
برای توليد هر كالایی در کشور نيروی انسانی، منابع، امكانات و سرمايه ملی صرف شده است. این کالای تولیدی اگر در داخل مصرف شود، به مردم و دولت ياری میرساند:
تامين حقوق كارگر و استفاده از كالاهای توليد شده.
ولی اگر اين كالا صادر شود و كشور ديگری آن را مصرف كند و مردم از آن هيچ بهرهای نبرند یعنی ارز حاصل از صادرات آن تولیدات به مصرف کشور نرسد، عدالت اجرا نشده است، مردم و دولت در اين صادرات سهم دارند چون در تولید آن کالا سهیم بودهاند.
✅بنابراين ارز حاصل از صادرات به صورت تام متعلق به شخص صادر كننده نيست و او نيز بايد مانند ديگر آحاد مردم به ارزش ريالی از صادرات خود دست يابد، نه نرخ ارزی كه در معاملات متفاوت است.
👈استفاده عادلانه از منابع عمومی:
استفاده عادلانه منابع عمومی مانند ارز چگونه بايد انجام گيرد؟ مكانيزم قيمت روش ليبرالیست در این روش هركس قيمت بالاتری برگزيند #مالك_منابع_عمومی میشود و در نتیجه شكاف طبقاتی ایجاد میشود؛ حال آنكه حضرت آقا میفرمایند:
اولا #توليد_ثروت_ملی ، دوما #توزيع_عادلانه_ثروت_ملی ، سوما منابع و امكانات عمومی بايستی عادلانه توزيع شود، رابعا بايد تلاش شود كه منابع و امكانات عمومي موجود بيشتر شود تا به همه بيشتر برسد. مراد ايشان روش كمونيستی نيست بلكه برخورداری عمومی و بالارفتن #سطح_رفاه_عمومی جامعه ست.
✅درآمدهای ارزی بايد صرف ارتقای الگوی توليد كشور شود، صرف تحصيل فناوری و عوامل توليد، يا صرف واردات كالاهايی شود كه نيازهای اساسی عموم مردم هستند. الگوی فعلی توزیع ارز توان پاسخگويی به اين نياز عمومی را ندارد و اين امكان بايد در اختيار حاكميت باشد با هدف صيانت از #عدالت_اجتماعی و افزايش رفاه اجتماعی
#قدرت_و_پیشرفت
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢آقای پناهیان!!! فتامل!! 👈نگاهی به رسانههایی که از سخن نسنجیده و ناروای آقای پناهیان استقبال کردن
💢درباره سخن ناروای آقای پناهیان
بیدقتی آقای پناهیان و متهم کردن روزنامه کیهان به ایجاد دوقطبی، موجب ذوقمرگی رسانههای زنجیرهاییی شد که اتفاقا ماموریت اصلی آنها دوقطبیسازی در کشور است!
نگاهی به رسانههایی که از سخن نسنجیده و ناروای آقای پناهیان استقبال کردند، نشان میدهد این خطیب محترم دچار خطای تشخیص شده و به سمت جبهه خودی شلیک کرده است.
استقبال کنندگان، همانهایی هستند که اتفاقا خود را در قطب معارضه و تحریف و تخریب نظام و انقلاب تعریف کردهاند.
دو قطبیسازی را باید تعریف کرد و گرنه رهزن عقلانیت و انصاف میشود. دوقطبیسازی، مذموم و مطرود است، در عین حال نمیتوان تقابل اساسی جریان تبیین و روشنگری با #جریان_تحریف و تشکیک و تخریب محکمات انقلاب اسلامی را با دوقطبیسازی اشتباه گرفت.
👈ایشان اگر دقت به خرج میداد، میدید که کیهان طی دو ماه گذشته در کنار برخی انتقادها، موثرترین حمایتها را از آقای پزشکیان داشته که در آرشیو این روزنامه موجود است. در عین حال، استدلال کیهان روشن است:
این که کابینه را مقدسسازی نکنند و مسئولیت و عملکرد آن را پای رهبری ننویسند.
کیهان، هم آقای پزشکیان را از برخی همراهان ناهمراه بر حذر داشته است و هم تاکید دارد که اگر جریان نفاق فرصت یابد به نام وفاق، نفوذ و مهرهچینی کند، فرصت خدمتگزاری دولت را نابود خواهد ساخت و این، خسارت غیر قابل جبران، نباید اتفاق بیفتد. رویکرد کیهان، ترجیح برخورد صادقانه، بر برخورد مجاملهآمیز و منافقانه است.
این نکته مهم را باید یادآور شد که به تصریح امیر مومنان (ع)، «کثرت وفاق، نفاق است». و نیز، این بیان حکیمانه از آن حضرت است که فرمود: «به خدا چون كفتار نباشم كه با آهنگ به خوابش كنند و فريبش دهند و شكارش كنند. من تا زندهام به يارى جوينده حقّ، رويگردان از آن را، و با فرمانبر يكدل، نافرمان بد دل را می زنم.»
سخن اخیر آقای پناهیان، بیانصافی بود و امید که ایشان، این اظهار نظر نسنجیده را که احتمالا از سر سهوِ لسان بوده، جبران کند.
#ایمانی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
سلام علیکم
عرض ادب و احترام دارم خدمت همه شما عزیزان
فضا داره غبارآلود میشه
تشخیص درست از غلط داره مشکل میشه
مرز حق و باطل داره بشدت بهم نزدیک میشه
یهو میبینی افرادی که زمانی فکر میکردیم سردمدار جبهه حق هستند دارن موضعگیری اشتباه میکنند
اینها تازه اول کاره
خود خدا میدونه که بنده قصد ترسوندن کسی رو نداشته و ندارم
در زمان شهید رئیسی بیشترین میزان امید رو به جامعه تزریق کردیم
چرا؟
چون کارهای شهید مظلوم داشت آینده روشنی رو برای ما ترسیم میکرد
کارهای بزرگی کرد
از بازارسازیهای بین المللی
تا ایجاد کریدورهای تجاری
تا ارتباط با همسایگان
تا عضویت در معاهدههای بزرگ از جمله بریکس و شانگهای
و...
و جالبه که اون شهید مظلوم هر کاری میکرد مسخرهاش میکردن
قصه نهار خوردی رو یادتونه؟
تمسخر تپق زدنهای شهید رئیسی رو یادتونه؟
الان دیگه تپق زدنها و کارهای سوتی پزشکیان تمسخر نمیشه
و معلومه اون جریان رسانهای فقط باید شهید رئیسی رو تخریب میکرد
و همون جریان رسانهای به بهانه وفاق ملی دارن کارهایی میکنند که بعدا مشخص میشه
منتهی اون زمان دیگه کسی حق نداره نق بزنه و غُر غُر کنه
میگن وقتی حضرت آقا داره از پزشکیان حمایت میکنه چرا شما بهش خوشبین نیستید
والله بنده هم قبول دارم که باید از پزشکیان حمایت کرد، ولی باید یک حرکت مثبت ببینیم تا حمایت کنیم یا نه!
هر چی آدمِ فتنهگره دورش جمع شدن
هر چی آدم مسئلهداره به وزارت رسیدن
من از چی باید حمایت کنم!؟
فردا اگه همه چی خراب بشه جواب این مردم رو چی بدیم
نمیگن کور بودید و ندیدید که جریان فتنه باز کنترل کشور رو بدست گرفتن و خیلیها خاموش شدن
عدهای به اشتباه دارن تفسیر میکنند که انتخاب پزشکیان عقب نشینی نظام از برخی مواضع خودش مثل حجاب و عدم پذیرش برجام و...
و رهبری برای این داره از اون حمایت میکنه تا نشون بده در مقابل فشار مردم کوتاه اومده
والله قسم اینطور نیست
اگر رهبری دارن حمایت میکنند دلیل بر اینه که بعدها اینها نکن که چوب لای چرخ ما گذاشتن که نتونیم کار کنیم
پزشکیان تپی همین چند وقته بارها داد زده که نمیذارن من کار کنم
کی نمیذاره ؟
الان که مجلس بالاترین رأی اعتماد رو به کابینهاش داده
رهبری هم حمایت کردن
کی نمیذاره که کار کنه!
شما بگید ما چه نقطه مثبتی رو باید تایید و حمایت کنیم؟
👈کسی که هیچ قولی به مردم نداده و فقط دم از وفاق ملی میزنه و برنامهای برای اداره کشور نداده و الان هم داره میگه نمیگذارن من کار کنم و هر چی وزیر و کارشناس غربزده هم دور و برش جمع شدن
و مسئولیت هیچ چیزی رو به عهده نمیگیره
کدومش رو حمایت کنیم!؟
حضرت آقا تا الان به هیچ عنوان از هیچ دولتی بدون پیش شرط حمایت نکردن
الانم همینه
اگر الان حمایت کردن ، خط قرمز براشون در نظر گرفتن
تاکید بر اصلاح وضع معیشت مردم
تاکید بر حمایت کامل از محور مقاومت
تاکید بر نگاه به داخل و بکارگیری پتانسیلهای داخلی
تاکید بر به کار گرفتن افرادی که تا بن و ریشه به انقلاب اعتقاد داشته باشند
و...
جریانی روی کار اومده که استاد تحریفه
از تحریف امام خمینی گرفته تا تحریف و خرج کردن حضرت آقا
والله اگر پزشکیان خطوط قرمز رهبری رو رعایت کنه بنده نوکرشم هستم
اگر از افرادی که فتنهگر هستند دوری کنه من نوکرش هم هستم
اگر به فکر معیشت مردم باشه بنده دستش رو هم میبوسم
اگر کارشناسان غربزده رو دور خودش جمع نکنه حمایت هم میکنم
میگن پزشکیان تایید شده وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه و شورای نگهبانه!!!
جوری حرف میزنن انگار نظام دست به یکی کرده پزشکیان رو بالا بیاره تا یه جورایی در مقابل خواست مردم کوتاه بیاد!؟
من از این جملات میترسم
فردا روزی قطعا همینها میگن تقصیر اینا بود که تاییدش کردن و خودشون هم سرکارش آوردن
ان شاءالله همین افرادی که دارن بهما وصله مخالفت با وفاق ملی میچسبانند فردا جزو نفراتی نباشند که بگن اینا رو خودتون تایید کردید الانم گند زدن خودتون جواب بدید!
ما به اندازه کافی فحش خوردیم
از این به بعد خودتون جمعش کنید
بنده هر چیزی که حس کنم برای آینده نظام و وقوع ظهور ضرر داره به مردم خواهم گفت
حالا هر برچسبی که به ما دوست دارید بچسبونید.
به امید روزهای طلایی کشور.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
✍قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢آیتالله خامنهای، مقصر است؟
👈۱.روی سخن این یادداشت با آقای زیدآبادی نیست. ایشان به دلیل صداقت و بساطتی که دارد، بیاحتیاطی کرده و نظر قلبی و ناگفتهاش را بازگفته و تصریح کرده که فتنۀ سال هشتادوهشت را آیتالله خامنهای به فتنه تبدیل کرد؛ وگرنه تودۀ مردم بهدنبال یک اعتراضِ سیاسیِ ساده به نتیجۀ انتخابات بودند، و آیتالله خامنهای را نیز نیروهای امنیتیِ فرصتطلب فریفتند و از کاه، کوه ساختند و یک مسألۀ عادی را به یک شکاف اجتماعی تبدیل کردند. این نظر، تفسیر جریان «اصلاحات» و «اعتدال» از فتنۀ سال هشتادوهشت است و خاص آقای زیدآبادی نیست، و اگر جز این بود، اندک موضعی در نقد و نفی فتنه میداشتند و از آنچه که کردند، عذر میخواستند. نه #هاشمیرفسنجانی و نه #خاتمی، هیچیک عذر نخواستند؛ چه رسد به موسوی و کروبی. همگی معتقدند که در سال هشتادوهشت، درست عمل کردند و این آیتالله خامنهای بود که با معترضان –و به تعبیر ما، فتنهگران و اغفالشدگان– مدارا نکرد. حتی کسیکه هماکنون بر جایگاه ریاستجمهوری نشسته نیز تاکنون، هیچ سخنی در برابر فتنه نگفته و از مواضع دیگرش، روشن است که با فتنه، همداستان است؛ چنانکه با خاتمی، نشستوبرخاست دارد و او را میستاید. سخنی که آقای #زیدآبادی در اثر سادهدلی بر زبان جاری ساخته، حرف مکتومِ قطعیِ همۀ اینان است و چهبسا اگر در موقعیّتی، دوباره بتوانند بخشی از جامعه را برانگیخته کنند و نظام را در تنگنا قرار بدهند، تعارفی با آیتالله خامنهای نخواهند داشت و دوباره بر ایشان خواهند شورید. رسم وقاعدۀ #سیاستِ_ماکیاولیستی همین است که با «صداقت» و «اخلاق»، بیگانه است و سودایی جز «قدرت» ندارد.
👈۲.حدود پانزه سال از فتنۀ سال هشتادوهشت گذشته است و اینک میشنویم که آیتالله خامنهای، مقصر و متهم آن ماجرا بوده است. هنوز نسلی که فتنه را به چشم خویش دیده، در صحنه است و روایت مستقیم دارد. نگارندۀ این سطور در وقایع فتنه، حضور خیابانی داشت و از نزدیک، آنچه را که رخ داد، مشاهده کرد و شناختنش از آن، بیواسطه و عینی است. بااینحال، واقعیّتها اینچنین «جابجا» و «وارونه» میشود و شاکی، متهم معرفی میگردد. فتنهای که بهتعبیر آیتالله خامنهای، «دیرینه» و «پیچیده» و «مهلک» بود، در روایت #لیبرالهای_شبهمذهبی ، آنچنان وارونه میشود که به اعتراضِ سیاسیِ عادی، فروکاهیده میشود، درحالیکه میدانیم انتخابات، فقط یک بهانۀ سیاسی برای «استحالۀ انقلاب» و «معارضه با شخص رهبر انقلاب» بود. آن معمّمی که دیروز، مارکسیست بود و بعدها لیبرال شد و در هستۀ سخت #جریان_اصلاحات قرار گرفت، تصریح کرد که باید آقای خامنهای را از کرسی قدرت به زیر بکِشیم. مسألۀ اینان، «سبک حکمرانیِ آیتالله خامنهای» بود و هست و خواهد بود؛ اینان نمیتوانند تعهد و تقیّد آیتالله خامنهای را نسبت به «ایدئولوژی انقلابی» تحمّل کنند و معتقد به چرخش از «انقلاب»به«نظام» هستند. تنها کسیکه سرسختانه و تمامعیار در برابر دو جریان اصلاحات و اعتدال ایستاد و در برابر عادیسازی و استحالهگریشان مقاومت کرد، #آیتالله_خامنهای بود. ازاینرو، تلاش داشتند که در فتنۀ سال هشتادوهشت، در لفافۀ اعتراض به نتیجۀ انتخابات، قدرت ایشان را تضعیف و زمینه را برای زوال ولایتفقیه یا شوراییسازی آن فراهم نمایند. مسأله، بههیچرو فروتر و کمتر از این نبود. تدبیر آیتالله خامنهای، موافق طبع و تمایل اینان نیست و از این جهت، در رنج و عذاب هستند و میخواهند سنگر #ولایتفقیه را فتح کنند. بهروشنی نیز میدانند تا هنگامیکه آیتالله خامنهای در قدرت است، دچار امتناع و فروبستگی خواهند بود و هیچ چارهای جز دراز کردنِ دست تصرّف و تعدّی به سوی نظم ولایی ندارند.
👈۳.همۀ شواهد حاکی از آن است که فتنه، از پیش طراحیشده بود؛ ماهها قبل، کمیتۀ صیانت از آراء راهاندازی شد و در سلامت انتخاباتی که هنوز برگزار نشده بود، تردیدافکنی گردید و در نهایت نیز نتوانستند در برابر قانون و محکمه، هیچیک از ادعاهای خویش را اثبات کنند. انتخابات سال هشتادوهشت، درست بود و هیچ تقلبی در میان نبود؛ اصحاب فتنه نیز میدانستند، اما عامدانه و آگاهانه، بهجانِ ذهنیّت تودۀ مردم افتادند و بدبینی آفریدند و تحریک و تهییج کردند تا بهواسطۀ ابطال نتیجۀ انتخابات، آیتالله خامنهای را وادار به عقبنشینی و انفعال کنند. اگر آیتالله خامنهای، تسلیم طغیان اینان میشد، به یک رهبرِ تضعیفشده تبدیل میگردید که بهراحتی در محاصرۀ بیشتر و تنگتر نیروهای سیاسیِ سکولار قرار میگرفت و چندی بعد نیز باید قدرت را به آنها واگذار میکرد تا لیبرالیسم، جایگزین #ایدئولوژی_انقلابی بشود. حماقت و سفاهت موسوی به کنار، اما بهراستی، چرا بقیۀ #اصحاب_فتنه با وجود اطلاع از ناممکنبودن تقلب در انتخابات، شوریدند و در جامعه، فتنهگری کردند؟!
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
⚠️درباره سفر حاج میثم مطیعی به تایلند و شایعات پیرامون آن👇
▪️سفر حاج میثم مطیعی به تایلند، به طور طبیعی واکنشهای منفی معاندین و رسانههای ضد انقلاب را به دنبال داشته است.
⭕️چرا سفر یک مداح به یک کشور خارجی آنقدر مهم است که دشمن از هر ترفندی برای لوث کردن ماجرا استفاده میکند؟
👈 از مداح حکومتی خواندن حاج میثم تا تحقیر شیعیان تایلند و تولید شایعات غیر اخلاقیِ سخیف درباره این شخصیت.
✅ داستان از این قرار است که نباید تصویری از شیعیان و محبّین اهلبیت علیهمالسلام و طرفداران انقلاب اسلامی از این کشور به جهان مخابره شود.
👈 نباید کسی بفهمد که بخشی از مردم این کشور، دل در گروی انقلاب اسلامی دارند.
نباید کسی به ذهنش خطور کند که در تایلندِ مشهور به مفاسد اخلاقی، زنان و دخترانی هستند که پوشش کامل اسلامی را انتخاب کردهاند و زهرای اطهر(س) را الگوی زندگانی خود کردهاند.
🌐 درباره شایعات سخیف حول این ماجرا نیز فقط همین سوال را مطرح میکنیم:
⭕️منبع این ادعاها کجاست❓
😒برخی چقدر راحت تهمت می زنند ، اگر برای یکی از اعضای خانواده خودشان چنین حرف های بدون سندی بزنند رگ گردنشان چقدر متورّم میشود؟ 😊
👈آبرو شبدر نیست که دوباره سبز شود.
همین.
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢 دربـاره آقـای پـنـاهـیـان
➖ هجمه به کیهان انتقاد نبود ، با #ادبیات_دشمنپسند، صورت گرفت.
سه پرسش جامعه دینی از حجتالاسلام پناهیان، البته پرسشهایی بهصورت کامل.
👈ایراد به حجتالاسلام پناهیان این نیست که چرا آقای قالیباف را تبلیغ کرد، بالاخره او نیز با شاخصهها و نگاه خاص خود، شخص مطلوب را آقای قالیباف دانسته است، بلکه پرسش مردم مؤمن از او این است که چرا به جای #گفتمان_اصلح ، مباحث و شاخصههای عجیب، فرعی و غیرشرعی مانند کارآمدی و کارنامه را به عنوان جایگزین اصلحیت مطرح کرد؟
👈باز مشکل این نیست که چرا آقای پناهیان به بچهحزباللهیها انتقاد کرد، چرا که انقلابیها خودشان پرچمدار انتقاد هستند، بلکه پرسش مردم مؤمن از این بزرگوار آن است که چرا آقای پناهیان با ادبیات دشمن و اتهام تندروی و افراط و #الفاظ_ناشایست و مورد نهی رهبر انقلاب، با جامعه انقلابی صحبت کرد؟ (ادبیات آقای پناهیان در برابر #نشریه_کیهان هم از همین قبیل است).
👈همچنین ایراد به آقای پناهیان این نیست که چرا در بزنگاهها سکوت پیشه میکند، چرا که مردم آگاه، در هیچ بزنگاهی، انقلاب را محتاج چهرهها و عنواندارها نمیگذارند، بلکه پرسش این است که چرا همین سکوت را نسبت به #جریان_ضدانقلاب ، ادامه نمیدهد و فقط صدایش در برابر انقلابیها بلند میشود؟
صراحت لهجه در برابر فساد و ظلم و هزینه دادن برای انقلاب، توفیق بزرگی است که نصیب هر کسی نمیشود.
#بازیدرزمیناحزاب
✍حجت الاسلام رحمت الله معظمی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 #کهگیلویه_و_بویراحمد نیازمند استانداری در تراز استان استان کهگیلویهوبویراحمد بهعنوان یکی از م
💢راهکار افزایش مشارکت سیاسی
👈حمید رسایی: فقط همین دو خبر در روزهای اخیر کافی است تا افرادی که از #تبعیض ناراضی و ناراحتند، در اولین مشارکت سیاسی و انتخاباتی که پیش رو داریم، دق و دلی خود را روی سر صندوق رأی خراب کنند.
۱. فرزند #استاندار_کهگیلویه_و_بویراحمد ، با عذر کفالت و نگهداری از پدرش، معافیت گرفته و به سربازی نرفته است!
۲. جناب #عشقی در همین روزهایی که سرمایههای مردم در بورس درحال آب شدن بوده، خودش برای خودش و همپیالههایش از منابع داخلی #سازمان_بورس ، وام میلیاردی (فقط برای خودش وام ۲میلیارد و۷۰۰میلیونی) با بازپرداخت ۱۰ ساله صادر کرده است!
عزیزان تصمیمگیر!
👈والله که راهکار افزایش مشارکت سیاسی، تشکیل کارگروه از یک ماه مانده به انتخابات نیست.
👈والله که راهکار افزایش مشارکت سیاسی، باج دادن به گروههای سیاسیای که در فتنهها برای براندازی نظام تلاش کردهاند، نیست.
👈والله که راهکار افزایش مشارکت سیاسی، تأیید صلاحیت گزینههایی که از روی کاغذ هم نمیتوانند بخوانند، نیست.
👈والله که راهکار افزایش مشارکت سیاسی، مصاحبه صدا وسیما با تیپهای مختلف اجتماعی و نشان دادن بی حجاب در روز انتخابات نیست.
👈والله که راهکار افزایش مشارکت سیاسی، خفه کردن بچههای انقلابی مطالبهگر نیست.
👈والله که راهکار افزایش مشارکت سیاسی...
✅راهکار یک چیز است، نقره داغ کردن کسانی که از جایگاه خود سوءاستفاده کردهاند و با استفاده از #رانت ، یک تومان جیبشان را دو تومان کردهاند و نمک بهزخم مردم ریختهاند و...
👈افزایش مشارکت سخت نیست فقط #مماشات_را_کنار_بگذارید .
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 دربـاره آقـای پـنـاهـیـان ➖ هجمه به کیهان انتقاد نبود ، با #ادبیات_دشمنپسند، صورت گرفت. سه پرسش
💢 کـاذبتـریـن دوقـطـبـی
➖ مادر دوقطبیهای کاذب در تاریخ انقلاب اسلامی
👈کاذبترین دوقطبی از بدو انقلاب تا کنون عبارت است از دوقطبی کاذب دو باند و قبیلهی سیاسیِ غربگرا (موسوم به اصلاحطلب) و محافظهکار (موسوم به اصولگرا)
▪️البته این دو قطب کاذب، در درون، یکی هستند، و برخی عناصر مشترکشان عبارت است از:
قدرتطلبی، خشونت، اهانت به منتقد، انقلابیستیزی، منطقگریزی، گفتگوگریزی، دفع حداکثری و نداشتن مرزبندی کامل با دشمن
▪️اما بخشی از دوقطبیهای کاذب متولد شده از این زوجِ سیاسی از طریق مقابل هم قرار دادن ارزشها👇
• دوقطبی کاذب حجاب _ امنیت (با ادعای اینکه اگر دنبال حجاب باشیم امنیتمان صدمه میبیند، لذا با کشف حجاب کنار بیاییم!! ) در حالی که #حجاب_امنیتآور_است .
• دوقطبی کاذب عدالت _ ولایت در حالی که ولایت، پرچمدار و طلایهدار اقامه عدالت است.
• دوقطبی کاذب اصلحیت _ مقبولیت در حالی که اصلحیت مقبولیتآور هم هست.
• دوقطبی کاذب اصلحیت _ وحدت در حالی که وحدت فقط حول اصلح، قابل تحقق است.
• دوقطبی کاذب مقاومت _ اقتدار در حالی که هزینه مقاومت کمتر از سازش است.
✍ حجت الاسلام رحمت الله معظمی
#محافظهکاران_غربگرا
#کارخانه_دوقطبیسازی_احزاب
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢 ارز و عدالت يكی از مهمترين منابع عمومی كشور ارز است، درآمدهای ارزی همچون ساير منابع عمومی، بايد
💢 #مردمیسازی_اقتصاد
در نظام سرمايهداری، اقليتی كارفرما و مالك ابزار توليد هستند و اكثريت جامعه بهعنوان كارگر و مزدبگير به استخدام اقليت درمیآيند، الگوی توليد انبوه و متمركز است. اين اقليت منابع عمومی را در اختيار دارند.
👈«جان رالز» از اين مدل به شرط افزايش رفاه محرومترين افراد جامعه دفاع كرد، ولی اين مهم حاصل نشد و شكاف طبقاتی عميقی شكل گرفت. جمله آغازين مقاله «دارون عجم اوغلو» در مجله فارين افرز این است: «جهان در چنگال يك بحران فراگير اسير شده است. شكاف ميان فقير و غنی در بسياری از كشورها عميقتر شده است».
🔸مردم قصد و انگيره مشاركت در امر اقتصادی دارند ولی بستر آن مهيا نیست.
👈توزيع سهام عدالت و سهامدارشدن كارگران در كارخانه شايد توفيقاتی مانند دولت رفاه داشته باشد ولی تغييری در سيستم کلی نابرابری ایجاد نمیكند.
ما برای مشاركت آحاد مردم در اقتصاد به يك «سیستم توليد كوچك مقياس و غيرمتمركز» كه مردم امكان مالكيت، توام با مديريت بر ابزارهای توليد خود داشته باشند، نيازمنديم.
🔸برای اين تحول بنيادین تغيير در چهار سطح #آلات_توليد ، #محيط_توليد ، #نظام_توزيع و #نقش_دولت ضروری است.
🔸برای اين مهم بايد از آغاز زنجیره شروع كرد و آلات توليد كوچك مقياس را با آلات توليد انبوه جايگزين كنيم. توليدكنندگان به جای رابطهی هرمیِ حاكم در توليد سرمايهداری به رابطه شبكهای و وابستگی متقابل میرسند و كل كشور به شبكه ای همافزا از افراد مولد تبديل خواهند شد و دولت به عنوان حامی، هادی و ناظر در مركزيت اين شبكه قرار میگيرد.
👈فناوری ارتباطات امكان بیسابقهای را برای توزيع فراهم كرده است و شبكههای اجتماعی بسياری برای ايجاد هم بستگی بين حلقهها ايجاد شده است.
✅پیشنهاد تدوین سیاستهای کلی اصل ۴۳ قانون اساسی
حاكميت برای مردمیسازی اقتصاد و تحقق عدالت از طریق تقویت مدل توليد كوچك مقياس باید اقداماتی انجام دهد:
_ايجاد زيرساختهای ملی توليد (مادی و معنوی)
_تحقيق و توسعه بر روی فناوریها و آلات مدرن توليد متناسب با توليد كوچك مقياس
_جهت دهی و نظارت بر روند توسعه فناوری _بازمهندسی نهادها و فرايندها برای توليد كوچك مقياس
_اشراف كامل بر جريان پول و كالا در كشور
_ترسيم چشم انداز، تعيين اهداف، برنامهريزی و تقسيم كار
_حمايت مالی-فنی-اجرایی از توليدكنندگان محصولات كشاورزی با سوددهی كمتر
_گسترش جغرافيایی بازار داخلی و خارجی
_توزيع عادلانه منابع ملی بين مردم
_ #جذابيتزدایی از فعاليتهای غيرمولد
_صيانت از بازار ملی برای توليدكننگان داخلی
در موارد استثنا نظير صنايع بالادستی و انحصارات طبيعی، چارهای جز تن دادن به الگوی توليد متمركز و انبوه نيست.
👈رهبر معظم انقلاب: «برای اينكه بتوانيم كشور را از لحاظ ثروت ملی به حد استغنا و بینيازی برسانيم بايد سرمايهگذاری و فعاليت اقتصادی و توليد ثروت در معرض انتخاب همه آحاد فعال كشور قرار بگيرد يعنی همه بتوانند در اين زمينه فعاليت كنند».
👈در اصل 43 قانون اساسی «قرار دادن وسايل كار در اختيار همه كسانی كه قادر به كارند ولی وسايل كار ندارند» تصريح شده است. اين الگو پیشنهادی برای تدوین " #سياستهای_كلی_اصل۴۳ قانون اساسی" است.
#توزيع_عادلانه_ثروت_ملی
#شکاف_طبقاتی
#قدرت_و_پیشرفت
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈زشت است، دنیا را به زانو در آوردهایم، اما از چند #جوجه_شهوتران بترسیم.
✍🏻 پینوشت:
حرفهای این بندهی خدا خیلی خوبه اما کاش این رو هم میگفت که یکی از مهمترین کارهای شهدا، ایستادن در مقابل مسئولان فرصتطلب، نانبهنرخروزخور و منافق و محافظهکار بود!
حضور و تذکر لسانی مؤمنین در جامعه لازم است اما کافی نیست.
به قول رهبری عزیز، قدرت نظام باید جلوی فساد و فحشا را بگیرد.
امان از #محافظهکاری_مسئولان !
امان از #بیبصیرتی_خواص !
#لیبرالیسمِ_مذهبی
#شکاف_مذهبی #شکاف_سیاسی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
📌قفقاز و جنگ سخت
روسها در صدد این هستند که قفقاز را به عنوان چهار راه انتقال انرژی برای دور زدن تحریمها و شکستن انحصار مسیر اوکراین برای انتقال انرژی به اروپا مطرح کنند. مساله این است تمرکز چهار راه انتقال انرژی تهران نیست محور آذربایجان_ترکیه است و روسها بر اساس این منطق از راهاندازی #زنگزور حمایت پیچیدهای دارند و اگر فشارهای این کشور بر ارمنستان جواب بدهد عامل جدی بازدارندهای از سوی ایران برای ممانعت در شکلگیری زنگزور وجود نخواهد داشت.
به نظر میرسد تنوعسازی مسیر انتقال انرژی به اروپا یک راهبرد بلندمدت روسیه برای کاهش وابستگی به مسیر اوکراین است.
دسامبر پیش رو توافقنامه گازی اوکراین و روسیه به پایان خواهد رسید و مساله تمدید یا لغو آن داستان جدیدی را در بازار انرژی خلق خواهد کرد و طرح تنوعسازی مسیر انتقال انرژی و نشان دادن بازار فعال برای گاز روسیه
تفاهمنامههای همکاری ایران و روسیه در زمینه واردات انرژی فرصت خوبی برای تبدیل شدن به #هاب_گازی_منطقه به ویژه در آسیای جنوبی است موضوعی که با همکاریهای روسیه_ترکمنستان_ایران_قطر در #عسلویه میتواند مرکز #سوآپ_انرژی به بازار آسیای جنوبی و همسایگان غربی ایران شود.
باید اعتراف کرد که همکاریهای روسیه با ایران و ترکیه در موضوع انرژی و امضای تفاهمنامههای مختلف همزمان در یک اولویت و اهمیت واحد برای مسکو قرار ندارد و روسها با پیش کشیدن پرونده زنگزور نشان دادند انتقال انرژی روسیه از طریق آذربایجان و ترکیه به اروپا در اولویت آنها قرار دارد.
یکی از شاخصهای مهم تنش در قفقاز که بهعنوان یک متغیر مورد توجه قرار گرفته است تعارض منافع اروپا و روسیه در حوزه انرژی است.
به همان اندازه که اروپا به انرژی روسیه نیاز دارد به همان اندازه نیز روسیه به صادرات آن وابسته است چراکه درآمد از صادرات نفت و گاز سهم بالایی در اقتصاد این کشور دارد.
چگونگی شکلگیری کریدور حمل و نقل و انرژی در #قفقاز به یک مناقشه بسیار مهم تبدیل شد و هر لحظه استعداد یک جنگ بزرگ را دارد.
👈ادامه دارد:
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
📌قفقاز و جنگ سخت روسها در صدد این هستند که قفقاز را به عنوان چهار راه انتقال انرژی برای دور زدن تح
👈ادامه: بخش دوم
اروپا و روسیه تنش در اوکراین را به عنوان زمین جدیدی برای تنش به قفقاز منتقل کردند.
تنشی که ماهیت رقابت در موضوع انرژی دارد.
یک طرف ماجرا روسیه است و طرف دیگر ارمنستان و ناتو است،
مساله میان روسیه و اروپا چگونگی راهاندازی #زنگزور و تسلط بر مسیر است نه تاسیس یا عدم تاسیس آن.
روسیه و اروپا و اوکراین در حال رقابت برسر چگونگی تاسیس این مسیراند تا اهرم فشار مطلق برای یکی از دوطرف تنش تبدیل نشود.
اگر نقطه اختلاف را متوجه شده باشید نقش ترکیه بهعنوان عضو ناتو که منافع ش با روسیه همسویی دارد را فهم میکنید و در نقطه اختلاف روسیه و اروپا برای تسلط بر مسیر مداخله ویژهای نمیکند
اروپا تلاش میکند مسیر در اختیار ارمنستان باشد، پاشینیان نخست وزیر این کشور تاکید دارد که با تاسیس مسیر مواصلاتی در #سیونیک که در حاکمیت این کشور باشد مشکلی ندارد.
دقیقا چیزی که اروپا و اوکراین میخواهند تا شاهد شکلگیری اهرم فشار دیگری از سوی روسیه نباشد.
روسیه که فکر همه چیز را کرده بود در نوامبر ۲۰۲۰ توافقنامه سه جانبهای را میان روسیه_ارمنستان_آذربایجان ترتیب داد، بندِ نهم این توافقنامه بر اتصال نخجوان به آذربایجان از طریق ارمنستان و با حضور نظامیهای روسیه تاکید دارد.
این بزرگترین اشتباه ارمنستان بود و الان روسیه و آذربایجان با استناد به بند نهم خواستار شکلگیری کریدور زنگزور در استان سیونیک هستند
با این وجود که سایر بندهای این توافقنامه توسط ارمنستان با اعتراض روبه رو است چراکه معتقدند آذربایجان و روسیه به تعهدات خود نسبت به ۸ بند دیگر از جمله #بازگشت_مردم_آرتساخ_به_خانه های خود پایبند نبود.
حمایتهای پنهان روسیه از آذربایجان زمینههای فاصله گرفتن ارمنستان از روسیه و نزدیک شدن به اروپا را فراهم کرد
پاشینیان میگوید تنها درصورتی با کریدور مواصلاتی زنگزور موافقت خواهد کرد که در تسلط کامل این کشور باشد اما لاوروف وزیر خارجه روسیه اظهارات پاشینیان را خلاف توافقنامه نوامبر می داند.
بنابراین گمان میشود که تنها فرضیه پیشروُی ارمنستان برای مناقشه قفقاز این است که پاشینیان به بهانه این که آذربایجان به تعهدات خود در توافقنامه نوامبر پایبند نبوده امضای خود را از توافقنامه پس بگیرد.
این اقدام جنگ جدیدی را در قفقاز ایجاد خواهد کرد و این منطقه را وارد فاز بسیار پیچیدهای میکند. هرچند اگر امضای خود را هم پس نگیرد همان آش پخته است چراکه آذربایجان به بهانه اجرای بند نهم وارد جنگ دیگری با ارمنستان میشود، بنابراین هر دو کشور در حال تسلیح کامل خود از سوی قدرتهای دیگراند.
همانطور که بیان کردیم مساله ناتو و روسیه بهعنوان دو بازیگر موثر در قفقاز چگونگی راه اندازی زنگزور و تسلط بر آن میباشد اما مساله تهران این است که اصل شکلگیری زنگزور با #منافع_ژئوپلیتیکی_ایران در تضاد است و خط قرمز محسوب میشود.
نمیدانم محاسبات تهران برای رهگذر ارس در شمال غرب کشور برای اتصال آذربایجان_نخجوان چگونه شکل گرفت و بر اساس کدام اهرم فشار پیگیری میشود
یعنی تهران به این فکر نمیکرد که چرا ارمنستان باید ابتکار ارس را قبول کند؟ و اگر قرار بر راهاندازی کریدور باشد مسیر باید از ارمنستان عبورکند؟ و بیخیال مسیر مواصلاتی پر سود زنگزور شود؟
ارمنستانی که حتی حاضر نیست امضای خود را از توافقنامه نوامبر پس بگیرد و همچنان درصدد این هست که مسیر زنگزور را از طریق سیونیک اما با تسلط خود انجام دهد و حمایت ناتو را با خود همراه دارد و تلاش دارد بجای از دست دادن زنگزور به چانهزنیها بر سر آن ادامه دهد.
چراکه #زنگزور نقش بسیار حیاتی میان شرق و غرب پیدا کرده است.
👈خلاصه کلام بنده این است که ابتکار تهران برای رهگذر ارس فاصله زیادی با ماهیت تنشها میان قدرتها در قفقاز دارد.
#ابوقاسم
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
سلام علیکم
(امر واجب #جهاد_تبیین
کلاه گشاد به اسم #وفاق_ملی
#مطالبهگری، دو قطبی نیست)
عرض ادب و احترام دارم خدمت همه شما عزیزان
جدیدا دو کلمه وفاق ملی و #دو_قطبیسازی داره انشقاق عجیبی در جبهه انقلاب میندازه
یعنی این دو کلمه طوری همه چیز رو بهم زده که عدهای از بزرگان جبهه انقلاب هم متاسفانه امر براشون مشتبه شده
در تعریف دو کلمه وفاق ملی و دو قطبیسازی
اگر منظور از وفاق ملی یعنی هر کاری هر اشتباهی دولت کرد ما به اسم وفاق ملی حرفی نزنیم این اصلا درست نیست
اینکه بخواهیم در برابر اشتباهات دولت موضعگیری هم بکنیم اسمش دو قطبیسازی نیست
👈آخه این چه وفاق ملی است که هر چی فتنهگره داره پست میگیره و هر چی آدم درست و حسابی است داره کنار گذاشته میشه
اینکه باید از دولت حمایت بکنیم قطعا حرف درستیه
اما سوال اینجاست که آیا در برابر اشتباهات دولت هم باید سکوت کنیم؟
این جمله حضرت آقا رو خوب بخونید تا نظر ایشان رو در موضوع دو قطبی سازی کاملا متوجه بشید:
🔰مطالبهگری؛ دوقطبیسازی نیست
ملّت باید با دولت همراه باشد، اتّحاد را حفظ کند؛ این منافات ندارد با انتقاد کردن یا حرف زدن یا مطالبه کردن؛ اینها اشکالی ندارد… قوای سهگانه هم باید با هم متّحد باشند -دولت، مجلس، قوّهی قضائیّه- باز این منافات ندارد با اینکه مجلس در قبال دولت به وظایف خودش عمل کند؛ به وظایف قانون اساسی عمل بکند؛ سؤال کند، مطالبه کند، بخواهد، قانونگذاری کند، استیضاح کند و امثال اینها.
رهبر انقلاب؛ ۱۴ خرداد ۱۳۹۵
اینکه الان عدهای دارن بهعنوان وفاق ملی از رهبری هزینه میکنند و فردا برای همین موضوع برنامه دارن بر هیچکس پوشیده نیست
👈یه عده هنوز در حال و هوای انتخابات و جلیلی و قالیبافند!
قطعا هیچکدام اینها دیگه الان مهم نیستند
مهم پیشرفت نظام و انقلابه
ما نه مثل عده ای پروژه بگیریم نه وابسته به جناح خاص
اگر روزی از شخص خاصی طرفداری کردیم دلیلش فقط این بود که اون رو اصلح میدونستیم
اما عدهای از #عمامه_بهسرهای_صورتی و... بهفکر تخریب دیگر دوستان جبهه انقلابیاند
و بهجای حمایت از بقیه ، خودشون رو عقل کل میدونن بقیه رو منحرف و گروه انحرافی!
یه عده هم هستن و میگن چرا شما زمان دولت شهید رئیسی انتقادی نمیکردید الان انتقاد میکنید!
خب بزرگوار
زمان اون شهید مظلوم چند وزیر با سابقه فتنه تو کابینه بود!؟
چند تا حرکت مشکلدار ازش دیده بودید!؟
هر چه بود کار بود و کار بود و کار
داشت نتیجه میگرفت که اون اتفاق منحوس افتاد
حضرت اقا فرمودن اگر اون دولت میموند چه بسا همه مشکلات یا خیلی از مشکلات اقتصادی ما حل میشد
کجا الان شما همچین کاری رو دارید میبینید؟
👈کجا تو دولت رئیسی قطعی برق این چنینی داشتیم
کجا تو دولت رئیسی دم از مذاکره با غرب میزدن
کجا تو دولت رئیسی نگاه به داخل برای حل مشکلات نبود
اگر سیاست خارجی دولت رئیسی نبود ما الان در دنیا مانند ۸ سال دوره نحس روحانی منزوی بودیم
اینکه میبینید چین و روسیه الان دارن از ما حمایت میکنند قطعا عاشق چشم و ابروی ما نیستن
با ما منافع مشترک دارند که متحد شدن
و الا قطعا فردا روزی اونها برای امنیت ملی خودشون ما رو هم قربانی میکنند
اگر سیاست خارجی درست و درمانی نداشته باشیم همین حمایت رو هم از دست میدیم
وقتی کسی سکاندار سیاست خارجی شده که نگاهش کرنش در مقابل غربه ، نباید توقع داشت که چین و روسیه فردا روزی ما رو قربانی نکنند
از ۶ نفر مذاکره کنندهای که این آقا هم جزوشون بوده خودتون بگید چند نفر جاسوس از آب دراومده!!
شما باشید نگران نمیشید؟
باز هم میگم بنده، نه مخالف وفاق ملیام و نه موافق دو قطبیسازی
متأسفانه تا حرف هممیزنیم عدهای نگران میشن و بهوالله نمیشه اصلا دهان باز کرد که مبادا کسی بترسه
اصلا نباید چیزی گفت تا فردا اتفاق افتاد اولا خوب غافلگیر بشیم و بعد هم ناراحتی کنیم
واقعا این درسته؟
تا جملهای مینویسیم عدهای برمیدارن میبرن به این و اون نشون میدن که مثلا نظرشون رو بدونن، اون بنده خدا هم که کل مطلب ما رو ندیده از روی همون جمله ما رو قضاوت میکنه
👈ادامه دارد:
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
سلام علیکم (امر واجب #جهاد_تبیین کلاه گشاد به اسم #وفاق_ملی #مطالبهگری، دو قطبی نیست) عرض ادب و ا
👈ادامه:
مردم عجیبی داریم واقعا!
میگن فلانی داره ما رو ناامید میکنه
اون زمانی که داشتیم امید به جامعه میدادیم خیلیها میگفتن داره امید الکی میده
اینقدر مردم رو به آینده امیدوار میکردیم که عدهای به ما لقب مالهکش دولت داده بودن!
الان همون آدمها مدافع رئیسی شدن
همونهایی که بخاطر چهار تا مخاطب جوری از روی دولت و نظام رد میشدن که اپوزوسیون خارج از کشور این کارو نمیکرد!
واقعا حضرت آقا درست فرمودن که #دلم_برای_رئیسی_سوخت
اگر الان دارم هشدارآمیز حرف میزنم برای اینه که احساس ترس کردم
چون نمیخوام فردا بخاطر عملکرد اینها دوباره جوانان بیان کف خیابون و عدهای کشته بشن
و الا خدا میدونه بنده از خدامه که این دولت بتونه #معیشت_مردم رو درست کنه
👈همه تحلیلگرا دارن میگن مواظب باشید فتنه در پیشه
حالا یه عده بترسن
واقعا این آدمهایی که فقط میترسند و نگران میشن رو درک نمیکنم
تا میگیم جهاد تبیین کنید تا در موقع فتنه آسیب کمتری ببینیم تازه میپرسن مثلا چیکار کنیم
میگم برو شبهات جامعه رو پیدا کن ، جوابش رو هم به دست بیار و تو گروهها و کانالها منتشر کن اینجوری وظیفهات رو در جنگ نرم و جهاد تبیین درست انجام دادی
باز میپرسه چطوری
👈بازم میگم
دارن به اسم وفاق ملی کلاه گشادی سرمون میذارن
آخر این وفاق ملی ، نفاق ملی خواهد بود حالا ببین
امیدوارم یه روزی اون آقایون منبری که ما رو متحجر میدونن از حرفی که زدن پشیمون نشن!
به قول یه رفیقمون : میگفت بذار اینها حرفاشون رو بزنن، بذار ما رو فحش بدن و تخریب کنند ، فردا کف خیابون خود ما باز باید کارو جمع کنیم.
به امید روزهای طلایی ظهور.
والسلام علیکم و رحمةالله و برکاته
✍️ قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢پاسخ صریح سفیر ایران در ارمنستان به لفاظی های جدید درباره زنگزور:
خوابها و رویاها در ارتباط با موضوعاتی مانند زنگزور هرگز تعبیر نخواهد شد.
موضع ما در رابطه با رفع انسداد کاملاً مشخص است. ما مخالف رفع انسداد نیستیم اما تمامی رفع انسدادها باید تحت حاکمیت سرزمینی و ملی ارمنستان باشد.
این را دولت ارمنستان خود به طور مشخص اعلام کرده است. ما طرفدار این ایده هستیم که تمامی کنترلها و نظارتها تحت حاکمیت ارمنستان باشد.
الان دیگر در قرن نوزده نیستیم بلکه در قرن بیست و یک هستیم. کشورها استقلال و حاکمیت دارند و این حاکمیت را اعمال میکنند.
اظهارات طرف روس درخصوص زنگزور در روزهای اخیر با واکنشهای تند طرف ایرانی همراه بوده است:
👈پوتین در شمال ایران از تصمیم باکو برای ایجاد کریدور زنگزور حمایت کرده.
👈پوتین در جنوب ایران از ادعای واهی امارات در خصوص جزایر سهگانه حمایت کرده و ...!!!
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢پاسخ صریح سفیر ایران در ارمنستان به لفاظی های جدید درباره زنگزور: خوابها و رویاها در ارتباط با مو
💢روابطی که یک طرفه راهبردی است!
متعاقب سفر اخیر پوتین به آذربایجان و اظهارات برخی مقامات روس، دوباره بحث دالان زنگزور در رسانهها داغ شده است.
این در حالی است که اتفاق غیر منتظرهای نیفتاده و موضع روسیه مبنی بر ضرورت راهاندازی این کریدور از قبل هم از زمان انعقاد توافق آتشبس 2020 روشن و شفاف بوده است.
اما آنچه شاید تازگی دارد، این حجم بیتوجهی روسیه نسبت به حساسیتی است که تهران در چند سال اخیر نسبت به راهاندازی زنگزور ابراز داشته که تا سر حد ارسال نیرو و برگزاری رزمایش نظامی در مرز با آذربایجان پیش رفت.
خردهای بر پوتین و روسیه نیست. منافع حرف اول و آخر را در روابط بینالملل میزند. بنابراین وقتی منافع کلانی را در راهاندازی این دالان با ترکیه و آذربایجان میبیند و در مقابل آن را در روابط با تهران هزینهساز نمیداند، 👈چرا چنین موضع نگیرد؟ روابطی که در همه حال طرف ایرانی آن را «اتحاد راهبردی» یا «شراکت راهبردی» یا «راهبردی» مینامد و طرف مقابل تاکنون به الزامات یک رابطه راهبردی تن نداده است.
پرسش اینجاست که این چه روابط راهبردی است که یک طرف آن تقریبا در همه حوزههای ژئوپلیتک و پروندههای حساس منطقهای علیه طرف دیگر به ویژه در حوزه امنیتی پیرامونش به نفع دیگران ورود میکند؟ در سوریه با اسرائیل تبانی میکند و یا حداقل چراغ سبز نشان داده و راه را برای حملات مستمر به «رقیب ایرانی» خود در این کشور باز میکند.
به #تثبیت_نفوذ و نقش رقیب منطقهای ایران یعنی ترکیه در سوریه کمک کند و نیز با دور زدن ایران بخواهد اردوغان و #اسد را آشتی دهد و عملا منافع اقتصادی کلان دوران پسا جنگ داخلی را نصیب آنکارا کند.
در حوزه #خلیج_فارس در قضیه #جزایر_سهگانه چند بار به نفع امارات موضع بگیرد. در تنشهای امنیتی و سیاسی در منطقه مواضعی متمایل به بقیه بازیگران رقیب و مخالف ایران اتخاذ کند. در پرونده #یمن چند بار پای قطعنامههای شورای امنیت را امضا کند که متحد یمنی جمهوری اسلامی را گروهی تروریستی معرفی میکند.
در روابط دو جانبه نیز با وجود حرف و حدیثهای زیاد درباره همکاری نظامی، هنوز هم از فروش #سوخو35 و سامانههای پدافندی پیشرفته به ایران امتناع ورزد!
البته در همان زمانی که بحث فروش این جنگندهها و... مطرح شد، نگارنده در یادداشتی تاکید داشت که روسیه حتی اگر هم توافقی امضا شود، این تجهیزات را به ایران نمیفروشد؛ اما از خود توافق به عنوان اهرم فشاری برای امتیازگیری از دیگران استفاده خواهد کرد.
در #برجام هم پس از خروج آمریکا بهعنوان عضوی از این توافق اقدامی برای جبران لااقل بخشی از زیانهای وارده نکرد. قبل از برجام هم چند بار به قطعنامههای شورای امنیت علیه ایران رای مثبت داد. حتی در جریان انعقاد خود برجام هم به گفته ظریف کارشکنی کرد.
👈باز تاکید میشود که هیچ خردهای بر روسیه و بقیه بازیگران نیست. آنها حق دارند بر اساس منافع خود تصمیم بگیرند و رفتار کنند. کما این که روابط با روسیه و گسترش آن، هم به عنوان یک همسایه بزرگ هم یک قدرت جهانی ضرورتی راهبردی است.
اما مشکل در نگاه غیرواقعبینانه به این مناسبات است و سخن گفتن از «شراکت راهبردی» و... هم نشات گرفته از چنین نگاهی است که آن هم محصول نداشتن شناختی عمیق نسبت به نظام و روابط بینالملل و پیچیدگیها و روابط و منافع در هم تنیده روسیه در سطح منطقه با بازیگران دیگر است که عموما مخالف، رقیب و یا دشمن ایران هستند.
همین واقعیت است که باعث میشود روسیه در مناسبات پیچیده و تنشآلود منطقه متناسب منافع خود عموما طرف مقابل ایران بایستد. اما در این میان کاربرد توصیفهای نادرست، مکرر و یکسویه درباره این روابط نه تنها مولّد انتظاراتی خاص در جامعه ایرانی و برای حاکمیت دردسرساز شده، بلکه موجد خوانشی هم در کرملین بوده که ایران را در هر شرایطی در مقام طرف نیازمندتر به این مناسبات و فاقد انتخاب دیگری دانسته است. همین اغراقها نه تنها در مناسبات با روسیه بلکه در پروندههای چالشی دیگر نیز نه تنها برخی واژگان را در دنیای سیاست لوث کرده و بیاعتبار ساخته؛ بلکه پیامدهای جبرانناپذیری هم برای اعتبار کلام و سیاست ایران داشته و دارد.
👈بله! تنش با آمریکا نقطه اشتراک ایران و روسیه است؛ اما موانع بیشماری باعث شده است که همین اشتراک نظر فاقد منافع کلان راهبردی برای ایران جز اتخاذ برخی مواضع حمایتی در محافل بینالمللی شود و یکی از مهمترین این موانع، منافع زیاد روسیه با رقبا و مخالفان منطقهای ایران است که عموما متحد آمریکا هستند.
✍اهل کوفه با حسین بن علی (ع) علیه استبداد یزیدی هم نظر بودند، اما چون منافع دنیوی خود را در نقطه مقابل میدیدند نه تنها ایشان را همراهی نکردند، بلکه علیهشان نیز جنگیدند.
#گلعنبری
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢 پیروزی امنیتی ایران در شمال عراق
👈اتحادیه میهنی کردستان عراق ، نیروهای ۳ حزب تروریستی کومله کردستان ایران ، کومله زحمتکشان کردستان و کومله سازمان کردستانی حزب کمونیست ایران را مجبور به تخلیه مقرهای خود کرده است.
این مکانها در زرگویز و بانه گهوره و زرگویزله قرار داشتهاند.
👈نکته مهم اینست که اجازه انتقال سلاحهای سنگین و نیمه سنگین نیز بدانها داده نشده است و در عمل خلع سلاح شده اند.
در این خصوص چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ گروههای تروریستی کُرد به ظاهر در حال جنگ مسلحانه با ایران نبودند و مدعی بودند که تسلیحات خود را برای حفظ امنیت اعضایشان به کار میگیرند اما در عمل اقدامات تروریستی و امنیتی در ایران مرتکب میشدند.
2️⃣ فشار ایران به دولت عراق زمانی افزایش یافت که مشخص شد کومله در همکاری با اسرائیل در پی انجام اقدامات خرابکارانه در عمق خاک ایران ( بهطور نمونه کارخانه هواپیماسازی اصفهان) است.
3️⃣ همچنین نقش علنی #کومله در آشوبها و شرارتهای پس از #فتنه_زن_زندگی_آزادی باعث شد تا جمهوری اسلامی یک موافقت نامه امنیتی با دولت عراق امضا کند و علاوه بر خلع سلاح و برچیدن پایگاههای تروریست ها در مرزهای خود ، استقرار نیروهای دولت عراق در مرز فیمابین را خواستار شود.
4️⃣ گروههای تروریستی کُرد به خصوص کومله کردستان ایران ( به ریاست #عبدالله_مهتدی ) درصدد بودند در سالگرد مرگ مهسا امینی ، یک سری اقدامات آشوبگرانه و ضد امنیتی را مرتکب شوند و دستگاههای امنیتی و نظامی ایران نیز به همین دلیل در ماههای اخیر فشار خود را به دولت عراق ، اقلیم کردستان و حزب اتحادیه میهنی افزایش دادند تا جایی که قباد طالبانی معاون نخست وزیر اقلیم کردستان به آنها اعلام کرد:
مسئولان اقلیم دیگر توان تحمل فشارهای ایران را ندارند.
5️⃣ این رخداد یک پیروزی بزرگ امنیتی برای ایران است که می تواند باعث ثبات و امنیت بهتر مرزهای غربی و کاهش اقدامات تحریک به جدایی طلبانه شود.
📌همچنین سرویس امنیتی اسرائیل نیز که با کمک گروههای تروریستی از این مناطق به هدایت آشوب و ترور مبادرت می کرد ، محدودیت بیشتری در برابر ایران پیدا خواهد کرد زیرا در عمل محدوده مرزهای امنیتی جمهوری اسلامی گسترش می یابد.
#تقوینیا
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
https://www.instagram.com/p/CKgTCEuDX4p/?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ== 🌸۲۸اسفند_سیونهمین سالگرد شهادت بسیجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢۱۵ شهریور ۱۴۰۳ #امالشهید_احمد_آذریان که با تقدیمِ فرزند شهیدش در راه اسلام ناب محمدی(ص) و مکتب امام خمینی(ره)،دَین خود را به نظام جمهوری اسلامی ایران ادا نمود؛ دعوت حق را لبیک گفتند و به فرزندش شهیدش پیوست.
👈شهید آذریان از جمله #شهدای_عشایر در کهگیلویه و بویراحمد هستند که در روستای دلیَک #بخش_دشمنزیاری شهرستان کهگیلویه به دنیا آمد وبیسـت ۲۸اسفند،۱۳۶۴ در منطقه فاو به شــهادت رسید.
پیکرِ مطهرش مدتها(قریب به ۳۱سال) در منطقه برجا ماند و پس از تفحص در زادگاهش به خاک سپرده شد.
🔷️۱۵شهریورِ۱۴۰۳؛ همه مردمِ قدرشناس، و مسئولان، مدیران نهادهای انقلابی و دولتی و سازمانها و ارگانها(از استاندار،نماینده خبرگان رهبری و بنیادشهید در استان گرفته تا فرماندار، شهردار، امام جمعه، فرمانده سپاه ناحیه و... در کهگیلویه) در مراسم تشییع، تدفین و ترحیم این مادرِ شهید ادای احترام داشتند.
✅اما
جای نهادی که خود بایست میزبانِ این مراسم میبود، خالیتر از همیشه بود!!
متولیانِ #سپاه_عشایر در شهرستان #کهگیلویه_بزرگ واستان #کهگیلویه_و_بویراحمد!!؟
با وجود اینکه شخصاً این موضوع را به فرماندههان این نهاد مقدس متذکر شدم
ولی
نسبت به فقدانِ این امالشهید هیچ واکنشی از خود نشان ندادند!!!؟
بهراستی چرا؟؟؟
✅نکته: خانوادههای شهداء گدای پیام این قبیل افرادِ بیتفاوت نیستیم
اما
این نهادها بایست نوکر و دستبوسِ والدین شهداء و ایثارگران باشند.
#بسیج_عشایر_باید_خادم_خانواده_شهدای_عشایر_باشد
#دومین_کنگره_ملی_۲۰۰۰_شهید_استان_کهگیلویه_و_بویر_احمد
#افتخار_ایلُم
#باشهدا_تافتح_قلهها
#ققنوس_آتشین
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
💢رهبر انبساطی در زمانۀ ما
۱. نظر قطعیِ امام خمینی این بود که او بر کرسیِ رهبری تکیه بزند، امّا هرگز از این امر استقبال نکرد، بلکه خویش را به حاشیه راند تا حتّی در معرض چنین انتخابی نیز قرار نگیرد. در پی ارائۀ هیچ مؤیّدی از سوی امام خمینی نبود تا مبادا به پشتوانۀ اینچنین نظری، ذهن دیگران را مرعوب و به خود متمایل سازد. نگفت و نهفت و از صحنۀ بازیِ قدرت گریخت، درحالیکه دیگرانی بودند که طلب و تمنّای قدرت داشتند، امّا چنین برگ برندهای در اختیار نداشتند. آری، او بهدنبال رهبریِ امّت نبود، امّا تقدیر چنین میخواست.
۲. آنگاه که به قدرت دست یافت، مخالفان و منتقدانِ پیشین خویش را قلعوقمع نکرد و از قدرت نراند، بلکه با همۀ آنها مدارا کرد و از درِ لطف و مرحمت وارد شد. اگر در گذشته که رئیسجمهور بود، صبر ورزید و مدارا کرد، اینک که رهبر شد، بسیار بیش از آنهنگام، طریق پدرانه و دوستانه را در پیش گرفت و موافقت و مخالفت با خویش را معیار حقّ و باطل ندانست.
۳. او ولیّفقیه است و نائب امام معصوم، امّا هرگز برای خویش، قداست نمیتراشد. مبدأ مشروعیّت است، امّا بر دین و مردم اصرار میورزد و از خویش سخن نمیگوید. میگوید نهفقط قابلمقایسه با حضرت امیر نیست، بلکه از قنبر، غلام آن حضرت نیز فروتر است. او میتوانست دکّان قداستفروشی بگشاید و خویش را دریچۀ امام معصوم معرفی کند، امّا هرگز بهگونهای سخن نگفت و عمل نکرد که از آن، بوی الوهی و آسمانی بودن برخیزد.
۴. او همیشه به قانون، ارجاع داده و قانون را فصلالخطاب دانسته است، نه خویش را. بارهاوبارها گفته است که باید قانون، ملاک عمل باشد و نباید بدعتهای قانونگریزانه ایجاد کرد. او نظر خودش را بر قانون حاکم نمیکند، بلکه حتّی آنجا که قانون برخلاف نظرش باشد، باز خویش را موظّف به اطاعت از قانون میشمارد و معترض نمیشود. او قانون را محترم میانگارد تا همگان دریابند که حتّی رهبر نیز از قانون عبور نمیکند. او برای خویش در برابر قانون، استثناء نمیتراشد و تبصره نمیزند و ویژهخواری نمیکند، بلکه همچون یک شهروند عادی، تابع و تسلیم قانون است.
۵. او قدرت را در خویش، متمرکز نساخته و خود را تبدیل به قدرت متمرکز نکرده است. مجال نداده که در اطرافش، انباشت قدرت به وجود بیاید و نهادها و قوا، بیقدرت و صوری شوند. از یک سو، عمدۀ بضاعتهای نظام در دولت، تجمیع و انباشته شده است و از سوی دیگر، او خود در پی تفویض و واگذاری برآمده و بسیاری از نیروهای سیاسی و اجتماعی در قالب شوراها و نمایندگیها و … به حضور مؤثّر فراخوانده و قدرت در میان کنشگران متنوّع، توزیع کرده است. ازاینرو، امروز با قدرت توزیعشده و کنشگریهای پخششده مواجه هستیم.
۶. او جامعه را نیز بهصورت حداکثری، به مشارکت فراخوانده است و از نظریۀ مردمسالاریِ دینی، روایت رقیق و اقلّی نداشته است. مردمسالاریِ دینی به روایت او، جوهرۀ نظام است و مناسبات و معادلات سیاسی، وابسته به آن و برآمده از آن است. مردمسالاریِ دینی، محدود به انتخابات نیست و او مردمسالاریِ انتخاباتی را سقف و حداکثرِ مشارکت مردم در قدرت و تدبیر معرفی نکرده است، بلکه بر مردمسالاریِ پساانتخاباتی نیز اصرار ورزیده و فروع و اضلاعی را نیز برای حضور و فاعلیّتِ مردم در دورۀ پساانتخابات عرضه داشته است. او خواهانِ حضور حداکثریِ مردم است، نه گریزان از آن. او مردم را رقیبِ خویش نمیشمارد و نمیخواهد با تنگکردن دامنۀ انتخابها و کنشگریهای مردم، قدرتِ خویش را تثبیت کند، بلکه مردمیسازی را سازوکارِ نافع و قطعیِ نظام قلمداد میکند.
۷. او در هیچ انتخاباتی دخالت نکرده است و همچون یک شهروند عادی، یک رأی به صندوق انداخته و سپس نظارهگر کنشگریِ آزادانۀ مردم بوده است. او رأی مردم را محترم دانسته است و در منطق حکمرانی، دخالت مستقیم و جدّی داده است. او همواره به مشارکت حداکثریِ مردم در انتخابات، توصیه کرده است و نتیجه را فرع بر حضور دانسته است. حتّی آنگاه که گزینههای زاویهدار با او به قدرت رسیدهاند، منطق مردمسالاری را کنار ننهاده و انتخابات را ابطال نکرده است. او در برابر این گزینهها، کارشکنی و سنگاندازی نکرده و جهتگیریهای شخصیاش را مبنای تعاملاتش قرار نداده است. همۀ تعاملات او بر اساس اخلاق و در چهارچوب قانون بوده است. آیا دیکتاتور اینگونه است؟
ادامه دارد:
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─
فتـــح قلّهها بسوی ظهور
💢رهبر انبساطی در زمانۀ ما ۱. نظر قطعیِ امام خمینی این بود که او بر کرسیِ رهبری تکیه بزند، امّا ه
👈ادامه:
۸. آیتالله خامنهای در وظایف قوا و نهادها دخالت نکرده و از مدیران و کارگزاران، مترسک بیعمل و عروسکهای خیمهشببازی نساخته است. او به جای قانون، به خود ارجاع نداده است و در دورۀ حاکمیّت، نظرش جایگزین قانون نشده است. او سلیقه و پسند خود را بر قانون ترجیح نداده است. هرچه که توانسته، کمتروکمتر مداخله کرده و حضور داشته است تا جریان امور، بهصورت طبیعی و در امتداد قانون پیش برود. او نه آشکارا و نه پنهانی، هیچ امری را از مدار قانون، خارج نکرده و بدعت نساخته است. حکومت ایران در چهارچوب قانون پیش میرود نه خواستههای شخص او. حضور و قدرت و عظمت او، کمترین سایهای بر سرِ قانون نیفکنده است. آیا دیکتاتور اینگونه است؟
۹. او بسیار بر فرهنگ و سبک زندگی اصرار میورزد، امّا در پی تحمیل و تحکّم نبوده است. با اینکه حاکم و در قدرت است، امّا به زبان زور و اجبار سخن نگفته و امر و فرمان صادر نکرده است، بلکه همچون یک عالِم دینی، دردها و نگرانیهای فرهنگیاش را شفاف و صمیمانه بازگفته و استدلال کرده است. او برای اصلاح سبک زندگی، بخشنامههای فاشیستی صادر نکرده و از موضع بالا به جامعه نگاه نکرده است. او همواره خود را از جامعه و در کنار جامعه، انگاشته است. او از مردم بوده است نه بر مردم. او تربیت و فهم و اخلاق و گفتگو و تبیین و گفتمانسازی را کنار نزده و تحکّم و تحمیل و زور و خشونت و تعدّی و جبر را حاکم نکرده است. زبان او، زبان استدلال بوده است؛همچون تمام گذشتۀ فکریاش.
۱۰. آیتالله خامنهایِ نظام جمهوری اسلامی، همان حجتالاسلام خامنهایِ طرح کلّیِ اندیشۀ اسلامی در قرآن است؛ با همان حوصلۀ گفتگویی و اهتمام تبیینی و منطق تبلیغی. پس از پنجاه سال، و با وجود صدرنشینی در قدرت سیاسی، حالوهوای او دگرگون نشده است. منطق او، تحکّم و فرمان و امر و تحمیل نیست، بلکه همراهسازی و استدلالپردازی و اقناع و مباحثه است. آنگاه که با دانشجویان دیدار میکند، بهواقع میشنود و خود را در جایگاه مخاطب مستقیم مینشاند. به دانشجو حقّ میدهد که صریح بگوید و شفاف بخواهد و انتقاد کند؛ چه از او و چه از دفترش و چه از نهادهای منصوبش. هیچچیز از پیش، طرّاحی نشده است و تصنّعی نیست، بلکه مجال برای گفتوگوی ساختارنیافته فراهم شده است. گفتههای چالشی و منتقدانه نیز زیر آن سقف، محبوس نمیشوند و خاص آن جمع محدود نیستند، بلکه رسانهای میشوند.
۱۱. عدّهای از یک اعتراض جزئی، شعار ساختارشکنانۀ مرگ بر دیکتاتور ساختند و در خیابان، حرمت او را شکستند و حریمش را درنوردیدند، امّا او واکنشی نشان نداد. نهفقط توپ و تانک به خیابان نیاورد و چوبۀ دار برپا نکرد، بلکه گفت حساب هیجانزدگانِ بازیخورده را از غرضورزانِ بازیساز جدا کنید و همه را به یک چوب نرانید. او هیچ سخنی در دفاع از خود نگفت و زبان به انتقاد نگشود. او مرز میان منتقد و معارض را شعار مرگ بر دیکتاتور ندانست و خویش را محور و مبنای حقّ معرفی نکرد.
#جمشیدی
#ققنوس_آتشین
🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼☘️ঊঈ═┅─