eitaa logo
🌹غنچه‌ها🌹
1.2هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
1.5هزار ویدیو
64 فایل
یه دورهمی عالی برای مربیان، مادران و مدیران خلاق کشور با کانال تربیتی غنچه ها👌 @ghoncheha313👈 کپی، باذکرصلوات، آزاد هست🌹 ما اینجاییم @Moud133 @Yaemamhasan
مشاهده در ایتا
دانلود
آش برنج مواد لازم برنج: ۱ لیوان عدس: ۱/۲ لیوان بلغور گندم:۱لیوان پیاز: ۱ عدد متوسط گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم سبزی آش: ۲۰۰ گرم زردچوبه: به میزان لازم نمک و فلفل: به میزان لازم یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و برنج و عدس را در آن بریزید. روی برنج و عدس آب بریزید. حدود ۳ لیوان آب کافی است. درب ظرف را بگذارید تا آب جوش بیاید و حرارت را کم کنید تا مواد به خوبی نرم شوند و بپزند. سپس سبزی آش را اضافه کنید. ۱ پیاز را جداگانه خلالی و سرخ کنید و به آن زردچوبه اضافه کنید. اجازه دهید پیاز سبک و طلایی شود. مرحله دوم گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید. وقتی طعم خامی گوشت چرخ کرده گرفته شد، آن را به مخلوط برنج و عدس اضافه کنید. اجازه دهید مواد یک بار دیگر و به مدت حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با هم بپزند. در این فاصله برای طعم بهتر به آش می توانید کمی آبلیمو یا آب نارنج هم اضافه کنید. وقتی همه مواد یکدست شدند، آن را در ظرف مناسب سرو کنید. می توانید به صورت جداگانه نیز پیاز داغ درست کنید و روی آش را تزیین کنید. برای افطار درست کنید والتماس دعا از همگی🙏
غذای کودک سوپ لپه و ماش 🔹طبع غذا: گرم و تر 🔸مواد لازم: گوشت گوسفند ۱ تکه/لپه ۱ قاشق غذاخوری/ماش ۱ قاشق غذاخوری/سیب زمینی متوسط ۱عدد/شوید تازه ۱ قاشق غذاخوری 🔹طرز تهیه: ابتدا لپه و ماش را از قبل در آب خیس کرده و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس لپه و ماش را با گوشت و سیب زمینی کاملا بپزید. شوید خرد شده را به سوپ اضافه کنید. پس از این که گوشت کاملا پخت، سوپ را از روی حرارت بردارید و آن را با گوشتکوب پوره کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈هم ساده هم خوشمزه هم مقوی هم سنتی و اصیل 👌 👩‍🍳 مواد لازم : 🔸 خرما ( بهتر که نرم باشه) : یک کاسه که حدودا ۳۰ عدد 🔸مغز گردو : ۲۰۰ گرم 🔸آرد گندم : ۱ لیوان 🔸 روغن طبیعی : نصف لیوان 👩‍🍳 طرز تهیه : 💥برای درست کردن رنگینک ابتدا هسته خرماها رو به کمک یک کارد خارج میکنیم و بعد داخلشون رو با مغز گردو پر میکنیم و دوباره خرماها رو می بندیم. 💥 حالا خرما هارو به شکل ایستاده در بشقاب یا ظرف مورد نظر می چینیم. 💥 در این زمان یک لیوان آرد الک شده رو داخل تابه ای میریزیم و روی شعله ملایم قرار میدیم و هم می زنیم تا رنگ آرد کم کم عوض بشه و دیگه بوی خامی نده... 💥 حالا روغن رو اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه مخلوط آرد و روغن رو هم میزنیم تا مایه رقیقی به دست بیاد و شعله رو خاموش می کنیم اما همچنان دو سه دقیقه دیگه هم میزنیم. ⭕️ دقت کنید آرد و روغن رو اگر کم هم بزنیم ، گلوله گلوله میشه... 💥 بعد از ترکیب کامل، مواد رو روی خرماها میریزیم و اجازه میدیم دسرمون کمی خنک بشه و خودش رو بگیره... 💥 حالا میتونید با هر مغزی که دارید اون رو تزیین کنید... به همین راحتی و سادگی 😊 نکته : ➖ اگه فرصت نداشتید آرد رو تفت بدید از سویق هم میتونید استفاده کنید که دیگه نیازی به تفت دادنش نیست فقط بذارید کمی گرم بشه... ➖ به نیت اهل بیت "صلوات الله علیهم" درست کنیم و اطرافیان و فرزندانمون رو هم از نیتمون مطلع کنیم❤️ ❌البته گرم مزاجا زیاد نخورن واگه خرما میخورن، حتما با اب بخورن که دچار عطش نشن😉❌
رژیم😐🤣😂😂
تقدیم به نگاه زیبای شما🌸 التماس دعا🙏
هدایت شده از آموزشگاه فرشته
🍀انگلیسی‌ترم‌اول‌کودکان‌کد‌(۷۸) یکشنبه و سه شنبه ساعت ۱۹:۰۰ ___________________________ 🍀شاهنامه‌خوانی‌ترم‌اول‌کد( ۲) دوشنبه و چهارشنبه ساعت ۱۹:۰۰ ___________________________ 🍀آموزش‌حرفه‌اذان‌گویی‌کد(۵) شنبه و دوشنبه ساعت ۱۸:۰۰ ___________________________ 🍀انگلیسی‌بزرگسالان‌کد(۴) شنبه و چهارشنبه ساعت ۱۹:۴۵ ___________________________ 🍀احکام‌ویژه‌دختران۷تا۱۴سال‌کد(۱۵) شنبه سه شنبه ساعت ۱۶:۰۰ ___________________________ 🍀آموزش‌قصه‌گویی‌و‌قصه‌نویسی‌کد(۷) یک شنبه و سه شنبه ساعت ۱۹:۴۵ 🌷برای ثبتنام من اینجام😊👇 🆔@shahidayandeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از لالایی فرشته ها
ناراحتی آقا کیان!.mp3
8.88M
🌛ناراحتی آقا کیان!🌜 👫بالای ۴ سال 🎤اجرا : اسماعیل کریم‌نیا 🗣 تلاوت: سوره بقره آیه ۱۳۵ و ۱۳۶ 🎶 تدوین : اسماعیل کریم نیا ✍ نویسنده: عموقصه گو https://eitaa.com/joinchat/1409548311C6b48882918 🔰کپی با صلوات 🔰 6⃣2⃣6⃣
با هم بخندیم☺️ اگه تونستی ادرسو بخونی😁
🥧 ═ ﷽ ═ 🥧 توپک خرما و بادام زمینی 🔸مواد لازم: بادام زمینی ۱ پیمانه/خرما یا رطب ۱۰عدد/دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری/هل آسیاب شده ۱/۲ قاشق چایخوری/پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه 🔹طرز تهیه: ابتدا پوست بادام زمینی را بگیرید و داخل مخلوط کن بریزید تا کمی خرد شود. خرماها را در آب ولرم بریزید تا پوست آن‌ها جدا شود. سپس هسته خرما را جدا کنید. خرماها را با پشت چنگال کاملا له کنید. سپس هل و دارچین را اضافه کنید. خرما پوره شده را داخل کاسه‌ای بریزید و بادام زمینی خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید. سپس از مواد خرمایی بردارید و با دست گرد کنید و داخل پودر نارگیل بزنید. توپک‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید و نوش جان کنید. ❌البته گرم مزاجا زیاد نخورن واگه خرما میخورن، حتما با اب بخورن که دچار عطش نشن😉❌
✅ طرز تهیه سس خانگی و ارگانیک جایگزین سس های مضر صنعتی 🔸مواد لازم : ارده: یک قاشق غذاخوری سیر: یک حبه نخود پخته: شش قاشق غذاخوری روغن زیتون: یک لیوان نمک: یک قاشق چای خوری فلفل قرمز: یک دوم قاشق چای خوری آب لیموترش تازه: یک دوم لیوان 🔹روش تهیه: تمام مواد را باهم در مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید تا یکنواختی بشود. در صورت رقیق شدن یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط نمایید تا غلظت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه است و پایه سسهای دیگر به شمار می آید👌