💠🔷💠🔷💠
✨دعای روز دهم ماه مبارک رمضان
خدایا قرارم ده در این ماه از توکلکنندگان بر خودت و بگردانم در آن از سعادتمندان درگاهت، قرارم ده در آن از مقربان پیشگاهت به حق احسانت ای هدف نهایی جویندگان
#ماه_مبارک_رمضان
🆔@ghorun
Tahdir joze10.mp3
3.65M
📖 تندخوانی جزء دهم قرآن کریم
🎙 استاد معتز آقایی
#جزء_دهم
#ختم_قرآن_کریم
#ماه_رمضان
#بهار_قرآن
#تحدیر
🆔 @ghorun
Quran-Farsi-Juz-10.mp3
40.79M
ترجمه قرآن صوتی فارسی محمدمهدی فولادوند جزء دهم
#جزء_دهم
#ختم_قرآن_کریم
#ماه_رمضان
#بهار_قران
🆔@ghorun
✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙✨🌙
اگر دنبال معرفینامه خوبی از حضرت خدیجه سلاماللهعلیها هستید، قرآن را بخوانید تا پاکدامنی و محبوبه خدا بودن خدیجه سلاماللهعلیها را ببینید، چرا او به حکم حدیث امیر مؤمنان، همرتبه دو بانوی قرآنی است:
سادات نساء العالمین أربع: خدیجه بنت خویلد و فاطمه بنت محمد و آسیه بنت مزاحم و مریم بنت عمران
🆔@ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠ندای الهی،در هرشب ماه رمضان به بندگانش
🔵 خداوند در هر شب از #ماه_رمضان، ۳ بار خودش این را به بندگانش میگوید
#بهار_قرآن
🆔@ghorun
🔹 پاداش عجیب خواندن سوره قدر در زمان افطار و خوردن سحری*
امام جعفر صادق علیه السلام فرمود:
هیچ مؤمن روزه داری نیست ڪه در هنگام خوردن سحری و افطارش سوره قدر را بخواند، مگر آنڪه بین این دو زمان ثواب ڪسی را خواهد داشت ڪه در راه خدا در خون خود غلطیده باشد.
📚بحارالانوار،ج۹۷،ص۳۴۴
🆔@ghorun
〰🌷〰〰🔅🔅〰〰🌷〰
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره لقمان آیه ۱۱ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
〰〰〰〰〰🔅
هَٰذَا خَلْقُ اللَّهِ فَأَرُونِي مَاذَا خَلَقَ الَّذِينَ مِنْ دُونِهِ ۚ بَلِ الظَّالِمُونَ فِي ضَلَالٍ مُبِين
〰〰〰〰〰🌷
این همه آفریده خداست، حال شما (مشرکان) بگویید آنان که به جز خدا (معبود شما) هستند در جهان چه آفریدهاند؟ (هیچ نیافریدهاند) بلکه ستمکاران (مشرک که آنها را شریک خدا گرفتند) دانسته در گمراهی آشکار هستند.
〰〰〰〰〰🔅
تفسیر آیه) بعد از ذکر عظمت خداوند در جهان آفرینش، و چهرههای مختلفی از خلقت روی سخن را به مشرکان کرده و آنها را مورد باز خواست قرار میدهد، میگوید: «این آفرینش خداست، اما به من نشان دهید معبودان غیر او چه چیز را آفریدهاند»؟! (هذا خَلْقُ اللَّهِ فَأَرُونِی ما ذا خَلَقَ الَّذِینَ مِنْ دُونِهِ).
مسلما آنها نمیتوانستند ادعا کنند هیچ یک از مخلوقات این جهان مخلوق بتها هستند، بنا بر این آنها به توحید خالقیت معترف بودند، با این حال چگونه میتوانستند شرک در عبادت را توجیه کنند، چرا که توحید خالقیت دلیل بر توحید ربوبیت و یگانگی مدبر عالم، و آن هم دلیل بر توحید عبودیت است.
لذا در پایان آیه، عمل آنها را منطبق بر ظلم و ضلال شمرده، میگوید: «ولی ظالمان در گمراهی آشکارند» (بَلِ الظَّالِمُونَ فِی ضَلالٍ مُبِینٍ).
میدانیم «ظلم» معنی گستردهای دارد که شامل قرار دادن هر چیز در غیر محل خودش میشود، و از آنجا که مشرکان عبادت و گاه تدبیر جهان را در اختیار بتها میگذاشتند مرتکب بزرگترین ظلم و ضلالت بودند.
برگزیده تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun