🥀🥀🥀🥀〰〰〰
✨یا فاطمه علیها السلام مژده باد! که در پیشگاه خدا مقامی شایسته داری که در آن مقام برای دوستان و شیعیانت شفاعت می کنی .
🕯 ایام فاطمیه و شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.
" اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ"
#فاطمیه
🏴 @ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍂«بزرگترین درس حضرت زهرا»
چرا امام زمان تو این همه آدم میفرمایند فاطمه دختررسول خدا برای من آسوده است..؟
#فاطمیه
#امام_زمان
🏴@ghorun
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌دعای فرج با صدای مقام معظم رهبری
بخونیم به نیت ظهور...✨
#امام_زمان
🏴@ghorun
▪️🔸▪️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▪️🔸▪️
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره سبأ آیه ۵۴ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید.التماس دعا
▫️▪️▫️▫️▫️▫️▪️▫️
آیه۵۴) وَحِيلَ بَيْنَهُمْ وَبَيْنَ مَا يَشْتَهُونَ كَمَا فُعِلَ بِأَشْيَاعِهِمْ مِنْ قَبْلُ إِنَّهُمْ كَانُوا فِي شَكٍّ مُرِيبٍ
... ... ... ... ... ... ... ... ...
آیه۵۴) و [در نتیجه] میان آنان و همه خواستههایشان [به وسیله مرگ] جدایی انداخته شد، همان گونه كه پیش از این با همكیشانشان رفتار شد؛ زیرا آنان همواره [نسبت به حق] در تردیدی سخت بودند.
▫️▪️▫️▫️▫️▫️▪️▫️
تفسیر آیه۵۴)سپس، مى افزاید: سرانجام میان آنها و آنچه مورد علاقه آنان بود، به وسیله مرگ جدائى افکنده مى شود، همان گونه که با گروه هاى مشابه آنها از قبل چنین عمل شد (وَ حِیلَ بَیْنَهُمْ وَ بَیْنَ ما یَشْتَهُونَ کَما فُعِلَ بِأَشْیاعِهِمْ مِنْ قَبْلُ).
در یک لحظه دردناک مشاهده مى کنند که تمام اموال و ثروتها، تمام کاخها و مقامها، و تمام آرزوها از آنها جدا مى شود، آنهائى که سخت به یک درهم و دینار چسبیده بودند، و دل از کمترین امکانات مادى بر نمى کندند، چه حالى خواهند داشت، در آن لحظه که باید با همه آن یک باره وداع گویند، و چشم بپوشند، و به سوى آینده اى تاریک و وحشتناک، گام بردارند؟
براى جمله حِیلَ بَیْنَهُمْ وَ بَیْنَ ما یَشْتَهُونَ (میان آنها و آنچه علاقه داشتند جدائى افکنده مى شود) دو تفسیر بیان کرده اند:
نخست تفسیرى است که در بالا گفته شد، دیگر این که: آنها مى خواهند ایمان بیاورند و گذشته را جبران کنند، اما میان آنها و این تقاضا جدائى افکنده خواهد شد.
ولى تفسیر اول، با معنى جمله ما یَشْتَهُونَ مناسبتر است، به علاوه، در آیات قبل، جمله (أَنّى لَهُمُ التَّناوُشُ مِنْ مَکان بَعِید) مسأله عدم دسترسى آنها به ایمان در هنگام مرگ، و عذاب استیصال آمده بوده، و نیاز به تکرار نیست.
ذکر این نکته نیز لازم به نظر مى رسد که: بسیارى از مفسران این آیات را ناظر به مجازات روز قیامت و ندامت گناهکاران در عرصه محشر دانسته اند، ولى چنان که گفتیم، آخرین آیه مورد بحث، با توجه به جمله کَما فُعِلَ بِأَشْیاعِهِمْ مِنْ قَبْلُ با این معنى سازگار نیست، بلکه، منظور لحظه مرگ و مشاهده عذاب نابود کننده الهى است.
و چه زیبا مى گوید امیر مؤمنان على(علیه السلام) که، لحظات جان دادن و جدائى از نعمتهاى دنیا را در کلمات نورانیش، به روشنترین وجه ترسیم مى کند:
اجْتَمَعَتْ عَلَیْهِمْ سَکْرَةُ الْمَوْتِ، وَ حَسْرَةُ الْفَوْتِ، فَفَتَرَتْ لَها أَطْرافُهُمْ وَ تَغَیَّرَتْ لَها أَلْوانُهُمْ!
ثُمَّ ازْدادَ الْمَوْتُ فِیهِمْ وُلُوجاً، فَحِیلَ بَیْنَ أَحَدِهِمْ وَ بَیْنَ مَنْطِقِهِ، وَ إِنَّهُ لَبَیْنَ أَهْلِهِ، یَنْظُرُ بِبَصَرِهِ وَ یَسْمَعُ بِأُذُنِهِ...
یُفَکِّرُ فِیمَ أَفْنى عُمْرَهُ؟ وَ فِیمَ أَذْهَبَ دَهْرَهُ؟ وَ یَتَذَکَّرُ أَمْوَالاً جَمَعَها أَغْمَضَ فِی مَطالِبِها وَ أَخَذَها مِنْ مُصَرَّحاتِها وَ مُشْتَبِهاتِها...!
فَهُوَ یَعَضُّ یَدَهُ نَدامَةً عَلَى ما أَصْحَرَ لَهُ عِنْدَ الْمَوْتِ مِنْ أَمْرِهِ وَ یَزْهَدُ فِیما کانَ یَرْغَبُ فِیهِ أَیّامَ عُمُرِهِ، وَ یَتَمَنّى أَنَّ الَّذِی کانَ یَغْبِطُهُ بِها وَ یَحْسُدُهُ عَلَیْها قَدْ حازَها دُونَهُ!
سکرات مرگ، و حسرت از دست دادن نعمتهاى دنیا، به آنها هجوم مى آورد، اعضاى بدنشان به سستى مى گراید و رنگ، از چهره آنها مى پرد! سپس، پنجه مرگ در آنها بیشتر نفوذ مى کند، آن چنان که زبانش از کار مى افتد، در حالى که در میان خانواده خود قرار دارد، با چشم مى بیند و با گوش مى شنود (اما یاراى سخن گفتن در او نیست!).
در این مى اندیشد که: عمر خویش را در چه راهى تباه کرد؟ دوران زندگى خود را در چه راهى گذراند؟ به یاد ثروتهائى مى افتد که، بدون توجه به حلال و حرام بودن جمع آورى کرد، و هرگز در طریق تحصیل آنها نیندیشید.
انگشت حسرت، به دهان مى گیرد، و دست خود را از پشیمانى مى گزد، چرا که به هنگام مرگ مسائلى بر او روشن مى شود که تا آن زمان مخفى مانده بود، او در این حال نسبت به آنچه در دوران زندگى به شدت به آن علاقه داشت بى اعتنا مى شود، آرزو مى کند: اى کاش! کسانى که در گذشته به ثروت او غبطه مى خوردند، و بر آن حسد مىورزیدند، این اموال در اختیار آنان بود، و نه او
بالاخره، در آخرین جمله آیه مورد بحث، مى گوید: علت همه این مسائل آن است که آنها پیوسته در حال شک و تردید به سر مى بردند و طبعاً چنین سرنوشتى در انتظار آنها بود (إِنَّهُمْ کانُوا فِی شَکّ مُرِیب).
تفسیر نمونه)
🆔 @ghorun
🔘⚫️🔘➰➰➰➰➰➰➰➰
💫 اطاعت از حضرت زهرا سلام الله علیها
در عظمت حضرت زهرا سلام الله علیها همین بس که امام باقر علیه السلام فرمود: «خداوند اطاعت از او را برهمه مخلوقات از جن و انس و پرندگان و چهارپایان و انبیاء و ملائک، واجب کرده است.»
📚 دلائل الامامه ، ص
"اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ"
#فاطمیه
▪️ @ghorun ▫️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌✒️🖌✒️🖌✒️🖌✒️
✨ رسول خدا (صلّى الله عليه و آله) فرموده: هر كس در يك شب ده آيه از قرآن بخواند از غافلين نوشته نشود، و هر كس پنجاه آيه بخواند در زمرۀ ذاكرين نوشته شود و هر كس صد آيه بخواند در زمرۀ قانتين نوشته شود، و هر كه دويست آيه بخواند از خاشعين نوشته شود، و هر كه سيصد آيه بخواند از فائزين نوشته شود، و هر كه پانصد آيه بخواند از جملۀ مجتهدين نوشته شود، و هر كه هزار آيه بخواند براى او (ثواب انفاق) يك قطار از طلا نوشته شود – و قنطار پانزده هزار مثقال طلا است، كه هر مثقالى بيست و چهار قيراط است – كه كوچكترين آنها باندازۀ كوه احد و بزرگترين آنها باندازۀ آنچه ميان زمين و آسمان است.
📚الکافي , جلد۲ , صفحه۶۱۲
▪️@ghorun▫️
✨⚫️✨≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈✨⚫️✨
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره احزاب آیه ۱ به همراه ترجمه،تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
✨≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
آیه۱) بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ يَآ أَيُّهَا النَّبِيُّ اتَّقِ اللَّهَ وَلَا تُطِعِ الْكَافِرِينَ وَالْمُنَافِقِينَ إِنَّ اللَّهَ كَانَ عَلِيمًا حَكِيمًا
▪️≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
آیه۱) به نام خدا كه رحمتش بیاندازه است و مهربانیاش همیشگی. ای پیامبر! بر تقوای الهی ثابت قدم باش، و از كافران و منافقان اطاعت مكن كه خدا همواره دانا و حكیم است.
✨≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
تفسیر آیه۱)تنها از وحى الهى پیروى کن
از خطرناکترین پرتگاه هائى که بر سر راه رهبران بزرگ قرار دارد، مسأله پیشنهادهاى سازشکارانه اى است که از ناحیه مخالفان مطرح مى گردد، و در اینجا است که خطوط انحرافى، بر سر راه رهبران ایجاد مى شود، و سعى دارد آنها را از مسیر اصلى بیرون برد، و این آزمون بزرگى براى آنها است.
مشرکان مکّه و منافقان مدینه بارها کوشیدند: با طرح پیشنهادهاى سازشکارانه، پیامبر گرامى اسلام(صلى الله علیه وآله) را از خط توحید منحرف سازند، از جمله همان که در شأن نزول فوق خواندیم.
اما نخستین آیات سوره احزاب نازل شد و به توطئه آنها پایان داد و پیامبر(صلى الله علیه وآله) را به ادامه روش قاطعانه اش در خط توحید، بدون کمترین سازش دعوت نمود.
این آیات مجموعاً چهار دستور مهم به پیامبر(صلى الله علیه وآله) مى دهد:
دستور اول، در زمینه تقوا و پرهیزکارى است که زمینه ساز هر برنامه دیگرى مى باشد، مى فرماید: اى پیامبر تقواى الهى پیشه کن (یا أَیُّهَا النَّبِیُّ اتَّقِ اللّهَ).
حقیقت تقوا همان احساس مسئولیت درونى است و تا این احساس مسئولیت نباشد، انسان به دنبال هیچ برنامه سازنده اى حرکت نمى کند.
تقوا انگیزه هدایت، و بهره گیرى از آیات الهى است، چنان که در آیه دوم سوره بقره مى خوانیم: هُدىً لِلْمُتَّقِیْن: این قرآن مایه هدایت پرهیزکاران است .
درست است که مرحله نهائى تقوا، بعد از ایمان و عمل به دستورات خدا حاصل مى شود، ولى مرحله ابتدائى آن، قبل از همه این مسائل قرار داد; چرا که انسان اگر احساس مسئولیتى در خود نکند، نه به دنبال تحقیق از دعوت پیامبران مى رود، و نه گوش به سخنان آنها فرا مى دهد، حتى مسأله دفع ضرر محتمل را که علماى کلام و عقائد، آن را پایه تلاش براى معرفة اللّه ذکر کرده اند در حقیقت شاخه اى از تقوا است.
دستور دوم، نفى اطاعت کافران و منافقان است، مى فرماید: از کافران و منافقان اطاعت مکن ! (وَ لاتُطِعِ الْکافِرِینَ وَ الْمُنافِقِینَ).
و در پایان این آیه، براى تأکید این موضوع، مى گوید: خداوند عالم و حکیم است (إِنَّ اللّهَ کانَ عَلِیماً حَکِیماً).
اگر فرمان ترک پیروى آنها را به تو مى دهد، روى علم و حکمت بى پایان او است، زیرا مى داند در این تبعیت و سازشکارى چه مصائب دردناک و مفاسد بى شمارى نهفته است.
به هر حال، بعد از تقوا و احساس مسؤلیت، نخستین وظیفه، شستشوى صفحه دل از اغیار، و ریشه کن نمودن خارهاى مزاحم از این سرزمین است.
تفسیر نمونه)
▪️ @ghorun ▫️
▪️▫️▪️▪️▫️▪️▫️▪️▪️
✨ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:
ای فاطمه! اگر تمام پیامبرانی که خدا برانگیخته برای هر کینه توزی که حق تو را غصب نموده است، شفاعت کنند،
هرگز خدا او را از آتش ( دوزخ ) خارج نمی سازد .
🏴شهادت حضرت فاطمه الزهرا (س) تسلیت باد.
🥀"اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ"
#فاطمیه
▪️ @ghorun ▫️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀🥀◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️🥀🥀
📝زیارت حضرت فاطمه س:
بسم اللّه الرحمن الرحیم
یا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَک اللَّهُ الَّذى خَلَقَک قَبْلَ اَنْ يخْلُقَک، فَوَجَدَک لِمَا امْتَحَنَک صابِرَةً، وَزَعَمْنااَ نَّا لَک اَوْلِيآءُ وَمُصَدِّقُونَ، وَصابِرُونَ لِکلِّ ما اَتانا بِهِ اَبُوک، صَلَّى اللَّهُعَلَيهِ وَ الِهِ وَاَتى بِهِ وَصِيهُ، فَاِنَّا نَسْئَلُک اِنْ کنَّا صَدَّقْناک اِلاَّ اَ لْحَقْتِنا بِتَصْديقِنا لَهُما لِنُبَشِّرَ اَنْفُسَنا بِاَ نَّا قَدْ طَهُرْنا بِوَلايتِک.
و مستحبّ است آنکه بگویید:
اَلسَّلامُ عَلَيک يا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيک يا بِنْتَ نَبِىِّ اللَّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيک يا بِنْتَ حَبيبِ اللَّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيک يا بِنْتَ خَليلِ اللَّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيک يا بِنْتَ صَفِّىِ اللَّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيک يا بِنْتَ اَمينِ اللَّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيک يا بِنْتَ خَيرِ خَلْقِ اللَّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيک يا بِنْتَ اَفْضَلِ اَنْبِيآءِ اللَّهِ وَرُسُلِهِ وَمَلائِکتِهِ، اَلسَّلامُ عَلَيک يا بِنْتَ خَيرِ الْبَرِّيةِ، اَلسَّلامُ عَلَيک يا سِيدَةَ نِسآءِ الْعالَمينَ، مِنَ الْأَوَّلينَ وَالْأ خِرينَ، اَلسَّلامُ عَلَيک يا زَوْجَةَ وَلِىِّ اللَّهِ، وَخَيرِ الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللَّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيک يا اُمَّ الْحَسَنِ وَالْحُسَينِ، سَيدَىْ شَبابِ اَهْلِ الْجَنَّةِ، اَلسَّلامُ عَلَيک اَيتُهَا الصِّدّيقَةُ الشَّهيدَةُ، اَلسَّلامُ عَلَيک اَيتُهَا الرَّضِيةُ الْمَرْضِيةُ، اَلسَّلامُ عَلَيک اَيتُهَا الْفاضِلَةُ الزَّکيةُ، اَلسَّلامُ عَلَيک اَيتُهَا الْحَوْرآءُ الْأِنْسِيةُ، اَلسَّلامُ عَلَيک اَيتُهَا التَّقِيةُ النَّقِيةُ، اَلسَّلامُ عَلَيک اَيتُهَا الْمُحَدَّثَةُ الْعَليمَةُ، اَلسَّلامُ عَلَيک اَيتُهَا الْمَظْلُومَةُ الْمَغْصُوبَةُ، اَلسَّلامُ عَلَيک اَيتُهَا الْمُضْطَهَدَةُ الْمَقْهُورَةُ، اَلسَّلامُ عَلَيک يا فاطِمَةُ بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ وَرَحْمَةُ اللَّهِ وَبَرَکاتُهُ، صَلَّى اللَّهُ عَلَيک وَعَلى رُوحِک وَبَدَنِک،
اَشْهَدُ اَنَّک مَضَيتِ عَلى بَينَةٍ مِنْ رَبِّک، وَاَنَ مَنْ سَرَّک فَقَدْ سَرَّ رَسُولَ اللَّهِ، صَلَّى اللَّهُ عَلَيهِ وَ الِهِ، وَمَنْ جَفاک فَقَدْ جَفا رَسُولَاللَّهِ صَلَّىاللَّهُ عَلَيهِ وَ الِهِ، وَمَنْ آذاک فَقَدْ آذى رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيهِ وَ الِهِ، وَمَنْ وَصَلَک فَقَدْ وَصَلَ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيهِ وَ الِهِ، وَمَنْ قَطَعَک فَقَدْ قَطَعَ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيهِ وَ الِهِ، لِأَنَّک بِضْعَةٌ مِنْهُ وَرُوحُهُ الَّذىبَينَ جَنْبَيهِ، اُشْهِدُ اللَّهَ وَرُسُلَهُ وَمَلائِکتَهُ، اَ نّى راضٍ عَمَّنْ رَضيتِ عَنْهُ، ساخِطٌ عَلى مَنْ سَخِطْتِ عَلَيهِ، مُتَبَرِّءٌ مِمَّنْ تَبَرَّئْتِ مِنْهُ، مُوالٍ لِمَنْ والَيتِ، مُعادٍ لِمَنْ عادَيتِ، مُبْغِضٌ لِمَنْ اَبْغَضْتِ، مُحِبٌّ لِمَنْ اَحْبَبْتِ، وَکفى بِاللَّهِ شَهيداً وَحَسيباً وَجازِياً وَمُثيباً.
#فاطمیه
▪️ @ghorun ▫️
⚜⚫️.•°
⚫️.•°
.•°
بسم اللّه الرحمن الرحیم
دوستان سوره احزاب آیات۲و۳ به همراه ترجمه، تفسیر و صوت لطفا پس از خواندن نشر دهید. التماس دعا
........................
۲وَ اتَّبِعْ ما یُوحى إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ إِنَّ اللّهَ کانَ بِما تَعْمَلُونَ خَبِیراً
۳وَ تَوَکَّلْ عَلَى اللّهِ وَ کَفى بِاللّهِ وَکِیلاً
✨.⚜.✨
۲ ـ و از آنچه از سوى پروردگارت به تو وحى مى شود، پیروى کن که خداوند به آنچه انجام مى دهید آگاه است.
۳ ـ و بر خدا توکل کن، و همین بس که خداوند حافظ و مدافع (انسان) باشد.
........................
تفسیر آیات۲و۳)
✨در سومین، دستور مسأله بذر افشانى توحید و تبعیت از وحى الهى را مطرح مى کند، مى گوید: از آنچه از طرف پروردگارت به تو وحى مى شود، پیروى کن (وَ اتَّبِعْ ما یُوحى إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ).
و مراقب باش و بدان که: خداوند به آنچه انجام مى دهید آگاه است (إِنَّ اللّهَ کانَ بِما تَعْمَلُونَ خَبِیراً).
بنابراین، نخست، باید دیو را از درون جان بیرون راند، تا فرشته در آید.
خارها را بر چید تا بذر گلها بروید.
باید طاغوت زدائى کرد، تا حکومت اللّه و نظام الهى جانشین آن گردد.
و از آنجا که در ادامه این راه، مشکلات فراوان است و تهدید و توطئه و کار شکنى بسیار زیاد،
✨چهارمین دستور را به این صورت صادر مى کند: بر خدا توکل کن، و از توطئه هاشان نترس ! (وَ تَوَکَّلْ عَلَى اللّهِ).
و همین بس، که خداوند ولى و حافظ و مدافع انسان باشد (وَ کَفى بِاللّهِ وَکِیلاً).
اگر هزار دشمن قصد هلاکت تو را دارند، چون من دوست و یاور توام، از دشمنان باکى نداشته باش!.
گر چه مخاطب در این آیات، شخص پیامبر است، ولى پیدا است، دستورى است براى همه مؤمنان، و همه مسلمانان جهان، نسخه اى است نجات بخش و معجونى است حیات آفرین، براى هر عصر و هر زمان.
بعضى از مفسران گفته اند: خطاب یا أَیُّها مخصوص مواردى است که هدف، جلب توجه عموم به مطلب است، هر چند مخاطب یک نفر باشد، به خلاف خطاب به یا که معمولاً در مواردى گفته مى شود که: منظور شخص مخاطب است.
و چون در آیات مورد بحث خطاب با یا أَیُّها شروع شده، عمومیت هدف این آیات را تأکید مى کند.
شاهد دیگر براى تعمیم این است که: جمله إِنَّ اللّهَ کانَ بِما تَعْمَلُونَ خَبِیراً به صورت جمع آمده، مى گوید: خدا به اعمال همه شما آگاه است و اگر تنها پیامبر(صلى الله علیه وآله) مخاطب بود مى بایست گفته شود: خدا به عمل تو آگاه است (دقت کنید).
ناگفته پیدا است، مفهوم این دستورات به پیامبر این نیست که او در مسأله تقوا و ترک اطاعت کافران و منافقان کوتاهى داشته، بلکه این بیانات از یکسو، جنبه تأکید در مورد وظائف پیغمبر(صلى الله علیه وآله) دارد، و از سوى دیگر، درسى است براى همه مؤمنان.
▪️
🔘▪️
▪️🔘▪️
🏴 @ghorun
🖋🖌🖋🖌🖋🖌🖋🖌🖋🖌🖋🖌
🖋 حضرت زهرا(س)
قالَتْ علیها السلام : مَنْ اصْعَدَ إ لىَ اللّهِ خالِصَ عِبادَتِهِ، اهْبَطَ اللّهُ عَزَّوَجَلَّ لَهُ افْضَلَ مَصْلَحَتِهِ.
بحار
هر كس عبادات و كارهاى خود را خالصانه براى خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت ها و بركات خود را براى او تقدیر مى نماید.
✋ السَّلامُ عَلیَکِ یا فاطِمَةَ الزَّهرا(س)
#فاطمیه
🏴 @ghorun
24.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙سرمشق فاطمی | توصیه حضرت زهرا(س)؛ مقدم کردن دعا برای دیگران
🏴@ghorun
◾️حضرت فاطمه (علیها السّلام) در قسمتی از خطبه فدکیه چنین فرمودند:
اَنّی تُؤفَکونَ؟ و کِتابُ اللهِ بَینَ اَظهُرِ کُم، اُمُورُهُ ظاهِرَةٌ وَ احکامُهُ زاهِرَةٌ وَ اَعلامُهُ باهِرةٌ… ؛
شما را کجا به بیراهه می برند؟ درحالی که کتاب خدا (قرآن) میان شماست، امور قرآن آشکار است، احکامش درخشان است و نشانه های آن فروزنده.
العوالم، ج 11، ص 471
🏴@ghorun