🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
✅ سلام و عرض ادب
روز سه شنبه زیبایتان به خیر
💫اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُمْ 💫
✅ اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن
✅ آیات صفحه🌹(۲۰۴)🌹را به نیت سلامتی آقا امام زمان(عج)، آمرزش اموات،برآورده شدن حاجات یاهر نیت دیگری که دارید تلاوت می کنیم :
✅ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
🔷♦️🔷♦️🔷♦️🔷♦️
به جمع ما بپیوندید
در ایتا 👇👇👇
🆔مطالب آموزشی و انگیزشی حفظ قرآن کریم 💕 برای تمام سنین
سؤالی در مورد حفظ قرآن کریم دارید می توانید بپرسید
ارسال مطالب غیره مساوی با حذف از گروه ❌
لینک گروه بین المللی آموزش حفظ قرآن کریم 💕
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/311034101Cc38aa4a845
4_5998805866277503223.mp3
907.4K
🔸ترتیل صفحه ۲۰۴ با صدای استاد حامدولیزاده
🔸مقام : حجاز
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
4_5998805866277503224.mp3
1.71M
🔸ترتیل صفحه ۲۰۴ با صدای استاد حامد ولیزاده _مقام حجاز
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای استاد عباس سلیمی
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 9
سوره مبارکه التوبة
صفحه 204
وَالَّذِينَ اتَّخَذُوا مَسْجِدًا ضِرَارًا وَكُفْرًا وَتَفْرِيقًا بَيْنَ الْمُؤْمِنِينَ وَإِرْصَادًا لِمَنْ حَارَبَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ مِنْ قَبْلُ ۚ وَلَيَحْلِفُنَّ إِنْ أَرَدْنَا إِلَّا الْحُسْنَىٰ ۖ وَاللَّهُ يَشْهَدُ إِنَّهُمْ لَكَاذِبُونَ (107)
و [گروهى ديگر از منافقان ]کسانى هستند که براى زيان رساندن و کفر ورزيدن و تفرقه افکندن ميان مؤمنان و درست کردن پايگاه براى کسى که از پيش با خدا و رسول او به جنگ برخاسته بود مسجدى برپا کردند. و آنان حتماً قسَم خواهند خورد که ما جز خير قصدى نداشتيم. و خدا شهادت مى دهد که آنان قطعاً دروغگو هستند. (107)
لَا تَقُمْ فِيهِ أَبَدًا ۚ لَمَسْجِدٌ أُسِّسَ عَلَى التَّقْوَىٰ مِنْ أَوَّلِ يَوْمٍ أَحَقُّ أَنْ تَقُومَ فِيهِ ۚ فِيهِ رِجَالٌ يُحِبُّونَ أَنْ يَتَطَهَّرُوا ۚ وَاللَّهُ يُحِبُّ الْمُطَّهِّرِينَ (108)
هرگز در آن مسجد به نماز نايست; همانا مسجدى که از اوّلين روز براساس تقوا بنا شده سزاوارتر است که در آن به نماز بايستى. در آن، کسانى هستند که دوست دارند پاکيزگى جويند. و خدا کسانى را که خواهان پاکيزگى هستند دوست مى دارد. (108)
أَفَمَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَىٰ تَقْوَىٰ مِنَ اللَّهِ وَرِضْوَانٍ خَيْرٌ أَمْ مَنْ أَسَّسَ بُنْيَانَهُ عَلَىٰ شَفَا جُرُفٍ هَارٍ فَانْهَارَ بِهِ فِي نَارِ جَهَنَّمَ ۗ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ (109)
آيا کسى که بناى [کار ]خود را بر اساس پروا داشتن از خدا و خشنودى او نهاده بهتر است يا کسى که بناى خود را بر لبه سيلگاهى که آب زير آن را برده و فرو ريختنى است پى ريزى کرده و با آن در آتش جهنّم سقوط کرده است؟ و خدا گروه ظالمان را هدايت نمى کند. (109)
لَا يَزَالُ بُنْيَانُهُمُ الَّذِي بَنَوْا رِيبَةً فِي قُلُوبِهِمْ إِلَّا أَنْ تَقَطَّعَ قُلُوبُهُمْ ۗ وَاللَّهُ عَلِيمٌ حَكِيمٌ (110)
بنايى که منافقان ساخته اند همواره موجب تزلزل و اضطرابى در دل هايشان است، مگر اينکه دل هايشان پاره پاره شود [و بميرند ]و خدا دانا و حکيم است. (110)
۞ إِنَّ اللَّهَ اشْتَرَىٰ مِنَ الْمُؤْمِنِينَ أَنْفُسَهُمْ وَأَمْوَالَهُمْ بِأَنَّ لَهُمُ الْجَنَّةَ ۚ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيَقْتُلُونَ وَيُقْتَلُونَ ۖ وَعْدًا عَلَيْهِ حَقًّا فِي التَّوْرَاةِ وَالْإِنْجِيلِ وَالْقُرْآنِ ۚ وَمَنْ أَوْفَىٰ بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ ۚ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُمْ بِهِ ۚ وَذَٰلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ (111)
همانا خدا نيروهاى بدنى و مالى مؤمنان را خريده است به بهاى اينکه بهشت براى آنان باشد. آنان در راه خدا پيکار مى کنند و مى کشند و کشته مى شوند. اين وعده حقّى است بر خدا در تورات و انجيل و قرآن. و چه کسى از خدا به عهد خود وفادارتر است؟ پس به معامله [پر سود ]خود که انجام داده ايد شادمانى کنيد، و اين است آن کاميابى بزرگ. (111)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۰۴🌷
مسجد بهشتیان؛ مسجد دوزخیان:
پس از هجرت پیامبر به مدینه، گروهی از مسلمانان، در سرزمین قبا در نزدیکی مدینه مسجدی را ساختند و از پیامبر تقاضا کردند که به آنجا تشریف آورده، در آن مسجد نماز گزارد. آن حضرت نیز دعوت آنان را پذیرفت و آن مسجد را متبرّک کرد. پس از این ماجرا، گروهی از منافقان که به سازندگان بااخلاص مسجد قبا حسادت می ورزیدند، به بهانه ی اینکه افراد پیر و از کار افتاده توانایی آمدن به مسجد پیامبر را ندارند، از آن حضرت اجازه ی ساختن مسجدی را برای آن افراد ناتوان گرفتند و سپس از ایشان خواستند که به آنجا تشـریف آورده، نماز گزارد. پیامبر به آنان اجازه ی ساخت داد و چون برای جنگ عازم تبوک بود، به آنان فرمود که پس از بازگشت، در مسجد ایشان نماز خواهد خواند. حقیقت این بود که منافقان با بنای آن مسجد، از یک سو درصدد ساختن پایگاهی برای شورش بر ضد حکومت اسلامی بودند و از سوی دیگر می خواستند با جمع شدن در آنجا، مسجد پیامبر و مساجد دیگر مانند مسجد قبا را از رونق بیندازند و میان مسلمانان تفرقه ایجاد کنند. پس از بازگشت پیامبر از تبوک، منافقان نزد آن حضرت آمدند و تقاضایشان را برای حضور ایشان در مسجد خود تکرار کردند؛ امّا پیامبر از طریق وحی باخبر شد که این ماجرا توطئه ای حساب شده برای تضعیف اسلام و براندازی آن است. به همین سبب، گروهی از مسلمانان را مأمور کرد که آن مسجد را ویران کرده، به محلّ نگهداری زباله تبدیل کنند. داستان آن مسجد ـکه بعدها به «مسجد ضرار» معروف شد یکی از حوادث عبرت آموز تاریخ اسلام است. آن ماجرا به مسلمانان آموخت که باید چشمان خود را باز کنند و فراتر از ظاهر اتّفاقات، پشت پرده ی آن ها را نیز تحلیل کنند؛ همچنین فریب دشمنانی را نخورند که در لباس دین، قصد نابودی آن را دارند.
آن اتّفاق به همگان آموخت که محلّ توطئه و تفرقه اندازی، محلّی ناپاک و آلوده است و تفاوتی با زباله دان ندارد؛ هر چند به آن «مسجد» گفته شود. از سوی دیگر، مسلمانان فهمیدند که مسجد حقیقی که مهم ترین پایگاه امّت اسلامی است چه ویژگی هایی دارد. بر اساس آیه ی 109، یک کانون مثبت و فعّال دینی، دارای دو ویژگی اساسی است:
نخست اینکه از ابتدا بر اساس صداقت و تقوا بنا شود و هدف از احداث آن، بندگی خدا و اجرای احکام اسلام باشد.
دوّم این که حامیان و پاسدارانش، افرادی پاک و درست کار و باایمان باشند. بدین ترتیب، هم انگیزه ی بنای مسجد و هم انگیزه ی مردم حاضر در آن باید پاک و مقدّس باشد. آنگاه چنین مسجدی، سزاوار زیارت قدوم پاک پیامبر اسلام است، و اگر در زمان حیات آن بزرگوار نباشد، سزاوار لطف و توجّه معنوی آن مرد آسمانی است.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊