4_5906746222995048307.mp3
974.8K
🔸ترتیل صفحه ۲۸۱ با صدای استاد حامدولی زاده
🔸مقام : بیات
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
4_5906746222995048308.mp3
1.81M
🔸ترتیل صفحه 281 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام بیات
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
قرآن ترجمه المیزان
سوره 16
سوره مبارکه النحل
صفحه 281
ثُمَّ إِنَّ رَبَّكَ لِلَّذِينَ عَمِلُوا السُّوءَ بِجَهَالَةٍ ثُمَّ تَابُوا مِنْ بَعْدِ ذَٰلِكَ وَأَصْلَحُوا إِنَّ رَبَّكَ مِنْ بَعْدِهَا لَغَفُورٌ رَحِيمٌ (119)
سپس قطعاً پروردگار تو نسبت به کسانى که از روى جهالت کار بد کردند و بعد از آن توبه نمودند [و کار خود را] به اصلاح آوردند، بى شک پروردگار تو بعد از آن آمرزگار و رحيم است. (119)
إِنَّ إِبْرَاهِيمَ كَانَ أُمَّةً قَانِتًا لِلَّهِ حَنِيفًا وَلَمْ يَكُ مِنَ الْمُشْرِكِينَ (120)
بى گمان ابراهيم امتى بود فروتن براى خدا و حق گرا، و از مشرکان نبود. (120)
شَاكِرًا لِأَنْعُمِهِ ۚ اجْتَبَاهُ وَهَدَاهُ إِلَىٰ صِرَاطٍ مُسْتَقِيمٍ (121)
سپاسگزار نعمت هاى او بود [و خدا] وى را برگزيد و به راهى راست هدايتش کرد. (121)
وَآتَيْنَاهُ فِي الدُّنْيَا حَسَنَةً ۖ وَإِنَّهُ فِي الْآخِرَةِ لَمِنَ الصَّالِحِينَ (122)
و در دنيا به او [زندگى] نيکويى داديم و بى شک او در آخرت از شايستگان خواهد بود. (122)
ثُمَّ أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ أَنِ اتَّبِعْ مِلَّةَ إِبْرَاهِيمَ حَنِيفًا ۖ وَمَا كَانَ مِنَ الْمُشْرِكِينَ (123)
سپس به تو وحى کرديم که از آيين ابراهيم پيروى کن که حق گرا بود و از مشرکان نبود. (123)
إِنَّمَا جُعِلَ السَّبْتُ عَلَى الَّذِينَ اخْتَلَفُوا فِيهِ ۚ وَإِنَّ رَبَّكَ لَيَحْكُمُ بَيْنَهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ فِيمَا كَانُوا فِيهِ يَخْتَلِفُونَ (124)
جز اين نيست که [تحريم هاى] شنبه براى کسانى قرار داده شد که در آن اختلاف کردند، و بى گمان پروردگار تو روز قيامت درباره، آنچه در آن اختلاف مى کردند داورى خواهد کرد. (124)
ادْعُ إِلَىٰ سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ ۖ وَجَادِلْهُمْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ ۚ إِنَّ رَبَّكَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَنْ ضَلَّ عَنْ سَبِيلِهِ ۖ وَهُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِينَ (125)
[مردم را] با حکمت و اندرز نيکو به راه پروردگارت دعوت کن و با آنان به نيکوترين شيوه به بحث بپرداز; بى شک پروردگار تو است که به کسانى که از راه او گمراه شده اند داناتر است و او است که به راه يافتگان [نيز]داناتر است. (125)
وَإِنْ عَاقَبْتُمْ فَعَاقِبُوا بِمِثْلِ مَا عُوقِبْتُمْ بِهِ ۖ وَلَئِنْ صَبَرْتُمْ لَهُوَ خَيْرٌ لِلصَّابِرِينَ (126)
و اگر مجازات کرديد، به مانند آنچه با شما کرده اند مجازات کنيد و اگر صبر پيشه سازيد [و از خطاکار بگذريد] البته آن براى صبرپيشگان بهتر است. (126)
وَاصْبِرْ وَمَا صَبْرُكَ إِلَّا بِاللَّهِ ۚ وَلَا تَحْزَنْ عَلَيْهِمْ وَلَا تَكُ فِي ضَيْقٍ مِمَّا يَمْكُرُونَ (127)
و صبر پيشه کن و صبر تو جز به [تأييد] خدا نيست و براى [گمراهى] آنان غم مخور و از نيرنگى که به کار مى برند، خود را در تنگنا قرار مده. (127)
إِنَّ اللَّهَ مَعَ الَّذِينَ اتَّقَوْا وَالَّذِينَ هُمْ مُحْسِنُونَ (128)
بى شک خدا با کسانى است که تقوا پيشه کرده اند و [با] کسانى [است] که آنان نيکو کارند. (128)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
🌷 نکته تفسیری صفحه ۲۸۱🌷
راه و روش دعوت پیامبر(ص):
پیامبر اسلام، آخرین فرستاده ی خدا، وظیفه ی بسیار سنگینی به عهده داشت. او وظیفه داشت پیام خدا را به تمام انسان هایی که در زمان او حضور داشتند و نیز انسان هایی که تا پایان دنیا متولّد می شوند، برساند و آنان را با آفریدگار جهان و برنامه ریزی دقیق او برای سعادتشان که دین نام دارد آشنا کند. بدون شک وظیفه ی پیامبر، سخت ترین کار بود؛ زیرا مخاطبان دعوت او، تمام انسان ها تا روز قیامت هستند، و برقراری ارتباط با میلیاردها انسان و قانع کردن ایشان، کاری بس سخت و دشوار به حساب می آید. پس خداوند در این آیه به پیامبر خود دستور می دهد که مردم را به سه روش زیبا به راه خدا دعوت کند؛ روش هایی که هر انسان آزاده و خردمندی در برابر آن ها سر تسلیم فرود می آورد. نخستین روش پیامبر برای دعوت به سوی خدا، استفاده از حکمت و دانش و منطق و استدلال بود. آری، نخستین و مهم ترین گام در دعوت به سوی حق، استفاده از منطق صحیح و استدلال های حساب شده است. اسلام، دین منطق و علم است و همواره مردم را به اندیشه و تفکّر دعوت می کند. بررسی قرآن و آیاتی که در آنها به عقل و فکر و اندیشه اشاره شده، این ادعا را اثبات می کند. از نظر اسلام، هر مسلمان باید با منطق و دلیل به اصول دین خود پی ببرد، و تقلید از گذشتگان در این باره پذیرفته نیست. آیات قرآن و سخنان پیشوایان دین، سرشار از دلیل و منطق و استدلال، و توبیخِ بی خردی و تقلید کورکورانه است.
دوّمین روش دعوت به سوی خدا، پند و موعظه ی نیکوست. در مرحله ی قبل، فکر و عقل انسان، بیشتر هدف قرار می گرفت؛ در این مرحله، عواطف و احساسات او تحریک می شود. البته از نظر قرآن، هر نوع پند و اندرزی مؤثر نیست؛ بلکه پند و اندرزی تأثیر می کند که نیکو باشد و از هر گونه خشونت، برتری جویی، تحقیر طرف مقابل، تحریک حس لجاجت او و مانند آن دور باشد. چه بسیار پندهایی که به سبب خوب نبودن، اثر معکوس می گذارند؛ زیرا مثلاً در حضور دیگران و همراه با تحقیر طرف مقابل انجام می گیرد، یا از آن بوی برتری جویی پنددهنده شنیده می شود؛ در حالی که پیامبر و امامان ما، همواره از روی خیرخواهی و با ادب و احترام و حفظ آبرو و شخصیّت طرف مقابل، او را نصیحت می کردند.
سوّمین گامِ دعوت به سوی خدا، مناظره با کسانی است که در برابر حق موضع گرفته اند. در اینجا، وظیفه ی پیشوایان دین، مناظره با این افراد است تا با بحثی عالمانه و منطقی، درست بودن دین برایشان ثابت شود. البته این روش نیز باید از هر گونه توهین، تحقیر، بداخلاقی و غرور پاک باشد و با کمال ادب و احترام صورت پذیرد. قرآن به پیامبر دستور می دهد که به بهترین روش با مخالفان خود بحث کند. سیره ی پیشوایان دین نیز به خوبی نشان می دهد که آن بزرگواران با مخالفان خود، عالمانه، قاطعانه، و در عین حال، مؤدّبانه بحث می کردند. ما نیز به پیروی از پیامبر خود وظیفه داریم به خوبی با دین خدا آشنا شویم و اطرافیان، هم شهریان و همنوعان خود را با این سه روش زیبا به سوی خدا دعوت کنیم .
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایاڪ نعبد وایاڪ نستعین
یعنے سلام مسجد مولاے آخرین!
اے جمڪران بگو ڪجاسٺ آخرین امید
أین الشموس الطالعہ،أین مہ جبین؟
اللهم عجل لولیڪ الفرج
به جمع ما بپیوندید
🕊https://eitaa.com/gooorrrran
سلام علیکم
جهت تبلیغ جلسه قرآن و مداحی خودتان در کانال بین المللی تبلیغ جلسات و محافل قرآنی و مذهبی مشهد و تمام شهرهای ایران در کانال
👇👇👇 👇
https://eitaa.com/canallgalasatghoran
به آی دی زیر پیام دهید
👇 👇 👇 👇
@alirezazarearnan
یا خودتان به گروه تبلیغ جلسات و محافل قرآنی و مذهبی ارسال کنید
👇 👇 👇 👇
https://eitaa.com/joinchat/2278359248Ce97e32b131
در این کانال تعطیلی جلسات ارسال نمی شود
برگزاری جلسات هر روز دقیق و بدون تکرار در این کانال ارسال می شود
مسؤل میز خدمت جلسات قرآن کریم
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال و هوای دلت را سرشار از عطر خوش قرآن کن💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحش شاد و جاودانه 💛
فرازی ماندگار از استاد عبدالباسط رحمهالله 💛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۷۹ قرآن کریم شامل آیات ۱۲ تا ۱۴ سوره مبارکه نساء
💫 پیامبر (ص) میفرمایند: «اِذا اَحَبَّ اَحَدَکُم اَن یُحَدِّثَ رَبَّهُ فَلیَقرَءِ القُرآنَ» هرگاه یکی از شما دوست بدارد با پروردگارش سخن بگوید، قرآن بخواند. (کنزالعمال ۱/۵۱۰)
🎙 استاد: منشاوی
••❀🏴 *جهادتبیین* 🏴❀••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای جانم امام رضا علیه السلام 😢🌿
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلماتی که بارها در قرآن برای آرامش قلب ما تکرار شدهاند.🌱
مایوس نباشید
سستی نکنید.
در هیچ حالی غمگین نشوید.
از رحمت خدا ،ناامید نشوید
لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ....
وَلَا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ....
وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن كُنتُم مُؤمِنينَ﴿۱۳۹﴾
و سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید!
🌱سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۳۹
#محمود_علی_البنا
#کمتر_شنیده_شده
یک #محفل_قرآنی شامل دو تلاوت از استاد مرحوم #محمود_علی_البنا
این محفل در مسجد جامع امام اعظم #بغداد و در روز سه شنبه ۲۰ #ماه_مضان سال ۱۳۹۶ قمری برابر با ۱۹۷۶/۰۹/۱۴ میلادی انجام شده است
۱ـ #احزاب #نازعات
۲ـ #بروج #طارق #اعلی #فجر #قدر
این تلاوتها هدیه می شود به همه علاقمندان استاد #محمود_علی_البنا
👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕋روز سه شنبه را با تلاوت فرازی بسیار زیبا از سوره بقره با تصاویر مربوطه با صدای مرحوم عبدالباسط عبدالصمد آغاز و به ارواح مطهر ائمه مظلوم بقیع عليهم السلام تقدیم می نمائیم .
#قرآن_کریم
#آرامش_باقرآن
#قرآن_مسیری_بسوی_نور
🕊https://eitaa.com/gooorrrran
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
مدیریت زمان و برنامه ریزی⏰⏳
✳️سعی کنید هر روز زمان ثابتی اختصاص دهید برای انجام برنامه، روزهای اول ممکنه سخت باشه ولی این زمان باید ایجاد بشه، بعد از ۲۰ الی ۳۰ روز ذهنتون این ساعات فعال تر است ،منتظر نمونین که زمان مناسب فرا برسه و بعد برنامه ها رو انجام بدین.. خودتون باید اقدام کنید و زمانو مدیریت و برنامه ریزی کنید..تا ذهنتون کم کم برای اون ساعات عادت کنه ..
✳️ ممکنه روزهای اول تمرکز نداشته باشید ولی بعد گذشت روزها و هفته ها ذهنتون ناخوداگاه توی اون ساعات اماده تر از ساعات دیگه است ، و وقتی که زمانش فرا رسید مثل ساعتی که کوک شده، ناخوداگاه میرید سمت قران برای انجام برنامه
✳️این نوع مدیریت زمان برای حفاظی است که منظم و با برنامه پیش میرن، نه برای حفاظی که برنامه ی مشخصی برای خودشون ندارند و ی جورایی حفظ قرآن رو فقط در وقت اضافه انجام میدن
✳️ بعضی ها پیش از اینکه این برنامه ریزی و مدیریت زمان رو شروع کنند حرف از نتونستن میزنن ..بدون اینکه بخوان چند روز این کارو امتحان کنند و میگن ما اون ساعات نمیتونیم برنامه رو انجام بدیم و تمرکز نداریم، در صورتی که خودمون باید زمان و شرایط محیا کنیم و روزهای اول طبیعیه که تمرکزی نداشته باشیم و با استمرار و ثابت بودن میتونیم ذهنمون رو برای اون ساعات عادت بدیم
✳️👈پس برای انجام برنامه ها زمان و مکان بسازیم و منتظر زمان مناسب نباشیم، بعد از اینکه زمان و مکانی ایجاد و مشخص کردیم، در مرحله بعد ذهنمون رو به اون ساعات سازگاری بدیم و این با تمرین و ممارست به وجود میاد بعد از چند هفته💪