هدایت شده از اندیشه و قلم | احمد قدیری
55.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 آجرک الله یا صاحب الزمان
@GhadiriNetwork
حامیان گرانسازی دلار که عمدتاً ذینفعان گرانی دلار هستند، مدعی حمایت از تولید داخل شدهاند و میگویند اگر نرخ ارز کاهش یابد واردات افزایش خواهد یافت و تولید داخلی آسیب خواهد دید!
فارغ از اینکه عمده واردات ما مواد اولیه و واسطهای تولید یا ماشین آلات است و افزایش نرخ ارز، موجب افزایش هزینههای تولید میشود، این ادعا نیز که کاهش نرخ ارز منجر به افزایش واردات خواهد شد غلط است.
ها جون چانگ اقتصاددان کرهای، درباره دوران جهش اقتصادی کره جنوبی مینویسد: «دولت مالیاتهای بسیار سنگینی بر واردات کالاهای لوکس وضع کرده بود که عملاً واردات این نوع اقلام را ممنوع میکرد. واردات برخی کالاها اساساً ممکن نبود، نه به این دلیل که ممنوعیت قانونی وجود داشت، بلکه به این دلیل که دولت اجازه تخصیص ارز برای واردات آنها را نمیداد».
این نکته «عدم تخصیص ارز برای واردات» بسیار مهم است. این یعنی در کره جنوبی اینطور نبود که صادرکنندگان اجازه داشته باشند ارز خود را به هر قیمتی فروشند یا با آن هرچه میخواهند وارد کنند. ارز کاملاً تحت کنترل دولت بود.
چانگ در جای دیگری مینویسد: «ارز ارزشمند، به راستی حاصل خون و عرق جبین سربازان صنعتیمان بود که در کارخانههای کشور، دستاندرکار جنگ صنعتی بودند. کسانی که با خرید چیزهای بیهوده، مثل سیگارهای قاچاق خارجی، ارز حاصله را به هدر میدادند، «خائن» به شمار میرفتند. هزینه کردن ارز برای هر چیزی که برای توسعه صنعتی ضرورت نداشت، ممنوع بود».
✍ جبرائیلی
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
امام خمینی میفرمود آمریکا اینجا نظامی نمیفرستد، آمریکا بدتر از نظامی میفرستد، آمریکا اینجا نویسنده میآورد!
منظورش همین غربزده های بدبخت بوده
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردم باید خواص را سرخط کنند.
؟!زمینه نافرمانی برخی مسئولین چیست؟
خواص جامعه کجان؟ علما و تریبون دارها کجان؟ اساتید و بزرگان کجان؟
🎙سهیل کیارش
مطالبه گری اعمال منتظران
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰 فساد هنگفت کرسنت و هزینه گزاف حمایت از متهمان
🔸تعلل دستگاه قضائی در نهائی کردن پرونده متهمان فساد کرسنت و خسارت هنگفت حاصل از آن، موجب فرار به جلو آنها و حامیان سیاسیشان در طیف مدعی اعتدال و اصلاحات شده است.
🔸هرچند که برخی تصور میکنند این رویکرد صرفاً صبغه سیاسی دارد اما به نظر میرسد با توجه به رشوههای سنگین رد و بدل شده در این قرارداد و برخی قراردادهای ناسالم نفتی دیگر در دولت مدعی اصلاحات، احتمالاً باید رد دلارهای نفتی حاصل از زد و بند را هم پیگیری کرد.
🔸یادآور میشود این قرارداد خسارتبار در دولت خاتمی و وزارت بیژن زنگنه منعقد شد اما طیف آلوده و متهم در پرونده و حامیان آن مدتی است که ادعا میکنند پرونده در حال رتق و فتق بود اما سعید جلیلی در دبیری شورای عالی امنیت ملی مانع از حل و فصل ماجرا شد و بنابراین خسارت حاصله، متوجه اقدام اوست!
🔸در این زمینه یک وکیل آلوده زنجیرهای ضمن متهم کردن جلیلی نوشت: چرا پروندهای مسکوت مانده و رسیدگی نمیشود که وزیر محترم نفت سابق آقای مهندس زنگنه وی را به کارشکنی و جلوگیری از اجرای قرارداد مهم و حیاتی کرسنت متهم نموده که اجرای آن میتوانست صدها میلیارد دلار برای کشور درآمد ایجاد کند و عدم اجرای آن تاکنون باعث محکومیت کشور به پرداخت دهها میلیارد دلار جریمه در دادگاههای بینالمللی گردیده است.
🔸فرار به جلوی متهمان پرونده فساد کرسنت و حامیان سیاسی و رسانهای آنها در حالی است که آقای روحانی آذرماه سال 1381 و از جایگاه دبیر شورای عالی امنیت ملی، با ارسال نامهای خطاب به رئیس دولت وقت (خاتمی)، به عملکرد بیژن زنگنه وزیر نفت به شدت اعتراض کرده و اقدام او در انعقاد قرارداد با شرکت اماراتی «کرسنت» را بیرون از چارچوب قانون و از طریق «واسطه» و دارای آثار منفی فراوان برای کشور دانسته بود.
🔸این نکته هم گفتنی است که در قراردادهایی مانند کرسنت، توتال و استات اویل، اغلب پای رشوه در میان بوده است؛ به عنوان مثال شرکت توتال متهم است هنگام وزارت زنگنه در دولت اصلاحات، به تیمی که در رأس مدیریت آن مهدی هاشمی بوده، رشوه 30 میلیون دلاری داده است. توتال به همین دلیل در فرانسه به جریمه 500 هزار یورویی محکوم شد.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001H9P
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
بررسی معاهده ۲۰ ساله ایران و روسیه (بخش انرژی)
🔰 ایران مرکز ترانزیت گاز در منطقه میشود
🔸بند ۲۲ معاهده ۲۰ ساله ایران و روسیه به همکاریها در بخش نفت و گاز مربوط است که در صورت اجرا، ایران به مرکز ترانزیت و هاب گازی منطقه تبدیل میشود.
🔸همکاری علمی و فنی، تبادل تجربیات و بهکارگیری فناوریهای روز و پیشرفته در استخراج، فرآوری و حملونقل نفت و گاز؛ مساعدت به شرکتها و سازمانهای ایرانی و روسی در بخش سوخت و انرژی جهت گسترش همکاریها از جمله عرضه انرژی و عملیات سوآپ؛ تشویق سرمایهگذاری در چارچوب همکاری دوجانبه در پروژههای توسعه میادین نفتی و گازی در قلمرو طرفهای متعاهد از جمله موارد همکاریها بر اساس بند ۲۲ معاهده است.
🔸ضمن اینکه بر اساس ماده ۲۳ این معاهده، طرفهای متعاهد به توسعه و گسترش روابط بلندمدت و متقابلاً سودمند بهمنظور اجرای پروژههای مشترک در زمینه استفاده صلحآمیز از انرژی اتمی از جمله احداث تأسیسات انرژی هستهای مبادرت خواهند نمود.
🔸گفته میشود که هزینه ایجاد زیرساختهای لازم، از جمله احتمال ساخت خط لوله گاز از شمال به جنوب ایران، برعهده روسیه خواهد بود. برآوردها نشان میدهد که این پروژه میتواند سالانه ۱۰ تا ۱۲ میلیارد دلار گردش مالی داشته باشد.
🔸ایران در صورت اجرای بند ۲۲ معاهده ۲۰ ساله با روسیه، در گامهای اول به مرکز ترانزیت و هاب گازی غرب و جنوب آسیا تبدیل میشود و امکان گسترش آن به کل سه قاره آسیا، آفریقا و اروپا وجود دارد.
🔸گفتنی است، ایران با برخورداری از دومین ذخایر گازی متعارف جهان و رتبه سوم در تولید گاز، یکی از قدرتهای بزرگ در این حوزه محسوب میشود. با این حال، سهم ایران در تجارت جهانی گاز کمتر از دو درصد است.
#سرویس_اقتصادی
https://kayhan.ir/001H8b
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 توضیحات مسعود میرکاظمی وزیرسابق نفت در مورد فساد کرسنت
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔰ضرورت اعلام رأی نهایی دادگاه کرسنت
متهمان باید در برابر خسارتهای وارد شده به کشور پاسخگو باشند
🔸پس از انتشار خبر توقیف ساختمان شرکت نفت، یک موج رسانهای هدفمند غاز شد تا با وارونهنمایی ماجرا، زنگنه را تبرئه و افراد دیگری را متهم کنند.
🔸روزنامه دولتی ایران با طرح اتهاماتی بیاساس نوشت: «بر اساس اظهارات زنگنه، دستیابی به تفاهم با کرسنت در زمان قائممقامی علی کردان در وزارت نفت با «تشر روزنامه کیهان» و ارسال نامه جلیلی به رئیسجمهوری وقت به سرانجام نمیرسد.»
🔸رسانه ضدانقلاب ایران وایر نیز در یک رپورتاژ برای زنگنه، خط روزنامه ایران را دنبال کرد و مدعی شد: «در حالی که بر اساس گفتههای بیژن نامدار زنگنه، امکان نجات ایران از پرداخت خسارت سنگین به کرسنت وجود داشت، این فرصت با اتهامزنیهای بیاساس از بین رفت و به حراج املاک و ثروت ایران در کشورهای اروپایی منجر شد.»
🔸این موج رسانهای در شبکههای اجتماعی هم در اقدامی مبتذل خواهان برگزاری مناظره در این زمینه شدند. واضح است که هدف از درخواست مناظره به جای طرح مستندات در دادگاه، کشاندن مهمترین موضوعات مربوط به منافع ملی به سطح رسانه و فضای مجازی است تا بار دیگر، با جوسازی رسانهای و مظلومنمایی، روایت دروغ خود را به ذهن مخاطبان القا کنند.
🔸به نظر میرسد این جریان از رای نهایی دادگاه هراس دارند و به تعبیر سعید جلیلی، دبیر اسبق شورای عالی امنیت ملی، «دادگاه متخلفان کرسنت، فریاد برخی را بلند کرده است.»
https://kayhan.ir/001H8a
@Kayhan_online
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔺میگویند برای چندمیلیون دلار رشوه کم! کرسنت اجرانشد و ۲میلیارددلار جریمه شدیم!
🔺تنها یک اثر رشوه درعقد کرسنت با 0.1 قیمت، محکومیت ایران به پرداخت ۲میلیارددلار به ترکیه بود که معادلش ۱۴ماه گازرایگان دادیم.
🔺نقض حاکمیت سرزمینی ایران که اصلا قیمت ندارد.
💬 مالک شریعتی
@Kayhan_online