هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
دو توصیه:
۱- به دوستان منتقد دولت: نقدها را به تپق ها و نقدهای ناظر به رفتارها و خطاهای کلامی تقلیل ندهید و به مسائل استراتژیک بپردازید.
۲- به دوستان دنبال کننده وفاق: وفاق را به همراهی همه جانبه و بدون استثنا ترجمه نکنید.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم کانادا یه خونه اجاره کنیم و بعد به بقیه رویاهامون برسیم!
پ ن: انقلاب اسلامی در زمینه مسکن حقیقتا انقلاب کرده است و وضع ما نسبت به اکثر کشورهای دنیا در زمینه مالکیت مسکن بهتر است
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
چرا میگوییم ایران قویترین اقتصاد دنیا را دارد؟ 🧐
شاید در نگاه اول شما هم که به انقلاب و جمهوری اسلامی دلبستگی دارید از این ادعا تعجب کنید! اما آن چیزی که اهمیت دارد و قابل نقد است ادعا نیست؛ بلکه استدلال است.
من در این متن سعی میکنم استدلال مختصری برای مدعای خودم بیاورم و شما هم سعی کنید آن را نقد کنید.
✍ شرح استدلال:
تعریف: اقتصاد یعنی تامین نیازهای انسان در مسیر رشد با حفظ آزادیهای فردی و اجتماعی (استقلال) برای تحقق پیشرفت مردم پایه (عدالت) با توجه به شرایط زمانی و مکانی
البته ممکن است شما تعریف دیگری از اقتصاد داشته باشید. اما استدلال من بر اساس تعریف فوق است و اگر شما این تعریف را نپذیرید دلیلی ندارد استدلال را هم بپذیرید.
۱. نظامات اجتماعی در هم تنیدهاند. آنچه اقتصاد، فرهنگ یا سیاست نامیده میشود مطلقا مرز مشخصی ندارند و هیچ متر و معیاری وجود ندارد برای جدا کردن رابطهها/پدیدهها/طرحها/برنامههای اقتصادی از رابطهها/پدیدهها/طرحها/برنامههای فرهنگی یا سیاسی. مثلا هیچکس نمیتواند بگوید مصرف یک پدیده اقتصادی است یا فرهنگی یا سیاسی!
۲. تحریم و جنگ اقتصادی: یک اقتصاد قوی باید بتواند در مقابل نیروهای معارض خود مقاومت کند. هم خود را حفظ کند هم از مرزهای فرهنگی، سیاسی و امنیتی خود دفاع نماید.
اقتصاد جمهوری اسلامی ایران تنها اقتصادیست که توانسته بیش از ده سال جنگ تمام عیار اقتصادی و چهل سال تحریم را تحمل و درعین حال پیشرفت کند.
هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که بتواند حتی یک ماه در مقابل چنین فشاری مقاومت کند.
۳. پاک و مشروع و حلال: بسیاری از اقتصادهای ظاهرا بزرگ دنیا بوسیله استعمار و استثمار و جنگ و غارت و ... توانستند قدری رفاه برای بخشی از مردم خود فراهم کنند. صنایع پورن، قمار، رقص، مشروبات الکلی و... جزء جدانشدنی از بسیاری از اقتصادهای دنیاست. اما به برکت مجاهدت مردم ایران و قیامی که برای خدا انجام دادند اقتصاد ما دچار این ناپاکیها نیست.
همچنین ایران مثل آمریکا با ایجاد بدهی و چاپ دلار، منابع و کالاها و خدمات سایر ملتها را نمیدزدد.
۴. قدرت فرهنگی: بدون تردید ایران به لحاظ فرهنگی و حفظ ارزشها و سنتها و هنجارهای اجتماعی و معنویت فرسنگها نسبت به کشورهای بهاصطلاح توسعه یافته جلوتر است و این ممکن نیست اتفاق بیفتد مگر اینکه بردار اقتصاد با بردار فرهنگ همجهت شده باشد. بعنوان مثال هزینههای فرهنگی برای حفظ خانواده در ایران را مقایسه کنید با هزینههای ضدفرهنگی آنها در ترویج همجنسبازی و...
یا هزینههای مردم و دولت برای هیاتها، مسجدها، آموزش و پرورش، صدا و سیما و...)
۵. قدرت سیاسی: امروز در دنیا هیچ سیاستمداری نیست که بتواند مسائل سیاسی دنیا را منهای ایران تحلیل کند. امکان ندارد نقش و قدرت سیاسی ایران امروز را با ایرانِ قبل از انقلاب مقایسه کرد. نمیتوان قدرت سیاسی ایران را با کشورهایی که مطیع نظام سلطه هستند مقایسه کرد. و البته نمیتوان قدرت سیاسی در این سطح را بدون توان و توازن در نظامات اجتماعی و بویژه اقتصاد به دست آورد.
۶. امنیت: قرنهاست نظام سلطه سعی کرده تا مسیر تجارت زمینی دنیا که از ایران میگذشته را ناامن کند ولی به برکت جمهوری اسلامی و مجاهدت امامین انقلاب و سربازان و سردارانشان از پکن تا مدیترانه امن است و ما به مرزهای تمدنی خود رسیدهایم.
آیا امکان دارد بدون اقتصاد و با دست خالی چنین امنیتی به وجود بیاید؟
۷. شاخص تامین نیاز: ایران در مجموع شاخصهای تامین نیاز با اختلاف نسبت به تمام کشورهای دنیا جلوتر است. از نیازهای ابتدایی مثل خوراک و پوشاک و مسکن و ازدواج گرفته تا امنیت و عزت و آموزش و پرورش و بهداشت و ...
در حقیقت مجموع نمره ایران در تمام شاخصهای تامین نیاز با توجه به شرایطش بسیار بالاتر از کشورهای دیگر است اگرچه ممکن است کشوری در یکی دو شاخص از ایران پیشتر باشد.
۸. مقایسه با غرب: کشورهای غربی که خود را توسعه یافته میدانند علاوه بر اینکه فرهنگ و نظام اجتماعی و استقلال خود را نابود کردند در تامین کوچکترین نیازهای بسیاری از شهروندان خود ناتواناند. کشتهشدن صدها هزار نفر از سرما و گرما در اروپا و بیخانمانی میلیونها نفر از جمله دو و نیم میلیون کودک در آمریکا مسائلی است که در ایران وجود ندارد.
موارد مهم دیگری از جمله مساله عدالت و توزیع مالکیت و حجم زیرساختهای ایجاد شده و پیشرفتهای علم و فنآوری و حفظ و تقویت نهادهای اصیل اجتماعی مثل خانواده و... نیز وجود دارد که از حوصله این نوشتار خارج است.
نتیجه: اگر بدون توجه به شاخصهای ناقص و غلط و جهتدار غربیها به اقتصاد ایران بنگریم و آن را با گذشته خود و یا با کشورهای دیگر در شرایط جنگ و تحریم مقایسه کنیم بدون تردید ایران قویترین است اما در مقایسه با مطلوب خودمان قطعا عقب هستیم.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
🎯 حتی پس از آتشبسْ کشتار کودکان غزه ادامه خواهد داشت
— سازمان ملل میگوید ۱۴ سال طول میکشد تا مهمات منفجرنشدۀ غزه پاکسازی شود
📍بیایید فرض کنیم همین الان در غزه آتشبس شده است. وقتی فلسطینیها به محلههایشان برگردند، با این صحنهها روبهرو خواهند شد: دیوارهای خانههایشان از داخل و خارج دیوارنویسی شده؛ وسایل خانههایشان تخریب شده و لباسهای زیرشان از دل کشوها بیرون ریخته. اما یک صحنۀ دیگر هم هست: آنها، در بین این به هم ریختگیها، بمبهایی را پیدا میکنند که منفجر نشدهاند و دنبال بهانهای میگردند تا همهچیز را زیر و روتر کنند. سرویس مینزدایی سازمان ملل متحد میگوید دستِکم ۱۴ سال طول میکشد تا تمام مهمات منفجرنشدۀ غزه پاکسازی شود. مهماتی که غالباً ظاهر مبهم و سادهای دارند و کودکان از روی کنجکاوی برشان میدارند و دست و پا و، بسیاری اوقات، جانشان را از دست میدهند. بعد از این روزِ بهاصطلاح آتشبس، اسرائیل جنگش را علیه کودکان فلسطینی و آیندۀ آنها ادامه خواهد داد.
🔖 ۲۶۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۱۶ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
B2n.ir/n38818
📌 آنچه خواندید، بهطور اختصاصی برای وبسایت ترجمان ترجمه شده و بهرایگان در اختیار شما قرار گرفته است. شما میتوانید با خرید اشتراک فصلنامه ترجمان علوم انسانی از انتشار این مطالب و فعالیتهای ترجمان حمایت کنید:
https://tarjomaan.shop/product/sub4014/
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از بصیرت اقتصادی
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از بصیرت اقتصادی
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هم اکنون
برگزاری جلسه بصیرت اقتصادی با موضوع جنگ شناختی
https://eitaa.com/basirateghtesadi
هدایت شده از اندیشکده قصد
معرفی کتاب «افسانه بازار آزاد» اثر حمیدرضا مقصودی
https://www.qassd.ir/bjffcu6ms
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
هدایت شده از محسن قنبریان
قسمت اول؛ جمهوری اسلامی یعنی اراده خدا و اراده مردم در کنار هم.mp3
5.39M
🎙#کلیپ_صوتی
جمهوری اسلامی یعنی اراده خدا و اراده مردم در کنار هم
#حلقههای_میانی | #قسمت_اول
حجت الاسلام قنبریان:
🔹دردنیای امروز، لیبرالیسم می گوید اراده های مردم، ارزش ساز است. هرچی میل کردن همان ارزش است، همان خوب است.
اما خوب تابع امیال نیست، میل، اراده و فعل،ارزش ساز نیست، تابع ارزش است اما همین ارزش الهی با اراده آزاد مردم منعقد میشود.
@hoseinie_hedayat
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از وحید یامین پور
میتوانستم و راحتتر بود که از کنار اهانتهای دستگاه پروپاگاندای حامی دولت با سکوت عبور کنم. آنها به ساکتها احترام میگذارند و برای غیر ساکتها تمهیدات ویژهی پاچهگیری و لجنمالی و...
اما دیدم سکوت، غیرمنصفانه است. "وفاق" خوب است و ضروری. اما اگر به اسم رمزی برای خفه کردن دیگران و انگ و برچسب زدن به منتقدان بدل شود، سرآغاز استبداد رأی و تضییع حقوق عامه و کینتوزی سازمان یافته علیه منتقدان خواهد بود.
برای من واضح است که تندروهای اصلاحطلب از "وفاق" مارپیچ سکوتی خواهند ساخت که هم انتقادات را در نطفه خفه کند و هم حاشیه امنی برای مرزشکنی و قبحزدایی از رفتارهای ضد مردمی خودشان فراهم کند. راه شکستن این مارپیچ سکوت، چیست؟ پاسخ روشن است.
بدترین ظلم را به مردم و شخص آقای پزشکیان همین تندورهایی خواهند کرد که "وفاق" را به عنوان یک ضرورت ملّی، به ضد خودش -ابزار خصمانه تسویه حساب سیاسی و حزبی- تبدیل میکنند.
➕️ @yaminpour
هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️ برق میره توی بورس کالا یعنی دقیقا چی میشه؟
رئیس سازمان بورس اخیرا اعلام کرد که قراره برق توی بورس کالا فروخته بشه. گفته بودم که در این باره بهتون توضیح میدم یعنی چی این حرف.
اولا خوبه بدونید سازمان بورس اوراق بهادار تهران که یه دستگاه دولتی و زیرمجموعه وزارت اقتصاد هست، با شرکت بورس کالای ایران که یه شرکت خصوصیه، فرق داره.
بورس اوراق بهادار، محل خرید و فروش سهام شرکتهاست. اما شرکت بورس کالای ایران، محل فروش مواد اولیه مثل فلزات و محصولات پتروشیمی و... هست.
شرکت بورس کالای ایران رو همین شرکتهای فولادی و پتروشیمی و بانکها و... تاسیس کردن.
حالا برق بره توی بورس کالا یعنی چی؟
یعنی برق هم مثل فلزات و محصولات پتروشیمی و... قیمتگذاری بشه و فروخته بشه؟
مگه فلزات و محصولات پتروشیمی و... چجوری قیمتگذاری و فروخته میشن؟
اینجوری: مثلا شرکت مس میخواد مس بفروشه. قیمت مس رو از بورس فلزات لندن میگیره. هر تن حدود ۹ هزار دلار. این ۹ هزار دلار رو ضربدر دلار ۴۵ هزار تومن میکنه، میذاره توی بورس کالا برای حراج. یعنی هر تن مس، با قیمت پایه ۴۰۵ میلیون تومن به حراج گذاشته میشه.
حالا هر کس بالاتر خرید، به اون فروخته میشه. مثل هر حراج دیگه.
حالا برق میخواد بره توی بورس کالا یعنی چی؟
یعنی قیمتش جهانی بشه عزیزان من. یعنی مثلا هر کیلووات/ساعت برق توی لندن ۴۰ سنت هست. این ۴۰ سنت ضربدر دلار نیما میشه (دلار نیما فعلا ۴۵ هزار تومن هست که وزیر اقتصاد گفته باید #آزاد بشه، یعنی بشه ۶۰ تومن). یعنی هر کیلووات ساعت برق با قیمت پایه ۱۸ هزار تومن، توی بورس کالا حراج میشه. هر کی بالاتر خرید، به اون فروخته میشه.
برای اینکه دستتون بیاد هر کیلووات حداقل ۱۸ هزار تومن یعنی چی، خوبه بدونید قیمت برق صنایع الان حدود ۳۷۰۰ تومن هست. یعنی برق برای صنایع میشه حدود ۵ برابر. اینجوری هزینههای تولید میره بالا، بعد میگن علت تورم هم نقدینگی هست!
قیمت برق خانگی هم الان حداکثر ۳۲۰ تومنه که اگر طبق همین فرمول برق خانگی هم تعیین قیمت بشه، دیگه خودتون حساب کنید.
اینجوری برق هم از اون چند قلم اساسی زندگی مردم که هنوز دلاری نشده، دلاری میشه. علی برکت الله!
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حماس در ویدئویی جدید تهدید به حملات انتحاری می کند
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از همدردی مردم تهران با مردم لبنان
🔹شهروندان ایرانی با قرار دادن گل در برابر سفارت لبنان در تهران، بر همبستگی خود با مردم لبنان در پی جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی در انفجار دستگاههای ارتباطی تاکید کردند.
@BisimchiMedia
هدایت شده از خبر فوری سراسری
چی میخوام بگم؟
آن بلایی که تحریمها نتونست تمام و کمال بر سر ماها بیاره این فرنگ درس خونده ها میخوان با تئوری هایی که در همون دانشگاههای فرنگ، کردن توی مغزشون کاملش کنن!
من نمیگم اینها نفوذی هستن اما قدر مسلم مغزشون پر شده از این نسخه هایی که همون تحریم کنندگان ایران ریختن توی سرشون و باعث ویرانی اقتصاد کشور خواهند شد.
یعنی این نسخه ها مکمل تحریمها برای تغییر نظام هست.
مردم ناراضی هم به فکر تغییر خواهند افتاد منتها اگر ندونیم مقصر کیه، به اشتباه میریم سراغ تغییر نظام! بدون اینکه بدونیم بابا از نظام و اسلام نیست از افراد اینچنینی خوردیم که اتفاقا ریش هم دارن و تونستن افکارشون رو به سیاستمداران ما تحمیل کنن!
این افراد رو باید تغییر داد نه نظام رو...
اینکه پزشکیان برای هر سوالی دم از ارجاع به کارشناس میزد و ما هم بال بال میزدیم که نکنید، منظورمون این بود.
چون کارشناسانشون رو میشناسیم
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
#نه_به_نئولیبرالیسم نمیگید؟
عیبی نداره
حداقل برای مقتول فاتحه بخوانید!
لعنت به هاشمی
لعنت به سیاستهای تعدیل
لعنت به نیلی
لعنت به دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف
لعنت به دنیای اقتصاد
لعنت به غنینژاد
لعنت به اقتصادِ علمنمای مسموم
لعنت به هایک و عاشقانش
لعنت به لیبرالیسم
لعنت به سرمایهداری وحشی
لعنت به #افسانه_دولت_بزرگ
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
والله قسم
امکان ندارد
کسی با طناب لیبرالیسم اقتصادی به چاه لیبرالیسم فرهنگی و سیاسی نیفتد...
حتی یک نفر از این دام نجات نخواهد یافت...
#فریب_بزرگ
#افسانه_علم_اقتصاد
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
اقتصاد فرهنگی
والله قسم امکان ندارد کسی با طناب لیبرالیسم اقتصادی به چاه لیبرالیسم فرهنگی و سیاسی نیفتد... حتی یک
شرح در مطلب قبلی!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از أخٌفيالله
هکرهای حنظله:
عملیات دو روز اخیر مجموعه ای از اقدامات مشترک موساد و واحد ۸۲۰۰ و تعدادی از شرکت های وابسته به رژیم صهیونیستی بود! هکرهای حنظله گفتند طی هک های گسترده توانستند اطلاعات بسیار محرمانه ای از عملیات روزهای گذشته به دست آورند و در ساعات آینده تمامی اسناد منتشر خواهد شد!
خلاصه عملیات به شرح زیر است:
* این حمله زنجیره تامین با آلوده کردن باتری دستگاه های پیجر به نوع خاصی از مواد منفجره حساس به حرارت در کشور سازنده صورت گرفته است!
* باتری ها توسط شرکت IIB (باطری های صنعتی اسقاطیل) در نهاریا به این مواد منفجره آلوده شده اند!
* موساد مسئول انتقال باتری های آلوده به کشور سازنده بود!
* با توجه به حساسیت دستگاه های کشف مواد منفجره به این باتری ها و نیاز به جابجایی آنها در چندین کشور، موساد با همکاری شرکت ویدیسکو اقدام به جابجایی محموله های مذکور کرده است!
* شرکت ویدیسکو یک شرکت زیرمجموعه ۸۲۰۰ واحدی است و امروزه بیش از ۸۴ درصد از فرودگاه ها و بنادر در جهان از دستگاه های اشعه ایکس تولید شده توسط این شرکت در واحد امنیتی خود استفاده می کنند که در واقع دارای بک پنجره نفوذ ۸۲۰۰ و رژیم صهیونیستی است. می تواند هر محموله ای را که در کشورهایی که از این دستگاه ها استفاده می کنند حذف کند و از کشف خرابکاری جلوگیری کند! ( سورس کد کامل این پروژه تا ساعاتی دیگر منتشر خواهد شد! )
* محموله های آلوده با استفاده از Vidisco و پس از سفر از چندین کشور به لبنان رسیده است!
* تمامی عوامل دخیل در این عملیات توسط حنظله شناسایی شده و به زودی تمامی داده ها منتشر خواهد شد!
* حنظله...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینیدجوان نخبه ایرانی چی ساخته و مافیای ایران خودرو وسایپا چی می سازند. مسئولین جوان نخبه را بببنید.
نشر دهید...
پن: برید بگردید هر کسی دکتر عبدالملکی رو بابت همین حرف مسخره کرد پیداش کنید!
#حجت_لامبورگینی
#آزادسازی_تولید_خودرو
#نه_انحصار_نه_واردات
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هر خودرو برقی یک بمب متحرک نابودکننده...
#ایلان_ماسک
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از Dr.Mutter
پرسیدین با این هزینه بالای تعمیرات ماشین پس حتما مکانیکی ها درآمد خیلی خوبی دارن؟؟
نه ، متاسفانه اینطوری نیست.
در کشور های اروپایی ساختار اقتصاد رو طوری طراحی کردن که غالب آدم ها کارمند یک شرکت بزرگ هستن.
اینجا حتی سوپر مارکت ها و پمپ بنزین ها هم همگی زنجیره ای اند.
خیلی خیلی محدود سوپر تک میبینید که اونم سوپر نیست در حد کیوسک هست.
و خب حقوق کارمند ثابته و در واقع اون پول زیاد میره تو جیب صاحبان اصلی برند. صاحبان اصلی شرکت های بزرگ بین المللی
یعنی یه تعداد محدودی روز به روز پولدارتر میشن اونم با سرعت نور و بقیه هم دارن با سختی و قناعت اول ماه رو به آخر ماه میرسونن. درست ترش اینه که بگم سفرشون کوچک تر میشه (البته نه به سرعت و شدت ایران)
نکته دیگه اینکه از من خیلی میپرسید با این هزینه هایی که مینویسم براتون پس باید مردم اینجا یک حقوق خیلی زیادی داشته باشن که از پسش بر بیان درسته؟
جوابش رو بگذارین با چند تا سوال بدم.
احتمالا همه شما شنیدین خارجی ها خیلی ساده زیست اند، درسته؟ یا اهل تجملات و تشریفات نیستن؟ اگر برن بیرون هر کس دنگ خودش رو حساب میکنه؟
یا احتمالا شنیدین که آلمانی ها خیلی از وسائل خونشون بسیار قدیمیه؟!
شنیدین اینجا وسائل دست دوم خیلی طرفدار داره؟؟
یا مثلا خیلی از زن و شوهر ها هم دنگی دونگی خرج میکنن؟؟
شنیدین بچه ها از نوجوونی و اول جوونی میرن سر کار و از ۱۸ سالگی از والدین باید جدا بشن؟
شنیدین عروسی های خارجی ها چقدر ساده است؟؟
شنیدین بیشتر زنان اروپایی میرن سر کار و اینجا خیلی زن خونه دار مفهوم نداره؟؟
افرین، فکر کنم جواب سوالتون رو گرفته باشین
دلیل اصلی همه این شنیده هاتون مسائل اقتصادی و بالا بودن بی حد و حصر هزینه هاست. حمایت از محیط زیست، سلیقه و فرهنگ در درجه دهم اهمیته!
و نکته بدتر قضیه میدونی چیه؟ که ما هممون اون نکات بالا رو در حالتی شنیدیم که داشتن بهمون سرکوفت میزدن. مثلا میگفتن زنان اروپایی استقلال مالی و کاری دارن همه!! به جای اینکه بگن مجبورن برن سر کار
یا بچه هاشون رو چقدر مستقل تربیت میکنن به حای اینکه بگن به خاطر هزینه ها از ۱۸ سالگی بیرونش میکنن( غالبا نه همه) و....
#قیمت
کانال #دکتر_موتا در ایتا
دوستانتون رو به این کانال دعوت کنید🌱
مشاهدات و تجربه های یک مادرِ دندانپزشک ساکن آلمان
https://eitaa.com/joinchat/3509321946Cbb998519ef
استفاده از مطالب کانال به هر نحوی فقط با ذکر منبع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرق عضله سازی آمریکایی و ورزش باستانی ایران !
همین چند روز پیش مقام معظم رهبری فرمودند:
اگر شما بتوانید در میدانهای بینالمللی، ورزشهای آسیایی، میدانهای ورزشهای المپیک، یک جایی باز کنید و بتوانید گود ایرانی را نشان بدهید، همین ورزش زورخانهای را نشان بدهید، هم زیبا است، هم پُرمعنا است، هم یک نظم ویژهای دارد که با نظم حاکم بر ورزشهای امروز در دنیا که غالباً منشأش غربی است ــ البتّه غالباً، نه همه ــ [متفاوت است؛] این یک نظم دیگری دارد، یک شکل دیگری دارد، یک نظام دیگری بر آن حاکم است؛ این را نشان بدهید در دنیا.
نظم دیگری یعنی چه؟
مگر ورزش هم نظم دارد؟!
خلاصه اش این است که نظم ورزش مدرن مبتنی بر کالایی سازی است. ورزش یا خودش یا نتیجه اش باید تبدیل به کالا شود تا بتوان آن را فروخت!
اما ورزش در نظم تمدن اسلامی نه برای فروش است نه خودنمایی. برای سلامتی است. برای تقویت اراده است. برای پرواز روح است. برای آمادگی برای خدمت است. برای حفظ امانت خداوند است. برای تعاون است. برای ذکر است.
در این مورد مفصل خواهم نوشت ان شاء الله
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
برای محو کردن اثر اساتید اقتصاد مقاومتی، رسانههای اصولگرا و اصلاحطلب دست به دست هم دادهاند.
این موضوع بارها توسط دکتر عبدالملکی پاسخ داده شده است. اما ظاهرا باید به قانون بقای گزک معتقد باشیم. گزک باقی است. فقط بین اصولگرا و اصلاحطلب دست به دست میشود.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
چرا تورم در ایران رخ میدهد؟
شکلگیری تورم در ایران از یک نقطه تصمیم آغاز میشود. آن نقطه، معمولا یا گرانسازیهای ارزی است یا گرانسازیهای قیمتی توسط دولت یا با چراغسبز دولت است. این اتفاق معمولا یا به منظور افزایش درآمد دولت یا به منظور تغییر در مصرف کالاهایی مثل حاملهای انرژی صورت میگیرد.
در نتیجه این گرانسازیها، قیمتهای نسبی که در موقعیتی تاریخی همیشه روند خود را حفظ میکنند، به هم میریزند. هر کدام از این قیمتها ذینفعانی دارد. از سرمایهداران تا مردم. اگر دولت این ذینفعان را سرکوب کند و اجازه بازیابی قدرت خرید به آنها ندهد، گرانی به تورم جدی تبدیل نمیشود. یعنی همان اتفاقی که در آمریکا و اروپا رخ میدهد. کنترلهای شدید مانع انتشار گرانی میشود.
اما اگر مردم و ذینفعانی که از تصمیم دولت متضرر شده اند، با گران کردن محصولات و خدمات خود، تلاش کنند به سطح قبلی قیمتهای نسبی برسند، تورم جدی رخ میدهد و به لحاظ توزیع و مصرف کالا و خدمات موقعیت قبل از گرانسازی بر میگردیم.
حال باید چه کرد؟
برخی معتقدند، دولت لازم است در حرکت آخر کنترلهای خود را افزایش دهد و از ابزارهای مختلف مثل ابرازهای تنبیهی شدید مالیاتی یا محدودیتهای مصرفی مانع از آن شود که طبقهای که از سیاست متضرر شدهاند، قدرت خرید و میزان مصرف خود را بازیابی کنند.
اما اساس مشکل در همان حرکت اول در این شطرنج تاریخی است. دولت نباید به بهانههایی چون کسری بودجه، یا مازاد مصرف، به قدرت خرید مردم دستاندازی کند. بلکه برعکس لازم است سیاستهای طرف عرضه را دنبال کند تا کمبودها را از بین ببرد. یا اینکه نظام مالیاتی خود را اصلاح کند تا از فرارها و معافیتهای عجیب و غریب جلوگیری کند.
دستکاریهای قیمتی برای کنترل مصرف مردم، بدترین ابزاری است که بارها در ۶۰ سال گذشته توسط دولتها اجرا شده و نتیجه هرکدام از دیگری فاجعهبارتر بوده است.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با اره و اوره و شمسی کوره نهایتا بتونید یک سیرک راه بندازید!
اینجا جمهوری اسلامی ایرانه!
دکتر داریوش سجادی حقیقتا محشره در سوزوندن براندازها و ضدانقلاب...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar