هدایت شده از وحید یامین پور
توتالیتاریسم(توتالیتاریانیسم) امکاناتی لازم دارد که فقط در مدرنیته قابل دستیابی است. مهمترین امکان توتالیتاریسم، امکان نظارت بر مردم، پیشبینی ذهنیاتشان و تاثیر بر کنشهای آنهاست که به مدد پیشرفت تکنولوژیهای انضباطی فراهم شده است. شبکههای اجتماعی، علم تحلیل داده(دیتا ماینینگ) و هوش مصنوعی مهمترین امکان شکلگیری دولت توتالیتر در سلب آزادی و حتی نفی اختیار انسان است. دقت در تاثیرات تکنولوژیهای ارتباطی بر کاربران کافی است که حکم "مرگ سوژه" فوکو را بپذیریم.
در جهان پیشاتجدد، خشونت سخت و آزادی توأمان وجود داشت. در جهان متجدد، خشونت سخت و خشونت نرم توأمان نافی آزادی و اراده انسانی اند.
#یادگاری
➕️ @yaminpour
هدایت شده از 🛠 آچار ؛ آقای اقتصاد انقلاب اسلامی 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجزه انقلاب
اينكه بنده بارها تكرار ميكنم كه جوان امروز، از جوان اوّل انقلاب و دوران جنگ اگر جلوتر نباشد، بهتر نباشد، عقبتر نيست - و من معتقدم كه جلوتر است - بهخاطر اين است كه امروز با اينهمه ابزارهاى تبليغى، با اينهمه شگردهاى گوناگونِ فروريختن پايههاى ايمان، جوان انقلابى ايستاده است. ما در عرصهى فرهنگ، در عرصهى سياست، در عرصههاى اجتماعى، در عرصههاى هنرى الىماشاءاللَّه جوان مؤمن داريم؛ البتّه بله، يكعدّهاى هم هستند كه معتقد نيستند، پابند نيستند، آن را هم ميدانيم، نه اينكه غافل باشيم امّا اين خيل عظيم جوانان مؤمن، جزو معجزات انقلاب است. اين جوان امروز [است]؛ جوانى كه نامه مينويسند به بنده - از اين نامهها يكى و دوتا و دهتا هم نيست، زياد است - و التماس، گريه كه اجازه بدهيد ما برويم در دفاع از حرم اهلبيت (عليهمالسّلام) بجنگيم؛ از زندگى راحت، از زن و بچّه بگذريم. نامه مينويسند - واقعاً نامه گريهآلود است - كه [ما] پدرومادر را راضى كرديم، شما اجازه بدهيد ما برويم بجنگيم؛ اين وضع جوان امروز است. خب ميخواهند ايمان اين [جوان] را از بين ببرند. اين حصار فرهنگى براى حفظ اين ايمان است.
بيانات رهبر معظّم انقلاب اسلامى در ديدار جمعى از ائمّهى جماعات مساجد استان تهران ۱۳۹۵/۰۵/۳۱
🛠 آچــــــــــــــــــــــار: 🇮🇷
💠 @Achar_Ir
هدایت شده از 📻 رادیوز 🇵🇸
کشتی پهلو گرفته-قسمت یازدهم.mp3
6.73M
مصرعی بود در این بیت ولی سوخته است...
(مصرع: یک نیمه در
بیت: خانه)
🗒 قسمت یازدهم از کتاب صوتی «کشتی پهلو گرفته» اثر مهدی شجاعی با گزینش و بازنگری
#حضرت_زهرا #فاطمیه #یازهرا #کشتی_پهلو_گرفته #رادیوز
🎙 گوینده:
فاطمه حیدری
📻 @Radioz_Ir
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به این دلیل بود که غنینژاد میگفت: آقای خمینی و آقای خامنهای اقتصاد نمیدانند!
و به همین دلیل است که پرفسور درخشان میگویند اقتصاد اسلامی را باید از امامین انقلاب بگیریم...
پن: این همان جملات نورانی است که دشمنان ایران و اسلام آن را تحريف کرده بودند که امام گفته است: اقتصاد مال خر است!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از مرکز پژوهشهای اقتصادی حَبنا
💡هم دنیا، هم آخرت!
🔹امام خامنهای(حفظهالله)
دنیا و آخرت، رفاه و آرمان، باهم و در کنار هم قابل پیشرفت است. تصور اینکه جامعۀ آرمانگرا به حل مشکلات مادی و رفاهی نخواهد رسید، به معنای این است که بگوییم ادیان و مقدسات و معنویات و آرمانها به فکر دنیا و زندگی مردم نیستند، این، خلاف صریح اسلام و همۀ ادیان است.
مطمئناً حرکت به سمت گشودن گرههای مردم و باز کردن راه به سمت یک زندگی مرفه و سالم و خوب، که مردم از فراوانی و ارزانی و دیگر امکانات استفاده کنند، یک وظیفه اسلامی است که بر دوش همه، به خصوص بر دوش شما که مسئولان و مدیران کشور هستید است. این کار عملی است و قطعاً جزو آرمانهای اسلامی و امام عزیزمان میباشد.
🖋رهیافتهای اقتصادی، ش۴، ص۲
#سرمقاله
💠مرکز مطالعات اقتصادی حبنا را دنبال کنید:
ایتا | تلگرام | بله | اینستاگرام | آپارات
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
مصرف بنزین در ایران
🔺در میان کشورهای پر مساحت دنیا، ایران هجدهمین کشور است. در میان کشورهایی که مساحت آنها بیش از ایران است، ایران از کشورهای کانادا، استرالیا، آرژانتین، قزاقستان، الجزایر، گرینلند، عربستان سعودی، سودان و لیبی پر جمعیت تر است (منبع). یعنی در میان کشورهای پر مساحت دنیا، ایران رتبه نهم در جمعیت را دارد(منبع).
🔺در این میان، ایران در میان این کشورها بعد از آمریکا، روسیه، عربستان سعودی، کانادا و برزیل، بیشترین تولید نفت را دارد. از این رو در دسترسی به منابع انرژی در رتبه ششم قرار دارد(منبع).
🔺ایران در میان کشورهای دنیا به لحاظ جمعیت نیز در رتبه ۱۸ قرار دارد(منبع). در میان کشورهای پر جمعیت نیز ایران پس از آمریکا، چین، برزیل و روسیه رتبه چهارم در تولید نفت را داراست(منبع).
🔺بعلاوه ایران یک کشور دارای نظم اجتماعی خانوادگی بسیار قوی است. یعنی اجتماع ایرانی دارای استحکام درونی بسیار بالایی است از این رو میل بالایی به دید و بازدید و سفر در میان ایرانیها وجود دارد. در میان ۱۸ کشور پر جمعیت و ۱۸ کشور پر مساحت، ایران نظم اجتماعی پیچیدهتری از بسیاری از کشورها دارد. ❗️(شاخص پیچیدگی اجتماعی متاسفانه سنجیده نمیشود و از شاخصهایی است که میتواند نماگر قدرت اجتماعی کشورهایی چون ایران باشد).
🔺حال با این اوصاف و با وجود این که ایران دارای بیشترین تعداد خودروی چهارچرخ با قیمت ارزان در دنیاست که این خودروها متوسط مصرف بالاتری از نرم دنیا دارند، کاملا بدیهی است که مصرف بنزین در ایران بالا باشد. انتظار این است که ایران حتما جزو ۵ کشوری باشد که بیشترین مصرف بنزین را دارد. اما در اوج مصرف در نوروز اخیر، ایران رتبه هفتم مصرف بنزین را از آن خود کرده است(ادعای سخنگوی صنف جایگاهداران. منبع فنی را نیافتم).
🔺رتبه ایران در مصرف بنزین سالیانه نیز دوازدهم است(منبع).
🔺این را هم در نظر بگیرید که ایران فاقد خودروهای سواری با مصرف گازوئیلی است. در حالی که این خودروها در کشورهای اروپایی فراوانند. بعلاوه وانتبارهای فراوانی وجود دارند که به جای گازوئیل از بنزین استفاده میکنند و مصرف آنها نیز جزو مصارف سواری به شمار میرود.
🔺شایان ذکر است که کشور کوچکی چون آلمان و کشور کم جمعیتی چون عربستان سعودی مصرف بنزین بالاتری از ایران دارند(منبع).
⚠️زمانی که در موضوعی قضاوت میکنیم، باید فاکتورهای متعددی را در نظر بگیریم. صرف رتبه بندی در مصرف بنزین، معیار مناسبی برای این نیست که کشور را پر مصرف بدانیم.
⁉️اما آیا نمیتوانیم مصرف بنزین را بهینه تر کنیم؟ چرا میتوان با بهبود عملکرد خودروها، بهبود نظام معماری شهری و جلوگیری از ترافیک، بهبود عملکرد رانندهها در حین رانندگی جهت استفاده از سرعت بهینه و ... عملکرد مصرفی بنزین در کشور را بالاتر برد.
✅اما این را نیز باید در نظر گرفت که ایران در وضعیت فعلی از بهینهترین نظامات مصرف بنزین در دنیا را دارد. هرچند رفتارهای فردی مسرفانه، یا برخی از رفتارهای جمعی غیرقابل قبول در مصرف بنزین در ایران دیده میشود.
از مردمی که در انقلاب اسلامی زیست میکنند، فقط انتظار نمیرود که بهینه ترین باشند. بلکه انتظار میرود که رفتاری در تراز تمدن اسلامی داشته باشند.
بنابراین در نگاه تمدنی انقلاب اسلامی، بهینه ترین نظام مصرفی دنیا نیز میتواند بسیار مسرفانه باشد.
✅فهم من از بیان رهبر انقلاب در مصرف مسرفانه این است که ایرانیها اولا رفتارهای فردی مسرفانه فراوانی دارند. ثانیا وضعیت ما، برای رسیدن به مرحله تمدنسازی مناسب نیست.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از عماد دولتآبادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
داستان ظریف و قانون تابعیت چیه؟
قضیه از این قراره که طبق قانون، اگه کسی خودش یا بچهاش تابعیت یه کشور دیگه رو داشته باشه، نباید بهش مسئولیت مهم بدن. بعد ظریف بچهاش تابعیت آمریکا داره و چون رییسجمهور میخواد حتما ظریف رو از دولت بیرون نکنه، از مجلس خواسته قانون رو تغییر بدن😂
میدونید یاد چی افتادم؟
رضاشاه چشمش فوزیه خواهر پادشاه مصر رو گرفت که بگیرتش برای محمدرضا
ولی طبق قانون زن محمدرضا باید «ایرانیالاصل» میبود. به شاه گفتن طبق قانون نمیشه زن خارجکی برای محمدرضا گرفت، رضاشاه گفت برید قانون رو درست کنید تا بشه😂
بعد نمایندههای مجلس اومدن یه قانون تصویب کردن و گفتن خب فوزیه، شاهزادهی مصری از این به بعد طبق قانون جدید مجلس «ایرانیالاصل» خواهد بود و به همین سادگی مشکل حل شد😂
عماد دولتآبادی | بفرمایید اینجا👇
http://eitaa.com/joinchat/623706320C1d9f760b11
اقتصاد فرهنگی
داستان ظریف و قانون تابعیت چیه؟ قضیه از این قراره که طبق قانون، اگه کسی خودش یا بچهاش تابعیت یه کش
بعضی از نخبگان اجتماعی؟؟؟
بعضی از مسئولین؟؟؟
نیاز هست بهشون؟؟؟
چه کلمات زیبا و فریبندهای!!!
فریب و نیرنگ فقط مختص به علم اقتصاد مدرن نیست بلکه در ذات افکار مدرن و غربزده هم است.
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همسر شهید لبنانی: ما در لبنان از زنان ایرانی یاد گرفتیم چگونه کنار حق بایستیم
به برکت این زنان که در کنار امام خمینی (ره) ایستادند و شهید تقدیم کردند چیزی به اسم جمهوری اسلامی داریم.
√ @Roshangari_ir | روشنگری
هدایت شده از جاد نیوز
19.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌دکتر محمد طاهر رحیمی در نشست رهیافت:
فقط فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۲ هزارمیلیارد تومان معافیت مالیاتی داشته است
🔺 کارشناس سیاستگذاری اقتصادی در سلسله نشستهای رهیافت با محوریت بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ اذعان کرد:
«ما ۳۵ شرکت بورسی خام و نیمه خام فروش داریم که به قیمتهای سال ۱۴۰۱ ، ۱۱۵ هزار میلیارد تومان معافیت مالیاتی داشتند. چرا معافیتهای مالیاتی این شرکت ها حذف نمیشود و یا حداقل سقفی برای این معافیت ها تعیین نمیشود؟!»
«شهید رئیسی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ برای معافیت های مالیاتی همهی شرکت ها و اشخاص حقیقی و حقوقی سقف تعیین کرد که به تصویب مجلس هم رسید. اما پس از گذشت چندماه از سال ۱۴۰۳ این بند که قانون شده بود ، توسط آقای طغیانی نماینده مردم اصفهان و آقای پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس حذف شد! »
📽ادامه مطالب را در این کلیپ کوتاه تماشا کنید!
#اتحادیه_جامعه_اسلامی_دانشجویان
🌐 http://zil.ink/jadnews