هدایت شده از دکتر علی سعیدی
به نام اسلام، به کام سرمایهسالاران!
🔸در جلسه امروز رونمایی از دستاوردهای صنعت بیمه، در ضمن معرفی بیمه تکافل و تشویق و تمجید و کف و هورا، محصول بسیار خطرناک دیگری بیسروصدا رونمایی شد به نام #بیمه_اتکایی!
🔸بیمه اتکایی به زبان ساده یعنی توزیع ریسک یک شرکت بیمه در میان بدنۀ کثیری از فعالان بازار سرمایه. به این ترتیب که شرکت بیمه بستۀ بیمهای خود را تبدیل به اوراق بهادار میکند و در بازار بورس عرضه میکند. عدهای این اوراق را میخرند و عدهای سهام شرکتهایی را میخرند که این اوراق در سبد دارایی آنهاست. بدین ترتیب، بدنۀ گستردهای از فعالان بازار بورس به این اوراق آلوده میشوند!
🔸عین این کار در زمینۀ #اوراق_رهنی در آمریکا اتفاق افتاد و نتیجۀ آن شد بحران بزرگ مالی در سال ۲۰۰۸. در آنجا بانکها وامهای مسکن اعطایی خود را به اوراق بهادار تبدیل کردند و در بورس فروختند. تا زمانی که بازار مسکن رو به رونق بود همه چیز خوب پیش میرفت اما زمانی که معلوم شد بانکها در اعطای وامها پرخطر عمل کردهاند و مرتکب اشتباه بسیار بزرگی شدهاند، دیگر نه فقط بانکهای وامدهنده، بلکه تمامی بازار سرمایه آلوده به این اوراق، دچار بحران شد و بورس نیویورک، بزرگترین بورس جهان در سال ۲۰۰۸ سقوط کرد!
🔸حال کافی است با اتکا به #بیمه_اتکایی، شرکتهای بیمه وسوسه شوند که ریسکهای خطرناک و غیرمعقولی را بپذیرند و بعد این ریسکها را با استدلال «بزرگتر از آنکه سقوط کند!» (Too big to fall) در قالب اوراق بهادار در بورس بفروشند و عدۀ زیادی از افراد حقیقی و حقوقی را درگیر ماجرا کنند.
🔸گسترش بیمۀ اتکایی زیرساخت بسیار خطرناکی را برای بحران بسیار بزرگی در بورس فراهم میکند. این هشدار را الان میدهم اما فعلا کسی گوشش بدهکار این حرفها نیست و مدیران صنعت بیمه، سرمست از این نوآوری، شتابان و گلهوار، به دنبال توسعۀ آن و تعمیق بیشتر بازار سرمایه پیش خواهند رفت.
🔸به امید روزی که شر این #سرمایه_سالاران بیخرد مست، از سر مردم و اقتصاد کوتاه شود...
#نه_به_سرمایه_داری
#نه_به_نئولیبرالیسم
🆔 @DrSaeedi
خبر جدیدی از #مکتب_گرانکن
مالیات ۵٠ درصدی سیگار!
پیش بینی کردند که مصرف سیگار ١۵ درصد کاهش پیدا کند!
باز هم تنها راهی که به ذهن این مغز نخودیها رسیده است این است که گران کنند تا مردم سیگار نکشند!
اولا این به نفع قاچاق سیگار است!
ثانیا به نفع مصرف گل و ... است!
قبلا هم زمان میرحسین خواسته بودند سیگار را گران کنند
امام مخالفت کرد
به جای اخذ مالیات از سفته بازی و دلالی و ... برای رفع کسری بودجه دولت دست به دامن مردم شدند
وقتی ده ها میلیارد نخ سیگار در روز مصرف میشود یعنی این مساله به زندگی بسیاری از مردم وابسته است و مسیر غلطی است.
فرهنگسازی هم چون سخت است کلا جزء گزینههای این عزیزان نیست! البته میگویند با فرهنگسازی نمیشود!
میگویم کی کار فرهنگی انجام دادهاید که نشده است؟!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فروش موقوفات.mp3
1.77M
🎙این صوت کوتاه را گوش کنید و ببینید چطور در زمان پهلوی حتی موقوفات را به تاراج میبردند و چطور اقتصاد فرهنگی ما را رو به نابودی میبردند!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
در مقایسه با مطلوبمان خیلی عقبیم
مخصوصا در مساله #عدالت
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
النفس ان لم تشغلها شغلتک
اگر نفس را به کار نگیری نفس تو رو به کار می گیره.
بین انسان و نفس خودش همیشه قاعده کارگر و کارفرما حاکم هست. اگر ما برای نفس کار تعریف نکنیم اون برای ما کار تعریف می کنه.
اگر ما او رو به خدمت نگیریم او ما رو به خدمت میگیره.
ببینید مسئولیت اشتغال و کارآفرینی تا کجاست و دنیای سرمایه داری چطور کاری کرده که شما فکر می کنی داری برای نفس خودت کار تعریف می کنی ولی در واقع کارفرمای تو او هست.
#پیچیدگی_سرمایه_داری
@modafeaneharim313
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رقصهای محلی تفاوت اصلیشان با رقصهای غربی و حرام این است که اندام جنسی و تحریک شهوت در آنها وجود ندارد!
در موضوع شناسی مساله رقص به نظرم این مساله که آیا باعث تحریک شهوت میشود یا نه باید مدنظر گرفته شود.
فلذا طبق فتوای من ببینید و حالش را ببرید! :)
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از دانش حیاتی
به نام خدای حامی اهل صبر و بصیرت
⭕️⚠️تسلیم و تقلیل تدریجی انقلابیون و متدینین در برابر استیلای سرمایهداری پساانقلابی⚠️⭕️
🔹جریان موسوم به انقلابی، دستکم دو دهه است که خود را رقیب پایگاه سیاسی جریان نیولیبرال یعنی اصلاحطلبان میداند. غیر از مسائل فرهنگی و نظامی، مسائلی چون عدالت اجتماعی از نقاط اختلاف این دو جریان بوده است.
🔹اما نقصیهٔ بزرگی که دامنگیر جریان انقلابی -- زمانی مشهور به اصولگرا -- بوده این است که غیر از تعلق خاطر عاطفی به شعارهای انقلاب و شعائر دینی، فهم عالمانهای از ریشههای نظری و تبعات ساختاریِ اختلافات گفتمانیِ خود با جریان رقیب نداشته است. نتیجه این که ۴۴ سال به مذمت #سرمایهداری و #استعمار و #امپریالیسم و البته بیشتر شعار دادن علیه پایگاه آن یعنی #امریکا پرداخته است، اما ظاهراً هیچ فهم تفصیلی از سیاستها و استدلالهایی که در لوای آن نظم سرمایهداری امریکایی در دنیا ایجاد و توسعه مییابد نداشته است.
🔹حقیقت آن که در حالی که ۳۳ سال سیاستهای نیولیبرالی امریکایی که نتیجهٔ آنها بسط افسارگسیختهترین صورت از نظام سرمایهداری است در کشور قویاً در جریان بوده و هست، بدنه جریان مذهبی و انقلابی عمدتاً مشغول هیئات مذهبی و راهپیماییهای مناسبتی و دعواهای موسمی سیاسی با اصلاحطلبان بوده است و توفیقات نسبی خود در این عرصهها (که اغلب موسمی یا سطحی هم هستند) را به پای ادای دِین خود به دین و انقلاب مینوشته است، در حالی که بسط موازیِ سرمایهداری در جامعه تمام این دستاوردهای انقلابی و ارزشهای دینی را یا تهدید میکند یا شدیداً تخریب کرده است.
🔹در این مدت طولانی، بخش زیاد و فزایندهای از جریان بزرگ انقلابی عملاً یا نظراً تسلیم گفتمان نظری-سیاسی-اقتصادی رقیب شدهاند، چنان که امروز همگی ما طوعاً یا کرهاً مقهور ساختارهای منبعث از #نیولیبرالیسم و ایدئولوژیهای مؤتلف آن مثل فمینیسم هستیم. سرنوشت اصولگرایانی که با دولت پیشین و برجام همراهی کردند یک نمونه از استحالهٔ قهری یا انتخابی جریانهای انقلابی سابق در برابر قدرت فائقهٔ گفتمان غربگرا در کشور بوده است. سرکوب اغلب اعتراضات کارگری از طرف نهادهای امنیتی نمونهای از نفوذ ارتجاع امریکایی به حتی نهادهای امنیتی کشور است و تسلیم ناآگاهانهٔ دولت آقای رئیسی به سیاستهای نیولیبرالی نمونهای تأسفبارتر از آن. بدتر از همه این که بخشی از بدنه جریان مذهبی و انقلابی که گوشش مثل خود ما از شعارزدگی پر شده است، آنگاه که با توصیفاتی در مذمت غلبه سرمایهداری و نیولیبرالیسم بر کشور رو به رو میشود، رو ترش کرده و آن را حمل به شعارزدگی تاریخی جریان انقلابی میکند و حتی به توجیه یا بدتر دفاع از وضع موجود میپردازد. باز بدتر این که بسیاری از متدینین خود به سبک زندگی لیبرال خو گرفتهاند! این گونه است که بسط سرمایهداری دیر یا زود تمام مخالفین ایدئولوژیک سطحی و احساسی خود را نهایتاً به مدافعین خود تبدیل میکند و کار را بر منتقدین فکور نیز سخت میکند.
🔹لذا مدافعین دیانت و انقلاب باید روحیه تحقیق پیشه کنند و دنبال پاسخ تفصیلی و تحقیقی به این سؤال باشند که چه طور بعد از یک انقلاب باشکوه ضدسرمایهداری و ضدامپریالیستی با ریشههای عمیق معرفتی و معنوی که در آن میلیونها نفر با ذوق زائد الوصفی زیباترین حرکت انقلابی تاریخ را شکل دادند و با خون خیل شهداء امضایش کردند، هیولای نظم سرمایهداری از طریق سیاستهای نیولیبرالی به این راحتی توانست با تمام لوازم و تبعاتش خود را در جامعه پسا-انقلابی اعاده کند و با تناقضهای پنهان و آشکارش با ایدئولوژی انقلابی و دینی رسمی، جامعه ما را در یک سیر تاریخی نسبتاً کوتاه از تمام آن گذشته انقلابی مأیوس و حتی متنفر کند، آنچنان که امروز نمایندگان انقلاب و دین تحت نظام سیاسیای که خود یا پدرانشان تأسیس کردند دچار انزوا و غربت شوند؟ گویی داستان صدر اسلام و سقیفه است که به صورتی دیگر تکرار شده است.
🔹باید پرسید چه شد که به رغم بیانات شداد و غلاظ و وصایای امام خمینی ره علیه سرمایهداری و لیبرالیسم از جمله در نامة تاریخی خود به گورباچوف، رهبر لیبرال وقت شوروی که او را از اقبال به غرب تحریض کردند، شاگرد ایشان هاشمی رفسنجانی بلافاصله پس از فوت ایشان با آغوش باز پذیرای سرمایهداری نیولیبرال شد و مهمتر این که چرا او با مخالفت مؤثری در داخل رو به رو نشد؟
🔹سؤالات بالا باید بخشی از ابرمسئلهٔ تمدنی ما تلقی شود. با این که معتقدم بخش اعظم مقابله با این ارتجاع تاریخی و تمدنی خارج از وسع و قدرت جریان انقلابی بوده، اما لازم است در دلایل نظری و تاریخی این ضعف و انقهار تحقیق و اندیشه کنیم تا از انتباه حاصل از آن بتوانیم این بار مسیری برای یک توبه تمدنی عالمانه بگشاییم و امیدوار باشیم که با توبه جمعی بشریت در آستانه ظهور قائم آل محمد ص تلاقی کند!
@criticalknowledge
هدایت شده از هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
🔴 چه بلایی به سر اقتصاد و فرهنگ ایران آمده است؟
دگردیسی اقتصادی به سمت #لیبرال_سرمایه داری اتفاق افتاده است!
#نئولیبرالیسم بدل نظام سرمایه داری است؛ هر که در تکاپوی نئولیبرالیسم فرو افتد بی شک در بغل لیبرال سرمایه داری قرار خواهد گرفت.
دولت های این 3 دهه اخیر بدون آنکه خود بدانند به شکل زایدالوصفی با اشتهای هر چه تمامتر ایدهای نئولیبرالیسم را پیاده کردند، نتیجه آن به وجود آمدن یک سیستم مخوف سرمایه داری غیرپاسخگو، غیر ملی و بی دغدغه و سودجو بود؛
سرمایه دارای در ایران حتی مشابه سرمایه داری غرب و آمریکا نیز نیست چون حداقل در آنجا با همه انحرافات شیطانی، سیستم سرمایه داری کنترل شده و در خدمت آمال و آرزوهای حکومت و در جهت منافع کشور تابعه تلاش می کند اما در ایران کاملا رها و گاها به سود غرب و منافع شخصی ثروتمندان عمل می کند.
سرمایه داری به وجود آمده در ایران، نه تنها اقتصاد را به گروگان خود گرفت بلکه فرهنگ اصیل اسلامی را نیز به چالش کشید، عدالت اجتماعی و همه شعارهای اصیل انقلاب 57 را به حاشیه برد، رانت و سوداگری، دلالی، حرام خوری، ربا خوری و شکاف طبقاتی، عیش و نوش مستانه بالانشین ها را موجب شد.
فروش اموال دولتی و تحکیم سرمایه داری در کشور چه آورده ای برای ایران دارد جز گسترش بی عدالتی، تعمیق شکاف طبقاتی و گستراندن بساط دلالی، سودجویی، سفته بازی، خروج سرمایه از کشور و تف و لعن مردم که اینقدر بی مهابا آقایان مدیر اجرایی کشور در پی آنند!
🗒 به هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید و مطالب را جهت آگاهی بیشتر هموطنان بازنشر کنید👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
اقتصاد محمدی.mp3
6.41M
🎙 اگر میخواهید بدانید باید چه کار کنیم به این پادکست گوش دهید! کار ما همان کاری است که پیامبرمان کرد!
#اقتصاد_اسلامی
#برادری #برابری #جهاد #هجرت
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
وقتی بهتون میگفتم مهمترین دوگانه ای که دشمن داره سالها روش کار میکنه استقلال رفاه است و داره نتیجه میگیره و ما کمترین تلاش را در مورد استقلال میکنیم یعنی همین...
استقلال پررنگترین کلیدواژه مقام معظم رهبری و بیرنگترین کلیدواژه رسانههای انقلابی است.
هیچ ارزشی بالاتر از استقلال برای یک ملت نیست. استقلال به تعبیر مقام معظم رهبری یعنی آزادی در سطح یک ملت!
رهبر حکیم انقلاب:
نظام سلطه یعنی نظام جبّاران، نظامی که در رأس ادارهی آن جبّارانند و دنیا را تقسیم میکنند به دو قسمت؛ یک قسمت سلطهگرانند، یک قسمت سلطهپذیرانند و سوّمی [وجود] ندارد، مستقل وجود ندارد؛ این نظام سلطه است... مهمترین نوع آزادی ملّتها، آزادی عمومی کشور است؛ یعنی استقلال. یک وقت دیگر بنده گفتم که استقلال یعنی آزادی یک ملّت؛ وقتی ما از استقلال حرف میزنیم، یعنی از آزادی یک ملّت حرف میزنیم که آزادانه بتواند کار خودش را انجام بدهد. نظام سلطه ضدّ این آزادی است؛ یک روز با استعمار، یک روز با استعمار نو، یک روز با شیوههای امروز -که شیوههای جنگ نرم است- پدر ملّتها را دارند درمیآورند؛ البتّه هر جا لازم باشد با نیروی نظامی وارد میشوند و هیچ اِبائی هم نمیکنند.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از بیداری ملت
33.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تحلیلی متفاوت از اقتصاد ایراناسلامی
دکتر حمیدرضا مقصودی استاد اقتصاداسلامی از پهنای وسیع و قدرتمند و فرهنگی ایرانیان و زندگی سراسر اقتصادی میگوید...
#جهاد_تبیین حقیقی اقتصادی را در این ۴۰ دقیقه ببینید
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
یک نفر میتواند بگوید حضور میلیونی مردم ایران در ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ چند؟
چقدر یک کشور باید هزینه کند تا بتواند چنین سرمایه فرهنگی و سرمایه اجتماعی را تولید کند؟
در اقتصاد آموزش (EDUCATION ECONOMICS) مابهازای خدمت یک معلم، دستمزد او را در نظر میگیرند. در حقیقت ارزش اقتصادی خدمتی که یک معلم ارائه میدهد [تولید میکند] را با دستمزد او میسنجند. مهم نیست چه چیزی آموزش داده است؛ آموزش قرآن یا آموزش رقص، تفاوتی ندارد!
اینکه آن دانشآموز حاج قاسم شود یا ترامپ تفاوتی ندارد. "ارزش" کار آن معلم به اندازه حقوق اوست!
ارزش هر خدمت دیگری را هم اینگونه اندازه میگیرند؛ ارزش بازاری!
در حقیقت کافیست عرضه و تقاضا وجود داشته باشد. چه چیزی و چه کسی هم هیچ اهمیتی ندارد.
اما در تفکر اسلامی ارزش افعال انسان با پول اندازهگیری نمیشود. از نیت تا نتیجه هر فعل در میزان ارزش آن موثر است.
حال اگر به سوال اول برگردم و بپرسم ارزش حضور مردم بزرگوار ایران در ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ چقدر است شاید بهتر باشم فقط پاسخ دهیم: شکرالله سعیکم ملت ایران!
پن: اما اجازه بدهید بگویم قطعا بیشتر از میلیاردها دلار میارزد! زیرا با آن میلیاردها دلار نتوانستند این حضور را از بین ببرند!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #برش_دیدار | راهپیمایی ۲۲ بهمن یک نمونه از بنیه مردمی نظام و ثروت ملی است
🏷 #دیدار_خبرگان
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 یک ثروت ملی
رهبر انقلاب: این راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال که حالا جلوی چشممان است دیگر. کجای دنیا چنین چیزی وجود دارد؟... از لحاظ کثرت جمعیت، از لحاظ تنوع جمعیت. نسلهای گوناگون. پیرزن و پیرمرد پشت خمیده. نوجوان نورسیده... پشتوانهی مردمی یعنی این. بنیهی مردمی یعنی این. خب. این یک ثروت ملی است. ۱۴۰۱/۱۲/۴
📜 #سخن_نگاشت
💻 Farsi.khamenei.ir
اقتصاد فرهنگی
یک نفر میتواند بگوید حضور میلیونی مردم ایران در ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ چند؟ چقدر یک کشور باید هزینه کند تا بت
اینکه از آقای اقتصاد انقلاب اسلامی و اقتصاد فرهنگی میگوییم یعنی همین نکتهای که آقا تاکید میکنند...👆👆👆
میگویند از این در که فقر میآید، از آن در ایمان میرود!
ولی من هرچه نگاه میکنم فقرا و پابرهنهها مومنتر هستند و اغنیا و سرمایهداران اهل طغیانند!
استثناها بسیار کم هستند و در تحلیلهای اجتماعی اثری ندارند!
خدا هم فرمود: ان الانسان لیطغی ان راه استغنی...
و بسیاری آیات و روایات و واقعیات دیگر که نشان میدهد ریشه فساد قارونیسم است و جنگ، جنگ فقر و غناست!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اندیشکده قصد
🌟 بسیج دانشجویی دانشگاه قم با همکاری اندیشکده قصد برگزار میکند:
💢 بیاندیش۱
🔹با موضوع: جنگ رسانهای
🔸با ارائه: دکتر علیرضا مقصودی
+کارشناس مدیریت رسانه
+مدیر رادیو جوان
⏰زمان: جمعه ۴ اسفندماه ۱۴۰۱، ساعت۲۰
📎پیوند شرکت در جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/ali_35135/qasdway
🇮🇷 اندیشکده قصد
💡 @qasdway 💡
این #سیگنال_فروش ها کاسبان تورم و بالارفتن نرخ ارز هستند...
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
🔴 چرا می گوییم نیلی و شاگردانش بحران هستند؟
- ۶سال معاونِ سازمان برنامه و بودجه
- تدوينِ دو برنامه ی پنج ساله ی توسعه ایران
- ۵سال رئیس شورای هماهنگی اقتصادی دولت
این ها گوشه ای از سوابق آقای نیلی بر مَسند تصمیم سازی اقتصاد ایران است!
و با هربار اجرای سیاست های ایشان اقتصاد و معیشت مستضعفین به بحران رسیده است!
و هم اکنون با اجرای سیاست های نئولیبرالی ایشان در دولت آقای رئیسی شاهد وضعیت بحرانی تورم و معیشت مردم هستیم!
کاش بجای آنکه با اعتماد به نفس مشغول تئوری پردازی برای این دولت باشید پاسخگوی بحران های حاصل از تصمیم سازی های گذشته ی خود بودید!
#بچه_های_شیکاگو
#بحران_نیلی
#سازمان_برنامه_و_بودجه
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
کسی که بتواند نقدا ۵۰۰میلیون تومان پول برای حساب وکالتی و حدود ۱میلیارد برای خرید خودرو هزینه نماید و نیاز به خودرو داشته باشد
قطعا تا به حال مالک خودرو بوده و در ۴سال اخیر معامله خودرو داشته است!
این مصوبه عین بدفهمی مخاطب این واردات و بسترسازی رانت برای خرید خودرو می باشد!
یعنی جز با خرید کدملی افراد با قدرت خرید پایینتر نمیتوان خودروهای وارداتی را خرید.
منتظر سفته بازی جدی خودرو و موج جدید گرانی ناشی از عرضه خودروهای وارداتی باشید!
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
دانشکده اقتصاد و مدیریت فقط به ظاهر یک محیط علمیه. اونجا محل رفت و آمد نماینده های بانک ها و شرکت ها برای دیدن جناب نیلی، مشایخی و دیگر اساتید و البته در درجه اول بیزنس من های مدیریت و اقتصاده. اونجا که باشید هر روز شاهد رفت و امد ادم های اتوکشیده به اتاق جلسات دانشکده یا مستقیم به دفتر رئیس دانشکده که کم از سالن جلسات نداره ، خواهید بود. به هرحال هرکسی وارد اونجا باشه اولین چیزی که براش قابل دست یابیه آشنایی و حداقل در ابتدا شاغل شدن در موسسات و شرکت ها و هولدینگ های بزرگه. این که یک دانشکده و امکاناتش در واقعیت امر برای فعالیت اقتصادی اساتید و دانشجویان نورچشمی ، استفاده میشه در نوع خودش بی نظیره.
اونجا شما از همون ابتدا یاد می گیرید اولین هدف اینه که بتونید با سرمایه دار آشنا بشید و کم کم وارد دم دستگاه های اونا بشید و فارغ از هدف شرکت، بانک و ... با مهارت در محاسبه و کار با نرم افزار بهشون کمک کنید به نهایت سودشون برسن. هدف از علمی که اونجا ارائه میشه خدمت کردن به سرمایه داره و همونجا اون رو شروع می کنید. بیشتر کردن سود شما در گرو بیشتر کردن منفعت سرمایه دارهاییه که به دانشکده رفت و آمد دارند و قرار دادهاشون رو اونجا و جلو چشم دانشجوها با اساتید محترم می بندن. دیگه خیلی عجیب نیست با چند واحد اقتصاد خوندن سریع توی سیستم رشد کنید و درضمن بعدتر خودتون یک پا سرمایه دار باشید.
از این سیستم آموزشی چه افرادی بیرون میان؟ جز کسی که تنها به بیشینه کردن منفعت خودش و کسانیکه براش نردبان شدن، فکر کنه. کاش حداقل اسمش دانشگاه نبود و ادماش اسمشون اقتصاددان و مدیر نبود و همون به اصطلاح بیزنس من بودن! حداقل به بهانه علم! سوار به گرده ی دیگران نمی شدن.
از همون دوران تحصیل شروع میشه و بعد ازون از دانشجو، نسخه چندم اساتید اونجا بیرون میاد و با همون کارکرد وارد جامعه میشه.
چیزهایی انگار از شدت وضوح، قرار نیست دیده بشه.
#مخاطبین
هدایت شده از اندیشکده قصد
🌟 بسیج دانشجویی دانشگاه قم با همکاری اندیشکده قصد برگزار میکند:
🔹جایگاه تمدنی قم در تراث شیعه
🔸سخنران: حجة الاسلام قنبریان
⏰زمان: ۶ اسفندماه ۱۴۰۱، ساعت ۱۹
🏢مکان: اندیشکده قصد
📎پیوند شرکت در جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/ali_35135/qasdway
🇮🇷 اندیشکده قصد
💡 @qasdway 💡
این روایت را کامل ببینید!
رحمت خدا بر فقرای امتم جاری است و به همین دلیل فقر به کفر به منجر نمیشود و اتفاقا مومنین اکثرا فقیرند و فقرا اکثرا پشت اسلام و انقلابند!
اما آیه قرآن میفرماد: ان الانسان لیطغی ان راه استغنی...
انسان که خود را غنی ببیند قطعا طغیان میکند.
#جنگ_فقر_و_غنا
#کاپیتالیسم #اسلام_آمریکایی
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
زدن دکتر جبراییلی اونم وقتی داره ایده آقا رو تکرار میکنه و حرف از حذف دلار میزنه توسط بالا و پایین و چپ و راست یعنی هم سید داره درست آتیش میریزه هم ما باید از این فرصت استفاده کنیم و دوست و دشمن رو به مردم بشناسونیم
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar