هدایت شده از حسین زمانی میقان
دکتر جبرائیلی : "مقام ریاست جمهوری، مقام اجرا به معنی پیمانکاری نیست."
#تمدن_اسلامی
این فهم رو اگر انقلابیها داشته باشند، نئولیبرالیسم ایران را فتح نمیکند.
@hzamanim
هدایت شده از نبرد آخر🇵🇸
16.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رفح در ۱۰۰ ثانیه
⛔️تصاویر دلخراش⛔️
دیشب در رفح چه گذشت که حتی رئیس جمهور فرانسه هم مجبور شد بگوید از این اتفاق عصبانی است...
#انقلابیون
🔵 نبرد آخر👇
@nabardeakhar
@nabardeakhar
هدایت شده از ساخت ایران|حسین مهدیزاده
بسه تعالی
هر انتخاباتی سایه هایی از اسامی بزرگ بر سرش دارد که البته کاندیدا هم نمی شوند اما آن سایه ها، در رنگ نهایی انتخابات و منتخب و ماموریتش موثر می شوند. قد بلند شهید جمهور آیت الله رئیسی اولین سایه بلندی است که بر این انتخابات سایه افکنده.
از سوی دیگر بلندنظری این شهید بزرگوار، بعد از سالها، فاصله قم و تهران را کم کرده و از همان ساعات اولیه آرام گرفتن بدن رئیس جمهور شهید، از سوی کنشگران سیاسی تهران، پیامهایی مبنی بر دعوت از علمای قم، به گوش رسید.
موجهای توئیتری این دعوت ها هم نشان می دهد که بدنه انقلابی با اعتماد و امیدواری به این دعوتها نگاه می کنند و احساس می کنند که ردا و کفش شهید جمهور، بیش از هر کسی بر قامت علمای دین برازنده است.
فارغ از اینکه فکر می کنم تاکنون معلوم شده است که علمای قم، قصد حضور در پاستور را ندارند، اما این امید مجدد به حوزه را نباید بی جواب گذاشت و علمای اعلام و طلاب عزیز باید با گامی بلندتر در #تبیین آنچه رئیس چهاردهم جمهور به سوی آن برود نقش آفرینی کنند.
این روزها از حوزه توقع نمی رود که فقط از یک نامزد حمایت کند. به شکرانه این رجوع مجدد، حوزه علمیه باید در کشف ماموریت های دولت جدید برای مردمی شدن واقعی تر نظام، برای انسانی تر شدن اقتصاد کشور، برای صف بندی کردن با سرمایه سالاری داخلی و خارجی، برای مبارزه با سرکوب دانش و صنعت توسط خام فروشهای نوکیسه، برای احیاء کرامت کارگر و معلم و...
برای برادرانه تر شدن روابط، بین دلبستگان به آرمان امت اسلامی، مقتدر تر شدن جبهه مقاومت در مقابل با غده سرطانی اسرائیل... برای رسیدن به دولتی مقتدر که حرفش حرف باشد و موشک حامی کودکان فلسطینش با بورس و دلار وطلا تهدید و سرکوب نشود.... باید حرفهای واضح تری بزند.
حوزه به پشتوانه خون شهید جمهور و اخلاق بی نهایت او، باید اخلاق فاسدی که از سال 88 بر انتخابات های کشور حاکم شد و جامعه را دو شقه کرد را اصلاح کند. برای این کار خیلی باید دوندگی کرد، و همه طلاب می دانند که به جای اینکه سودای پاستور رفتن بزرگان حوزه را در سر داشته باشند، باید به فکر طرح هایی درست و کارآمد برای همان تحول آفرینی باشد که رهبر معظم انقلاب در 21 اردیبهشت 1400 یعنی یکماه قبل از انتخاب شهید جمهور به آن تاکید کردند.
به عنوان یک طلبه کوچک و تماشاچی، بر روح شهید جمهور عزیز درود می فرستم که چنین آبرویی را مجددا به حوزه و طلاب با اخلاص و کم توقع آن بخشید. و صد امید که علما و طلاب ما این فرصت را مغتنم بشمارند و با اخلاص تمام آن را در خدمت اسلام هزینه کنند و از روح این شهدی عزیز در این راه مدد بگیرند.
حسین مهدیزاده
7 خرداد 1403
🆔 @social_theory
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
نگاهی اجمالی به زندگی، مبارزات، مسئولیتها و آثار آیتالله محسن اراکی
https://fa.wikifeqh.ir/%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%86_%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DA%A9%DB%8C#_%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%91%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7
هدایت شده از صوت و متن بیانات اقا
نسخه قابل چاپ - نامه حضرت آیتالله خامنهای به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا.PDF
825.4K
نامه حضرت آیتالله خامنهای به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا
۱۴۰۳/۳/۱۰
https://eitaa.com/bayanatvoicetext
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
فکاهیات اقتصاد ایران
سیاستگذارانی داریم که هر قرص نان مردم را میشمارند و برای فروش اینترنتی آن دستورالعمل صادر میکنند ولی نگران عدم ثبت اطلاعات دهها میلیار دلار ارز حاصل از صادرات یا تبادل میلیاردها دلار طلا و.. نمیشوند.
سیاستها را ذینفعان مینویسند. #انتخابات_ریاست_جمهوری
@DrRezaGholami
هدایت شده از احمد نبویان
🔻دور باطل افزایش قیمت سوخت / توهمی به نام قیمتهای جهانی
🔹نسبت به جزییات و چگونگی ایجاد دور باطل تعدیل قیمت سوخت در کشور، قبلاً در همین کانال بارها توضیح دادم، اما بدلیل واکنش برخی مخاطبین محترم نسبت به پیام قبلی درباره #طرح_وان دکتر #جلیلی ، یکبار دیگر به اختصار توضیح میدهم:
▪️مبنای استدلال این دوستان، مفهومی مجعول به نام «قیمت جهانی» است که فقط بعنوان یک نمونه، قبلاً در «اینجا» نشان دادیم که بنزین در دنیا با حدود ۱۷۰ قیمت مختلف عرضه میشود. قیمت جهانی کدام اینهاست؟
🔹حالا فرض کنید، با اغماض پذیرفتیم که «قیمت جهانی» مفهومی درست است و قیمت دلاری بنزین در خلیجفارس یا یکی از کشورهای غربی را بعنوان مبنای تعیین قیمت واقعی بنزین در نظر گرفتیم. اینجا این دوستان با ضرب این عدد در قیمت دلار آزاد (دلار تلگرامی و قاچاق) نتیجه میگیرند که مثلاً قیمت واقعی هر لیتر بنزین ۳۰ هزار تومان است. پس دولت برای هر لیتر، ۲۷ ه.ت یارانه پنهان پرداخت میکند و چون ثروتمندان بنزین بییشتری مصرف میکنند، سهم بیشتری از یارانه میبرند. پس برای اجرای عدالت باید با قیمت بنزین را آزاد نموده و سهم هرکس از یارانه را بصورت نقدی به او پرداخت کنیم. از هدفمندی یارانههای #احمدینژاد تا طرح اختصاص بنزین به هر کدملی #رائفیپور تا طرح وان #جلیلی همگی بر این مبنا طراحی شدهاند.
🔹در عمل اما چه اتفاقی میافتد؟
1⃣ یارانه پرداختی عملاً کفاف افزایش قیمتها را نخواهد داد، چرا که مبلغ یارانه بر مبنای افزایش مستقیم قیمت بنزین تعیین میگردد نه تأثیر تورمی آن بر سایر کالاها. حتی در طرح وان هم، شما مالک چند لیتر بنزین آزاد خواهید شد، که در برابر جهش تورمیِ ناشی از افزایش قیمت بنزین، قطعاً ناچیز خواهد بود.
2⃣ حتی اگر با اغماض بپذیریم که یارانه پرداختی در سال اول اجرای طرح، کفاف افزایش قیمتها را خواهد داد، مطمئنا در سالهای بعد و با عدم افزایش مبلغ یارانه به اندازه تورم، کمکم مبلغ یارانه به یک شوخی در زندگی مردم تبدیل میشود.
#حذف_تدریجی_یارانهها
(طرح وان البته این اشکال را مرتفع کرده اما از آنجاییکه عملاً مردم را بورسباز و ذینفعِ ظاهریِ افزایش قیمتها و بدبختی خودشان تبدیل میکند، حکم تخدیرکنندگی برای اجرای طرحهای گرانسازی را دارد)
3⃣ افزایش قیمتِ عامل مهم و محرکی مانند سوخت، با توجه به یله و رها بودن بازار ارز، بسرعت منجر به افزایش #قیمت_ارز بعنوان #لنگرگاه_تورم در کشور گشته و متعاقب آن سایر بازارهای دلالی مانند طلا، خودرو و مسکن افزایش قیمتهای شدیدی را متحمل خواهند شد.
4⃣ دولت هم علیرغم افزایش درآمد ناشی از فروش گرانتر سوخت، بدلیل اینکه خود بزرگترین مصرفکننده کشور است، تحت تاثیر افزایش قیمتها دچار تشدید کسری بودجه خواهد شد.
👈 در نتیجه، به موازات افزایش قیمت اقلام معیشتی و کوچکتر شدن سفره مردم، سرمایه صاحبان ارز و طلا و خودرو و مسکن چندبرابر خواهد شد. دقت کنید که همه این طرحها با عنوان اجرای عدالت و حمایت از محرومان اجرا میشود اما در عمل نتیجه عکس خواهد داشت.
💢 دور باطل و ناتمام:
بدتر از همه موارد فوق اینکه، افزایش قیمت ارز منجر به بالاتر رفتن قیمت واقعی! سوخت بر اساس فرمول ذکر شده (قیمت دلاری ضربدر دلار آزاد) میگردد و چند صباح دیگر همین دوستان خواهند گفت که قیمت واقعی هر لیتر بنزین، مثلاً ۶۰ هزار تومان است و بنزین ۳۰ هزار تومانی به نفع ثروتمندان و رانتخواران و ... است. خب چکار کنیم؟ بازهم قیمت را افزایش داده و به فقرا یارانه بدهیم.
و این دور باطل که مستقیماً زندگی مردم عادی بعنوان مدافعین اصلی انقلاب را هدف گرفته است، تا نابودی کامل اقتصاد کشور ادامه خواهد یافت!!!
👈 در پایان تأکید میگردد، تا تعیین تکلیف نشدن بازار بیضابطه و مخربِ ارز و طلای آزاد و عدم وضع و اجرای قوانین مالیاتی ِ مؤثر بر سفتهبازی، هرگونه جراحی و شوک درمانی ضربات جبران ناپذیری به کشور وارد خواهد نمود!
#حذف_بازار_آزاد_ارزوطلا
✍ احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
May 11
هدایت شده از mon'em_ps فلسطین 🇵🇸🇮🇷
شب ۱ ذی الحجه
خطاب اهل غزه به امت اسلامی :
🇵🇸👨🎓اخبار غزه از زبان دانشجوی فلسطینی ساکن ایران
@monem_ps 🇵🇸
با سلام خدمت همراهان گرامی هاد🌺
ارزیابان هاد در تلاشند تا با شاخص های رویکرد اقتصاد مقاومتی برنامه های تلویزیونی کاندیداهای چهاردهمین دوره ریاست جمهوری را بررسی کنند و در نهایت ملاک و معیاری برای کمک به تصمیم گیری بهتر مردم در انتخابات ارائه کنند.
برای این منظور سعی می کنیم برنامه های روزانه تلویزیونی را با سوالات خود پیگیری کنیم و خلاصه ای از آنچه بدست می آوریم را خدمتتان ارائه بدهیم، با این هدف که مسیر ارزیابی را همراه هم طی کنیم.
جملات خاصی که کاندیداها مطرح می کنند و توجه ما را در رویکرد اقتصاد مقاومتی جلب می کند چه از جهت مثبت و چه از جهت منفی، با شما مطرح می کنیم.
به امید بهترین سرنوشت ها برای ملت بزرگ ایران.🌺
@haad1442
آقای قاضی زاده هاشمی (۲۱ خرداد):
_تحقق آرمان های ایت الله رئیسی در تغییر ریل هایی که ایجاد کرده بود✅
_تحقق عدالت. مبارزه با فاسدان و اصلاح گلوگاه های فساد.⁉️ (جملات خوب منتها با کدام روش، نسبت این سخنان با گران سازی چیست؟)
_اصلاح اساسی ساختارها و دوری از محبوبیت آنی⁉️ (گران سازی؟)
_۷۰ سال است ما تورم مزمن داریم. گرانی کمرشکن. اقدامات خوبی دولت داشت در کنترل نقدینگی و تورم نقطه به نقطه.⛔️ (حذف ۴۲۰۰؟ تبدیل ارز ۲۸۵۰۰ به ارز ترجیحی؟ اوج گیری ارز در بازار و تبعیت دولت از بازار؟)
_ملی شدن همه امور به جای دولتی بودن⁉️ (با چه ترتیب و روشی؟ واگذاری به سرمایه داران یا عموم مردم؟ نحوه کار چیست که به هدف درست اصابت کند؟)
_اختاپوس اقتصاد دولتی /اقتصاد ملی و به نفع مردم⁉️ (چگونه باشد که مردم منتفع شوند و سرمایه سالاری نشود)
_مردم سهامداران دارایی دولت بشوند.⁉️ (بورس و مالی سازی بیشتر اقتصاد؟)
_توزیع ثروت عادلانه در کشور⁉️ (مکانیزم؟ گران سازی؟)
_دولت اگر وظیفه تصمیم گیری دارد، تصمیم گیری را مردم برای دولت می گیرند⛔️ (پس دولت چکاره است؟ نئولیبرالیسم غیر از این می گوید؟)
_اگر وظیفه اجرا دارد، اجرا به مردم واگذار می کند. ⁉️ (چه روشی؟)
_اگر از نظارت حرف میزنیم، مردم ناظرند. راه های افکار سنجی، نظر سنجی و رفراندوم.⁉️ (جایگاه هدایتگری دولت چه می شود؟)
_اقدامات متمرکز را به استانها و شهرستانها واگذار می کنیم⁉️ (واگذاری اختیارات دولت مرکزی تا چه حد؟)
_همه بنگاه های اقتصادی دولتی باید به مردم واگذار کنیم. شرکت های دولتی باید بشوند شرکت عمومی حتی شرکت گاز و شرکت نفت است⁉️ (این سخن خلاف بند الف ۲ سیاست های کلی اصل ۴۴ که نفت و گاز را استثناء کرده، می تواند ضامن منهدم کردن دولت باشد و خطرناک؟)
_اشتغال مرد خانواده، مهارت و تحصیل و اثرگذاری اجتماعی زنان و تشکیل خانواده✅ (جملات خوب)
_به جراحی های بزرگ احتیاج داریم در نظام اداری، برای درست شدن اقتصاد. ساختار سلب نمی گذارد تورم ۷۰ ساله از بین برود.⁉️ (مردم ما از جراحی خاطره گران سازی های نجومی دارند)
_ساختار نامتوازن بودجه که باعث می شود دائم دولت ها دست در جیب مردم کنند و تورم تحمیل کنند.⁉️ (ریشه کسری بودجه چیست؟ افزایش حقوق کارمندان؟ چگونه می خواهید جلو کسری بودجه را بگیرید؟)
@haad1442
آقای قالیباف (۲۱ خرداد):
_اقتصاد کشور بر دوپایه سرمایه و بهره وری ست. اگر به هر دلیلی در حوزه سرمایه مشکل داریم، با بهره وری تحول ایجاد می کنیم✅
_تحول از طریق هوشمند سازی، شفاف سازی، فناوری✅
_شایسته گزینی و مردمی سازی⁉️ (راهکار چیست؟مردمی سازی یا خصوصی سازی؟ مردم یا سرمایه داران؟ شایستگان کدامند؟ اطرافیان؟)
_اقتصاد مردمی یک اقتصاد پویاست⁉️
_برنامه های کوتاه مدت اقتصادی برای رفع فقر مطلق و ایجاد اسایش⁉️ (گران سازی و یارانه پنهان یا مکانیزم دیگری؟)
_محور كار، برنامه ي هفتم توسعه است✅
_سرمايه گذاري و توليد ثروت در رشد اقتصادي توام با عدالت بايد باشد وگرنه مشكلات بيشتري پيش خواهد آمد.✅
_راه حل پایان نوسانات و عدم ثبات در بازار پیشرفت است و پیشرفت با سرمایه گذاری حاصل می شود⁉️ (سرمایه از کجا؟ دنبال برجام خواهید رفت برای آمدن سرمایه؟)
_قوه دیوانسالاری بر سه قوه کشور سوار است⁉️ ( سخن درست اما راهکار چیست؟)
_اقتصاد دولتی حاکم است و فسادزاست. از بین بردن گلوگاه های فساد⁉️ (الان اقتصاد ما دولتی نیست. آیا ته مانده اختیارات دولت را هم واگذار خواهد کرد؟)
@haad1442