هدایت شده از حوزه انقلابی
🔴 وظیفه شورای نگهبان قانون اساسی در تأیید صلاحیت افراد چقدر سنگین است
▪️هر چقدر که جلو میرویم بیشتر متوجه میشویم که با یک رئیس جمهوری روبرو هستیم که برنامه خاصی ندارد، اشراف به نظام مسائل کشور ندارد و بعضی حرکات او آبرو و اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران را میبرد، نمی دانیم با او چکار کنیم، همه میخواهیم کمک کنیم تا موفق شود ولی او اینکاره نیست، اگر استیضاح کنیم برای کشور هزینه دارد مگر اینکه خودش آرام آرام صادقانه به مردم بگوید توان مدیریت کلان کشور را ندارد و استعفا دهد، در هر حال حقیقتا وظیفه شورای نگهبان قانون اساسی در تأیید صلاحیت افراد بسیار سنگین است.
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
هدایت شده از رهام مدیا
سیاست های ارزی دولت چهاردهم، دکتر صمصامی.MP3
28.54M
🎧 #صوت
💸 بررسی سیاست های ارزی دولت چهاردهم
✅ دکتر حسین صمصامی
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
📆 سهشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳
#ارز #دکتر_صمصامی
⚜️ رهام، رسانه اقتصاد مردمی
🎬 @raham_media
طرفداران بازار آزاد چه زمانی کندذهن میشوند؟
🔸 میلتون فریدمن در اوج بحران آسیا میگفت: «بحران تمام خواهد شد و شما شاهد بازگشت رشد اقتصادی به آسیا خواهید بود اما اینکه چقدر زمان ببرد، یک سال، دو سال، سه سال کسی نمیداند». واقعیت این است که بحران آسیا بعد از یک دهه (زمان نگارش کتاب) هنوز پایان نیافته است!
🔸وقتی ۲۴ میلیون نفر طی دو سال شغل خود را از دست میدهند، درماندگی جدیدی در سراسر منطقه به اشکال گوناگون نمود پیدا میکند. در اندونزی، مالزی و کره جنوبی نرخ اشتغال هنوز به حد سالهای پیش از سال ۱۹۹۷ نرسیده است و مسئله این نیست که کارگرانی که شغل خود را از دست دادند هرگز آن را بازپس نگرفتند، بلکه مالکان خارجی جدید که سود بیشتری برای سرمایهگذاری خود میجویند، به اخراج کارگران ادامه دادند.
🔸خودکشیها نیز ادامه یافت. چهارمین عامل عمده مرگ و میر در کره جنوبی خودکشی است. در کره جنوبی بیش از دو برابر میزان پیش از بحران، یعنی سی و هشت نفر در روز خودکشی میکنند.
🔸جمعیت زاغهنشینان افزایش محسوس پیدا کرد که پایان کارشان یا به فاحشهخانهها ختم میشود یا در کانتینرهای متروک حمل بار زندگی میکنند.
🔸در اندونزی از قبل احساساتی ضد چینی علیه اقلیت چینیتبار وجود داشت. حاکمان سیاسی که دوست داشتند توجهها را از خود دور کنند، آتش این احساسات را تند میکردند. بعد از آنکه سوهارتو قیمت برخی از اقلام اساسی را در اندونزی افزایش داد، این احساسات تندتر شد. بلوا و شورش سراسر کشور را فراگرفت و عده زیادی از اقلیت چینی در معرض خشم مردم اندونزی قرار گرفتند. ۱۲۰۰ نفر کشته شدند و دهها زن چینیتبار مورد تعرض گروهی قرار گرفتند که آنها را باید در زمره قربانیان آرمان مکتب اقتصادی شیکاگو قلمداد کرد.
🔸 سرانجام خشم و عصیان در اندونزی متوجه سوهارتو و کاخ ریاست جمهوری شد. با درخواست صندوق بینالمللی پول از سوهارتو برای افزایش قیمت بنزین، بنزین بر آتش خشم مردم ریخته شد و سوهارتو را از قدرت به زیر کشیدند.
🔸 با این همه هدایتکنندگان نهضت تهاجمیِ «بازار آزاد» هنگامی که به پیامدهای ناخواسته سیاستهایشان میرسند، دانشآموزانی کند ذهن میشوند.
#دکترین_شوک ۱۲۵
@haad1442
هدایت شده از حکمران
رسانه مردمی حُکمران میآید تا...
حکمران؛ روایت عمیق سیاست و اقتصاد
@HokmranOnline
هدایت شده از حکمران
آیا از وضعیت سوریه عبرت می گیریم؟ به روایت سید یاسر جبرائیلی.mp3
16.56M
🔹آیا از وضعیت سوریه عبرت میگیریم؟
به روایت سیدیاسر جبرائیلی
در اولین برنامه، سیدیاسر جبرائیلی مهمان حکمران است. ایشان در این گفتگو سرفصل های زیر را مطرح کرده است.
عناوین برنامه:
:
1️⃣ 00:00 - حکمران چه هدفی دارد؟
2️⃣ 00:05:46 - نظم لیبرال آمریکایی دیگر وجود ندارد.
3️⃣ 00:13:34 - اصلاحات نئولیبرال چگونه باعث فروپاشی سوریه شد؟
4️⃣ 00:20:56 - چطور به این ابتذال سیاسی رسیدهایم که چنین دولتمردانی به قدرت میرسند؟
5️⃣ 00:37:09 - حتی اگر تحریمها برداشته شوند مسالهای از مسائل اقتصاد ایران حل نخواهد شد!
6️⃣ 00:45:03 - دروغی به نام ناترازی!
#صوت_برنامه
لینک ویدئوی این برنامه در یوتیوب
🎥 youtu.be/C41J_CsUdj4
حکمران؛ روایت عمیق سیاست و اقتصاد
@HokmranOnline
هدایت شده از حکمران
بمب_های_ساعتی_در_ایران!_به_روایت_مجید_رضا_حریری_رئیس_اتاق_بازرگانی.mp3
35.39M
بمبهای ساعتی در ایران!
به روایت مجیدرضا حریری
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین
تلویزیون اینترنتی حکمران در برنامه پنجم خود از مجیدرضا حریری دعوت کرده است تا نمایی از وضعیت فعلی سیاست و اقتصاد تشریح کند
عناوین این برنامه:
• 00:00:00 - آنچه در این برنامه خواهید دید
• 00:02:49 - بمب ساعتی دلار
• 00:16:16 - فشار معیشتی عامل بی اعتمادی به نظام سیاسی
• 00:29:05 - چرا افزایش قیمت ارز موجب افزایش صادرات نخواهد شد؟
• 00:35:51 - پکیج فروشی که خواننده شد!
• 00:54:04 - وضعیت بی دولتی در ممکلت
• 00:57:23 - بورس؛ ابزاری در دست الیگارشی
• 01:06:01 - فرمول ساده کنترل قیمت ارز
• 01:20:47 - افزایش قیمت بنزین جراحی نیست! بریدن گوشت تن است!
• 01:27:59 - تصویری از روابط ایران و چین
• 01:42:20 - آیا عضویت در بریکس و شانگهای تاثیری بر تجارت خارجی ما داشته؟
• 01:46:27 - آینده روشن تر از گذشته است به شرطی که ...
📺 youtu.be/IfFWrxo4rM4
#صوت_برنامه
حکمران؛ روایت عمیق سیاست و اقتصاد
@HokmranOnline
هدایت شده از حکمران
هنر_آمریکا_در_ماجرای_سقوط_بشار_اسد_چه_بود؟_به_روایت_دکتر_حسین_صمصامی.mp3
20.4M
هنر آمریکا در ماجرای سقوط بشار اسد چه بود؟
به روایت دکتر حسین صمصامی نماینده مجلس
تلویزیون اینترنتی حکمران در چهارمین برنامه خود از دکتر حسین صمصامی دعوت کرده است تا درباره زمینه های اقتصادی سقوط اسد و بودجه ۱۴۰۴ تحلیلهای خود را ارائه دهد.
عناوین این برنامه:
• 00:00:00 - مقدمه
• 00:00:46 - کاهش ارزش پول بهترین ابزار فروپاشی اقتصادی
• 00:15:29 - انحصار دولتی به مراتب بهتر از انحصار خصوصی ست
• 00:19:32 - هدف دشمن برای مذاکره تثبیت بیشتر تحریم است
• 00:23:43 - خرمشهر ارزی را خودمان تقدیم دشمن کردهایم!
• 00:26:26 - تله یکسان سازی نرخ ارز
• 00:39:39 - مجلس همپای دولت جلودار در گرانسازی!
• 00:53:34 - بودجه تورمی ۱۴۰۴ چرا بدون تغییر خاصی در مجلس تصویب شد؟
لینک ویدئوی این گفتگو در کانال یوتیوب حکمران
📺 youtu.be/2YoQYWYivds
#صوت_برنامه
حکمران؛ روایت عمیق سیاست و اقتصاد
@HokmranOnline
شوکدرمانی در ایالات متحده آمریکا
🔸رامسفلد وزیر دفاع جرج بوش با شعار تحول کار خود را آغاز کرد. او برای خود ماموریتی با هدف دگرگون کردن حیطه جنگ و امور مربوط به آن در قرن ۲۱ در نظر داشت. تبدیل جنگ به پدیدهای روانی تا فیزیکی و به مراتب سودآورتر از آنچه تا کنون بوده است. رامسفلد درباره ارتش نوین میگفت: "در قرن ۲۱ ما نباید درباره انبوه تجهیزات فکر کنیم، بلکه باید برای چیزهایی مثل سرعت، تحرک و دقت اولویت قائل شویم.
🔸در هفت ماه اول وزارتش بقدری از تحول فراگیر گفت و با ژنرالهای بانفوذ در افتاد که شایعه برکناریاش پیچید. در این زمان اجلاسی کم سابقه با کارمندان پنتاگون برگزار کرد. آیا قرار بود استعفایش را اعلام کند؟ آیا میکوشید تحول را به صاحب منصبان قدیمی بقبولاند؟
🔸سخنرانی آغاز شد: "امروز درباره دشمنی صحبت میکنم که تهدیدی برای ماست. تهدیدی جدی امنیت ایالات متحده آمریکا. این دشمن یکی از آخرین دژهای مستحکم برنامهریزیِ متمرکز در جهان است. این خصم با انشای برنامهی پنج ساله خود حکومت میکند. با لجاجتی بیرحمانه در خفه کردن تفکر آزاد میکوشد. شاید این دشمن مانند اتحاد شوروی به نظر برسد اما این دشمن به مام وطن نزدیکتر است. این خصم، بوروکراسیِ پنتاگون است. امروز به بوروکراسی اعلام جنگ میکنم"
🔸 او طبق اصول شرکتگرایی بازار آزاد میخواست که پول کمتری هزینهی ارتشیها شود و وجوه عمومی بیشتری مستقیما به انبان شرکتهای خصوصی واریز شود. پس دستور داد که هر معاونتی باید پانزده درصد از کارکنانش را کم کند و همینطور "تمام پایگاههای ایالات متحده در جهان" با این کار رامسفلد جنگ خود را آغاز کرد.
🔸 خبر اعلام جنگ رامسفلد به پنتاگون بسیار کم منعکس شد. علت این بود که خطابه بحثبرانگیز او در تاریخ دهم سپتامبر سال ۲۰۰۱ ایراد شد. روز بعد حمله واقعی و نه استعاری به ساختمان پنتاگون انجام شد. کمتر از ۲۴ ساعت قبل، رامسفلد آنان را دشمنان کشور معرفی کرده بود.
#دکترین_شوک ۱۲۶
@haad1442
خصوصیسازی ارتش آمریکا
🔸رامسفلد اعتقاد داشت که وزارت دفاع ایالات متحده به تحول نیاز دارد. وی پیشاپیش به کارمندان ارشد خود دستور داده بود که "وزارت دفاع را بگردند و ببینند چه کارهایی را میتوان از طریق پیمانکاریِ تجاری، بهتر و ارزانتر انجام داد." وی میخواست بداند که "چرا وزارت دفاع یکی از آخرین سازمانهایی است که هنوز خودش چک میکشد؟وقتی یک صنعت انبارداریِ کارآمد در بخش خصوصی وجود دارد چرا باید خودمان این قدر انبارهای متعدد را اداره کنیم؟ چرا ما باید در پایگاههایمان در سراسر جهان، زبالهها را خود جمع کنیم و کف ساختمانها را جارو بکشیم، به جای اینکه این خدمات را به پیمانکاران بسپاریم؟ خیلی از صاحبان کسب و کار چنین میکنند و مسلما میتوانیم پشتیبانیِ شبکههای رایانهایمان را هر چه بیشتر به پیمانکار بدهیم."
🔸وی حتی سراغ "گاو مقدسِ" تشکیلات نظامی یعنی شبکه بهداشتی درمانی سربازان نیز رفت. رامسفلد میخواست بداند که چرا این قدر پزشک داریم؟ در مورد مسکن سربازان و خانوادههایشان چطور؟ قطعا این را میتوان با مشارکت بخش خصوصی و عمومی سامان داد.
🔸تنها مانع رامسفلد در برونسپاری امور مختلف در ارتش موضوعی بیاهمیت! یعنی قانون اساسی ایالات متحده بود که صریحا امنیت کشور را وظیفه دولت میدانست نه شرکتهای خصوصی. حادثه ۱۱ سپتامبر و یورش آمریکا به عراق موانع را برداشت و رامسفلد موفق به خصوصیسازی ارتش شد.
🔸او با حفظ هسته کوچکی از افسرانِ ارتش با اتکا به سربازان موقت و ارزانِ گارد ملی و نیروهای ذخیره، عده زیادی از نیروهای تمام وقت ارتش را اخراج کرد. در این میان شرکتهای پیمانکار مثل بلکواتر و هالیبرتون وظایفی از رانندگیهای مخاطرهآمیز گرفته تا بازجویی زندانیان، تدارک غذا و همچنین تدارک شبکه درمانیِ ارتش را برعهده گرفتند.
#دکترین_شوک ۱۲۷
@haad1442