هادرون
ما هم اینجا در اردکان به یمن سالها بی تدبیری پردیس بیماری های تنفسی و سرطان داریم ولی کسی برای بازدید نمی آید😢
البته ای کاش سرور عزیزمان سردار وحیدی را به آرامستان تاریخی جوی هرهر یزد که به قول استاندار محترم همرده قبرستان وادی السلام و تخت فولاد هست هم میبردند تا میزان پیشرفت طرح عمرانی این آرامستان تاریخی را هم مشاهده میفرمودند. تا دیگران بدانند ما چقدر برای امواتمان اهمیت قائل هستیم و ۱۵۰ هزار انسان بیگناه را در آلودگی مطلق رها کرده ایم و باز به نیروگاه آلاینده سیکل ترکیبی مجوز میدهیم...
البته عصر پنجشنبه و زیارت قبر همسر اشرف آهنگر که در مفاتیحالجنان هم بدان اشاره شده در قبرستان جوی هرهر یزد خالی از لطف و ثواب نیست!
📌فرصتی مجدد جهت سهامداری شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان اردکان
👈جهت اطلاع از شرایط و ثبت نام به سایت www.ttoardakan.ir مراجعه نمائید.
⏱آخرین مهلت ثبت نام سری جدید فروش سهام:
ساعت 24 روز جمعه مورخ 10 آذر ماه 1402
🔴لازم به ذکر است زمان ثبت نام تمدید نخواهد شد و تقاضا میشود همشهریان محترم ثبت نام خود رو به آخرین روز موکول نکنند تا شرمنده عزیزان نباشیم.
👈لینک عضويت در کانال شرکت:
@ttoardakanco
هادرون
ما هم اینجا در اردکان به یمن سالها بی تدبیری پردیس بیماری های تنفسی و سرطان داریم ولی کسی برای بازدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️مرحوم کافی: جوی هرهر(جُرهُر یزد) قبر همسر استاد اشرف آهنگر
@haderoon
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌سرقت خودرو در کمتر از ۴۵ ثانیه
🔹ماموران پلیس آگاهی تهران بزرگ ۹ نفر از افراد یک باند را که به سفارش مشتری در کمتر از ۴۵ ثانیه خودرو سرقت میکردند، دستگیر کردند.
🆔️ @Haderoon 👈عضویت
16.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 آگهی استخدام:
⏪ نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه افسری امام علی (ع) جهت تکمیل کادر افسری در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در رشته های علوم دفاعی، مهندسی دفاعی، مدیریت دفاعی، خلبانی بالگرد، مهندسی نگهداری بالگرد، مهندسی عمران، مهندسی رایانه و خلبانی پهپاد به صورت استخدام رسمی دانشجوی پسر تا ۲۳ سال می پذیرد.
⏪ واجدین شرایط:
دارندگان دیپلم در رشته های نظری؛ ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و معارف اسلامی و دانش آموزان پایه دوازدهم این رشتهها به شرط قبولی خرداد ۱۴۰۳
🔺داوطلبینی که از طریق تکمیل فرم عضویابی ثبت نام خود را آغاز نمایند یک نمره به معدل کل آنان اضافه می گردد (صرفاً داوطلبین نیروی زمینی)
⏪ فرم عضویابی
https://imamaliuniv.aja.ir/ozvyabi
🔺مهلت ثبت نام ۱ آبان ماه لغایت ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۲
🔺زمان آزمون ۸ دی ماه ۱۴۰۲
🔺 کسب اطلاعات بیشتر و تکمیل فرایند ثبت نام سایت آجا به نشانی: https://gozinesh.aja.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رفتار عجیب قطریها با رئیسجمهور آلمان
رئیسجمهوری آلمان در سفر رسمی ۳ ساعته خود به قطر رفته بود، اما نیم ساعت بالای پلکان هواپیما منتظر ماند زیرا هیچ مقامی برای استقبال از او حضور نداشت./خبر
انتقام تمام حمایتهایی که از جنایات صهیونیستها تو غزه کردن رو یه جا گرفتن
بنده خدا رو یه کم دیگه منتظر نگه میداشتن زیر پاش علف سبز میشد
🆔️ @Haderoon 👈عضویت
برگی از داستان #استعمار
قسمت نود: خیانت(2)
خبر آرایش جنگی انگلیسیها در پلاسی به سراج الدوله رسید و متوجه شد که همه نامه نگاریها حیله ای بیش نبوده است.
سراج الدوله برای آنکه جلوی پیشروی انگلیسیها را بگیرد سربازانش را به سوی پلاسی به حرکت درآورده اما پیش از آغاز حرکت به او خبر دادند تعداد زیادی از سربازان تحت فرماندهی میر جعفر اردو را ترک کرده و در کنار انگلیسیها قرار گرفته اند.
با وجود این خیانت، سراج الدوله قصد نداشت از مقابل دشمن عقب بنشیند. جنگ در ۲۳ ژوئن آغاز شد؛نبردی سخت و خونین که در همان روز به پایان رسید. سراج الدوله شکست خورد و به روستاهای اطراف گریخت ولی نیروهای میر جعفر که تا چند روز پیش سربازان سراج الدوله بودند او را پیدا کردند و به قتل رساندند.
رابرت کلایو در ۲۸ ژوئن، پیروزمندانه وارد مرکز بنگال شد.
میر جعفر به عنوان حکمران ایالت بر تخت نشست؛درحالی که فرمانروای واقعی کلایو بود.
میر جعفر به کلایو القاب امیرالممالک، ثابت جنگ و سیف جنگ را اعطا کرد!
همچنین سی روستا را در بنگال به او بخشید تا روستاییان هندی به عنوان رعیت برای او کشاورزی کنند. تمام این هدایا برای آن بود که ثابت شود میرجعفر حاکم واقعی ایالت است اما قراردادی که او با انگلیسیها امضا کرده بود محتوای دیگری داشت.
او اکنون باید یک و نیم میلیون لیره به کلایو می پرداخت، اما آیا فاتح انگلیسی به مبلغ قرارداد راضی بود؟
کلایو تمام خزانه بنگال را می خواست.
چند روز بعد حدود دویست قایق کوچک و بزرگ در ساحل مقابل قصر حکمران صف کشیدند. این قایقها انباشته از طلا، نقره، جواهر و ظرفهای قیمتی بودند. ارزش آنها به چهل میلیون پوند می رسید، یعنی بیش از ۱۶ برابر چیزی که در قرارداد ذکر شده بود.
بخشی از این غنیمت سرشار به کلایو و افسران زیر فرمانش رسید.
چند سال بعد، هنگامی که کلایو به انگلستان برگشت ثروت او را با ارقامی باورنکردنی تخمین می زدند.
او هنوز به بیست سالگی نرسیده بود که به عنوان یک منشی ساده راهی هند شده بود. پیش از این دائم از مدرسه فرار می کرد و پدرش قصد داشت او را از خانه اخراج کند. در آن زمان چه کسی فکر میکرد او روزی به چنین ثروت عجیبی برسد.
کلایو قصر بزرگی را در اطراف لندن خرید و یکی از نوابهای بزرگ لندن شد.
نواب لقب کسانی بود که خانواده های ثروتمند و اشرافی نداشتند، آنها آدم هایی عادی بودند که راهی هندوستان می شدند و پس از مدتی با گنج هایی افسانه ای به وطن بازمیگشتند و در کنار اشراف، زندگی مرفهی را در پیش میگرفتند.
جنگ پلاسی، آغاز حکومت رسمی انگلستان در هند به شمار می رود. جنگی که در آن انگلیسیها نخست از اختلاف هندوها با مسلمانان و سپس از اختلاف درباریان بنگال بهره بردند و به پیروزی رسیدند. آنها می دانستند کسانی که به هموطنان خود خیانت کرده اند ممکن است به آنها هم از پشت خنجر بزنند برای همین به شدت مراقب میر جعفر هند بودند.
کلایو در نامه ای به رئیس هیئت مدیره کمپانی هند شرقی نظرش را درباره هندیها و نیز حکومت میر جعفر در بنگال این طور اعلام کرد:
«من با مردم این سرزمین و طبیعت بیمانندش از نزدیک آشنا هستم و با اطمینان می توانم بگویم تمام قلمرو این پادشاهی را با تمام ثروت و توانمندی اش، میتوان با یک نیروی دو هزار نفری اروپایی تسخیر کرد. هندیها بیش از حد تصور، مردمی تنبل، تن پرور، ترسو و نادان هستند. مطمئن باشید تا وقتی میر جعفر که به کمک ما بر تخت نشسته است به قولش پایبند باشد میتواند با خوشی و خرمی به حکومت ادامه دهد. اما شما میدانید که این مردم بسیار کوته بین هستند و روش زندگیشان خیانت و دورویی است.
بعید نیست که میرجعفر روزی هم علیه منافع ما دست به اقدامی بزند و به دنبال نابودی ما باشد؛ به همین خاطر باید به شدت مراقب او باشیم و آنچنان با قدرت بر او فرمان برانیم که هرگز، حتی در خواب هم، به فکر خیانت و سرکشی نباشد.»
انگلیسیها به همین شکل به مدت دو سال مراقب میر جعفر بودند و همین که متوجه شدند تصمیم دارد قدمی برخلاف منافع کمپانی بردارد در سال ۱۷۵۹ میلادی او را از حکومت برداشتند و دامادش، میرقاسم، را به حکومت بنگال منصوب کردند.
سرگذشت استعمار، #مهدی_میرکیایی،ج7 ص92
🆔️ @Haderoon 👈عضویت