🔴 از تحلیل قابل تأمل تا ادعای ساختگی
1ـ تحلیل قابل تأمل یک اصلاحطلب از ترور سردار سلیمانی!
«احمد نقیبزاده» از فعالان سیاسی اصلاحطلب در مصاحبه با روزنامه آرمان امروز درباره چشمانداز روابط تهرانـ واشنگتن گفت: «رفتار غیر قانونی و برخلاف عرف بینالمللی مبنی بر ترور سردار سلیمانی توسط آمریکاییها افکار عمومی را جریحهدار کرده و تبعاتی در پی خواهد داشت، اما معتقدم دیپلماسی با نظر به شرایط و واقعیتها جریان مییابد. میدانیم که سردار سلیمانی در منطقه مانعی بر سر راه منافع آمریکا و سربازان این کشور در منطقه خاورمیانه بود و ضدیت آمریکاییها با چنین چهرهای جای تعجب ندارد، اما در نهایت میتوان انتظار داشت با پدید آمدن زمینههایی و با گذشت زمان کاهش تنش اتفاق بیفتد. بحران میان دو کشور در روابط بینالملل، هرچند عمیق اما نمیتواند دائمی باشد. جایی که منافع ملی و کلان یک کشور ایجاب کند، امکان تغییر در برخی سیاستها وجود دارد. به عقیده من نباید برای همیشه راههای کاهش تنش را مسدود فرض کرد.» تلاش برای تقلیل ترور سردار سلیمانی به یک حادثه و بیاهمیت جلوه دادن آن در سیاست خارجی و روابط ایران و آمریکا بسیار تعجببرانگیز است.
2ـ ادعای ساختگی ترامپ درباره تهدید سردار سلیمانی
نشریه «دیلی بیست» نوشت: «دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا زمانی که اوایل ماه جاری میلادی از تهدید قریبالوقوع سردار سپهبد قاسم سلیمانی علیه چهار سفارت آمریکا خبر داد، همه را در شوک فرو برد. این ادعای ترامپ برای برخی مقامات آمریکایی این سؤال را پیش آورد آیا ترامپ این اطلاعات را به درستی منتقل کرده است یا خیر. یک مقام کاخ سفید در اینباره گفت: قطعاً این سؤال مطرح بود آیا او همان لحظه این ادعا را از خودش ساخته یا خیر.» به گفته دیلی بیست مقامات امنیتی تنها به ترامپ گفته بودند امکان حمله ایران به داراییهای آمریکا در منطقه وجود دارد. مقامات امنیتی، سفارتهای آمریکا را یکی از نقاط احتمالی حملات ایران میدانستند، اما در واقع هیچگونه تهدید قریبالوقوعی این سفارتها را در خطر قرار نمیداد.
@hadianilam
برف و بوران هولناک سال 1350
عزیزان در این زمینه خودتان بیشتر تحقیق کنید.
@hadianilam
💠 پیشگویی ۱۴ سال پیش رهبر انقلاب از قدرت شفاعت حاج قاسم !
🕌 در منزل شهید محمدرضا عظیم پور در سال ۱۳۸۴
🔸داماد بزرگ خانواده، جواد روحاللهی، از رهبر انقلاب درخواست میکند: که انشاءالله فردای قیامت همه ما را که اینجا هستیم شفاعت کنید.
🔸امام خامنهای میگویند: ما چهکارهایم که شما را شفاعت کنیم؟
پدر و مادر شهید باید من و شما را شفاعت کند.
🔸... ما سعادتمان به این است و آرزویمان به این است مشمول شفاعت خوبانی از قبیل: این شهدا و امثال اینها باشیم.
🔸بعد رهبر انقلاب خم میشوند و با نگاهی به حاج قاسم سلیمانی میگویند: این آقای حاج قاسم هم از آنهاییست که شفاعت میکند انشاءالله....
🔸حاج قاسم سلیمانی سر پایین میاندازد و با دو دست صورتش را میپوشاند.
🔸- بله! از ایشان قول بگیرید، به شرطی که زیر قولشان نزنند!
🔸همه میخندند، همه به جز سردار سلیمانی که خجالتزده سر به زیر انداخته.
🔸رهبر انقلاب ادامه می دهند : چون امکانات ایشان، امکانات قول دادن و شفاعت کردنشان، الان خیلی خوب است.(یعنی حالت مجاهدت او در جهاد اصغر و اکبر) اگر همین را بتوانند نگه بدارند، مثل همین چهل، پنجاه سالی که نگه داشتهاند؛ خیلی خوب است.
این هم یک هنریست که ایشان دارند...
بعضیها خیال میکنند که در دوره پیشرفته و سازندگی و توسعه و نمیدانم فلان و فلان، دیگر باید آن قید و بندهایی که اول کار داشت را رها کنند. نفهمیدند که هر دوره ای که عوض میشود، تکلیفها و نوع مجاهدت عوض میشود؛ اما روحیه مجاهدتی که آن روز بوده، آن نباید عوض بشود. روحیه مجاهدت اگر عوض شد، آدم میشود مثل آدمهایی که وقتی جنگ بود، در خانههایشان پای تلویزیون نشسته بودند فیلم خارجی تماشا میکردند.))
لحظاتی سکوت میشود و جمعیت حاضر به فکر میروند.
🔸جواد روحاللهی [داماد خانواده]میگوید:
چند ماه بعد از آن دیدار، ماه رمضان، در مراسم افطاری هرساله حاج قاسم به بچه های جبهه و جنگ همان جلویِ در از ایشان قول شفاعت خواستم. حاجی میخواست دست به سرم کند، که گفتم: حاجی! والله اگر قول ندهی، داد میزنم و به همه مهمانها میگویم آقا درباره تو آن روز چه گفتند؟ حاج قاسم که دید اوضاع ناجور میشود؛ گفت: باشد، قول میدهم؛ فقط صدایش را در نیاور!
📚کتاب «کریمانه» روایت حضور مقام معظم رهبری در منازل شهدای استان کرمان انتشارات صهبا نشر ۱۳۹۵
🆘 @hadianilam
هدایت شده از صبح صادق
اخبار روزانه 2 بهمن.pdf
130.7K
چهارشنبه 2 بهمن
✅ کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
🔸همتی: نرخ رشد اقتصادی نفتی کشور منفی است
رئیس کل بانک مرکزی:
🔹نرخ رشد نفتی در حال حاضر منفی و نرخ رشد غیرنفتی ما نیم درصد مثبت است، این مقدار کم است، اما برای ما مثبت بودن آن مهم است.
🔹۷۵۰ هزار نفر به میزان ۲۴ هزار میلیارد تومان وام قرض الحسنه ازدواج دریافت کرده اند .
🔹۸۷۱ شرکت دانش بنیان هم حدود ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در ۹ ماه امسال از بانکها تسهیلات گرفته اند.
🔹اکنون ارز نیمایی بین ۱۱ هزار و ۵۰۰ تا ۱۱ هزار و ۷۰۰ تومان است و میانگین آن در هفت ماه گذشته تغییری نداشته است.
🔹از ابتدای امسال تاکنون حدود ۲۰ میلیارد دلار صادرات غیر نفتی در سامانه نیما عرضه شده است که این رقم خوبی محسوب میشود و بیش از ۳۲ میلیارد دلار تأمین ارز واردات داشته ایم.
📡 @hadianilam
🔸نقش ترکیه و مصر در لیبی؛ با نگاهی بر منافع ایران
🔹پس از سقوط قذافی در سال ۲۰۱۱ کشور لیبی درگیر انشقاق و جنگ داخلی شده است به طوری که اکنون دوگانه ای توسط فائز السراج (دولت وفاق ملی) و ژنرال خلیفه حفتر (ارتش ملی) شکل گرفته است. مصر مهمترین حامی حفتر و ترکیه، مهمترین حامی دولت وفاق است. این مقاله به بررسی نقش این دو کشور در لیبی و پیامد آن برای ایران می پردازد.
🔹 پس از سقوط قذافی در سال ۲۰۱۱ کشور لیبی درگیر انشقاقات و جنگ داخلی شده است به طوری که اکنون دوگانه ای توسط فائز السراج (دولت وفاق ملی) و ژنرال خلیفه حفتر (ارتش ملی) شکل گرفته است. عربستان سعودی و محور ائتلاف عربی در کنار حفتر و در طرف دیگر ترکیه، قطر و سازمان ملل در کنار سراج ایستاده اند. در واقع باید گفت توازن قوای این دو بازیگر و جهت گیری سران قبایل، وابسته به حمایت های خارجی میباشد.
🔹جدا از مسائل امنیتی باید گفت تفاهم نامه دریایی میان ترکیه و دولت وفاق لیبی، تلاشی برای مقابله با مجمع گازی کشورهای مدیترانه شرقی است که در آن کشورهای ترکیه، لبنان و سوریه نادیده گرفته شده بودند.
@hadianilam
#سوال از محضر حضرت آقا
۸۴. علت اصلی مشکل از زبان نخبگانی که از کشور خارج میشوند به طور خلاصه اینطور بیان میشود که: «نخبگان در داخل کشور احساس تأثیرگذاری نمیکنند و دستاورد تحقیقات و اختراعاتشان در گوشه اتاقهایشان بایگانی میشود.»
#پاسخ: من این حرفها را رد نمیکنم، ممکن است واقعاً همین اشکالات هم وارد باشد؛ اما آن نخبهای که در دورهی دانشجوئی و بعد از فارغالتحصیلی پا میشود میرود خارج، غالباً دلائلش اینها نیست؛ اینها بهانه است. آنجا کسانی هستند که درِ باغ سبز نشان میدهند، زمینههای مساعد کاری را به رخ این دانشجو میکشند؛ این دانشجو خیال میکند که حالا اگر برود آنجا، چنین و چنان خواهد شد. شاید هم واقعاً دستگاههای دولتیای هستند که علاوه بر انگیزهی نیاز به دانش و استعداد این جوان، یک انگیزهی دیگر هم دارند و آن، مبارزهی با جمهوری اسلامی است؛ لذا روی این سرمایهگذاری میکنند، برمیدارند میبرندش آنجا. حالا آنهائی که میروند، بعضی البته موفق میشوند، بعضی هم موفق نمیشوند، سرشان به سنگ میخورد، پشیمان هم میشوند؛ از این قبیل هم داریم. از آن طرف هم جوانهائی داریم که بدون اینکه بحث فرار نخبگان باشد، برای درس خواندن خارج رفتهاند، مراتب علمىِ خیلی خوبی را هم گذراندهاند؛ اما ایمان و انگیزهی دینی و اسلامی و انگیزههای سالم آنها، آنها را به داخل کشور کشانده. همهاش از این طرف نیست که دارند حرکت میکنند؛ از آن طرف هم جوانهائی که برای تحصیل رفتهاند، دارند میآیند. ما افرادی را میشناسیم؛ بعضیشان نابغهاند، بعضیشان برجستهاند، بعضیشان نخبهاند؛ اینها میآیند داخل، مشغول کار میشوند؛ مشغول خدمت میشوند. اینجور هم نیست که شما فرض کنید همهاش از این طرف میروند؛ نه، آنها هم میآیند داخل، و امکاناتی هم وجود دارد و کارهائی هم انجام میگیرد.
۱۳۸۹/۶/۱
💠 شما هم عمال امریکائید منتها ملتفت نیستید...
🔹اگر بنا باشد که شما به جای اینکه اقتصاد مردم را درست کنید، به جای اینکه این کشور را بررسی کنید ببینید کجاهاست که مخروبه است و مردم از همه چیز ساقط هستند، به جای این، اگر چنانچه بنشینید سر مسند و با حرف و با فحاشی به هم مسائل را غفلت از آن بکنید، این همان است که قدرت های بزرگ می خواهند تا این مملکت خرابه بماند و صدای مردم در آید، این همان است.
🔸شما هم #عمال_امریکائید منتها ملتفت نیستید. یک عاملی داریم که مستقیماً از سفارت امریکا دستور می گیرد، یک عاملی داریم که برای او کار کند و خودش نمی فهمد، خود آدم نمی فهمد که برای کی دارد کار می کند.
🔹اگر شما به مردم کار نداشته باشید، به مصالح مردم، به مصالح کشور کار نداشته باشید، فقط مشغول این باشید که من چطور، شما چطور، من چطورم، شما چطورید، مردم با من هستند، مردم با شما هستند، اگر فکر این باشید ، این همان است که امریکا می خواهد و شما از #عمال_امریکا هستید و در عذاب با آنهائی که از عمال امریکا بودند با توجه،مشترک هستید با کم و زیادش .
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 13،صفحه 76
بیانات امام خمینی (ره) در جمع اعضای هیأت دولت برادر محمد علی رجائی
مورخ:1359/06/20
@hadianilam
🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
هدایت شده از حامد شیرخدا
حتما عضو بشید؛کانالی در ایتا برای دریافت مطالب سیاسی و اجتماعی شامل:خبر،تحلیل،پاورپوئینت،مقاله و...
در ایتا به ما بپیوندید👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/323354654C734fb48a9d
#منطقه_در_یک_نگاه |2 بهمن 1398
1️⃣ حماس در واکنش به اظهارات نخستوزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقامات آن پیرامون الحاق کرانه باختری اعلام کرد، این اقدامات ادامه سیاست خصمانه تلآویو است که نبود مواضع بازدارنده منجر به تشدید آن میشود.
2️⃣ تمرینات نظامی مشترک مصر و عربستان با نام «مرجان ۱۶» امروز در پایگاه دریایی «البحر الأحمر» در مصر آغاز شد.
3️⃣ منابع نظامی در یمن خبر دادند که ارتش و کمیتههای مردمی یمن در ضمن مقابله با حملات نظامی در شرق پایتخت، بر ارتفاع راهبردی «جبل المنار» مسلط شدند.
4️⃣ رئیسجمهور آمریکا در حاشیه نشست مجمع جهانی اقتصاد در سوئیس با همتای عراقی خود دیدار کرد و با اشاره تلویحی به مصوبه پارلمان عراق برای خروج نظامیان خارجی از این کشور گفت: «ما رابطه خیلی خوبی (با عراق) داریم».
5️⃣ سازمان الحشد الشعبی شایعه یک شبکه اماراتی درباره انتصاب «ابوعلی البصری» به عنوان نایبرئیس جدید این سازمان را تکذیب کرد.
6️⃣ وزارت دفاع دولت «منصور هادی»(مقیم ریاض) از شبهنظامیان وابسته به خود در یمن خواست به مواضع دولت و ارتش یمن در صنعا حمله کنند.
7️⃣ برخی رسانهها اعلام کردند که منابع وابسته به حزب «القوات اللبنانیه» به ریاست «سمیر جعجع» مدعی شدند، کابینه جدید لبنان که شب گذشته معرفی شد، خلاف خواست مردم است و سرنوشت تشکیل هر دولتی به همان شیوه سابق، شکست خواهد بود.
@hadianilam
❇️ در ادامه مطلب صبح که در مورد لیبی خدمتتان عرض کردیم؛ با چشم اندازی بر منافع ایران
همان طوری که بیان شد در دوگانه شکل گرفته؛ ریاض طرفدار حفتر است و تلاش دارد تا آفریقا را به عرصه بازنمایی قدرت خویش در دوران پساسوریه و پسایمن تبدیل کند. حمایت از سلفی های لیبی از اهداف عربستان می باشد. حمایت عربستان سعودی از حفتر، جایگاه نیروهای سلفی در لیبی را نیز ارتقا خواهد داد. از طرف دیگر ترکیه و قطر با طرفداری از سراج در تلاشند تا محور اخوانی (مخالف سازش با تل آویو) را در لیبی شکل دهند. باید گفت؛ تثبیت حضور و نفوذ دو بازیگر رقیب و متخاصم با ایران در شمال آفریقا به معنای حداقل رساندن و یا از میان رفتن حضور و نفوذ ایران در آن منطقه است.از طرف دیگر تشکیل مجمع گازی مدیترانه شرقی نیز که ظرفیت ایجاد منطقه صادرات گازی جدیدی در جهان محسوب می شود، یکی دیگر از نگرانی های ایران در دهه آینده به حساب می آید. ایران یکی از کشورهای دارنده بیشترین ذخایر گازی در جهان است و تلاش دارد تا گاز خود را به اروپا ارسال نماید، بنابراین تشکیل این مجمع که اهدافی چون صادرات گاز به اروپا را در سر دارد میتواند به مثابه تهدیدی علیه منافع اقتصادی کشورمان در دهه های آینده محسوب شود. در حال حاضر بدترین سناریو برای ایران، تثبیت قدرت حفتر در لیبی است. به عبارتی بهتر باید گفت؛ انتخاب ایران میان دو گزینه بد و بدتر است. انتخاب میان ترکیه و عربستان سعودی که خواهان سازش با رژیم صهیونیستی است، شاهدی بر سخت بودن این انتخاب است. به زعم کارشناسان و تحلیل گران داخلی، تفوق گروه های نزدیک به ترکیه در لیبی، هزینه کمتری برای ایران در بر خواهد داشت.🔹🔻🔻🔹
@hadianilam
هدایت شده از هادیان بصیر
❤️عزیزان و همراهان گرامی!
لطفا پیام زیر را برای مخاطبان خوب بفرستید👇👇👇👇👇👇❤️
هدایت شده از حامد شیرخدا
حتما عضو بشید؛کانالی در ایتا برای دریافت مطالب سیاسی و اجتماعی شامل:خبر،تحلیل،پاورپوئینت،مقاله و...
در ایتا به ما بپیوندید👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/323354654C734fb48a9d
🔴 جنگ هیبریدی چیست؟
🔹 جنگهای هیبریدی (Hybrid Warfare) یا ترکیبی، به شیوه نبردی گفته میشود که در آن تمام ابزارها و روشهای ترکیبی نظامی نوین جایگزین نبردهای سنتی خواهد شد.
🔹نیروی هیبریدی در این نبردها توانایی فوق العادهای بر اثر گذاری در جامعه دارند، ابن نبرد به زبان سادهتر جنگ روانی محسوب میشود، در ایران از جنگ هیبریدی با عنوان جنگی ترکیبی یاد میشود.
🔹عملیاتی که ترکیبی از جنگ سرد و نرم با سلاح موشک و #رسانه است. از جمله ویژگیهای جنگ هیبریدی، ابهام و پیچیدگی آن است، بدین صورت که برخی از کارشناسان نظامی و امنیتی آن را شیوه جدیدی از رویارویی با دشمن میدانند و آن را انقلابی جدید در طراحی جنگهای نظامی تلقی کردهاند.
🔹بسیاری از نظریه پردازان نظامی پس از واقعه ۱۱ سپتامبر، با روش جنگهای سنتی خداحافظی کردند و از سال ۲۰۰۱ رویکردشان را در طراحی نقشههای نظامی و امنیتی فضای سایبر را هم اضافه کردند. در گزارش منتشر شده از اجلاس امنیتی مونیخ در سال ۲۰۱۵، ملزومات یک جنگ هیبریدی در هشت مورد دیپلماسی، جنگ اطلاعاتی و تبلیغاتی، حمایت از نابسامانیها و شورشهای محلی، نیروهای نامنظم و چریکی، نیروهای ویژه، نیروهای کلاسیک نظامی، جنگ اقتصادی و حملات سایبری یاد شده است.
🔹 درک پیچیدگی های جنگ های هیبریدی توسط نیروهای کلاسیک دشمن سخت است. در واقع اصلی ترین ویژگی این مدل از جنگها، ابهام و غافلگیری ناشی از ابهام است.
@hadianilam