دوستان عزیزم بارها گفتم پی ویم پیام میدید لطفاااا مجدد پیام هاتون رو تمدید نکنید😤❌
بنده به وقتش پی وی هامو جواب میدم اما چون بعضی هاتون مجدد پیام میدید و تعداد پی وی های منم زیاد هست،پی ویتون میاد بالا در نتیجه دیرتر میبینم و خودتون ضرر می کنید😖
من وقتی میام ایتا پی وی ها رو به نوبت از پایین به بالا( اوناییکه زودتر پیام دادن) جواب میدم. پس تاکید می کنم با پیام دادن دوباره و چندباره شما نه تنها هیچ فایده ای که نداره بلکه باعث میشه دیر تر هم بیام پی ویتون😊
لطفا پیام دادید صبوری کنید جواب میدم☺️☘
محسن تقوایی(حاج بابا)
🥖🍞 نان خوب چه نانی است؟🧐 ⚡ چه نانی بخوریم بهتره🧐 ⚡ نان جو یا نان گندم؟🤔 ⚡ نان را داغ داغ نخورید!😬
🥖یک نان خوب باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟
🔸آرد خوبی داشته باشد: آرد کامل و تمیز گندم که در حد اعتدال بین 3 تا 5 درصد سبوسگیری شده باشه (نه آن که همه سبوس آن را بگیرند)
🔸تازه، برشته و مغزپخت باشد و خیلی زود بیات نشود.
🔸تا زمان استفاده بوی خوبی داشته و بوی نا و ماندگی ندهد.
🔸در زمان برش زدن و خوردن نان، کش نیاید.
🔸خیلی حجیم و خمیری نباشد.
🔸هاضمه فرد توان هضمش را داشته باشد.
🔸فرآوری خمیرش به صورت طبیعی باشد (قاعدتاً باید 4 ساعت طول بکشد که امروزه در نانواییها چندان شاهدش نیستیم)
🔸فرآیند تخمیر کامل انجام و رطوبت خمیر گرفته شده باشد.
🔸با حرارت ملایم پخت بشه و نسوزد.
🔸زیاد از حد در تنور نماند که زیاد از حد خشک شود.
🔸از مخمر (خمیر مایه) در خمیرنان استفاده شده باشد ( نه جوش شیرین و جوهر قند و …)
🔸نان هر چه سفید تر باشد احتمال این که نانوا، جوش شیرین بیشتری به آن زده باشد، بالا میرود که به شدت بدن را نابود میکند.
🔸استفاده از کنجد، رازیانه، زنیان، زیره، سیاهدانه و … در تهیه نان، صرفاً برای مقوی یا مزه دار شدن نیست، بلکه گاهی برای اصلاح ضرر احتمالی نان (با توجه به نوع آردش) ضروری است.
🔷مزایای استفاده از مخمر در تهیه نان
🔹استفاده از خمیرمایه در خمیر نان، به هضم بهتر آن کمک میکند.
🔹نشاسته گندم را به قند ساده تبدیل مینماید و کار معده رو آسان میکند.
🔹 سرشار از اسیدآمینه و مواد ضروری است.
💠توجه: نان بدون خمیر مایه، سبب شکم درد و مصرف زیاد آن سبب ترش شدن نان در معده میشود.
🔷چه نانی بخوریم بهتر است؟
▫️نانی که از آرد کامل و سبوسدار تهیه شده باشد، خمیرش را خوب ورز داده باشند و تازه و برشته باشد،ف بهترین نان مصرفی است!
▫️نان کامل حاصل از آرد با سبوس کافی باعث کاهش کبد چرب و بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
⚡پس:
✨در افراد سالم نان سنکگ مرغوب و کمی برشته توصیه میشود که ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان تهیه شده با آرد سفید مانند لواش دارد.
افراد دارای گوارش ضعیف، که حس میکنند هضم نان سنگک برایشان دشوار است، بهتر است: 1) لقمه های نان سنگک کوچک و برشته بردارند و 2) زیاد بجوند.
💥ویژگیهای نان سنگک، بهترین نان مصرفی
🔸نان سنگک در صدر نانهای ایرانی قرار دارد و از آرد سبوس دار درست میشود.
🔸از ویژگیهای خوب این نان، طعم، عطر، مغذی بودن و قابلیت سیرکنندگی آن است.
🔸نان سنگک حاوی سطح بالایی از ویتامینها، کلسیم، پروتئین و آهن است.
🔸دارای مقدار زیادی فیبر بوده و مورد توجه متخصصان تغذیه است.
🔸هر یک کف دست نان سنگک حاوی 78 تا 80 کیلوکالری انرژی دارد.
🔷نان جو بخوریم یا نان گندم؟
▪️طبیعت گندم از لحاظ گرمی و سردی، گرم و از لحاظ رطوبت و خشکی، معتدل است.
▪️در صورتی که طبیعت جو و نان جو سرد و خشک میباشد.
▪️نان جو از آرد جو بدون سبوس یا سبوسدار تهیه میشود که نسبت به نان گندم ارزش غذایی پایین تر، اما در مقابل فیبر و قدرت سیرکنندگی بیشتری داد.
▪️پس در افراد سالم مصرف مداوم نان جو توصیه نمیشود مگر در افراد با شرایط و رژیمهای درمانی خاص.
🔷در چه افرادی انتخاب نان جو، انتخاب بهتری نسبت به نان گندم است؟
▫️افراد دارای مزاجهای مرطوب که در حال مراقبت از وزن یا کاهش وزن هستند.
▫️افراد مبتلا به دیابت
🔷چه کسانی نباید نان جو مصرف کنند؟
▫️جو مضر روده است و در افراد دیابتی با مشکل روده توصیه نمیگردد.
▫️افرادی که مشکلات روده مانند سندرم روده تخریک پذیر یا کولیت التهابی دارند.
▫️افراد با قدرت هضم پایین.
▫️افراد مبتلا به کم خونی یا یبوست.
▫️افراد با مزاج سرد یا مزاج خشک (در این افراد کمتر مصرف گردد).
💢نان را داغ داغ نخورید!!!
🔻نان گرم و تازه از تنور درآمده دیرهضم بوده و تشنگی میآورد، لازم است پس از کمی خنک شدن، خورده شود.
🔻حتی در منابع توصیه شده است که بهتر است نانی که صبح خریداری میشود، شب هنگام خورده شود.
ادامه 👇☘
کلیک کنید👈عضو شوید
▬✧❁@hajbaba❁✧▬
محسن تقوایی(حاج بابا)
🥖یک نان خوب باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ 🔸آرد خوبی داشته باشد: آرد کامل و تمیز گندم که در حد اعتد
💢مضرات استفاده از نان ناسالم برای بدن
🔻با توجه به مصرف زیاد نان در کشور، تهیه نان سالم، با کیفیت و ترجیحاً سبوسدار از اهمیت زیادی برخوردار است، چرا که:
🔻سوءتغذیه و مشکلات گوارشی، از تبعات نان ناسالم است.
🔻نان سفید نوعی کربوهیدرات ساده محسوب میشود که زود هضم است و مصرف آن قندخون را بالا میبرد (قابل توجه افرا دیابتی یا دارای قندخون بالا).
🔻مصرف زیاد نانهای سفید، خطر ابتلاء به کم خونی، پوکی استخوان، ناراحتی گوارشی (سوء هاضمه و یبوست)، چاقی، بیماری قلبی و عروقی و دیابت را افزایش میدهند.
🔻البته مصرف متعادل نان سبوسدار هم میتواند بخشی از نیازهای بدن به املاح، پروتئین و ویتامین را تامین نماید.
🔻همچنین از مصرف نانهای سوخته به دلیل وجود ماده سمی به نام آکریلامید در آن جداً خودداری شود.
🥐طرز تهیه دو نان سالم خانگی
در برخی از روزها میتوانید خودتان در منزل این دو نان را طبخ کنید:
💫دستور اول (پروتئینی و بدون گلوتن)
🔸دال عدس: 50 گرم
🔸آب: یک چهارم پیمانه
🔸زردچوبه: نمک و زیره: به مقدار کم
🔸بکینگ پودر: نصف ق.چ
🔸ماست: یک ق.غ
🔸تخم مرغ: 1 عدد
💫روش تهیه
🔸از شب قبل، دال عدس را با مقداری آب خیس کرده و بعد آبکشی کنید
🔸سپس همراه تخم مرغ، ماست، ادویه ها و آب میکس کنید.
🔸مایع خمیر باید شل باشه اگر سفت بود کمی آب ( 2-3 ق) اضافه کنید.
🔸تابه را داغ کرده و بعد 3 بار از مایع را داخل تابه بریزید و آن را تکان دهید تا خمیر پخش شود
🔸مراقبت باشید زیاد کلفت نشود.
🔸وقتی حباب زد و یک طرف آن پخت، برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد
🔸بعد از پخت داخل پارچه تمیز نگه داشته تا خشک نشود.
🔸می توانید موارد را دو برابر و همان یک تخم مرغ بزنید.
💫دستور دوم
🔸سبوس جو دوسر: 2 ق.غ
🔸آرد جودوسر، پرک جودوسر یا پرک کینوا: 1 ق.غ
🔸گلاب: 1 ق.چ
🔸وانیل و پودر دارچین: به مقدار کم
🔸سفیده تخم مرغ: 2 عدد
🔸آب یا شیر: 4 قاشق غذاخوری
💫روش تهیه:
🔸همه مواد را مخلوط تا خمیر شلی مانند ماست به دست آید.
🔸تابه را روی حرارت گذاشته تا کامل داغ شود، اگر تابه نچسب باشد نیازی به چرب کردن ندارد.
🔸مایه بدست آمده را آرام در تابه ریخته و با پشت قاشق صاف نموده و کمی سیاه دانه و کنجد روی آن بریزید.
🔸با حرارت ملایم صبر کنید تا نان پخته و راحت از تابه جدا شود.
☘️نکته پایانی
🌱مصرف متعادل نان سبوسدار می تواند بخشی از نیازهای بدن به املاح، پروتئین و ویتامین را تامین نماید ضمن این که به دلیل وجود فیبر عمل دفع مواد زائد از بدن راحتر صورت میگیرد
🌱البته نانی که از آرد سبوسدار تهیه شده باشه، بهتر از نان سبوس مالی شده است
🌱مبتلایان به بیماری دستگاه گوارش، نظیر نفخ، یبوست، التهاب روده و … نیز دقت کنند که از نان سفید تهیه شده با جوش شیرین و جوهر قند استفاده نکنند.
کلیک کنید👈عضو شوید
▬✧❁@hajbaba❁✧▬
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍️ میخوای امام خمینی رو بشناسی؟
امام اینگونه بود...
▬✧❁@hajbaba❁✧▬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔ زشته شیعه غدیر غذا نده!
☘️جهت مشارکت در اطعام بزرگ روز غدیر کمک های نقدی خودتون رو به شماره کارت زیر واریز کنید
رو شماره کارت بزنید کپی میشه👇👇
🔷
۶۲۷۳۸۱۱۶۲۱۰۰۸۰۷۴بنام: محسن تقوایی #فقط_به_عشق_علی #اطعام_غدیر #عید_غدیر 🎊 ۳۴ روز تا عید غدیر 🎊 ┄┅┅❅💚 @hajbaba 💚❅┅┅┄
محسن تقوایی(حاج بابا)
#چیستان🤓 💠 پاسخ فردا شب ساعت ۲۱ همینجا☺️ ⛔لطفااا جواب رو پی وی برام نفرستید🥰 ▬▬✧❁@hajbaba❁✧▬▬
پاسخ
پاپریکا، سبک موسیقی پاپ😌
تیزبینا پروانه رو تو ۵ ثانیه پیدا کنید☺️
💠 پاسخ فردا شب ساعت ۲۱ همینجا☺️
⛔لطفااا جواب رو پی وی برام نفرستید🥰
▬▬✧❁@hajbaba❁✧▬▬
محسن تقوایی(حاج بابا)
آموزه هایی برای شیر دهی و از شیر گرفتن طفل🤱🤱 کلیک کنید👈عضو شوید ▬✧❁@hajbaba❁✧▬
💥آموزه هایی برای شیردهی و از شیر گرفتن طفل
🔸 مدت زمان كامل شيردهي طبق نظر قرآن كريم، 24 ماه قمري است؛ لذا سعي كنيد به هيچ وجه قبل از اين مدت كودك را از شير نگيريد.
🔸راه هاي مختلفي براي ايجاد بي ميلي كودك نسبت به پستان مادر وجود دارد؛ انواع روش هايي كه منجر به بدرنگي و بدمزّگي پستان مي شوند. پيشنهاد ما «صبر زرد» است كه از قديم الايّام به عنوان يك روش ساده و مؤثّر، مورد استفاده زنان ايراني بوده است. مقدار كمي صبر زرد را در مقدار اندكي آب حل كرده روي سينه بماليد. رنگ سياه صبر زرد باعث خواهد شد كه كودك، رغبتي به گرفتن سينه نداشته باشد. كودكان سِمِج تر، معمولاً به محض چشيدن طعم تلخ صبر زرد، از شير خوردن منصرف خواهند شد. البته بسياري از مادران، اقدام به رنگ كردن پستان خود با ماژيك و مانند آن مي كنند كه تا وقتي كودك نخواهد سينه را بمكد؛ مشكل مهمّي را در پي نخواهد داشت امّا اگر كودك با ديدن هيبت ناساز پستان، كوتاه نيايد و اقدام به مكيدن سينه كند؛ موادّ شيميايي و خطرناك اين گونه رنگ¬ها، وارد بدن نازنين او خواهد شد.
🔸در مدت از شير گرفتن كودك، شب ها وقتي كه كودك خواب است يكي دو نوبت به او شير بدهيد تا كمي سينه تخليه شود.
🔸در روز، چند بار سينه را زير آب سرد گرفته و با فشار به عقب، آن را ماساژ دهيد.
🔸اكثر مادران با كارهاي ساده فوق به نتيجه مطلوب خواهند رسيد و كم شدن تحريك ناشي از مكيدن پستان، به تدريج ترشّح شير را متوقّف خواهد كرد. در مواردي كه ترشّح شير از سينه كم نمي¬شود مي¬توان از دواهاي خشك كننده استفاده كرد. راحت¬ترين راه آن است كه مادر، روزي 1 تا 2 بار و هر بار يك قاشق غذاخوري «سُداب» را با يك ليوان آب، 15 دقيقه روي حرارت كم جوشانده ، صاف كرده، شيرين نموده وميل كند.
🔸در مدتي كه كودك را از شير مي گيريد بايد از مصرف غذاها يا دوا هايي كه باعث افزايش شير مي شوند، پرهيز كنيد (رازيانه، شويد، آويشن، سياهدانه، زيره سبز و...). اگر براي مادر قابل تحمّل باشد، مي¬تواند در اين دوره مصرف غذاهاي سردي را در رژيم غذايي خود، اندكي افزايش دهد.
🔸 رفتار بسياري از كودكان در هنگام جدا شدن از شير، مشابه يك فرد داغدار در فراق يار عزيز خود است؛ لذا در اين دوره بيشترين محبّت را به او داشته، با روش¬هاي مختلف وي را سرگرم كنيد تا كم كم اين داغ! را فراموش كند. بيدارخوابي والدين در نيمه¬هاي شب بر بالين كودكي كه بنابر عادت خود براي شيرخوردن از خواب برمي خيزد، چيز غريبي نيست؛ لذا والدين بايد به لحاظ روحي خود را براي اين مشكلات كاملاً طبيعي آماده كنند.
🔸اشتباه بسياري از والدين اين است كه با اين استدلال كه بهتر است خود و فرزندانشان، يك بار اين استرس را تحمّل كنند؛ به طور همزمان اقدام به از شير گرفتن و نيز آموزش كنترل ادرار و مدفوع به كودك خود مي¬كنند، غافل از اين كه تحمّل اين دو استرس همزمان براي كودك بسيار سنگين است. در اين حال، يا حدّاقل يكي از اين دو اقدام به شكست مي¬انجامد يا اگر هم به ظاهر موفّقيتي در كار باشد به تجربه بسيار ديده ام كه چنين كودكاني پس از يك دوره چند ماهه يا چند ساله كنترل ادرار و مدفوع، بدون وجود دليل ظاهري خاصّي دچار مشكلات متعدّدي در اين زمينه ازجمله بي اختياري دفع، شب ادراري و مانند آن مي شوند. پيشنهاد ما اين است كه حدّاقل يك دوره چند ماهه بين اين دو اقدام فاصله بيندازيد و بعد از اين كه مطمئن شديد كودك، داغ شير نخوردن را فراموش كرده است نسبت به آموزش دفع ادرار و مدفوع به وي اقدام كنيد. البتّه اين مسأله در مورد كودكاني كه توانايي آن را دارند قبل از دو سالگي در مورد كنترل ادارار و مدفوع، آموزش هاي لازم را فرا بگيرند مصداق نخواهد داشت.
🔸در زمان دندان در آوردن نباشد بلکه در فاصلة بین دو دندان در آوردن باشد.
🔸با ملایمت و مدارا و به دور از هرگونه ترس و غم و ناراحتی باشد.
🔸بتدریج با افزایش غذاهای خوشمزه و لقمه ای نیاز او را به شیر کم کنید.
🔸اسباب شادی و بازی را بیشتر فراهم نمایید.
🔸مادر تا چند شب حتما شیر را با شیر دوش بدوشد . هر ۸ ساعت یک لیوان دمنوش زنیان یا هر ۱۲ ساعت یک لیوان عرق زنیان بخورد.
کلیک کنید👈عضو شوید
▬✧❁@hajbaba❁✧▬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اطلاع رسانی این پیام واجب شرعی است❌⛔
☘️جهت مشارکت در اطعام بزرگ روز غدیر کمک های نقدی خودتون رو به شماره کارت زیر واریز کنید
رو شماره کارت بزنید کپی میشه👇👇
🔷۶۲۷۳۸۱۱۶۲۱۰۰۸۰۷۴
بنام: محسن تقوایی
#فقط_به_عشق_علی
#اطعام_غدیر
#عید_غدیر
🎊 ۳۲ روز تا عید غدیر 🎊
┄┅┅❅💚 @hajbaba 💚❅┅┅┄
🍜 کوکو نخود و باقلا
⚡#غذای_بدون_گوشت
💫#آشپزی_ارگانیک
💫#آشپزی_سالم
💫#استاد_حاج_بابا
✍️ منتظر غذاهای ارگانیک بعدی باشید...❣️
کلیک کنید👈عضو شوید
▬✧❁@hajbaba❁✧▬
تصویر به چه ضرب المثلی اشاره داره؟😌
💠 پاسخ فردا شب ساعت ۲۱ همینجا☺️
⛔لطفااا جواب رو پی وی برام نفرستید🥰
▬▬✧❁@hajbaba❁✧▬▬