⭕️ ماده غذایی که نباید در یخچال نگهداری کرد
🔹کارشناسان معتقدند نگهداری سیب زمینی در یخچال، باعث تولید مادهای سرطان زا در آن میشود.
🔸طبق تحقيقات مرکز بین المللی سرطان در فرانسه، دمای سردتر یخچال میتواند نشاسته موجود در #سیب_زمینی را تبدیل به قند کند.
🔹 این قندها با آمینو اسیدی بهنام آسپراژین ترکیب میشوند و ترکیبی بهنام آکریلآمید بهوجود می آورند.
🔸سازمان بینالمللی تحقیقات سرطان در سال ۱۹۹۰، آکریلآمید را به عنوان یک ماده سرطانزا برای انسان معرفی کرد.
✅ #حاج_بابا
هدایت شده از بدانیم سالم بمانیم 🍏
🍃🌸🍃
💢 #بدانیم_سالم_بمانیم 💢
#زخم #جلوگیری_از_خونریزی #سوخته_پوست_کدو
1️⃣مقداری پوست کدو سبز را خشک نماید
2️⃣ پوستهای خشک شده را بسوزانید تا ذغال شود ( خاکستر نشود )
3️⃣ سپس ذغال بدست آمده را پودر کرده و در قوطی در بسته نگه دارید
♦️ این محصول را روی هر نوع زخم ، حتی زخمهای دیابتی میتوانید استفاده کنید تا علاوه بر ضدعفونی کردن ، زخم هم بسته شده و جای آنهم نماند
👇🏼 به جمع ما بپیوندید 👇🏼
🌿 @bualii 🌿
محسن تقوایی(حاج بابا)
🍃🌸🍃 💢 #بدانیم_سالم_بمانیم 💢 #زخم #جلوگیری_از_خونریزی #سوخته_پوست_کدو 1️⃣مقداری پوست کدو سبز را
جایی از بدنتون بریده شد خون اومد فقط کافیه ۵ثانیه ازین پودر رو بریزید روی زخم و ببندید
تو ۵ثانیه زخم بسته میشه خون بند میاد😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهمترین علائم "غلظت خون" چیست؟
چرا باید غلظت خون را جدی گرفت و سریعاً آن را درمان کرد؟
مهمترین راهکارهای ساده درمانی طب سنتی برای غلظت خون چیست؟
"دکتر عزیزخانی" از اساتید پیشکسوت طب سنتی کشورمان در این کلیپ جذاب به این سؤالات پاسخ داده است.
20.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️⭕️پروژه کاهش جمعیت جهان در فیلم جهنم 2016‼️
😳آیا جمعیت جهان بصورت تصاعدی رو به افزایش است؟!
🔺گلوبالیست ها به شما، اشتباه یا دروغ گفته اند!
همانگونه که جمعیت پرندگان، خزندگان، چهارپایان، حشرات و... بصورت تصاعدی بالا نمی روند و نظام خلقت پرودگار، در حال تعدیل جمعیت است، جمعیت انسان ها هم بصورت تصاعدی بالا نمی رود.
به این مسئله فکر کنید.
والا شما با قاتلان خودتان، هم فکر و هم دل خواهید بود!
یکی از رازهای مهمِ ایده ی شیطانیِ «کنترل جمعیت»، به این مسئله برمیگردد.
18.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اجاق گاز آفتابی، ساده و ارزان!
درمان #شوره_سر 💆🏻♀💆🏻♂
یکی از راه های عالی و تجربه شده برای درمان شوره ی سر ترکیب 👇🏼👇🏼
💢دو قاشق غذا خوری حنا
💢یک قاشق غذاخوری سدر
💢ژل ختمی(یک ساعت قبل از حمام گل و پودر گیاه در آب جوش بماند و بعد صاف کنید)
همچنین برای لطافت مو و تقویت بیشتر میتوان👇🏼
گلاب
روغن زیتون
روغن بادام شیرین
روغن نارگیل هم اضافه کرد ☝️🏼
ترکیب ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی مو بماند و بعد بشویید.👌🏼
💫#زیبایی
💫#آرایشی
❌ وزیر بهداشت کویت :
👈هر مغازه ای که کارکنانش واکسن نزنند بسته خواهد ...
👈ممنوعیت ورود به سینما برای افراد واکسن نخورده
👈 اگر در ایران روشنگری رو به بالاترین حد نرسد نیز واکسن اجباری خواهد شد...
#بیدارشو
#بیدارکن
منبع :
https://b2n.ir/n85700
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ اعتراض مردم کشورهای مختلف علیه محدودیتهای کرونایی
✍️ پ . ن : مردم دنیا متوجهِ فریب کرونا شده اند و به این نتیجه رسیده اند که محدودیتها ربطی به کرونا ندارد، و در راستای ایجاد نظم نوین جهانی میباشد .
#کرونا_پروژه_نظام_سلطه
#ضرورت_لغو_محدودیتها
#نظم_نوین_جهانی
👆آیا می دانستید ؟!
منابع :
https://b2n.ir/j66850
https://b2n.ir/m69556
👈اما متاسفانه بیشتر مردم مشغول گوش کردن به رسانه های دروغ پراکن هستند و بدنبال سوال و تحقیق نیستند !
💊💊چقدر #رب_میوه_به رو میشناسید؟
ربی که از به شیرین بدست آید، گرم و تر و خونساز است و از خواص خوبی برخوردار میباشد، از جمله:
تقویت کننده حرارت غریزی بدن بوده و میتواند از ریزش مواد زائد به اعضای مختلف جلوگیری کند.
شادی آور و تقویت کننده قلب است.
خوردن رب به، موجب کاهش خونریزی قاعدگی در زنان میشود.
کمک به هضم غذا میکند و خوردن آن بعد از غذا، برای رفلاکس معده مفید میباشد.
اگر رب به قبل از غذا خورده شود، موجب یبوست و ضداسهال و اگر بعد از غذا خورده شود، ملین است.
مکیدن رب به، بعد از غذا، میتواند ویار و حالت تهوع در بارداری را کاهش دهد.
در هفتههای ابتدایی بارداری، خوردن رب به، بعد از غذا، برای تشکیل قلب جنین توصیه میشود.
خوردن رب به، با تقویت کردن معده و اصلاح گوارش، موجب خوشرنگی صورت میشود.
اگر دچار سردرد شدید مشارکتی با معده به همراه سنگینی سر، تهوع و یبوست شدهاید، میتوانید چند عدد تخم گشنیز را روی رب به ریخته و یک قاشق غذاخوری بعد از غذا، هنگام سردرد مصرف نمایید، این ترکیب جلوی بخارات معده به سر را گرفته و سردرد و سرگیجه را کم کرده و به تدریج از بین میبرد.
💊💊چطوری رب میوه به درست کنیم؟
برای تهیه رب به که در این فصل زیاد است، چندین روش وجود دارد، با صرفهترین راه این است که :
سه کیلوگرم به را رنده یا چرخ کرده، میتوانید روی آن کمی شکر یا عسل بریزید،
سپس به آن کمی آب (در حدی که به غوطه ور شود و زیاد نشود) و گلاب اضافه کرده، روی حرارت کم (بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید) قرار دهید تا کاملاً به پخته شده و له شود
در طی پخت آن را به هم بزنید.
در صورتی که از رب به برای حالت تهوع در بارداری و غیربارداری میخواهید استفاده کنید، به آن مقداری زنجبیل رنده شده در حین پخت اضافه کنید.
برای جلوگیری از کپک زدن رب، در یخچال نگهداری شود.
روش دوم
میوه به را قطعه قطعه کرده و چند ساعت در آب بخیسانید. سپس آب به را گرفته، صاف کنید.
شما میتوانید تفالههای ناشی از آبگیری اولیه به را مجدداً در آبی که ابتدا در آن به راخیسانده بودید ریخته و آن را نیز صاف کرده و به آب در مرحله اول اضافه کنید.
سپس بر روی حرارت ملایم قرار داده تا بجوشد. حرارت دادن تا زمانی که به غلظت مناسب برسد را ادامه دهید.
میتوان در صورت تمایل برای ماندگاری بهتر، چند قاشق عسل به آن اضافه کرد.
رب میوه سیب برای چی خوبه؟
ربی که از سیب شیرین به دست میآید نیز گرم و تر و مقوی معده و کبد است:
رب سیب در رفع علامت صفرای متعفن در معده، موثر است.
تقویت کننده قلب، مغز، کبد و در نهایت دستگاه گوارش است.
مانع نزول مواد زائد به سمت معده میشود.
برای رفع نفس تنگی مفید است و سرفه خشک را بهبود میبخشد.
سیب، خشک کننده رطوبت اصافه معده است که رب و کبابی سیب قویتر است، با خشک شدن رطوبت معده رطوبت اضافی رحم نیز خشک میشود و لیزی رحم از بین رفته و سقط زیر سه ماه از بین میرود
رب سیب رطوبت معده را خشک میکند و بلغم از معده پاک میشود.
چطوری رب میوه سیب درست کنیم؟
برای تهیه رب سیب در منزل، میتوان روش زیر را به کار برد یا آماده آن را از سلامتکدههای معتبر طب سنتی تهیه نمود:
به میزان ۲ لیتر آب سیب گرفته شود و به روش بنماری روی شعله غیر مستقیم گاز قرار دهید (مثلاً روی کتری در حال جوش) یا یک ظرف بزرگ پر از آب بر روی شعله گذاشته و ظرف آب سیب را داخل ظرف پر از آب گذاشته به طوری که آب داخل ظرف آب سیب نشود.
آنقدر بماند تا به مرور زمان آب سیب تبخیر و غلیظ شود و به قوام رب برسد و در نهایت یک رب بسیار خوشمزه و مقوی به دست میآید.
نکته: رب سیب، مشابه شیوه اول رب به نیز قابل تهیه است، طوری که سیب رنده یا قطعه قطعه شود.