ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
🔖 نبرد با موخوره
موخوره ناشی از خشکی مو است...
قرار گرفتن مو ها در هوای مرطوب، در کنار سایر تدابیر به بهتر شدن شرایط مو کمک می کند.
برخی غذاها مثل گوشتنمک سود و مانده، گوشت گاو، کلم ، عدس، بادمجان، قارچ و... سبب افزایش سودا و خشکی در بدن می شوند، از این غذاها تا حد امکان کمتر استفاده شود.
کاهو، تخم مرغ عسلی، شیر گاو، آب جو طبی، کدو و... در رطوبت دهی بدن نقش مهمی دارند، برای تامین رطوبت مو میتوان از این موارد استفاده کرد.
ورزش و فعالیت بدنی، دفع مواد زائد بدن و نداشتن یبوست نیز در رطوبت دهی و پاکسازی بدن اهمیت دارد.
داشتن آرامش روانی نیز به حفظ شرایط مناسب درونی کمک میکند.
چند ماده موضعی جهت بهبود وضعیت موها:
مالیدن روغن بادام شیرین به موها.
مالیدن روغن کدو هر دو سه ساعت یکبار.
مالیدن روغن خیار به موها.
مالیدن روغن بنفشه به موها هر دو سه ساعت یکبار.
نوشیدن و مالیدن آب پنیر به موها.
روش تهیه آب پنیر:
۲ لیوان شیر می جوشانیم هنگامی که کمی سرد شد ۲ قاشق سرکه به آن اضافه می کنیم، سپس آب را از قسمت جامد ایجاد شده جدا کرده و مجدد میجوشانیم.
این مایع را هم صبح ناشتا می توان نوشید، هم میتوان موها را به آن آغشته کرد چند ساعتی بماند سپس شسته شود.
🖊دكتر الهام پارسا(متخصص طب سنتی ایرانی )
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂
3.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
✍درمان خار پاشنه در منزل ⁉️
🎥 دکتر ناصری
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
🔖عصاره ای مقوی و دوست گوارش
دانه های غلات پس از خیس شدن و در حرارت مناسب، شروع به جوانه زدن می کنند. در صورتی که جوانه های کوچک به یک باره در اثر گرما خشک شوند، مالت تهیه می شود.
مالت را معمولا از جو درست می کنند.
مالت را در آب دم کرده سپس تغلیظ می کنند ، بدین ترتیب عصاره مالت تهیه می شود.
در بازار ایران عصاره مالت به صورت مایع و یا پودر که قابلیت ماندگاری بیشتری دارد عرضه می شود.
جوانه زدن دانه غلات، نشاسته آن ها را به قند ساده تبدیل می کند که قابلیت هضم و جذب خوبی داشته و شیرینی متعادلی هم دارد.
مالت جو سرشار از ویتامین ها بویژه گروه ب و املاح معدنی است. برای کودکان، ورزشکاران، سالمندان و کسانی که ضعف قوا دارند، می تواند به همراه شیر و تکه های میوه، غذای خوبی باشد.
مالت یک شیرین کننده طبیعی است. بنابراین می توان آن را جایگزین شکر و عسل کرد و در تهیه نوشیدنی ها، شیرینی و کیک خانگی از آن بهره مند شد.
مالت برای شادابی پوست و مو، فعالیت خوب دستگاه گوارش و قلب و عروق بسیار مناسب است.
⚠️افرادی که دیابت دارند، مصرف مالت مانند همه شیرینی ها باید با احتیاط باشد.
🖋 دکتر مریم تقوی شیرازی ( متخصص طب سنتی ایرانی )
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂
هدایت شده از گروه جهادی شهیدان خیراندیش
49.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶قسمتی از گزارش تصویری، خدمات درمانی طب ایرانی _اسلامی ، توسط پزشکان و اعضای گروه جهادی شهیدان خیراندیش در اربعین حسینی در کربلای معلی .
📣کانال گروه جهادی شهیدان خیرانیش
🆔 @jahadi_kheirandish
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
🔖انتخاب بد برای بیماران کلیوی و سنگ کیسه صفرا
بادمجان وقتی میرسد سرشار از فیبر است، پتاسیم قابل توجهی دارد و سرشار از ویتامینهای گروه ب است.
به این ترتیب بادمجان در دیابت، فشار خون و بیماریهای قلبی انتخاب خوبی است.
⚠️بادمجان به داشتن آنتیاکسیدان نیز معروف است، البته بیشترین مقدار این آنتیاکسیدان در پوست بنفش آن است که توصیه نمیشود خورده شود.
✔️ملین خوبی است، فیتو نوترینتهای موجود در بادمجان میتوانند از بروز بیماریهای سخت و مزمن جلوگیری کنند پس انتخاب خوبی در رژیم غذایی۸ روزمره است.
❌اگر بیماری کلیوی، سنگ و بیماری کیسه صفرا دارید بادمجان انتخاب بدی است، بهتر است هوسانهای گهگاه در رژیم غذایی این دسته از افراد باشد.
⚠️بادمجان اما باید کمی تدبیر شود تا مضراتش به بدن نرسد، در کل باید رسیده باشد، وقتی پوست آن را میگیرید، زیر آن سبز نباشد که در این صورت کال است و بهتر است میل نشود
.
✔️بادمجان را بعد گرفتن پوست، نمک بزنید و در آفتاب قرار دهید تا تلخاب آن جدا شود.
✔️یا بادمجانها را بعد پوست گیری در آب جوش و نمک، دو سه جوش بدهید سپس آبکش کنید و استفاده کنید.
❌تفت مختصر بادمجان با شعله ملایم هم خوب است ولی سرخ کردن آن اشتباه بزرگی است که از یک ماده غذایی بسیار کمکالری، بدون کربوهیدرات، سرشار از فیبر و ریزمغذیهایی که عاشقانه بدن ما را دوست دارند، مادهای غذایی مضر میسازد و دیگر هیچ!
✔️بادمجان کبابی در فر هم انتخاب اصلاح شده و مناسبی است!
✔️بادمجان وقتی با گوشت سفید یا قرمز نیز پخته میشود هضم بهتری دارد.
🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی)
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔 https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂
هدایت شده از فروشگاه سلامت آبادیس
🌼🍃
🍃
✨️✨️ فروشگاه سلامت آبادیس ✨️✨️
✅ مرجع پخش فرآورده های طب ایرانی اسلامی و محصولات ارگانیک
🔶 فروش انواع روغن های گياهی
🔷عسل های طبیعی
🔶گیاهان دارویی
🔷 فرآورده های گیاهی
🔶 لوازم آرایشی و بهداشتی گیاهی و ..
🛒 خرید اینترنتی و حضوری
🌐www.abadissalamat.ir
☎️09193866686
🆔@Admin_abadis
جنت آباد شمالی ، بالاتر از چهار راه انصار المهدی(عج) ، بهارستان ۲۲ ، پلاک ۲
💠 ما رو به دوستاتون معرفی کنید.
https://eitaa.com/joinchat/3402498322Cdb5d679082
🍃
🌼🍃