هدایت شده از عقیق
🔻انتشار غزل قدیمی از رهبر انقلاب
مقام معظم رهبری غزلی با ردیف برخاستم دارند که حجتالاسلام جواد محمدزمانی شاعر آئینی آن را منتشر کرد.
👇👇👇
aghigh.ir/000XWA
✅کانال عقیق
@aghigh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زبان بدن کودکان غزه
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 ماجرای ریختن خاکستر روی سر عارف بزرگ ایرانی!
@Fars_plus
هدایت شده از آخوند
بر گیسوی تغزل ما شانه می کشد
شیوایی دو دست قنوتی که پیش روست
#زکریا_اخلاقی
.
#شعر #شاعر #تبسم_های_شرقی #جشنواره_شعر_فجر #شعر_عرفانی #میبد #یزد
#حجت_الاسلام #طلبه #آخوند #حوزه_علمیه
🔺 @aakhoond
هدایت شده از حلقۀ رندان
#منظررندان
گونه: #مدح
موضوع: #رهبر_فقید_انقلاب/#آیةالله_خمینی/#امام_خمینی
قالب: #غزل
وزن: #فعلاتنفعلاتنفعلاتنفعلن
شاعر: حجةالاسلام#زکریا_اخلاقی
ــــــــــــــــــ
خرقه پوشان به وجود تو مباهات کنند
ذکر خیر تو در آن سوی سماوات کنند
پارسایانِ سفرکرده به آفاق شهود
در نسیم صلوات تو مناجات کنند
پیش آیینه ی پیشانی تو هر شب و روز
ماه و خورشید تقاضای ملاقات کنند
پی به یک غمزه ی اشراقی چشمت نبرند
گرچه صد مرحله تحصیل اشارات کنند
بعد از این، حکمتیان نیز به سر فصل حیات
عشق را با نفس سبز تو اثبات کنند
قدسیان چون ز تماشای تو فارغ گردند
عطر انفاس تو را هدیه و سوغات کنند
بعد از این شرط نخستین سلوک این باشد
که خط سیر نگاه تو مراعات کنند ...❤️
🆔@halghe_rendan
هدایت شده از فارس پلاس
🔶 مدال ظلم شد بر سینه آویخت!
🕯 دیوارنگاره جدید میدان انقلاب با موضوع شکنجه مردم ایران توسط رژیم پهلوی
@Fars_plus
هدایت شده از استاد عشایری منفرد
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای شیخطادی، سلام و سعادت
بر اساس اخبار رسانهها در جشنواره امسال دو قطعه لباس (یک روسری و یک کراوات) به صحنه آورده و کراوات را با توضیحاتی به جناب وزیر ارشاد اهدا کردهاید. پیشینه فرهنگی شما در عرصه سینما و نیز سابقه علمی و تجربی شما در عرصه طراحی لباس، برای این کاربر کوچک محصولات هنریتان، پرسشی را پدید آورده که خوب است از آن مطلع شوید.
شما ارباب هنر، دقیقتر و عمیقتر از صاحب این قلم میدانید که لباس یکی از «ابزارهای ارتباطات غیرکلامی» (Non-verbal Comunication) شمرده میشود. وقتی نشانهشناس و فیلسوفی چون اومبرتو اکو (Umberto Eco) از تعبیر «گفتگو از طریق لباس» بهره میبرد، وقتی آلیسون لوری تعبیر «زبان لباسها» (The language of clothe) را به عنوان نام کتابش برمیگزیند، ناگزیر باید باور کنیم که اولاً هر «قطعه لباس» یک واژه معنادار است، ثانیاً «هارمونی پوشش لباسهای یک فرد» نیز اندیشه، عادات و فرهنگ شخصی او را نمایان میکند و ثالثاً «نمای کلی پوشش یک جامعه یا یک قوم» نیز هویت تمدنی آن جامعه و آن قوم را بیان و ایجاد و تقویت میکند. چنین است که ریتم موزون و قافیهمندِ لباسهای یک تمدن و یک فرهنگ، میتواند «شعر لباسها» شمرده شود و مفاهیمی را منتقل کند که حتی اشعار سعدی و حافظ و نظامی و مولوی هم نمیتوانند آن را منتقل کنند.
چنین نگرهای به لباس، در سطح فیلسوفان و جامعهشناسان باقی نمانده بلکه نظر «طراحان لباس» را نیز به خود مشغول کرده است. چنانکه همقطاران شرقی و غربی شما نیز لباس را از «سطح کاربردی» فراتر برده و توانستهاند آن را در «ساحت مفهوم و دلالت» ادراک کنند. طراحانی چون کوساما، میاکه، بورلی سِمز و ... لباس را یک «عنصر هنری و معنادار و دلالتکننده» تلقی کردهاند که خود مستقلاً میتواند با تماشاگر سخن بگوید.
با این مقدمه میخواهم یادی کنم از شخصیت تاریخساز دیگری که او نیز مانند شما در یک روز به یاد ماندنی، لباسی را به روی سِن برد و نیمساعت حاضران به احترامش کف زدند. آن شخص خانم گاندی است که لباس زن هندی را در سازمان ملل به روی سِن برد. آن روزها شاید گاندی هیچ یک از گزارههای تئوریکی را که امروزه من و شما درباره «لباسِ مفهومی» خواندهایم، نخوانده بود و اصلا با «نظریهی لباسِ مفهومی» آشنایی نداشت ولی با همان شعور و آگاهی بسیط اما عمیق خود، این را میدانست که لباس، معنا دارد. برای همین در همه محافل بینالمللی و ملاقاتهای رسمی، همان ساریهای چهارهزارسالهی هندی را میپوشید تا به سران جهان بفهماند شما دو قرن آمدید سرزمین مرا استعمار کردید و همه تلاشتان را به کار گرفتید که ما را مثل خودتان کنید؛ من به عنوان مظهر زن امروز هند، با «لباس خودم» آمدهام تا به شما بگویم که همه تلاشهایتان بیهوده بوده و من خودم هستم (جملهی اخیر از دکتر علی شریعتی).
او ریشه و پیشینهی لباس هندی را میشناخت، آن را «لباس خود» میدانست و معنا و مفهوم این لباس را نیز میفهمید و میخواست به غربیها هم بفهماند. او زبان گویای این لباس را در مقابل لباسهای غیربومی (که در سه قرن اخیر با پتکهای مخملی بر مردم مشرقزمین تحمیل شده) نیز میدانست. هنر و ادبیات پسااستعماری (Postcolonial literature) را نیز میدانست. با خودم میگویم اصلا او شاید حتی این را هم میدانست که پُتک مخملی غربیها در ایرانِ ما نیز کدام «روسریها» را از بین برده است؛ «گُلوَنیِ زنان لرستان» را، «یالُقِ زنان ترکمن را»، «چارقَد زنان بویراحمدی و قشقایی» را، «کلاو و سروین زنان کردستان» را و «دستمال کلاغی زنان شاهسون» را، «گشانچادر و مهنا و سریگ زنان بلوچی» را، «چادر و روبندهی زن ایرانی» را و ....!
آقای شیخ طادی عزیز، این مقدمات این سوال را برایم پدید آورده که آقای شیخطادی هرچند ممکن است بر اساس دیدگاههای اجتماعی خود، برخی از روشهای اجتماعی به کارگرفته شده برای کنترلهای فرهنگی را نپسندد اما به عنوان یک «استاد طراحی لباس» که باید با نظریهی «لباسِ مفهومی» آشنا باشد، هر یک از «کراوات» و «روسری» را دارای چه مفهومی میداند؟
بیگمان کسی مثل پرویز شیخطادی که بیبی مریم بختیاری را به عنوان «بانوی سردار» به دختران امروز ایران معرفی کرده، کسی که در حد خودش کوشیده تا پیش روی دختر امروز «دفتری از آسمان» بگشاید و به او بفهماند که دامن مادران شهیدان، گهوارهی پرورش آسمانیترین مردان این مرز و بوم شده، هرچند به اندازه یک «دایناسورِ» گیرافتاده در داخل بانک، آشفته و عصبانی باشد اما در همین آشفتگی هم نباید معنای تمدنی و سابقه مفهومی «کراوات» را فراموش کند.
مبادا روزی هنرمند را خواب ببرد که شاید جامعه را آب ببرد!
ایدون باد.
با احترام و فروتنی؛ محمد عشایری منفرد
حوزه علمیه قم
💯 کانال استاد محمد عشایری منفرد (حفظه الله)
🆔https://eitaa.com/ashayerimonfared
#کتابخوان | دائماً اظهار فضل نکنیم!
⁃ باید یاد بگیریم که وِرِ زیادی نزنیم. یاد بگیریم که دربارهی همهی چیزهایی که همه، کم وبیش، به یک اندازه میدانیم «سکوت» کنیم.
⁃ تفسیرها و تحلیلهایِ شخصی را زمانی ارائه بدهیم که مطمئن باشیم این تحلیلها و تفسیرها بر رَوَندِ موضوع «تأثیر» میگذارد.
⁃ اینطور دائماً از صبح تا شب، دربارهی مسائل سیاسیِ جاری و خُرده مسائل اجتماعی-اقتصادی، «اظهار فضل» نکنیم.
⁃ وِرّاجی در بابِ مسائلِ سیاسیِ روز، ما را «سَبُکْ مغز»، سطحی، بیکاره و اَبله نشان میدهد. و همین حرکاتِ دلقکانه هم بَرملا میکند که ما به موجوداتی «بدونِ عُمق» مُبدّل شدهایم. در سطح میگیریم و در سطح پَس میدهیم.
✒️ به قلم: #نادر_ابراهیمی
📚 از کتاب: #آتش_بدون_دود ( جلد ۶ )
🆔@halghe_rendan
May 11
22.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گفتم که جرعهای زنم از آبشار تو...❤️
#حضرت_عباس
#هنر_اجراء
#پرفورمنس
#حاج_محمود_کریمی
#PerformanceArt
🆔@halghe_rendan
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 شوخی رهبر انقلاب با یکی از ناشران دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
@Fars_plus
36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرود (تو اومدی به دلا، نشاط بدی)
🎥 مراسم جشن ولادت #امام_مهدی (علیهالسّلام)
🗓 شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۲
🎙 مداح: #حاج_محمود_کریمی
📍 #هیأت_رایة_العباس (علیهالسّلام)
🏷 #امام_مهدی
www.fotros.ir