هدایت شده از بصیرت اقتصادی
36.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوال:
چه شرایطی برای تحقق رشد ۸ درصدی لازم است ؟
آیا شرایط فعلی اقتصاد ایران میتواند چنین شرایطی را فراهم کند؟
جواب : بشنوید از آقای حسین عباسی فر
#بصیرت_اقتصادی
@h_abbasifar
https://eitaa.com/basirat_eghtesadi
آقای همتی
بگو برات R2 رابطه فیلترینگ و شاخص بازار رو محاسبه کنن. ضریب رو که خودت ظاهرا تو جلسه هیات دولت اعلام کردی!
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
یهودی ها ۲۰۰۰ سال قبل با فتنه استر، ایران را به خاک و خون کشیدند. این بار مراقب استرها باشیم ...
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
رذالت در یک نگاه...
این نژادپرست های صهیونیست، خود را رسانه آزاد و منصف می دانند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
اینم کیفیت ماشین خارجی😂#اسقاطیل
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
آنقدری که خاطرم هست، سهمگین ترین شوکهای اقتصادی را در بی بندوبارترین کشورهای غیر oecd اجرا کرده اند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
ما کم نیستیم
سازماندهی نشده ایم
شهید مالکوم X
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
🔴 حدود ٢١۱ سال پیش در زمان فتحعلی شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین گلستان در سال ١١٩٢ شمسی (۱۸۱۳ میلادی) کشورهای فعلی: «قفقاز، ارمنستان، گرجستان، داغستان، چچن و اینگوش و سواحل ارزشمند دریای کاسپین» به مساحت حدود ٢٣٠ هزار کیلومتر مربع از ایران جدا شده و به روسیه تزاری تقدیم گردید.
2️⃣ حدود ١٩۶ سال پیش و باز هم در زمان فتحعلیشاه قاجار به موجب قرارداد ننگین ترکمنچای درسال ١٢٠٧ شمسی (۱۸۲۸ میلادی)، منطقهی «ایروان، نخجوان و بخشهایی از تالش و آذربایجان» و در مجموع حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع دیگر از ایران جدا شد و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
3️⃣ حدود ١۶۸ سال پیش در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب معاهده ننگین پاریس در سال ١٢٣۵ شمسی (۱۸۵۶ میلادی) مناطق: «هرات و افغانستان و بلوچستان و مکران» به مساحت ٩٧۵/۲۲۵ کیلومتر مربع با فشار انگلیس از ایران جدا شد!
4️⃣ حدود ١۵۳ سال پیش و باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب قرارداد ننگین حکمیت «گلد اسمیت» در سال ١٢۵٠ شمسی (۱٨٧١ میلادی)، و باز هم تحت فشار انگلیس مناطقی از: «پاکستان و سیستان» به مساحت ٣۵٠/٠٠٠ کیلومتر مربع از ایران جدا شد!
5️⃣ حدود ١۴۳ سال پیش باز هم در زمان ناصرالدین شاه قاجار به موجب «پیمان آخال» در سال ١٢۶٠ شمسی (۱۸۸١ میلادی) کشورهای فعلی: «ترکمنستان، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان» به مساحت ١/٢٢۶/۵٠٠ کیلومترمربع از ایران جدا شده و باز هم به امپراتوری روسیه تقدیم شد!
6️⃣ حدود ١٠۵ سال پیش در سال ١٢٩٨ شمسی (١٩١٩ میلادی) در زمان احمد شاه قاجار و دولت وثوقالدوله براساس پیمان منطقهای مستشاران انگلیس، جزایر نفت خیز خلیج فارس از جمله کشورهای فعلی: «امارات، قطر، عمان و چند جزیره بسیار ارزشمند دیگر» به مساحت ۴٠۵/٢٨٧ کیلومتر مربع رسماً از ایران جدا شد!
7️⃣ حدود ٨۷ سال پیش در سال ۱۳۱۶ شمسی (۱۹۳۷ میلادی) در زمان رضا شاه پهلوی با امضای پیمان ننگین سعدآباد با کشورهای همسایه (عراق، ترکیه و افغانستان) بخشهای عظیمی از ایران با دسیسه انگلیس جدا شد؛ از جمله: «ارتفاعات سوقالجیشی آرارات» به ترکیه؛ بخش عظیمی از «اروندرود» و اداره کامل آن را به عراق؛ و «دشت وسیع نااُمید» به مساحت ۳ هزار کیلومتر به افغانستان بخشیده شد!
8️⃣ حدود ۷۰ سال پیش در سال ١٣٣٣ شمسی (١٩۵۴ میلادی) در زمان محمد رضا شاه پهلوی، بندر استراتژیک «فیروزه» در شرق دریای خزر از ایران جدا و به شوروی واگذار گردید!
9️⃣ و باز هم در زمان محمدرضا شاه در سال ١٣۵٠ شمسی (١٩٧١ میلادی) با فشار انگلیس، مجمع الجزایر بحرین به مساحت بیش از ٧٠٠ کیلومتر مربع با انبوهی از مخازن نفت و گاز از ایران جدا شد!
👈 و با کمال تأسف باید این حقیقت تلخ را بدانیم که این مقدار تجزیه و جدایی بیش از ٣ میلیون و ۵٠٠ هزار کیلومتر مربع از خاک ایران به واسطه سستی و سستی پادشاهان در کل تاریخ جهان بیسابقه است و ایران امروز با مساحت ١/۶۴٨/١٩۵ کیلومتر مربع کمتر از یک سوم مساحت ایران بزرگ دویست سال قبل را دارد!
🇮🇷 در دوران اخیر ایران پس از هشت سال دفاع مقدس، یک سانتیمتر از خاک کشور عزیزمان را هم از دست ندادیم ..
این را برای فرزندان و اطرافیان بازگو کنیم
حال جالب است که طرفداران قاجار و پهلوی در کنار اسرائیل ایستاده اند و آمریکا و این رژیم را تحریک می کنند که به ایران حمله کنند.
پان ترکها و پان عرب ها و پان کردها و پان بلوچ ها هم در کنارشان ایستاده اند. احمقهای خرمقدسی مثل مهدی نصیری و اون طلبه بیسواد و تکفیریهای خرمقدستر هم در کنار اینها قرار گرفتهاند.
حال باید چگونه جوانانمان را متقاعد کنیم که مسئله ما با اینها، موجودیت ایران و ایرانی است نه فیلترینگ و گشت ارشاد؟
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این ها یعنی توقف مسیر زندگی. این ماجرا که متواتر شود، آنجا جای زندگی نخواهد بود. و این آغاز آنچه باید روی دهد است.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از محسن قنبریان
🔰 شرایط مرگ و زندگی ۲
سالهاست با دو رویکرد غالب در عین حال متقابل مواجه ایم:
۱. برخی فکر می کنند دشمن با دکمه ای می تواند همه دارایی ما را از بین ببرد!
توان تکنولوژیک اطلاعاتی-نظامی بعلاوه جسارت و حد نشناسی این روزهای رژیم موقت آنها را مسحور و کاملا می ترساند؛ بالتبع مقاومت برایشان پرهزینه و ناممکن است و همیشه راه حلشان از سازش می گذرد!
۲. برخی هم برایشان این جور ساخته و پرداخته شده که اگر فقط اراده کنیم حیفا و تلاویو با خاک یکسان است!
به آسانی همان رجزخوانی های هیات می گیرند و از شهادت ها و... هم فقط وجهه عرفانی و تحقق سریعتر وعده الهی را می خوانند!
اینها هم خوب "هزینه مقاومت" را برای مردمی که می خواهند واقع بین هم باشند تصویر نمی کنند؛ بالتبع کمتر بودن "هزینه مقاومت" از "هزینه سازش" از این تیپ آدم پذیرفته نمی شود!
• دشمن صهیونیستی راحت با مردمش -که زن و مردش سربازی رفته و همه نظامی اند- حرف می زند که: روزهای سختی در پیش دارد؛ اما همزمان از عزمش می گوید و آنها را پشتیبان خود نگه می دارد.
لذا به حسب نظر سنجی های درون رژیم (افکار سنجی مرکز میندپول و مرکز دایرکت) ۶۳ و ۷۴ درصد غاصبین صهیونیست طرفدار ادامه جنگ اند و انگیزه ای برای آتس بس نمی بینند!
• سیدشهیدمقاومت نیز در ماجرای پیجرها (وموارد مشابه) صراحتا از ضربه سخت و دست برتر تکنولوژیک دشمن و... می گفت و آرمان مقاومت را با واقع بینی برای مردمش می ساخت.
اما برخی از ما دوست داریم فقط مدیحه بگوییم. با ساده کردن بلکه تمام خواندن کار، اصلا گارد مقاومت را در عموم مردم شکل نداده ایم!
لذا عدم تناسب اقدام واقعی با سطح شعارزدگی، برای خودمان هم چالش ساخته است!
در این وضع، تماشاگری مردم در لحظه حساس و جدی شدن صحنه را راهبرد رقیب مدیریت می کند؛ یعنی دور کردن سایه جنگ و تنش زدایی و تله جنگ و...!
❓آخر چگونه حیفا را نابود و وعده عظیم تر صادق ۲ بیافرینید که یک ضربه هم در جواب نخورید؟!
آن تصویرخیالی و انتزاعی از مواجهه با دشمن، موجب میشود از کمی اقدام های مستقیم ج.ا فقط توطئه بفهمیم و همه را (از نظامی و سیاسی) متهم به نفوذ کنیم!
❗️برخی از ما حتی نمی توانیم بین "شرایط مرگ و حیات برای طرفین" (رژیم و مقاومت) -که صریح بیان رهبری است- با امید به پیروزی و "فرسوده بودن و روبه زوال بودن رژیم"، جمع کنیم!
حتما بی هزینه باید تصویر کنیم و پیروزی زودرس خیالی(با یک حمله) را بسرائیم تا امید داشته باشیم!
این که: "جنایتکاران صهیونیست بدانند که بسیار کوچکتر از آنند که به ساخت مستحکم حزبالله لبنان صدمۀ مهمی وارد کنند" را از رهبری بگیریم و جمله دیگرشان: "شرایط کنونی منطقه به گونهای است که هم برای دشمن صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است و هم برای جبهه حق" را رها کنیم؛ حاصل آن توأم ندیدن آرمان-واقعیت (آرمان گرایِ واقع بین) است.
قطعا دشمن در این یکسال و حتی با ترور سید مقاومت "به پیروزی دست نیافته است" اما شرایط مواجهه در لحظه تاریخی و مهم و سرنوشت ساز است. عدم درک شرایط سخت و جدی نزاع می تواند رژیم فرسوده را جانی دیگر دهد و مقاومت پیروز را به تأویل تاریخی بفرستد!
خیالبافی را امید و حرفهای مخدّر برای گارد جدی مقاومت را تسلیت نگیریم؛ آرمان واقع بینانه مان را درست تبیین کنیم و اقدام درست در لحظه را زمینه سازی کنیم!
📝 محسن قنبریان ۱۴۰۳/۷/۸
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
🔻سیاست ساحت پخته شدن و بزرگبودن است. اینکه در موقعیت بین المللی بتوانی خود را کنترل و اختلاف داخلی را طرح نکنی و در موقعیت داخلی از ظرفیت های برون مرزی خرج نکنی نشانه بزرگی و توجه به هر دو لازم و نکوست.
به این «اطفال صغیر در ابدان کبیر» که نمی توانند این ساحات را از هم جدا کنند نباید توجه کرد
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
eitaa.com/joinchat/3252879362C12bea3a2ca
1.79M
ضرورت تغییر نگاه به صهیونیسم.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
در عین حال که نباید دشمن را دست کم گرفت، این را هم بدانید که آمریکا در اوج قدرتش در نیمه دوم قرن بیستم، با فضاحت تمام در ویتنام شکست خورد و خارج شد. البته که کشتار زیادی در این کشور به راه انداخت. اما عاقبت شکست خورد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از وحید یامین پور
🔥بگذارید یکبار دیگر وضع فعلی را مرور کنیم:
ماههاست زندگی عادی در سرزمینهای اشغالی مختل شده. ۲۵ درصد مردم آواره شدهاند. سرمایهگذاری خارجی به صفر میل میکند، گردشگری تعطیل است، استقراض خارجی رکورد زده و...
دیشب دو میلیون صهیونیست به پناهگاهها گریختهاند؛ یعنی ۳۰درصد ساکنان سرزمینهای اشغالی. درست زمانیکه نتانیاهو میخواست شاخ و شانه جدیدی برای حزبالله بکشد، یک پهپاد همه لایههای پدافندی را رد کرد و بیش از ۱۰۰ نظامی کودککش اسرائیلی را روانه گور یا بیمارستان کرد.
هیچکدام از ادعاهای یک سال اخیر نتانیاهو محقق نشده. نه نابودی حماس و توقف موشکباران از جانب غزه. نه آزادی گروگانها؛ نه توقف حملات موشکی حزبالله و تامین امنیت شهرکهای شمال سرزمینهای اشغالی و نه بازگشت آوارگان به خانههایشان. بیش از ۸۵ درصد شهرکنشینان گفتهاند دیگر نمیتوانند به خانههایشان در نزدیکی غزه برگردند.
اسرائیل از غزه، یمن، لبنان و عراق مستمرا مورد حمله قرار میگیرد. از داخل هم با تهدیدات استشهادیون کرانه باختری و اعتراضات گسترده در خیابانها مواجه است.
رژیم به مرز دیوانگی رسیده. در غزه بیمارستانها و کمپهای آوارگان و در لبنان آمبولانسها و اماکن مسکونی را بمباران میکند و همواره به این سوال که سلسله جنبان این همه مصیبت برای اسرائیل کیست؟ یک پاسخ میدهد: ایران
در این میان یک حس و درک آخرالزمانی مشترک از آینده چه از جانب صهیونیستها و چه جبهه مقاومت حائز اهمیت است:
این جنگ، جنگ مرگ و زندگی است و یک پیروز دارد. هر کدام از طرفها به این میاندیشند که در پایان یا ما میمانیم یا آنها.
ما -در ایران- صحنه را چگونه میبینیم؟
➕️ @yaminpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ رو ببینید که به وضوح به عمق این جمله که «لیبرالیسم احمق میکند» پی ببرید! طرف داره تحلیل میکنه که در غرب از بس اجاره نشینی خوبه، مردم میل به خانهدار شدن ندارن! صدها هزار نفر هم تراوشات این رسانه رو دنبال میکنن!
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
آقای همتی مزایده کسری بودجه برگزار کرده است و عمده آن را هم از قانون هدفمندی میداند.
در نگاه ایشان، رفع کسری بودجه هم یعنی رفع کسری هدفمندی. این کسری هم یا با کاهش یارانه یا با افزایش قیمت فروش سوخت به داخل رفع میشود.
آقای پزشکیان، آن روزی که توییت زدی که بنزین را گران نمیکنی، باید میدانستی که اجرای این جمله، مستلزم تعویض همه تیم اقتصادی آیندهات است. کاش کارشناس بودی و لوازم حرفت را میدانستی.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
اگر برخی بی خود کنجکاوی نمی کردند، امروز هم نیاز نبود سردار قاانی آفتابی شود.
همین ندیدنش بلای جان اسقاطیل بود.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
این دعوای بعضی طرفدار(نما)های #قالیباف_جلیلی، ریاست جمهوری رو که از امت حزب الله گرفت. جبهه مقاومت رو زمین نزنه صلوات بفرست....
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از أخٌفيالله
🤝 صفحه ویژه پرداخت مستقیم پویش "ایران همدل۴" در KHAMENEI.IR راهاندازی شد
👋شما میتوانید برای شرکت در پویش ایران همدل۴، وارد صفحه شده و با وارد کردن مبلغ مورد نظر، مستقیما کمک خود به مردم مظلوم لبنان و فلسطین را انجام دهید.
🤲 farsi.khamenei.ir/irane-hamdel
هدایت شده از احمدحسین شریفی
◻️فیلسوفان دروغ نمیگویند
🔻رکوردشکنی دروغ و افترا؛ در تجربهنگاری موسسه حکمت و فلسفه ایران!
🔸بخش دوم
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
👈👈👈ادامه پست قبلی
✔️دروغ پنجم: «و من هم دیگر نرفتم»! این دیگر از دروغ هم فراتر است! زیرا با اینکه این بنده خدا از اعضای هیئت علمی آن موسسه نبوده و نیستند، اما به دلیل علاقمندیشان به مباحث فلسفی، همان روزهای آغازین حضورم در موسسه، شخصاً از ایشان دعوت به تدریس کردیم و او هم پذیرفت و از قضا در هر دو ترم تحصیلی، بعد از ظهرهای دوشنبه، در آن موسسه تدریس داشتند! افزون بر این، عضو کمیسیون هیئت امنای موسسه هم بودند و در همه جلسات کمیسیون شرکت کردند! اسناد صوتی و تصویری این جلسات همگی در سایت موسسه حکمت موجود است.
✔️دروغ ششم: و بالاخره این جمله که «اما از همه مهمتر، گفتگوی اسلام و مسیحیت برای همیشه تعطیل شــد» را نیز میتوان ششمین دروغ به شمار آورد! این استاد محترم چنان نوشتهاند که خواننده تصور میکند پیش از حضور این بنده، هر روز کرسی چنین گفتگوهایی برقرار بوده است و بنده آنها را تعطیل کردهام! در حالی که
اولاً، در تاریخ این موسسه جز چند مورد اندک، خبری از گفتگوهای اسلام و مسیحیت (آنگونه که این متن القا میکند) نبوده! اساساً رسالت موسسه حکمت و فلسفه چنین چیزی نیست و نبوده است!
ثانیاً، همانطور که عرض کردم زمان حضور بنده در موسسه مصادف با یکهتازی ویروس منحوس کرونا بود و هنوز اقتضائات و محدودیتهای آن دوران را فراموش نکردهایم.
و ثالثاً، این بنده به دلیل اعتقاد به گفتگو و مناظره و تعاملات علمی، چنین فعالیتهایی را با قوت شروع کردم. با نمایندگان مسیحیت ارتودوکس در خصوص اخلاق و عرفان ارتودوکسی جلسه گرفتم. آنان را به موسسه دعوت کردم. چندین همایش و نشست بینالمللی (در موضوعات فلسفی) در مدت کوتاه مدیریت بنده برگزار شد. مصوبه هیئت امناء را برای برگزاری دو همایش بینالمللی دیگر هم گرفتم! همایشی با موضوع «طبیعتگرایی فلسفی و چالشهای آن»، با شرکت مشهورترین ملحد عالم، دانیل دنت، در زمان مدیریت بنده برگزار شد. در زمان مدیریت بنده بود که جلسات سخنرانی و مناظره با حضور برخی از چهرههای مشهور روشنفکران غربزده در موسسه برگزار شد!
🔸ضمناً تعداد گروههای علمی این موسسه پنجاه ساله، در زمان مدیریت بنده از «هفت گروه» به «نه گروه» رسید. یعنی در یک سال قریب به ۳۰ درصد پنجاه سال توسعه ساختاری ایجاد کردم. دو گروه علمی جدید با عنوان «فلسفه علوم انسانی» و «مطالعات حکمت عملی» و یک کارگروه ویژه «فلسفه ذهن و علوم شناختی» تأسیس کردم. همچنین در کنار همه فعالیتهای دیگر، مجوز دو نشریه سهزبانه (انگلیسی، عربی و فارسی) دریافت شد. یعنی موسسهای که در تاریخ ۵۰ سالهاش فقط یک نشریه (آن هم تقریبا مهجور) داشت، در زمان مدیریت یکساله این بنده مجوز «دو نشریه» دیگر نیز، آن هم با نگاه بینالمللی گرفته شد: «فلسفه و علوم انسانی» و «مطالعات حکمت عملی».
♦️اما از حق نگذریم، حقیقتاً این یک هنر است که در یک عبارت شش جملهای بتوانی بدون هیچ شرمساری و خجالتی شش دروغ و دو افترا را با هم جمع کنی! و حتی زمانی که به صورت خصوصی درخواست اصلاح این اشتباهات را میکنی چنین پاسخ داده شود که: «جنابعالی هم صاحب اختیار و ذوی القدرة و الاعتبار هستید چنانچه اشتباهی رخ داده دقیقا بفرمایید تا تصحیح گردد» و وقتی مستندات اشتباهات و دروغها را برایشان ارسال میکنی چنین پاسخی بشنوی که: «همین امروز با اساتیدی که نزد من میآمدند و تظلم میکردند تماس میگیرم و از آنها بیشتر جویا میشوم»! همین و بس.
🔸نکته:
این بنده قصد انتشار علنی این پاسخ را نداشتم. و از افترا زننده محترم هم به صورت خصوصی خواستم که خودش دروغهایش را راست کند و افتراهایش را اعتذار بجوید؛ اما بر اساس پیامهایی که برایم ارسال کرد، متوجه شدم مشکل او مربوط به جایی دیگر است. به همین دلیل، سکوت را جایز ندانستم و برای ثبت در تاریخ این وجیزه را نوشتم.
وَلِلَّهِ الْعِزَّةُ وَلِرَسُولِهِ وَلِلْمُؤْمِنِينَ وَلَٰكِنَّ الْمُنَافِقِينَ لَا يَعْلَمُونَ
🔸البته مطالب شنیدنی و ناگفته فراوانی در این خصوص دارم که به لطف روزنگاریهای مألوف و مرسومم، همه آنها را به صورت مضبوط دارم و در صورت لزوم منتشر خواهم کرد!
#فلسفه
#موسسه_حکمت_و_فلسفه
#دروغ
🆔https://eitaa.com/joinchat/1153171503C4349780964
🌹
دکتر حمیدرضا مقصودی
◻️فیلسوفان دروغ نمیگویند 🔻رکوردشکنی دروغ و افترا؛ در تجربهنگاری موسسه حکمت و فلسفه ایران! 🔸بخش دوم
فرد مذکور که این دروغ ها را نسبت به استاد شریفی پشت سر هم ردیف کرده است، ظاهرا ایدئولوگ یک جریان خاص هم تشریف دارند.
کاش ادب دستم را نبسته بود. وگرنه در زبان فارسی در این مجال، ضرب المثل ها وجود دارد.
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
سلطه رویکرد بازار آزاد نه نتیجه برتری نظری، بلکه پیامد کمپینی طولانی است که در دهه ۱۹۳۰ و در واکنش به مداخلات دولت روزولت در دوره رکود بزرگ آغاز شد. هایک، میزس و فریدمن، بخشی از این کمپین بودند که کارشان تدارک توجیهات نظری برای اقتصاد لسه فر بود|جان هنری
jstor.org/stable/25511295
@syjebraily
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
هشدار: انتخاب استاندار یا انتقام از مردم شریف قم؟!
🔹متاسفانه در آستانه انتخاب استاندار جدید قم، گاها اسامی به عنوان گزینههای استانداری برای این استان مهم در حال مطرح شدن است که به جز حیرت، آورده دیگری برای ما ندارد! خدمت دولت محترم عرض میشود که انتصابات در قم، به عنوان مهد و مادر انقلاب اسلامی و پایگاه مرجعیت، حساسیتهای ویژهای را میطلبد که اگر لحاظ نشود قطعا هم خود استاندار جدید و هم کل دولت محترم را درگیر حواشی اجتناب ناپذیر خواهد نمود. اینکه اقلیتی چند نفره با رویکردهای تند جناحی و سیاسی و بدون لحاظ کردن حساسیتها و ذائقههای فرهنگی اجتماعی قم، برای این استان استراتژیک تعیین تکلیف نمایند بدعتی بسیار خطرناک است که اگر واقع شود بیم آن میرود که آتش بیتدبیریهای حاصل از آن، زودتر از آنچه تصور میرود دامنگیر دولت محترم شود.
🔹در کمال تاسف، برخی گزینهها آنقدر از ذهنیت مردم شریف قم و بافت اجتماعی فرهنگی این استان ولایتمدار به دور هستند که حتی مناسب اداره دهیاریهای قم هم نیستند تا چه رسد به استانداری! به نحوی که با جدی شدن اسامی بعضی از این گزینههای نامتناسب، این شائبه در ذهن برخی دوستداران انقلاب اسلامی ایجاد شده است که شاید خدای نکرده عدهای قلیل که تعدادشان حتی کمتر از تعداد انگشتان یک دست است قصد دارند با خودکامگی و تحمیل این گزینهها (فیالواقع ناگزینهها)، از مردم قم بابت کیفیت رایشان در انتخابات ریاست جمهوری انتقام بگیرند!
🔹لذا لازم میدانم به عنوان وکیل مردم بینظیر قم به صراحت عرض نمایم که اینکه بنده و سایر نمایندگان مردم شریف قم قصد تعیین مصداق و دخالت در عزل و نصبها را نداریم هرگز به معنای آن نیست که در مقابل تحمیل هر ناگزینهای به مردم شریف قم سکوت نماییم! فلذا برادرانه به دولت محترم توصیه میکنم که در انتخاب استاندار قم (به عنوان یکی از مهمترین و حساسترین استانها) مصلحت خود را در نظر بگیرند و به جای آنکه در این انتخاب حساس، رضایت عدهای بسیار قلیل با مطامع صرفا سیاسی را مبنا قرار دهند، مصلحت عامه مردم شریف قم را لحاظ بفرمایند. بدیهی است که در غیر این صورت اولا، شروع به کار چنین ناگزینههای نامتناسبی، پایانی است بر داستان وفاق در این استان استراتژیک و مفسدههای احتمالی پس از آن؛ و ثانیا، مسئولیت تمام تبعات احتمالی تحمیل چنین ناگزینههایی متوجه دولت محترم است.
والسلام علی من اتبع الهدی
محمدمنان رئیسی، خادم مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی
سه شنبه مورخ ۱۴۰۳/۷/۲۴
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
فریب بزرگ آنجایی در دانش پدیدار میشود که تنگ کردن دست مردم و سخت کردن زندگی مردم را منطقی و علمی و ارزان بودن را شبه علمی و دستوری مینامد.
این دانش فریبکار، همان نئولیبرالیسم است.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi