هدایت شده از اقتصاد کلان، دکتر بخشی
قطعا آقای دکتر جبرائیلی و آقای دکتر مقصودی و همراهان و همفکران محترم ایشان که دوستان بنده نیز هستند، در این عرصه، سربازان جبهه اقتصاد اسلامی و از رویش های جمهوری اسلامی اند که با همه توان، تلاش و مجاهدت میکنند و شجاعانه درحال نقد نظریه متعارف سرمایهداری اند. شایسته نیست این عزیزان خدوم را مقابل نیزه بدانیم.
نیزه ما و نیزه این دوستان عزیزم، رو به سوی دشمن است انشاالله و دشمن ما نظریه متعارف پولسالاری و سرمایه سالاری است که مبتنی شده بر اصالت پول و بهره
که له شدن فقرا را طبیعت اقتصاد تلقی میکند و برایش نظریه پردازی میکند.
اینجانب قبل از نقدم، حین نقدم و پس از نقدم، دست این عزیزان را میبوسم.
همینطور عزیزان مدافع پولطلا که مورد نقد اینجانب واقع شدهاند و البته فریادشان بر سر خلق پول اعتباری بلند است نیز در همین جبهه هستند و از برکات همین نظام مقدس اند.
همه این عزیزان، خود را مقابل ربا میدانند و هرگز دنبال تبعیت و زمینهسازی برای نظریه پولسالاری نیستند.
این تضارب آراء را مبارک بدانيم و مفتخر باشیم که انشاالله در جبهه خدا علیه ربا هستیم.
ان تنصرالله ینصرکم
من کان للَّه کان اللَّه له
رسول بخشی دستجردی
دانشگاه اصفهان
۱۰ فروردین ۱۴۰۲
@drbakhshi_eghtesadekalaan
#سقوط_۳۰۰ساله
پیامدهای اجرای #لیبرالیسم_اقتصادی در دنیا
میزان مالکیت #مسکن
🛑 در آلمان، فرانسه، یونان، یونان، اسپانیا، پرتقال، اتریش و ... ۵۰٪ تا ۷۷٪ مردم مالک مسکن هستند. این آمار در ژاپن ۶۱.۲٪ است.
سوییس اجارهنشینترین کشور دنیا با ۵۶٪ مستأجر است.
این آمار در حالیست که خانههای یکمتری، فلت، چرخی، اشتراکی و آلونکی در اروپا جزو آمار مسکن محسوب میشود.
میانگین مساحت مسکن در انگلستان ۴۴ مترمربع است (این آمار بدون احتساب خانههای یکمتری و اشتراکی و ... است و با احتساب آنها، میانگین مساحت مسکن در این کشور به ۲۵ متر مربع میرسد).
توزیع مالکیت خانه براساس سن در انگلستان بصورت زیر است:
فقط ۱.۵٪ مالکان مسکن در بازه سنی ۲۵ تا ۳۵ سالگی قرار دارند،
و ۶۲٪ مالکان مسکن بالای سن ۶۵ سالگی صاحبخانه شدهاند.
✅ میزان مالکیت مسکن در ایران ۷۷٪ است.
میانگین مساحت مسکن در ایران طبق آمار سرشماری نفوس و مسکن، ۱۶۰ متر مربع است. ۹۰٪ واحدهای مسکونی در ایران بیش از ۵۰ متر
و ۷۰٪ آنها بیش از ۷۵ متر مساحت دارند.
یعنی تقریباً ۹۰٪ ایرانیها در خانههای با مساحت بالاتر از میانگین مساحت مسکن در اتحادیه اروپا، زندگی میکنند.
🎤 برگرفته از سخنرانی سیدامیرحسین حسینی در کانال روایت فتح
@ahmad_nabavian
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
✅ پنج دستورالعمل مهار تورم و رشد تولید
1⃣ متوقف ساختن همه مکانیزمهای خودکار تورم زا از جمله قیمتگذاری دلاری نهادههای پالایشی، پتروشیمی و فولادی تولید داخلی، و مکانیزم کشنده خلق پول و توزیع ناعادلانه آن
2⃣ وضع مالیات سنگین بر فعالیتهای غیرمولد و انباشت ثروت (تسریع در تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه و آحاد زیرساخت اجرایی آن) و مولدسازی واقعی داراییهای دولت
3⃣ تبدیل یارانه واردات به یارانه تولید و یکپارچه سازی نظام مالیاتی حمایتی
4⃣ سوق دادن نقدینگی به سمت تولید با اجرای طرحهایی همچون مشارکت بانکی-مردمی در احداث پتروپالایشگاه، انتشار صکوک مسکن و ....
5⃣ پیمان سپاری صددرصدی ارزی، مدیریت تقاضای ارز(محدودسازی واردات غیرضروری و طرح جایگزینی واردات نهادههای تولیدی) و تقویت حکمرانی ریال
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
رهبر معظم انقلاب اسلامی تنها یکبار عبارت واجب الاجتناب را بکار بردهاند:
اگر ما فعالیت اقتصادی را در جامعهی اسلامی آزاد میدانیم بر حسب نظر اسلام، این آزادی باید به حدی نرسد که دارندگان سرمایههای بزرگ این قدرت اجتماعی و سیاسی را پیدا کنند که در سرنوشت سیاسی جامعه دخالت و اعمال نفوذ کنند؛ آنطوری که امروز در کشورهای غربی هست. در جامعهی غرب همان طور که گفتم و غالباً میدانید، سرمایهدارها هستند که سیاستها را تعیین میکنند و سیاستمدارها را بر سر کار میآورند یا کنار میزنند. این در جامعهی اسلامی مقبول نیست و پولدار و سرمایهدار و طبقهی اشراف نباید به آن حدی برسند و سرمایه آنچنان قدرتی در جامعه پیدا کند که یک عده پولدار و ثروتمند و گردنکلفت در مسائل سیاسی جامعه دخالت کنند: وکیل بیاورند، وکیل ببرند، قدرتمندان را بیاورند، رئیس جمهور بیاورند، سیاستمدارها را عوض کنند، سیاستها را دیکته کنند، قانونها را بر قوهی قانونگذار تحمیل کنند. این هم در جامعهی اسلامی به هیچ وجه مقبول نیست و هر چیزی که به اینجا منتهی بشود، یک خطر و واجب الاجتناب است.
(خطبههای نماز جمعه تهران، ۱۳۶۶/۸/۱۵).
#سرمایهسالاری_خطر_واجبالاجتناب
🇮🇷یادداشتهای مجتبی غفاری
@MojtabaGhafari
برخی مصادیق سرمایهسالاری در کشور:
🔹همه سیاستها و قوانینی که در جهت منفعت طلبیهای به ناحق شرکتهای بزرگ و به ضرر مردم است، جزء مصادیق سرمایهسالاری است. نظیر: فروش دلاری و از طریق بورس محصولات شرکتهای بزرگ، صدور مجوز خاص برای عدم رعایت سقف حقوق قانونی و ...
🔹 ایجاد مانع گروههای سرمایهدار و صاحب قدرتِ ذینفع در مقابل اصلاحات اساسی مثل: اصلاح نظام حقوق و دستمزد، اصلاح نظام بانکی، اصلاح ساختاری بودجه، اصلاح نظام مالیاتی و ...
🔹 مقاومت گروههای سرمایهدار در مقابل حذف رانتهایی مثل: انحصار در وارات، انحصار در مجوز و ...
🔹 مافیای رسانهای جریان نئولیبرال که در مقابل دریافتهای قابل توجه، تئوری پردازی و تصمیمسازی میکند.
و ...
#سرمایهسالاری_خطر_واجبالاجتناب
🇮🇷یادداشتهای مجتبی غفاری
@MojtabaGhafari
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 مسخ شدگان
⏪کُپ کردن در تصمیم گیری
🔸نظرسنجی ارشاد میگه 80 درصد موافق الزام حجاب اند،
🔹میگن دروغه
🔸حداقل ده نظرسنجی ملی میگه بالای 75 درصد اعتقاد به حجاب دارند.
🔹میگن دروغه
🔸نظرسنجی همشهری میگه 79 درصد گفتن بدون قانون هم حجاب برنمی دارند
🔹میگن دروغه
🔸میگیم خب چشم باز کنید شهرو ببینید. اکثریت با کیست؟ الان که بیحجابی آزاد است چرا اکثریت حجاب دارند؟
🔻واقعیت اینست که مشکل حجاب نیست. مشکل مسخ شدن ذهنی عده ای، توسط رسانه های خارجی است.
مسئولی که واقعیت را از دریچه رسانه های خارجی می بیند، نمی تواند تصمیم بگیرد.
شرع و قانون و خواست اکثریت را می بینند، اما دچار کُپ کردن در تصمیمگیری هستند.
👤محسن مهدیان
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
28.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹بعد از انقلاب یکبار بانکهای خصوصی تعطیل شدند اما در دهه هفتاد با فریبکاری دوباره آرامآرام احیا شدند.
🔸نرخ بهره باید صفر شود تا بانکداری بدون ربا محقق شود
🔹باید مثل امام، به جای اصلاح در چارچوب، چارچوبها را تغییر دهیم!
💠 @profderakhshan
هدایت شده از احمدحسین شریفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻استدلال عجیب و تأسفآور شهردار محترم تهران را در توجیه نادیده گرفتن حرمت حرم حضرت عبدالعظیم حسنی، و اجازه ساخت خانههای مشرف بر حرم را ببینید!
🔸خلاصه سخن شهردار محترم:
چون در انتهای ضلع جنوبی حرم یک خانه هفت طبقه و در ضلع جنوب شرقی هم چند خانه پنج طبقه بود، ما هم طرح تفصیلی شهر و قانون ساخت و ساز اطراف حرم را نادیده گرفتیم و به همه خانههای ضلع شرقی یک طبقه تراکم فروختیم!
به همین راحتی!
#معماری_اسلامی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
✍محمد حق شناس
امشب وقت گذاشتم و قیمت مجموعه ای از کالاهایی که یک فرد معمولی در زندگی به آن نیاز دارد را در فروردین ماه ۱۴۰۱ با فروردین ماه سال جاری مقایسه کردم.
تقریبا همه کالاها (به جز قیمت نان، سوخت، حمل و نقل و تعدادی کالای جزئی دیگر) در عرض یکسال بیشتر از دو برابر شده است(از قیمت گوشت و لبنیات گرفته تا حبوبات، میوه ها و نهایتا قیمت خودرو و مسکن)!
بعد با این افزایش بیش از صد درصدی قیمت نیازهای متعارف مردم، حقوق کارمندان از فرودین ماه ۱۴۰۱ تا فروردین سال جاری تنها ۲۰ درصد و حقوق کارگران تنها ۲۷ درصد افزایش یافته است!
به نظرتان چه چیزی می تواند این شکاف گسترده بین هزینه ها(بیش از صد درصد) و افزایش درآمد کارمندان و کارگران را پر کند؟!
مطمئنم دولت با این تصمیمات نسنجیده در مورد حقوق و دستمزد بخش عمده ای از مردم جامعه که تهیدست ترین مردم هستند و به جز مستمری ماهانه منبع درآمدی دیگری ندارند در سال ۱۴۰۲ دچار بحران های عظیمی خواهد شد.
این تله #نئولیبرالیسم مشابه #حذف_ارز_۴۲۰۰ خسارت و زیان غیرقابل جبرانی را به بار خواهد آورد!
به هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید👇
@hokmraniirani
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
۱. حکمرانی در اقتصاد اسلامی #قاعده_محور است، نه لزوما پیامدگراست و نه لزوما وظیفهگرا. این نوع حکمرانی، بر خلاف دیدگاههای سکولار، فرمال و صوری نیست بلکه محتوا بر قالب غلبه دارد.
۲. برخی از قواعد بر نتیجه تاکید دارد مثل #قاعده_حفظ_نظام یا #رفع_فقر، یعنی اگر تمام وظایف شرعی و اصول اخلاقی اسلامی رعایت شود ولی نظام اسلامی تضعیف شود یا حفظ و تقویت نشود، یا فقر از جامعه ریشهکن نشود، مقصود شارع محقق نشده و تکلیف شرعی انجام نشده است. اما برخی از قواعد، کاری به نتیجه ندارد بلکه یک وظیفه مشخصی را تعیین کرده است که در هر حال و با هر نتیجهای باید به آن پایبند بود، مثل #حرمت_ربا یا #منع_تداول_ثروت در دست اغنیا، یعنی رباخواری و تداول ثروت در دست اغنیا حتی اگر باعث رشد تولید و مهار تورم هم بشود باز حرام است.
۳. هر قاعده نظر به موضوع خاصی است و قلمرو مشخصی دارد یعنی اینطور نیست که یک قاعده به تنهایی بتواند همیشه و در همه حال و در هر شرایطی به کار گرفته شود. حدود و ثغور هر قاعده در جریان کشف آن از کتاب و سنت و در تطبیق آن با عینیت مشخص میشود. این یک سطح از دانش حکمرانی اسلامی است.
۴. به دلیل پیچیدگیهای زندگی اجتماعی و تحولات و تطورات آن در طول زمان، بسیار رخ میدهد که این قواعد حکمرانی هنگام اجرا با هم #تعارض پیدا کنند. رفع این تعارضات و اولویتبندی آنها و تعیین تقدم و تأخر آن، سطح دیگری از دانش سیاستگذاری و حکمرانی اسلامی در نظام ولایت فقیه است.
۵. در موضوع شعار سال، بین دو قاعده حرمت خلق پول و وجوب حفظ نظام تعارض رخ داده است. در حرمت خلق پول، دو استدلال متفاوت وجود دارد: یکی با تمسک به #نظریه_مقداری_پول، از آن جهت خلق پول را حرام میداند که باعث تورم و کاهش ارزش پول ملی میشود، دوم از آن جهت که خلق پول فینفسه و ذاتا #ناعادلانه و دزدی است، حرام است. دلیل اول پیامدگرایانه است و با زیر سوال رفتن نظریه مقداری پول، قابل دفاع نخواهد بود اما دلیل دوم، وظیفهگرایانه است و کاری به نتیجه ندارد. این دلیل و اثبات ظالمانه بودن آن جای تامل دارد و به راحتی نمیتوان آن را نادیده گرفت. البته در این زمینه، این ملاحظه وجود دارد که خلق پول توسط چه کسی و برای چه کسی و به چه منظوری حرام است. آیا بین خلق پول دولتی و خصوصی تفاوتی نیست؟ آیا بین اینکه پول خلق شده به دست فقرا و مستضعفان برسد یا به دست اغنیا و سرمایهداران، تفاوتی وجود ندارد؟ آیا بین اینکه پول خلق شده در جهت تقویت نظام قرار بگیرد یا تضعیف آن، تفاوتی نیست؟! و قس علی هذا.
۶. شرایطی را در نظر بگیرید که حفظ و تقویت نظام مستلزم خلق پول از هیچ باشد و با فرض اینکه بپذیریم خلق پول حرام است، در این صورت چه باید کرد؟!
«باید عرض کنم حکومت، که شعبه ای از ولایت مطلقه رسول اللَّه- صلی اللَّه علیه و آله و سلم- است، یکی از احکام اولیه اسلام است؛ و مقدم بر تمام احکام فرعیه، حتی نماز و روزه و حج است. حاکم می تواند مسجد یا منزلی را که در مسیر خیابان است خراب کند و پول منزل را به صاحبش رد کند. حاکم می تواند مساجد را در موقع لزوم تعطیل کند؛ و مسجدی که ضِرار باشد، در صورتی که رفع بدون تخریب نشود، خراب کند. حکومت می تواند قراردادهای شرعی را که خود با مردم بسته است، در موقعی که آن قرارداد مخالف مصالح کشور و اسلام باشد، یکجانبه لغو کند. و می تواند هر امری را، چه عبادی و یا غیر عبادی است که جریان آن مخالف مصالح اسلام است، از آن مادامی که چنین است جلوگیری کند. حکومت میتواند از #حج، که از #فرایض مهم الهی است، در مواقعی که #مخالف_صلاح_کشور_اسلامی دانست موقتاً جلوگیری کند.» (۲۱ دی ماه ۶۶ | روح اللَّه الموسوی الخمینی)
و من اضافه میکنم، حداقل به عنوان یک فرض، حکومت میتواند از خلق پول، حتی اگر حرمت شرعی آن اثبات شود، #در_موقع_لزوم برای حفظ و تقویت نظام یا به تعبیر مقام معظم رهبری، برای #استحکام_ساخت_درونی_نظام استفاده کند!
اگر عمری باشد، در آینده درباره دلایل حرمت خلق پول و محدوده آن و همچنین رابطه حفظ نظام با نوع خاصی از خلق پول در اوضاع فعلی، بیشتر خواهم نوشت.
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از مجموعه گرا
تحلیل فرمایشات نوروزی رهبر انقلاب .m4a
46.64M
🔴 جشن چهل هزار نفری روزهاولی ها در اصفهان
اینو بذارید در کنار یازده میلیون زائری که امسال وارد مشهد شدن، یعنی بیش از یک هشتم مردم ایران رفتن مشهد فقط. عتبات و جاهای دیگه بماند
متاسفانه علاوه بر دشمن که میخواد وانمود کنه مردم ایران بی دین شدن، خود ماها هم تو کانالامون تصویری که نشون میدیم تصویر واقعی از مردممون نیست، بعضی وقتا خودمونم به دشمن کمک میکنیم تا نشون بدیم مردم ما از دین گریزان شدن.
فقط #اقتصاد_ماه میتونه پاسخ بده که چرا در حالی که شاخص های اقتصادی مرسوم نشون میده که اقتصاد ایران در مرحله فروپاشی است، ۱۱ میلیون ایرانی به مشهد سفر می کنند.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
مقام معظم رهبری: حفظ مرزهای اخلاقی و فرهنگی از اوجب واجبات است!
مسئلهی حفظ نظام مطرح شد. به نظر ما - همین طور كه گفتیم - حفظ نظام واجب است و اوجب از همهی امور است. نظام هم یك مرزهای مشخصی دارد كه یكی از این مرزها، مرزهای اخلاقی و فرهنگی است و شكی نیست كه باید حفظ شود.
۱۳۸۹/۰۵/۳۱
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
من امروز بعد از دهسال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میكنم كه بعضی تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمهی كشور به گروهی كه عقیدهی خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، اشتباهی بوده است كه تلخی آثار آن به راحتی از میان نمیرود؛ گرچه در آن موقع هم من شخصاً مایل به روی كار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تأیید دوستان قبول نمودم و الآن هم سخت معتقدم كه آنان به چیزی كمتر از انحراف انقلاب از تمامی اصولش و حركت بهسوی آمریكا جهانخوار قناعت نمیكنند؛ در حالی كه در كارهای دیگر نیز جز حرف و ادعا هنری ندارند. امروز هیچ تأسفی نمیخوریم كه آنان در كنار ما نیستند چرا كه از اول هم نبودهاند. انقلاب به هیچ گروهی بدهكاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروهها و لیبرالها میخوریم. آغوش كشور و انقلاب همیشه برای پذیرفتن همهی كسانی كه قصد خدمت و آهنگ مراجعت داشته و دارند گشوده است ولی نه به قیمت طلبكاری آنان از همه اصول؛ كه چرا مرگ بر آمریكا گفتید! چرا جنگ كردید! چرا نسبت به منافقین و ضدانقلابیون حكم خدا را جاری میكنید؟ چرا شعار نه شرقی و نه غربی دادهاید؟ چرا لانهی جاسوسی را اشغال كردهایم و صدها چرای دیگر؛ و نكتهی مهم در این رابطه اینكه نباید تحت تأثیر ترحمهای بیجا و بیمورد نسبت به دشمنان خدا و مخالفین و متخلفین نظام، به گونهای تبلیغ كنیم كه احكام خدا و حدود الهی زیر سؤال بروند.
امام ره / #منشور_روحانیت
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
من به آنهایی كه دستشان به رادیو تلویزیون و مطبوعات میرسد و چه بسا حرفهای دیگران را میزنند، صریحاً اعلام میكنم: تا من هستم نخواهم گذاشت حكومت به دست لیبرالها بیفتد؛ تا من هستم نخواهم گذاشت حكومت به دست لیبرالها بیفتد؛ تا من هستم نخواهم گذاشت منافقین اسلام این مردم بیپناه را از بین ببرند؛ تا من هستم از اصول نه شرقی و نه غربی عدول نخواهم كرد؛ تا من هستم دست ایادی آمریكا و شوروی را در تمام زمینهها كوتاه میكنم و اطمینان كامل دارم كه تمامی مردم در اصول همچون گذشته پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی خود هستند.
امام ره/#منشور_روحانیت
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هیچگاه نگران مباحثات تند طلبگی در فروع و اصول فقه نبودهام ولی نگران تقابل و تعارض جناحهای مؤمن به انقلابم كه مبادا منتهی به تقویت #جناح_رفاهطلب بیدرد و نق بزن بگردد.
امام ره/#منشور_روحانیت
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
آشنایی به روش برخورد با حیلهها و تزویرهای فرهنگ حاكم بر جهان، داشتن بصیرت و دید اقتصادی، اطلاع از كیفیت برخورد با اقتصاد حاكم بر جهان، شناخت سیاستها و حتی سیاسیون و فرمولهای دیكته شدهی آنان و درك موقعیت و نقاط قوت و ضعف دو قطب سرمایهداری و كمونیزم كه در حقیقت استراتژی حكومت بر جهان را ترسیم میكنند، از ویژگیهای یك مجتهد جامع است. یك مجتهد باید زیركی و هوش و فراست هدایت یك جامعهی بزرگ اسلامی و حتی غیراسلامی را داشته باشد و علاوه بر خلوص و تقوا و زهدی كه در خور شأن مجتهد است، واقعاً مدیر و مدبّر باشد. حكومت در نظر مجتهد واقعی فلسفهی عملی تمامی فقه در تمامی زوایای زندگی بشریت است؛ حكومت نشان دهندهی جنبهی عملی فقه در برخورد با تمامی معضلات اجتماعی و سیاسی و نظامی و فرهنگی است؛ فقه تئوری واقعی و كامل ادارهی انسان و اجتماع از گهواره تا گور است.
امام ره/#منشور_روحانیت
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
همهی توطئههای جهانخواران علیه ما از جنگ تحمیلی گرفته تا حصر اقتصادی و غیره برای این بوده است كه ما نگوییم اسلام جوابگوی جامعه است و حتماً در مسایل و اقدامات خود از آنان مجوز بگیریم. ما نباید غفلت بكنیم؛ واقعاً باید به سمتی حركت نماییم كه إن شاءالله تمام رگههای وابستگی كشورمان از چنین دنیای متوحشی قطع شود.
امام ره/ #منشور_روحانیت
هدایت شده از شبکه یکپارچه فرآوری و ترابری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظم نوین جهانی؛ جایگاه ایران عزیز ما کجاست؟
شما جوانان، خود را برای رساندن کشور به جایگاه شایستهی ایران عزیز، آماده کنید...
امتیازات ویژهی کشور:
- نیروی انسانی
- منابع طبیعی (معادن، انرژی و...)
- موقعیت ممتاز جغرافیایی
- منطق تمدنی
ایران به عنوان چهارراه ارتباطات شرق و غرب و شمال و جنوب، معبر ترانزیت پیشرفتهی دنیا میتواند باشد. لازمهی احیای این نقش، توسعهی راهآهن است؛ با جاده نمیشود.
#رهبر_انقلاب
#نظم_نوین_جهانی
#جایگاه_شایسته_ایران
#جوانان
#احیای_کریدورها
کانال شبکه یکپارچه فرآوری و ترابری (شیفت) در ایتا و تلگرام:
eitaa.com/inpt1404
t.me/inpt1404
مسابقه سالیانه خوردن بتن
این هم بُعد دیگری از #جاهلیت_مدرن
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصادماه
انقلاب اسلامی
انقلاب مالکیت بود!
#عدالت
ــــــــــــــــــ
🌕 اقتصادماه 🌕
💠 eghtesademah
دریافتکتاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اتمام حجت فرزند و همسر شهید با مسئولین جمهوری اسلامی ایران
#فرزند_شهید دفاع مقدس،شهید ماشاءالله دلیلی و #همسر_شهید مدافع حرم،شهید اکبر ملکشاهی
🔻من از خون شهیدان خود نمیگذرم و اصلا مماشات نمیکنم...
🔻میخواهند بی حجابی را برای ما انقلابی ها عادی سازی کنند تا ایران را مثل مالزی و سوریه کنند و برخی مسئولان هم بدشان نمی آید
❗️ اگر کار به تابستان برسد و مسئولین کاری نکنند ، ما کفن پوش بیرون خواهیم آمد.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از احمدحسین شریفی
هدایت شده از تربیت و حکمرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 نئولیبرالها فاختههای عرصههای حکمرانی اقتصادی در جمهوری اسلامیاند!
🔰 #فاخته پرندهای زیبا است که یک عادت زشت دارد: چون نمیخواهد خودش هزینه پرورش جوجههایش را متحمل شود، یواشکی در لانه پرندگانی که تخمشان شبیه اوست تخمگذاری میکند تا آن پرنده بیچارهی بیخبر از همهجا، جوجه او را هم کنار جوجههایش بزرگ کند. برای همین به #انگل_لانه معروف شده است.
🔰حیات #نئولیبرالها در جمهوری اسلامی هم مانند حیات فاختهها یک #زندگی_انگلی است؛ مخفیانه در مناصب حساس نظام تخمگذاری میکنند و منتظر میمانند تا نظام جوجههایشان را زیر پروبال خودش و با هزینه بیتالمال پرورش دهد؛ آن وقت که این #جوجه_نئولیبرالها بزرگ شدند، این مناصب را یکی یکی از درون فتح میکنند.
🔰شاید جلوگیری قطعی از #نفوذ_نئولیبرالها و تخمگذاری آنها ممکن نباشد، ولی به محض دیدن یک #جوجه_نئولیبرال، باید قبل از آنکه پروبال بگیرد و فرصت خرابکاری پیدا کند، سریع او را از لانه بیرون کنیم.
🖋پ.ن: فیلم مربوط به سخنرانی ناصر اولیایی #یهودی در جمع #یهودیان_ایرانی آمریکا است که اقرار میکند با تظاهر به مسلمانی، ۱۴ سال رئیس اتحادیه بنکداران پارچه در بازار تهران بوده است! این هم یک نمونه از همین #زندگی_انگلی است؛ پس اینقدر سادهلوحانه مدعیان #نفوذ_نئولیبرالها را متهم به #توهم_توطئه نکنید!
#حکمرانی_اقتصادی
#اقتصاد_نئولیبرال
#جوجه_نئولیبرالهای_وطنی
#نه_به_انگلیسم_نئولیبرال
🆔 @rajaaei_ir