هدایت شده از خبر فوری سراسری
♨️ ٨٠ درصد چاههای نفت سوریه در مناطق کردنشین روزانه توسط آمریکا غارت می شود
🔹وزارت نفت سوریه روز ٩ اوت با انتشار بیانیه ای نیروهای آمریکایی اشغالگر سوریه را مسئول سرقت بیشتر نفت این کشور دانست.
در بیانیه وزارت نفت آمده است:
🔹میزان تولید نفت در نیمه اول سال ٢٠٢٢ بالغ بر ١۴.۵ میلیون بشکه با میانگین تولید روزانه ٨١ هزار بشکه بوده که روزانه ١۴.٢ هزار بشکه به پالایشگاه ها تحویل می شود.
🔹در ادامه این بیانیه آمده است که «نیروهای اشغالگر آمریکا و مزدوران آنها» با اشاره به نیروهای سوریه دموکراتیک مورد حمایت آمریکا، «هر روز بالغ بر ۶۶ هزار بشکه نفت از میادین اشغالی در شرق منطقه سرقت میکنند». حدود ٨٣ درصد از تولید روزانه نفت سوریه
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از روایت هایی از لبنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ديروز تشييع جنازه اش بود. شهيد مجتبى حريري پسر شیخ حسین حریری از روستاي ديرقانون. روستاي دير قانون را دوست دارم .. روستاي شهيد سيد هاشم صفي الدين ...
ديروز مجتبى تشييع شد و دوستانش به وصيتش عمل كردند
مجتبى وصيت كرده بود زیر پرچم ایران تشییعش کنند ...
https://eitaa.com/revayatelobnan1403
مردم چطور فکر میکنند؟
بچه ها از نظرسنجی که برگشتند، سرشان گیج رفته بود. سوال کردم چرا؟ گفتند تصور هم نمیکردیم مردم تا این حد انقلابی و ایمانی فکر کنند. باورشان نمیشد که اکثریت مطلق جامعه هدف عاشق ایران باشند.
به بچه ها گفتم خودتان چطور؟ گفتند ما هم عاشق ایرانیم. اما فکر نمیکردیم مردم هم اینگونه فکر کنند.
تصوری که از مردم داریم، معمولا توسط رسانه ساخته میشود اما رسانه به سختی میتواند تصور خود ما از پدیده را تغییر دهد. این اشکالی فنی است که در نگرشهای ما وجود دارد. دشمنان خارجی و غربگرایان داخلی هم به وفور از این اشکال فنی بهره میگیرند و با استفاده از ابزار رسانه این تلقی را ایجاد میکنند که بله. درست است که ممکن است شما اینطور فکر کنید، اما مردم اینگونه فکر نمیکنند. با این تاکتیک، هر آنچه میپسندند را با استفاده از رسانه به مردم نسبت میدهند.
لذا جماعت انقلابی و حزباللهی و متدین، همواره دچار خطای خوداقلیتپنداری ناشی از آن فعالیت رسانهای است.
نگویید در انتخاباتها چرا میبازیم! در آنجا هم یک اشکال فنی دیگر حاکم است. میل به همراه شدن با مردم. وقتی مردم را به این نتیجه رساندند که سایر مردم جور دیگر فکر میکنند، میل به همراهی با سایر مردم، بخشی از آنها را مجاب میکند که انتخابشان را تغییر دهند.
این دو تکنیک در جنگ روانی علیه انقلابیهای ایران که به زعم من اکثریت جامعه ایران هستند به شدت استفاده میشود. راهکار آن، آگاهی بخشی نسبت به وجود این اشکالات فنی و غلبه رسانهای بر جنگ روانی است که در عموم انتخابهای مردم وجود دارد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
از خطاهای شناختی که در پست قبل معرفی کردم، با رذالت تمام در این تیتر روزنامه اعتماد استفاده شده است. القاء این مطلب که مردم اینگونه فکر میکنند. مردم خوشحالند که سوریه در دست سلفیها و اخوانیها افتاده است. حال آیا مردم اینگونه فکر میکنند؟! آیا خود شما اینطور فکر میکنید؟!
باید کاری کنیم که این گزارههای بیمبنا و اتصاف آنها به مردم، به این راحتی شکل نگیرد. گروههای افکارسنجی میتوانند در این موضوعات با قدرت وارد شوند و ابطال یا صحت این ادعاها را روشن کنند. البته در کنار این گروهها برای خنثی کردن اثر رسانهای این القائات، فعالیت رسانهای نیز باید صورت پذیرد.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
یه کتاب نوشتن، تعدادی شاخص رو از ظن خودشون ترکیب کردن و وزن دادن که ثابت کنن ما در دوران شهیدرئیسی عقبگرد کردیم!
معاون راهبردی غیرقانونی رئیسجمهور هم حسابی توی دستگاههای دولتی رپرتاژ کرده که آی چه نشستهاید که در و گهر یافتم برای تخریب دولت قبل. بشتابید و بخرید و ببرید که تمام میشود!
لابد هم در دوران دولت حاضر مطابق با این سنجهها در حال جهش به سوی بینهایتها و رخدادن معجزهها هستیم. معجزههایی از این جنس که تا الان دلار نشده است ۲۰۰ هزار تومان.
از دوران روحانی هم روشون نشده حرف بزنن، میگن اون موقعها این شاخصها نبوده. اسم کتابشون رو هم گذاشتن توسعه و یکی یکی میرن پشتش عکس میگیرن!
#خودتحقیرهای_شبهعلمگرا
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از رادیو انقلابیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شورشیان اسلامگرا تصرف دمشق را جشن میگیرند و قول میدهند که این تازه شروع است و اورشلیم را در کنارش خواهند گرفت تا همه مردم غزه را آزاد کنند.
🔊 رادیو #انقلابیون ✌️✌️
@radioenghelabion
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای کاش عدد پرت کردن در ایران هزینه داشت تا هر کسی هر عددی به ذهنش میرسد را کف رسانه پرت نکند و ذهن مردم را به هم نریزد.
بر اساس کدام آمار می گوید در شش ماهه اول امسال ۶ میلیارد دلار بنزین وارد کردیم و بر اساس کدام آمار می گوید ۳۰ میلیون لیتر قاچاق روزانه سوخت داریم؟
این اعداد ذهن جامعه را به هم میریزد و دچار اختلال در تحلیل می کند.
اینها عددهایی را پرت می کنند تا با ایجاد اشتباه محاسباتی در میان مردم و مدیران، ایجاد شوک و گران سازی را توجیه کنند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از یادداشتهای اعتقادی _ فاریاب
📌مصحف فاطمه سلام الله علیها چیست؟
✍پاسخ
1⃣نام کتاب: مصحف فاطمه سلام الله علیها
2⃣ گویندهی مطالب: فرشته ای از طرف خدا.
3⃣دریافت کنندهی مطالب: حضرت زهرا سلام الله علیها
4⃣نویسنده: امام علی علیهالسلام.
5⃣محتوای کتاب: مطالبی درباره آینده. در آن احکام فقهی نیست.
6⃣زمان نزول مطالب و نگارش کتاب: فاصله میان وفات پیامبر تا شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها. در این فاصله، فرشته ای نازل میشد و مطالبی را به ایشان الهام میکرد و حضرت زهرا (س) این مطالب را بیان میکرد و حضرت علی علیه السلام مینوشتند.
7⃣محل نگهداری: نزد امامان علیهم السلام.
(الکافی، ج۱، ص۲۴۰)
#آموزههای_اعتقادی_فاطمیه
#مصحف_فاطمه_سلام_الله_علیها
✅به کانال یادداشتهای اعتقادی بپیوندید:
🆔@faryab110
مسائل اعتقادی را از کانال حجت الاسلام دکتر فاریاب، دانشیار موسسه امام خمینی دنبال کنید. 👆👆👆👆
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨روایت ناگفته از ریشههای اقتصادی سرنگونی قذافی
در ابتدای دهه ۲۰۰۰ لیبی به سوی آشتی با غرب چرخش یافت. قذافی از حمله آمریکا به افغانستان حمایت کرد و با برنامه «جنگ علیه تروریسم آمریکا» از نزدیک همکاری داشت. با برداشته شدن تحریمهای سازمان ملل در سال ۲۰۰۳ شخصیتهای کلیدی اطراف قذافی و از همه مهمتر پسرش «سیف الاسلام قذافی»- فارغالتحصیل مدرسه اقتصاد لندن- مصرانه خواستار اتخاذ اصلاحات نئولیبرالی شدند. قدرت گرفتن جناح نئولیبرال درون دولت لیبی در پافشاری مصرانه سیفالاسلام مشهود است. او در سخنرانی سال ۲۰۰۸ در گردهمایی جوانان لیبی گفت: «همه چیز باید خصوصی شود».
در اواخر دهه ۲۰۰۰ آمریکا و رهبران اروپایی که در گشایش منابع وسیع نفت و گاز لیبی به روی مالکیت خارجی سود سرشاری میدیدند، قاطعانه از مسیر نئولیبرالی لیبی حمایت کردند. لیبی بزرگترین منابع نفتی ثبت شده آفریقا را دارد و جز ۱۰ کشور صاحب بزرگترین ذخایر نفتی جهان ردهبندی میشود. به علاوه لیبی در میان کشورهای آفریقایی رتبه چهارم ذخایر گازی را دارد. در این زمینه چرخش نئولیبرالی با حمایت سیفالاسلام و دیگر شخصیتهای نزدیک به قذافی با برداشته شدن تحریمها از لیبی و پذیرش بینالمللی رژیم قذافی همراه شد. دیدارهای رسمی و پی در پی سیاستمداران مشاوران و دانشگاهیان غربی از لیبی (برای نمونه کاندولیز رایس، تونی بلر، سیلویا برلوسکونی، بنیامین باربر، آنتونی گیدنز، جوزف نای و مایکل پورتر) نشان از آمادگی بازدیدکنندگان برای تایید دولت لیبی علی رغم تداوم سرکوب سیاسی داشت.
سیاستهای نئولیبرال نابرابری را به ویژه پس از بحران ۲۰۰۸ و کاهش قیمت نفت تشدید کرد. طبق آماری که غالباً به آن استناد میشود در آستانه انقلاب ۲۰۱۱ بیست درصد مردم بیکار و یک سوم جمعیت لیبی زیر خط فقر زندگی میکردند. اما در همان زمان موسسات مالی بینالمللی از مسیر نئولیبرالی لیبی ابراز خرسندی میکردند. صندوق بینالمللی پول در گزارش ۱۵ فوریه ۲۰۱۱ خود ضمن تحسین دولت لیبی گفت: «برنامه بلند پروازانه خصوصیسازی بانکها و توسعه بخش نوبنیاد مالی در حال اجراست. بانکها تا حدی خصوصی شدهاند نرخ بهره آزاد و رقابت حمایت شده است... به علاوه با کمک صندوق بینالمللی پول تلاشهایی برای بازسازی و مدرن سازی بانک مرکزی لیبی در جریان است».
صرفا دو روز پس از انتشار این گزارش خوشبینانه، کنشگران در بنغازی مردم را به شرکت در تظاهرات یوم الغضب (روز خشم) فراخواندند...
آگوست ۲۰۱۱ رژیم قذافی فروپاشید.
برشی از کتاب «تبار خیزش: مسائل سرمایهداری معاصر در خاورمیانه» نوشته آدم هنیه
@syjebraily
بعضی کانال ها شده اند مجلس روضه خوانی برای مقاومت. فقط پالس ضعف و شکست می دهند.
اگر نمی توانی تحلیل موقعیت کنی، درب کانالت را گِل بگیر و روی ذهن مردم راه نرو.
در میانه جنگ، حلوا خیرات نمی کنند. اگر شکست در یک عملیات شما را به روضه خوان سر قبر مقاومت تبدیل می کند، چرا لباس جنگ پوشیدید؟ ( انشاالله بعدها خواهم گفت که چرا! اما معتقدم حتی در این ماجرا هم شکستی در کار نیست، فقط ایران یک پلن غیرقابل باور برای ما را اجرا کرده است)
جمع کنید این سوگواری های بی معنا را. اگر معتقدید کربلای ۴ بود، طراحی تان برای کربلای ۵ را روی میز بگذارید.
والسلام
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
خدا رو شکر که رزومه نداشتن. وگر نه ژنرال هایی می شدند که نتیجه ۸ سال حاکمیتشان بر دولت شد تقریبا هیچ!
اما این جوانان رشد ۵.۵ درصد، بیکاری ۷.۵درصد، بیشترین اشتغال زایی، بیشترین احیای کارخانه ها و هزاران خدمت دیگر را انجام دادند. البته می دانیم، ژنرال های خسته، این جوانان را تحمل نمی کنند.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi