لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
نئوکلاسیک ها میگویند مردم #توهم قیمتی ندارند. در مقابل اما کینزیها، نهادیها و بسیاری از مکاتب، وجود توهم قیمتی را میپذیرند. این مطلب را بخوانید:
http://qasdway.ir/fa/news/view/128/4
#⃣کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
◀️ #قبولیهای_رانتجو
دکتر حمیدرضا مقصودی
⏪ آمار قبولیهای کارشناسی ارشد در رشته اقتصاد دلالتهای جالب و قابل تأملی دارد. این مسئله اگر چه در وضعیت فعلی شاید چندان پراهمیت نباشد اما از آیندهای برای رشتۀ اقتصاد حکایت میکند که بسیار تأثیرگذار و شاید آسیبزا و حتی خطرناک باشد.
⏪ دانشکدۀ نوپای اقتصاد و مدیریت دانشگاه شریف با تعداد اندکی هیئتعلمی که عمدتاً جوان و تازه از فرنگ بازگشتهاند و و تنها مقطع دکترای خود را اقتصاد خواندهاند و زمینۀ شدید مهندسی دارند و همچنین دانشگاه خاتم که از دهه ۹۰ فعالیت آموزشی خود را پس از یک فترت پنج ساله و با سابقهای نهچندان موفق آغاز کرده است توانستهاند عموم این دانشجویان را جذب خود کنند.
⏪ از ۲۰ نفر اول کنکور کارشناسی ارشد ۱۳۹۸، ۱۲ نفر در دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف ثبتنام کردهاند. این ۱۲ نفر هم کل ظرفیت کارشناسی ارشد این دانشکده بوده است و چه بسا اگر ظرفیت از این بالاتر بود تعداد بیشتری از این افراد مایل به ثبتنام بودند. از هشت نفر باقیمانده نیز چهار نفر در دانشگاه غیرانتفاعی خاتم پذیرفته شدهاند که در این مورد نیز ظرفیت دانشگاه خاتم همینمقدار بوده است. سایر افراد یعنی ۴ نفر نیز طبیعتاً در دانشگاههایی چون تهران، شهیدبهشتی، علامه طباطبایی و تربیت مدرس و چه بسا در دانشگاههای سایر استانها به تحصیل مشغول شدهاند. اگر ظرفیت این دو دانشگاه بیش از این بود، احتمالا همۀ ۲۰ نفر را به خود اختصاص میداد. اما چرا؟
◀️ ادامه را از یکی از لینک های زیر بخوانید:
http://qasdway.ir/fa/news/view/129/4
yon.ir/AAQzC
#⃣کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
پاسخ به این سوال که چرا استعمار در منطقه غرب آسیا هرگز نتوانسته اهدافش را کامل کند را میتوان در این تصویر از درس خواندن کودکان #یمنی مشاهده کرد.
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اختاپوس
🔺#کابوس_خصوصی_سازی (8)
رشوه گیرنده و رشوه دهنده
پروفسور جوزف استیگلیتز (برنده نوبل اقتصاد):
🔸حامیان #خصوصی_سازی و آزادسازی (حذف مقررات و نظارت) همیشه ادعا دارند که خصوصی سازی برای پیشگیری از رانت خواری ضروری است.
👈آن ها به فساد در بخش دولتی اشاره دارند، اما به ندرت اقرار می کنند طرف مقابل هر کامند دولت که رشوه می گیرد، رشوه دهنده ای وجود دارد و آن رشوه دهنده هم معمولا از بخش خصوصی است. بخش خصوصی به طور کامل در این فساد سهیم است.
🔰ما را دنبال کنید، خواهید دید که اختاپوس ها قابل شکارند...👇
@octopus_auto
@octopus_auto
زمانی که بی سوادی رسانه ای مردم در کنار بیسوادی اقتصادی و خباثت رسانههای دولتی و حزبی قرار میگیرد، این خبرها تولید و نتیجتا باور می شود. اینها یا نمیدانند ثروت ملی چقدر است، یا مفهوم ۶۰ درصد را نمیشناسند یا خباثتشان اینگونه دیکته میکند.
#ایرنا
#خبرآنلاین
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سرمایهدارهای دروغگو!
🎙#شهریار_زرشناس:
💬 این مغالطهی #سرمایه_داران است که دوزار که میخواهند به حقوق #کارگر اضافه کنند، میگویند تورم میشود و فلان مشکل پیش میآید؛ خودشان میلیون میلیون و گاه میلیارد میلیارد، میبرند.
💬 خودشان وام میبرند و پس نمیدهند، #رانت میخورند؛ ولی به کارگر که میرسد، دوزار که به حقوقش اضافه کنید، طوفان تورمی اتفاق در راه است و بدبخت میشویم!
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
#حقوق_زنان
در سالهای اخیر که توفیق خدمت در لباس مدرس دانشگاه را داشته ام، از چندصد دانشجوی خواهری که در خدمتشان بوده ام مسائلی چون نیاز به اشتغال، کسب علم، فرصتهای اقتصادی عادلانه، تسهیل در امر ازدواج و ... را شنیده ام. شاید بعضی از آنها به عنوان یک امکان از رفتن به ورزشگاه فوتبال هم استقبال کنند اما هرگز این مورد را به عنوان یک خواسته اصلی طرح نکردهاند.
برخی نمایندگان مجلس که از قرار زن هم هستند ظاهرا نیازهای زنان و دختران کشور را دیگرگون میبینند.
یا شاید هم تکلیف دارند اینگونه نشان دهند تا اذهان آنها را از خواستههای معقولشان منحرف کنند.
میدانیم که تغییر اولویتها از مهمترین ابزارها در جهت انحراف جامعه از مسیر تحول و پیشرفت است.
#⃣کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
🔆 در مدل سرمایهداری، «فرهنگ» از «سرمایه» سفارش میپذیرد.
💠 سید منیرالدین حسینیِ الهاشمی:
«[در مدل سرمایهداری اینگونه است که] فرهنگ، در سفارشپذیری، از سرمایه باید سفارش بپذیرد؛ چه در سطح اكتشاف برای حل نیاز باشد و چه در سطح ساختارسازی باشد. اینكه چه نظامی را برای تولید كارخانهاش بسازند ـ چه در سطح نظام توزیع و چه در سطح نظام مصرف باشد ـ فرهنگ در اینجا در خدمت است!
فرهنگ در اینكه چه كسانی حق خواندن دارند، به چه كسانی مقدوراتی را بدهیم كه بتوانند بخوانند، میگوید: به آن افرادی حق آموزش بدهید كه به نفعِ سرمایه است. بنابراین، بهترین مدرسهها و بهترین دانشگاهها و بهترین امکانات آیا برای كسانی است كه شایستگیهای بهتری را دارند؟ یا برای كسانی است كه به سرمایه نزدیكترند؟ متناسب با نزدیكی و دوریشان به سرمایه، امكان آموزش و فراگیری اطلاعات را پیدا میكنند، نه متناسب با شایستگی خودشان.
[ممکن است] استعداد یك دانشآموزْ خیلی خوب [باشد] ولكن پدر او سرمایهدار نیست؛ لذا كلاس خصوصی برای او گرفته نمیشود، و جای او در دبیرستانِ خوب نیست! [جای او] در دبیرستانِ شلوغ است كه اساتید درجۀ پایین و معلمین درجۀ سه درس میدهند و در آنجا هم اگر گرفتاری مالی برای خانوادهاش پیدا شد و نتوانستند حداقلِ زندگی را درست كنند، به فرزندشان میگویند كه ترک تحصیل کند.
پس، در تولید دانش، به نفع سرمایهْ سفارشاتی عمل میکنند و در آموزشِ آن هم سفارشاتی عمل میكنند.
در مصرف هم [همینگونه است]؛ این اطلاع که به دست آمد، چگونه در جامعه به كار گرفته میشود؟ چه اطلاعاتی به دست چه كسانی میرسد؟ اطلاعاتِ تخصصی چگونه دستهبندی و علمی میشود؟ باز به نفع سرمایه.
چه اطلاعاتی را چه كسانی محروم هستند که داشته باشند؟ به نفع سرمایه.
اصلاً اینكه چند درصدِ این كشور باید درس خوانده باشند و چند درصد آن نباید درس خوانده باشند، و امكان آموزشی و فضای آموزشی و استاد و لوازمالتحریر و فرصت و زمان برای تحصیل، چگونه در ملت و بافت آنها تخصیص پیدا میكند؟ متناسب با آن چیزی است كه برای تكامل سرمایه و افزایش سرمایه است.
اگر [این] روند، شتاب بیشتری داشته باشد كه موجب اخلال در بازار سرمایه شود، سرعتِ آن باید تبعیت كند! میگویند "مبارزه با بیسوادی"، ولی با چه نرخ سرعتی و چگونه؟ بهگونهای كه با حفظ منافع سرمایه سازگاری داشته باشد» (۱۳۷۶/۱۱/۲۱).
☑️ @moniroddim
☑️ @schoolofeconomics
هدایت شده از بیداری طلاب
♨️ تأثیر دوقطبی شدن اقتصاد، در مدیریت اجرایی
💠 سید منیرالدین حسینیِ هاشمی:
«تقابل بازار کار و بازار سرمایه (دوقطبی شدن اقتصاد)، مدیریت اجرایی را با مشکل روبهرو میسازد. یعنی کارگر میگوید کارم را نمیفروشم جز به قیمت مثلاً دو کیلو گوشت. یعنی قیمت کالاهای مصرفی که در سبد زندگیاش هست را شرط میکند. این کارگر، سرمایه بزرگی هم ندارد، سرمایهاش بسیار کم است؛ یعنی سرمایهاش آنقدر نیست که بشود گفت او سرمایهدار است، ولی کار دارد و نرخ کارش میتواند تقاضای مؤثر اجتماعی بسازد؛ البته درصورتیکه ضرب در گستاخی انقلابی شود. ولی اگر کارگرِ مهاجر باشد و گستاخی انقلابی پیدا نکرده باشد، چنین جرئتی ندارد و تسلیم میشود و کارِ ارزان را میپذیرد. امّا کارگر ایرانی نمیپذیرد و میگوید من هم مصارف آنچنانی را میخواهم!
وقتی این قشر (یعنی «بازاری» و کلیه کارگرهای آزاد) نرخ را بالا آوردند، حجم اینها در بازارِ کار قابلاندازهگیری و شناسایی است؛ این حجم، قیمت کارکنان دولت را بالا میبرد، چون کارکنان دولت خیلی تحت فشار قرار میگیرند. زیرا کاسبِ جزء بار خودش را میبندد؛ سرمایهدار هم، که «شرکت» دارد، هم بار خودش را میبند؛ این وسط، کارکنانِ دولت، یا مجبور میشوند دست به دزدی و رشوه بزنند، یا اینکه باید نرخ کار آنها هم افزایش یابد.» (۱۳۷۸)
@khabarehowzeh
🔻🔻🔻
♨️رسانه مستقل خبر حوزه
http://eitaa.com/joinchat/3516137473Cc9d671e336
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 فیلم/ افشاگری جدید از خیانت مدیران غربزده به کشور
⏪وزارت نفت بعد از برجام به چینیها نفت نفروخت، حالا آنها هم در حال تلافی کردن هستند و از ما نفت نمیخرند!/ چینی ها در دوران برجام به ایران آمدند و گفتند ما در زمان تحریمها هوای شما را داشتیم، ولی مدیران وزارت نفت، چسبیدند به شل و توتال!
🎙اظهارات قابل تامل حسن خسروجردی عضو اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفتی درباره اشتباه استراتژیک بیژن زنگنه بعد از توافق برجام در گفتگو با «نود اقتصادی»: به محض اینکه تحریمهای قبلی در قالب برجام برداشته شد، مسئولان وزارت نفت فکر کردند غربیها همه درها را به رویشان باز کردند و به سمت آنها هجوم آوردند.
👤 بعد از برجام فروش نفت به مشتریان شرقی عملا متوقف شد. چینیها در دوران برجام به نمایشگاه بین المللی آمدند و گفتند ما در دوران تحریمها هوای شما را داشتیم، ما را فراموش نکنید، ولی مسئولان توجه نکردند و چسبیدند به توتال و شل.
👤 هم اکنون نفت زیادی در بندر دالیان هست، ولی چینیها از ما نمیخرند.
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
برده؟!
و در گزارش از مادران ما و از زنان خانه دار به #برده یاد می کند. و احتمالا زنی که بنا به جبر دنیای مدرن مجبور است در این دنیا راننده جرثقیل یا تستر بوی بد زیر بغل مردان برای تولید ادکلن شود یا در دیسکوها و کاباره ها به تن فروشی اقدام کند، یک شهروند غیربرده است!
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
«یک جریان بددل و بدخواه که متأسفانه در داخل دانشگاهها نیز حضور دارد، اصل جهش علمی کشور را که یک واقعیت عیان است، انکار و تلاش میکند با القاء اینکه هیچ اتفاق علمی مهمی رخ نداده است، مردم را دچار تردید و نخبگان را ناامید کند، اما شما در مقابل این جریان هرگز مأیوس نشوید.
رهبر انقلاب اسلامی یکی دیگر از کارهای زشت این جریان بددل را دلالی و انتقال نخبگان مستعد به خارج از کشور دانستند و گفتند: جوان نخبه به ایران تعلق دارد و پاره تن کشور است، اما آنها به دنبال دلسرد کردن و یا فریفتن او با وعدههای پولی یا غیر پولی و موهوم هستند که مسئولان وزارتخانههای بهداشت و علوم موظفند از دانشگاهها در مقابل این جریان مراقبت کنند.»
آیا دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شریف با کارویژهای به جز کارویژه فوق تأسیس شده است؟ چند درصد از فارغالتحصیلان این دانشکده در ایران مانده اند؟ آیا دکتر مسعود نیلی و دکتر مشایخی موسسهای مهمترین مرکز ارسال دانشجوی اقتصاد و مدیریت به خارج از کشور نیازمند معرفی خاصی هستند؟
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
مواکب #اربعین، زیرساخت های فیزیکی اساسی برای دوران ظهور هستند. سازه هایی متنوع با مدیریت مردمی با ظرفیت بالا برای لشکر انبوه صاحب الزمان و کارایی بالا و انعطاف عملیاتی بی نظیر. انشاالله در کتاب #اقتصاد_اربعین از این زیرساخت بی نظیر تاریخی اربعین خواهم نوشت.
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
«من ندزدم یکی دیگه میدزده»
چه استدلال آشنایی و چه بد استدلالی!
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تشکیل پیدا و پنهان تمدن نوین اسلامی به روایت دکتر شهریار زرشناس،
در حاشيهی تمرینات مراسم میثاق پاسداری 98
📍بخاطر جاذبه ایدئولوژیک انقلاب است که تاکنون توانسته در مقابل تمام توطئههای داخلی و خارجی مفاومت کند...
📍تحولات تمدنی معمولاً پس از گذشت چند قرن، خود را بخوبی نشان میدهند...
#انقلاب_تمدنساز
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از مدرسه اقتصاد
کتاب سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی.pdf
5.78M
📙 نسخه pdf کتاب "سبک اقتصادی و فرهنگی زندگی؛ از خود تحریمی در اقتصاد معتاد به نفت تا #عزم_ملی و #مدیریت_جهادی در #اقتصاد_مقاومتی (فرهنگ کارآفرینی)"
✍️ تألیف: دانشمند انقلابی، دکتر محمدحسن قدیری ابیانه، دوست صمیمی شهید مهدی (ادواردو) آنیلی،
📑 در 466 صفحه
💥 توجه: انتشار توسط خود نویسنده صورت گرفته و از این بابت اشکال قانونی و شرعی وجود ندارد، جز مبلغ کمی که نویسنده در صفحات اولیه برای کمک به مساجد تذکر داده است. لطفا بدانجا مراجعه بفرمائید... همچنین در انتشار وب کتاب مطالب مختصری به آن اضافه شده که درنتیجه صفحه بندی آن و شماره گذاری صفحاتش با نسخه pdf تغییر کرده است.
به مدرسه اقتصاد بپیوندید:
eitaa.com/joinchat/3142254611C50a304a13b
هدایت شده از سطلیات
اعتراضات در زادگاه نئولیبرالیسم؛
کمیل سوهانی
♦️در حالیکه تظاهرات میلیونیِ اخیر مردم #شیلی، یکی از بزرگترین تظاهرات در دهههای اخیر این کشور محسوب میشود، رسانههای جریان غالب جهانی ترجیح میدهد تمام وقت، به انعکاس شورشهای خیابانی #عراق بپردازند.
🔸این روزها در شیلی نیروهای مسلح، اعتراضات را به شدت سرکوب کرده و حکومت نظامی در ۱۲ منطقه از این کشور برپاست، اما به سختی میتوان خبری از این اتفاقات در رسانهها دید. این تظاهرات در اعتراض به سیاستهای اقتصادی نئولیبرالی است که سالهاست در این کشور حاکمیت دارد.
♦️تحولات اساسی اقتصادی در شیلی از سپتامبر ۱۹۷۳ آغاز شد. در این تاریخ #آگوستو_پینوشه در یک کودتای نظامی، با همکاری سازمان سیا، دولت مردمی #سالوادور_آلنده را سرنگون کرد.
🔸این سرنگونی آغازی بود بر جابهجایی ثروتهای عمومی از مردم به سمت صاحبان سرمایه. آغاز دوران حکومت ابرشرکتها بهجای دولتها. آغاز دورانی از نظریات اقتصادی که امروزه با عنوان نئولیبرالیسم شناخته میشود. شیلی محل تولد و اولین جایی از جهان بود که #نئولیبرالیسم در آن به اجرا گذاشته شد.
♦️آغاز این ایدئولوژیِ اقتصادی با یک دیکتاتوریِ خشن بود. در زمان حاکمیت پینوشه بیش از ۳۰۰۰ نفر اعدام یا ناپدید شدند و دهها هزار تن دیگر در زندانها زیر شکنجه رفتند. گفته میشود که نزدیک به ۲۰۰ هزار تن از شهروندان شیلی نیز تبعید شدهاند.
🔸دو سال بعد از کودتا، پینوشه دست به اصلاحاتی زد که بر خلاف سیاستهای آلنده بود. این اصلاحات توسط یک تیم اقتصادی طراحی شد که در آمریکا تحت نظر #میلتون_فریدمن نظریهپرداز نئولیبرالیسم، تحصیل کرده بودند. آنها در شیلی با عنوان پسرهای شیکاگو شناخته میشدند. با حاکمیت #پسران_شیکاگو، شیلی از اقتصادی درونگرا به اقتصادی آزادسازی شده و ادغام شده در اقتصاد جهان تبدیل شد که نیروهای #بازار برای هدایت بیشتر تصمیمات اقتصادی، آزاد گذاشته شده بودند.
♦️میلتون فریدمن دو سال پس از کودتا در ۱۹۷۵ با پینوشه ملاقات کرد و ژنرال از او خواست در نامهای نظرش را راجع به اقتصاد شیلی بنویسد. میلتون فریدمن برای توصیف اقتصاد شیلی در زمان پینوشه از ترکیب "معجزهی شیلی" استفاده کرد.
🔸آنچه امروز مردم شیلی به آن اعتراض میکنند نتیجهی سالها حاکمیت نظریات میلتون فریدمن بر این کشور است. در حال حاضر در شیلی ۳۰ درصد از ثروت در اختیار فقط یک درصد از مردم قرار دارد. شیلی از نظر میزان نابرابری در منطقه بهاتفاق برزیل در جایگاه اول قرار دارد.
♦️در یکی از صحنههای منتشر شدهی تظاهرات این روزهای مردم شیلی، هزاران معترض، یکی از آهنگهای ویکتور خارا را با یکدیگر میخوانند.
🔸ویکتور خارا، خواننده، آهنگساز و گیتاریست شیلیاییِ طرفدار سالوادور آلنده بود. او یکی از پنج هزار نفری بود که سربازان پینوشه بلافاصله بعد از کودتا دستگیر و در ورزشگاه پایتخت شیلی جمع کردند. چند روز بعد جسد خارا در حالی که با بیست و چهار گلوله سوراخ شده و تمام انگشتان دستش شکسته شده بود پیدا شد.
@satliyat
◀️فیلم همخوانی گیتاریستهای شیلی را میتوانید در لینک زیر ببینید. 🔽
https://www.instagram.com/p/B4NtOWXpRbw/?igshid=fkpzotnn7vww
هدایت شده از مدیالوژی/Medialogy
💢هفتهنامه اقتصادی اکونومیست:
🔸نابرابری در آمریکا بالاتر از هر کشور بزرگ و ثروتمند دیگر است. با اینکه در آمریکا مشاغل بسیاری وجود دارد، اما رشد دستمزدها به طرز عجیبی فروکش کرده است.
🔸درحالی که دو سوم صنایع و بنگاههای بزرگ، بزرگتر شدهاند اما این امر باعث شده تا بخش قابل توجهی از سود حاصله به جیب روسای این صنایع جاری شود و آنها بخش کمی را با کارگران به اشتراک بگذارند.
@medialogy1
◀️حجم غرامت قحطی بزرگ چقدر است؟
⏪در جنگ جهانی اول که در آمار رسمی، ۱۰ میلیون کشته داده است، در پیمان ورسای، آلمان مقصر جنگ شناخته شد و علاوه بر از دست دادن تمامی مستعمرات و بخشهای زیادی از امپراطوری آلمان، ملکف به پرداخت غرامتهای زیر شد:
⏪تمامی کشتی های جنگی و تجاری آلمان به انگلستان و فرانسه داده شود.
⏪آلمان با هزینه خود برای متفقین کشتی بسازد.
⏪آلمان باید از تمامی داراییهای خود در سایر کشورها چشم بپوشد.
⏪آلمان باید ۵۰۰۰ موتور قطار و ۱۵۰ هزار اتومبیل برای متفقین تولید کند.
⏪آلمان باید به مدت ۱۰ سال مقادیر زیادی (مقادیر در پانویس قرارداد ذکر شده بود) زغال سنگ به فرانسه ایتالیا و بلژیک بپردازد.
⏪متفقین تا ۵ سال بر واردات و صادرات آلمان نظارت داشته باشند.
⏪رودهای البه (رود) و اودر و همچنین کانال کیل در آلمان بینالمللی اعلام شود.
⏪علاوه بر اینها آلمان باید ۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون لیره استرلینگ به صورت نقدی غرامت به متفقین بپردازد.
⏪ناحیه زغال سنگ خیز سار به مدت ۱۵ سال به فرانسه واگذار شود.
⏪آلمان میبایست ارتش خود را به یکصد هزار نفر آن هم بدون تانک، سلاح سنگین و خودروهای زرهی کاهش دهد.
⏪آلمان از حق داشتن زیردریایی و سربازگیری محروم میشود.
⏪آلمان از داشتن نیروی هوایی محروم و نیروی دریایی آن هم به ۶ فروند کشتی جنگی و تعدادی رزمناو و اژدر محدود میگردد.
◀️مطابق با اسناد منتشرشده آمریکایی و بسیاری از اسناد دیگر، کشور ایران که در حاشیۀ این جنگ قرار دارد به دلیل قحطی تحمیلی از جانب انگلیسها و روسها ۱۰ میلیون نفر از جمعیت خود را از دست داد که با توجه به سیطره سنگین انگلیسها بر فضای رسانهای، تا کنون اجازه طرح آن داده نشده است. درصورتی که این آمار صحیح باشد، که هست، حقوقدانان بینالملل ایرانی مکلف به پیگیری جهت دریافت غرامتی معادل کل غرامت تحمیل شده بر آلمان پس از جنگ جهانی اول هستند. مسبب اصلی این نسلکشی در ایران، انگلستان و سپس روسیۀ تزاری است. دولت انگلستان همچنان به لحاظ حقوقی پایبند به تعهدات آن سالهای خود است و نظام انگلستان تغییری نکرده است. لذا انگلیسها مکلف به پرداخت غرامتهای ایران هستند.
#⃣کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از موسسه فقه اقتصادی طیبات
🔹 استاد جواد عبادی:
#طرح_جامع_بانکداری در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی شده و طبق اظهارات رییس کمیسیون اقتصادی
@elyashazrati
قرار است به زودی برای تصویب نهایی به صحن علنی ارائه شود.
این طرح دارای اشکالات اساسی است و چالشهای قانون فعلی را مرتفع نمی کند و قطعا مورد تایید علمای حوزه نخواهد بود.
◀️#پارچه_چادر
⏪اربعین که به عراق رفته بودم سری به بازارهای کربلا زدم. و از آنجا که معتقدم باید ایرانیها از عراق کالای سوغات بخرند کمی هم سوغاتی خریدم. از جمله یک پارچه چادری با کیفیت متوسط رو به بالا برای همسرم خریدم که همیشه هم همین حد از کیفیت را انتخاب میکنم. پارچه مذکور در قطع قواره ایرانی، (۴/۵متر) ۱۵۰ هزارتومان و در قطع قواره بحرینی (۷/۵ متر) ۲۵۰ هزارتومان تمام شد که قطع بحرینی را انتخاب کردیم.
⏪حال سوالی که برای من مطرح است این است که قیمت چادر در ایران چقدر است؟
⏪از آنجایی که اخیرا از بازار ایران پارچه چادر نخریدم، پاسخ دقیقی ندارم. اما اگر آنگونه که میگویند میلیونی باشد، از یک فساد بزرگ اقتصادی فرهنگی حکایت میکند.
#⃣کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
https://eitaa.com/hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از موسسه مصاف
⭕️ تجارت با ۱۵ کشور همسایه با ۶۰۰میلیون جمعیت و ۲۰۰۰میلیارد تجارت سالانه به نفع ایران است یا گردن کج کردن مقابل دشمن بدعهدی مثل آمریکا ؟
✅ @Masaf