#زوج_درمانی
#روانشناسی
فرایند جلب #اعتماد دوباره همسر
بازسازی احساس امنیتی که یک ازدواج برای بهبود و ادامه رشدش به آن نیاز دارد، زمان و تلاش زیادی میطلبد. بهبود آسیبی که به خاطر از بین رفتن اعتماد ایجاد شده است همان نقطهای است که بسیاری از زوجها در انجام آن به بنبست میرسند.
تحقیقات نشان داده است که برای گذر از دوران بیاعتمادی و جلب اعتماد دوباره همسر، زوجها باید از پنج چالش مهم عبور کنند:
دانستن جزئیات
رها کردن خشم
نشان دادن تعهد
بازسازی اعتماد
بازسازی رابطه
فارق از این که چه کسی عامل از بین رفتن اعتماد شده یا چه کسی به او خیانت شده است، برای جلب اعتماد دوباره همسر، هر دوی شما باید به یکدیگر و ازدواجتان از نو تعهد بدهید.
#زوج_درمانی
#درمان_خیانت
دانستن جزئیات
اولین چالش مهم در جلب اعتماد دوباره همسر مسئله آگاهی از اطلاعات است. حتی در مواردی که بهوضوح خیانت به نظر میرسند، همیشه میتوان ماجرا از دو زاویه متفاوت نگاه کرد. بهتر است شریک متخلف در دادن اطلاعات روراست و صادق باشد، و به همه سؤالهای همسرش پاسخهای روشنی بدهد. این که چه اتفاقی افتاده است، کی و کجا؟ چه احساسات یا مشکلاتی عامل ایجاد این وضعیت بود؟ یا چه عواملی زشتی این کار را در نظر فرد کمتر کرده بود؟ این کمک میکند که شریک آسیبدیده درک گستردهای از موقعیت موجود پیدا کند
#روانشناسی
#زوج_درمانی
#درمان_خیانت
رها کردن خشم
چالش دوم در جلب #اعتماد دوباره همسر رها کردن احساس خشم است. حتی آسیبهای کوچک به اعتماد میتواند به مشکلات ذهنی، عاطفی و جسمی منجر شود. ممکن است دو طرف دچار بیخوابی و بیاشتهایی شده، یا نسبت به مسائل کوچک آسیبپذیر بشوند.
شاید افراد وسوسه بشوند که تمام خشم و هیجانات خود را در خودشان بریزند، اما توصیه میشود که شریکهای آسیبدیده نسبت به همه احساساتشان هوشیار بوده و آنها را بپذیرند. به این توجه کنید که خیانت شریکتان چه تأثیری بر خودتان و دیگران گذاشته است. شما می توانید از مقاله #علل خیانت مردان متاهل نیز دیدن بفرمایید.
به این که چطور زندگیتان مختل شده، و به همه سؤالها و تردیدهایی که امروز با آن مواجه هستید، عمیقاً فکر کنید. شریک خود را از تمام این احساسات آگاه کنید. حتی شریک متخلف هم بهتر است هر نوع احساس نفرت یا خشم ناشی از آن اتفاق را بیان کند
#زوج_درمانی
#درمان_خیانت
#اعتمادسازی
نشان دادن #تعهد
چالش سوم در جلب اعتماد دوباره #همسر نشان دادن تعهد است. ممکن است هر دو طرف در مورد تعهد خود به رابطه تردید کرده و از خودشان بپرسند که آیا هنوز هم بودن در این رابطه درست است یا آیا میتوان این رابطه را نجات داد.
رفتارهای #همدلانه – به اشتراک گذاشتن درد، یأس و خشم؛ نشان دادن احساس گناه و پشیمانی؛ و فضا دادن به طرف مقابل برای تشخیص و پذیرش احساسات ناخوشایند – میتواند به بهبود هر دو طرف کمک کند.
افزون بر این، اگر دو طرف مشخص کنند که #از_ارتباط_چه_میخواهند، این به آنها کمک میکند که در ادامه نیازهای طرف مقابل را بهتر درک کنند. برای این که رابطه ادامه پیدا کند، آنها باید مشخص کنند که برای متعهد ماندن به چه چیزیهایی نیاز دارند.
هنگام رساندن این پیام، در توصیف چیزی که میبینید، انتظار دارید، یا از شریکتان میخواهید، از واژههای تنشزا (مانند #همیشه، #هرگز، یا #باید) استفاده نکنید. در عوض، عبارتهایی را انتخاب کنید که گفتگو را #راحتتر کرده، طرف مقابل را خطاب قرار نمیدهد، و سرزنش نمیکند.
🛑برای مثال، به جای آنکه بگویید «تو هرگز من را در اولویت قرار نمیدهی»، از این جمله استفاده کنید: «من میخواهم احساس کنم که اولویت زندگی تو هستم.»
#زوج_درمانی
#درمان_خیانت
بازسازی #اعتماد
چالش بعدی بازسازی اعتماد ازدسترفته است. برای آن که ازدواجتان به مسیر قبلی خود برگردد، شما باید هدفهایی مشخص و زمانبندیهایی واقعگرایانه تعیین کنید. آگاه باشید که بازسازی اعتماد کاری زمانبر بوده و به پیروی از موارد زیر نیاز دارد:
تصمیم بگیرید که یکدیگر را #ببخشید. از طریق رها کردن گذشته، تصمیم بگیرید که به یکدیگر #عشق بورزید. در حالی که دستیابی کامل به این هدف مدتی زمان میبرد، مهم این است که به آن تعهد داشته باشید.
از #رشد فردی و #پیشرفت استقبال کنید. شما نمیتوانید اعتماد ازدسترفته را فقط با قول و #عذرخواهی جبران کنید. برای آن که تنشها فروکش کند، لازم است که هر دوی شما دلایل اصلی #خیانت را مشخص کرده و به آنها رسیدگی کنید.
از درونیترین احساسات خود آگاه باشید و افکار خود را به اشتراک بگذارید. این که یک طرف رابطه در این وضعیت با احساسات و افکارش تنها بماند مشکلی را حل نخواهد کرد. بنابراین، مهم است که بیپرده در مورد جزئیات آن اتفاق و و خشم و ناراحتی خود با یکدیگر #صحبت_کنید.
🛑واقعاً خواستار #بهبود_رابطه خود باشید. در فرایند بازسازی اعتماد، هیچ جایی برای شیطنتها و دروغهای بیشتر وجود ندارد. در مورد خواستهها با خودتان صادق باشید.👌
#زوج_درمانی
#درمان_خیانت
#بازسازی_رابطه
در این رابطه جدید، سعی کنید به همسرتان #اعتماد کنید. این کمک میکند که رابطه شما در مسیری درست قرار بگیرد. پرهیز از اعتماد به خاطر ترس یا خشم مانع از این میشود که دوباره با همسرتان #پیوند_عاطفی برقرار کنید.
در عوض، با انجام کارهایی که برای اعتمادسازی و ایجاد یک پیوند حمایتی متقابل ضروری است، در جهت بازسازی رابطه خود حرکت کنید. در مورد نشانههای یک رابطه سالم با هم به توافق برسید. برای مثال، داشتن قرارهای عاشقانه، اهداف بلندمدت، زبان عاشقانه مخصوص خودتان، بررسی وضعیت #احساسی یا برآورده شدن انتظارات یکدیگر میتواند نمونههایی از این نشانهها باشد.
✅✅✅به خاطر داشته باشید که👇👇
#حفظ_هر_رابطهای_به_تلاش_نیازدارد. حتی صمیمیترین زوجها نیز بهسختی تلاش میکنند تا شور و هیجان اولیه رابطه خود را از نو ایجاد کنند.
💕خانم خانه، محور اتفاقات خوب آن خانه است.
🌹اگر کسل باشد یا شاد و پر از شور و شوق، هر دو تاثیر خود را روی خانواده خواهد گذاشت.
👨👩👧👦اتفاقات کوچک و بزرگ زندگی را میتوان با کارهای ساده برای عزیزانمان شیرین و خاطره انگیز کنیم. حالا که زندگی بر مدار شما میچرخد، زندگی بخش بتابید...
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
💜👩❤️👨💜
💞 خانوم عزیز به ظاهرت برس
نذار شوهرت ازت سرد بشه 🥲
❣فکر نکنید چون دیگر زن و شوهر هستید و چندین سال از زندگی مشترکتان می گذرد، باید نسبت به وضع ظاهرتان بی خیال شوید!
👈 چرا که در روایات اسلامی هم نسبت به این که هر کدام از زن و شوهر خودش را برای همسرش آراسته کند، تاکیدات و سفارشات بسیار فراوانی وجود دارد.🥰
❣پس بهتر است که دست از شوریدگی و نا مرتب بودن بردارید، موهایتان را ژولیده و درهم رها نکنید، از ریخت و پاش کردن در خانه خودداری کنید و به خودتان برسید🤕
👈 همسرتان مطمئنا شما را همان گونه که هستید دوست دارد، با این حال چرا سعی نمی کنید خود را به بهترین شکل نشان دهید؟ به این ترتیب به او نشان می دهید که حضور او و تاثیری که بر او می گذارید برایتان مهم است…
نکات #روانشناسی
1. روز تولد دیگران را به خاطر داشته باش.
2. حداقل هفته ای یکبار طلوع آفتاب رو تماشا کن.
3. برای فردات برنامهریزی کن
4. وقت شناس باش
5. بدان در چهوقت باید سکوت کنی.
6. زیر دوش آب برای خودت آواز بخون
7. از حدی که لازم است، مهربان تر باش
8. برای هر مناسبت کوچیک جشن بگیر.
9. متواضع و فروتن باش
10. همیشه در حال آموختن باش.
11. آنچه میدانی به دیگران بیاموز
12. روز تولدت یک درخت بکار
13. دوستان جدید پیدا کن اما دوستان قدیمی را از یاد نبر🤨
14. به دیگران متکی نباش
15. رازدار باش
16. فرصت لذت بردن از خوشیهایت را به بعد موکول نکن
17. اشتباههاتت رو بپذیر
18. شجاع باش، حتی اگر نیستی، وانمود کن که هستی؛ هیچکس نمیتواند تفاوت این دو را تشخیص دهد!
19. به بچه هایت بگو که آنها فوقالعادهاند.😍🥰
20. سحرخیز باش.
21. وقتی عصبانی هستی سراغ کاری نرو.
22. بهترین دوستِ همسرت باش💞
23. تا وقتی شغلی پیدا نکردی، شغل فعلیت رو از دست نده
24. برای تمام موجودات زنده ارزش قائل باش
25. شکست رو بپذیر
26. هرگز به کسی نگو خسته و افسرده بهنظر میاد
27. به قولت وفادار باش
28. زندگی رو سخت نگیر.
29. انتظار نداشته باش که پول برات خوشبختی بیاره
30. خودت رو دست کم نگیر
❤️
#همسرشناسی
۹ مسئله ای که بعد از گذشت شش ماه از ازدواجت باید درمورد همسرت بدونی :
𝟭- چه چیزی باعث خنده یا ناراحتی همسرت میشه؟
𝟮- چه مسائلی خط قرمزشه و انجامشون
غیر قابل قبوله و ممکنه باعث جدایی بشه؟
𝟯- اهدافش برای ۱ تا ۵ سال آینده چی هست؟
𝟰- وقتی همسرت مضطرب یا ناراحت هست انجام چه کارهایی توسط تو حالش رو بهتر میکنه؟
𝟱- زبان عشقش چیه؟
𝟲- هدفش تو زندگی چیه؟
𝟳- بابت چه اتفاقات و چه کارهایی همسرت به خودش افتخار میکنه؟
𝟴- شیوه مورد علاقه تفریحش چی هست؟
𝟵- بهترین و سخت ترین اتفاق زندگیش چی هست؟
اگر به شش تا از نه سوال در مورد همسرت درست جواب بدی
تبریک میگم به نظر میرسه شناخت کافی از هم دارید.
❤️
#روانشناسی
#رفتارشناسی
#ملاک_انتخاب
#ازدواج
#۶قاعده_طلایی_رفتار 👇👇
تدریج
تداوم (ثبات)
تعادل
تنوع
تناسب
تمرکز
اگه در رفتار کسی این قواعد هست
از جهت رفتاری یه آدم سلامته😊
#سلامت_رفتاری
#روانشناسی
#ازدواج
#ملاک_انتخاب
#مثلث_روانشناختی
🔸تعادل های فکری
🔸تعادل های هیجانی
🔸تعادل های رفتاری