هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
🌷قابل توجه مردم عزیز #هشتگرد
🔸کارگاه آموزشی تربیت نوجوان
( با حضور استاد پوراحمدخمینی )
⏰ زمان: #یکشنبه ٢٨ آذر ماه
(ساعت ١۵.٣٠ تا ١٧)
🕌 مکان: استان البرز، شهرستان هشتگرد، خیابان مصلی، مصلی هشتگرد
✅ ویژه #برادران و #خواهران (رایگان)
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
#پخش_زنده
🌷 ان شاءالله این👆جلسه استاد پوراحمدخمینی بصورت #زنده در لینک زیر پخش خواهد شد.
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/397541377C08a40be0ed
🔸کارگاه آموزشی تربیت نوجوان
( با حضور استاد پوراحمدخمینی )
⏰ زمان: #یکشنبه ٢٨ آذر ماه
(ساعت ١۵.٣٠ تا ١٧)
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تربیت نوجوان
#گوشی_شخصی
@hamsaranekhoob
🌷 لطفا نظرتان درباره برنامه پخش زنده امروز کلاس تربیت نوجوان را به آی دی زیر ارسال نمایید 👇
🌷 @Manamgedayefatemeh7
کانال تربیتی همسران خوب
🌷 @hamsaranekhoob
هدایت شده از 🌸 همسران خوب 🌸🇵🇸
📣 قابل توجه مردم عزیز #قم و #پردیسان
🔸کارگاه پرسش و پاسخ تربیتی
( با حضور استاد پوراحمدخمینی )
⏰ زمان: #پنجشنبه ٢ دیماه
(ساعت ١٠ تا ١١ صبح)
🕌 مکان: قم، #پردیسان، خیابان شهید نجات خواه، مسجد قبا
✅ ویژه #برادران و #خواهران (رایگان)
🌷🌷🌷 #پخش_زنده در لینک زیر👇
https://eitaa.com/joinchat/397541377C08a40be0ed
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
🌸🍃 کانال تربیتی همسران خوب
http://eitaa.com/joinchat/3451518976C471922bdf6
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هدف_ارتباط_زناشویی
با سلام .من وهمسرم ۲۳ سال هست ازدواج کردیم .سه فرزند داریم فرزند سوم دختر و ده ساله هست من الان ۴۱ سال دارم. دلم یه بچه دیگه می خواد. الان خودم فرهنگی و همسرم کاسب هستن .منزلمون هم از من هست.منتها ایشون ۴ سال پیش بدون اطلاع من وازکتومی کرده و الان می گه من شرایط بچه ندارم. دغدغه ایشون بیشتر جنسی هست.ممکنه به من کمک فکری بدید؟
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺سلامعلیکم 🌺
نزدیکی و همبستر شدن زن و شوهر با یکدیگر برای تحکیم بنیان خانواده موضوعیت دارد و لو اینکه به قصد فرزندآوری و تولید نسل نباشد.
نشانه ارتباط درست و سالم بین زن و شوهر همین ارتباط زناشویی بین آنهاست هرچه این ارتباط بیشتر باشد بنیان خانواده محکمتر خواهد بود ؛بر عکس هرچه ارتباط جنسی بین زن و شوهر کمتر باشد نشانه سرد بودن روابط میباشد .
یک خانمی که هنر زن بودن را به خوبی میداند هیچگاه از مسائل جنسی غافل نمی شود و همیشه مراقب گرمی و شور و نشاط این رابطه می باشد .
سردی روابط جنسی نشان از سردی عاطفه و عشق و علاقه به یکدیگر می باشد .
یک زن نمونه با طنازی و ناز و کرشمه خود و نیز رسیدن به سر و وضع و لباسش در خانه ، می تواند خانواده را مالامال از مهر و محبت و عشق و صفا بگرداند.
موفق باشید
#اعتمادبه_نفس
سلام وادب
من و شوهرم ۳۰ و ۳۶ ساله هستیم و دوفرزند ۱۱ و ۷ ساله داریم روابطم با همسر و خانواده اش خوب هست
اما دغدغه من اینه ک از چهره و اندام زیبایی برخوردار نیستم و همسرم موقع خواستگاری هم این مسئله رو با پدرشون مطرح کردن و پدرشوهرم ب خاطر علاقه ای ک به این وصلت داشت اهمیتی نداد البته اون علاقه هنوز پابرجاست
ومن هیچ رفتار ناپسندی ولو ب شوخی از خودش وخانوادش نسبت ب ظاهرم ندیدم
اما مادر و خواهر همسرم به هر بهونه ای مثلا سوغات برام هدیه فقط لوازم ارایش و..میخرن
کلا اعتماد ب نفسم کم شده جلو آینه کم میرم عکس از خودم نگه نمیدارم رضایت زندگی رو گوش کردم مقدار قابل توجهی حالمو بهتر کرد.
خیلی متشکرم.
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم🌺
🌈زیبایی هر فردی بستگی به زاویه دیدش نسبت به خودش دارد . اگر فردی به خودش با نگاهی زیبا بنگرد احساس می کند بقیه هم به او با نگاهی زیبا می نگرند و برعکس اگر خود را نازیبا ببیند هرچند فرشته روی زمین باشد اما چون به خود حس خوبی ندارد احساس می کند دیگران هم همین حس را نسبت به او دارند .
✨با کسب مهارت های مختلف مثل خیاطی و آشپزی و ... و موفقیت در زمینه های گوناگون می توانید احساس زیباتری نسبت به خود و کمالات خود داشته باشید.
✨ از آنجا که بعد از ۱۲ سال زندگی مشترک هیچ رفتار ناپسندی در این زمینه از همسرتان و خانوادهاش ندیده اید و از طرفی با گوش دادن صوت های رضایت از زندگی به مقدار قابل توجهی حالتان بهتر شده مشخص است که با تمرین و پشتکار می توانید به طور کلی این مسئله را برای خود حل نمایید .
✨یکی از راهکارهای مقابله با این مسئله این است که برخلاف آنچه تاکنون رفتار می کرده اید عمل کنید .مثلاً از این به بعد به راحتی جلوی آینه ظاهر شوید و مانند بقیه به راحتی به آرایش خود بپردازید و با ناز و عشوه و با اعتماد به نفس بالا برای شوهرتان جلوهگری نمایید و یا اینکه به سادگی و مانند بقیه و با ذوق و شوق ، در عکس گرفتن ها حاضر شوید و حتی عکسها را با آب و تاب برای خود و دیگران توضیح دهید حتی گاهی خودتان پیشنهاد عکس گرفتن در موقعیت های خاص را بدهید.
موفق باشید.
#فرزندپروری
سلام خدمت مشاوران گرامی
1.بنده یک دختر دوماهه و یک دختر سه ساله دارم. برای جدا کردن اتاق خواب چه اقداماتی داشته باشم که به دختر بزرگترم با وجود خواهر کوچکتر فشار روحی وارد نشه؟ و اینکه بنده قبل از تولد فرزند دوم اقدام به از پوشک گرفتن فرزند اول کردن و متاسفانه بعد از به دنیا اومدن فرزند دوم همه مسیری که رفتم بیهوده شد و فرزندن دو هوا شد الان چه کار کنم تا از پوشک بگیرمش.
2.ما برای حفظ اعتماد به نفس و استقلال به فرزندمون میدون دادیم و اون هم خیلی میدن گرفته😇 رو خواسته هاش اصرار داره و با بزرگتر شدنش این قضیه خیلی از ما انرژی میگیره و اذیت میشیم. حالا سوال اینه که امیری که فرزند باید هفت سال اول داشته باشه در چه حده؟ چه قدر قابلیت عملی شدن داره؟اینکه خیلی وقتها دستور میفرماین 🙂 که حتما فلان کارو مامان یا بابا یا... باید انجام بده و از شخص دیگه ای نمیپذیرن و گریه میکنن و تکرار اینها ادم رو عصبانی میکنه.در این صورت چه کار باید کرد؟ با بچه ای که نزدیکانش ادمهای قد و یک دنده ای هستن چه طور برخورد کنیم که در عین اینکه استقلال طلبیش حفظ بشه یک دنده بار نیاد؟
3.با دختر بچه 7ساله که زود قهر میکنه چطور باید برخورد کرد؟
🌷#پاسخ_مشاورامین کانال تربیتی همسران خوب جناب آقای #سلیمانی_نسب
🌺بسم الله الرحمن الرحیم🌺
🌺 سلام علیکم 🌺
👈جواب سوال اول: با توجه به حضور فرزند دوم به نظر میآید جدا کردن اتاق خواب و از پوشک گرفتن فرزند اول به صورت همزمان هم برای خودشما مقداری سخت باشد و همین که برای فرزندتان موجب استرس و اضطراب بشود. پیشنهاد می کنم اجازه بدهید مقداری از تولد فرزندتان بگذرد تا زمانی که دختر بزرگتان خودش را با کمک شما با این موقعیت وفق دهد.
بعد از آن با حفظ رابطه عمیق عاطفی ابتدا با جدیت و بدون شک و دودلی اقدام به از پوشک گرفتن او نمایید و در مرحله آخر و به همراه خواهر کوچکش محل خواب هر دو را با توجه به مطالبی که قبلاً در این رابطه در کانال عرض شده است جدا کنید .
👈جواب سوال دوم: امیری و پادشاهی کودک به این معناست که نباید به شخصیتش هیچگونه خدشهای وارد شود و او همیشه و در همه حال مورد اکرام و بزرگی قرار بگیرد، به خواستههای ریز و درشتش به ویژه در این ۷ سال جامه عمل پوشیده شود و یا اینکه پدر و مادر و اطرافیان ، او را به هر صورتی که شده راضی کند که پیغمبر مهربانی ها در این زمینه فرمودند اگر کسی بچه ای را که گریه می کند و بهانه می گیرد بتواند راضی کند ، خداوند در آخرت به قدری به او میدهد تا راضی شود ؛ پس عصبانی شدن و از کوره در رفتن در این زمینه بیمعناست و لازم است پدر و مادر با صبر و حوصله در برابر خواستههای کودکشان تدبیر کنند.
👈 جواب سوال سوم باید علت زود قهر کردن او را بررسی کرد. قهر کردن دختربچه ها آن هم در این سن و سال تا حدودی قابل توجیه است اما اگر بیش از اندازه است ممکن است به این خاطر باشد که والدین و اطرافیان هم ، با او چنین رفتاری دارند و به محض کوچکترین ناملایمتی با او قهر می کنند، که اگر این مسئله برطرف شود تا حد زیادی قهر کردن ها کم می شود.
در ضمن می شود با روش الگو برداری مدلهای دیگر تعامل با دیگران را به او آموخت مثل محبت کردن ، صحبت کردن ، حل مسئله و غیره به جای قهر کردن را به او آموزش داد.
موفق باشید
#ارتباط_با_همسر
#تغییر_رفتار_همسر_در_طول_سفر
سلام استاد خدا قوت .
در صوت سوم هنر زن بودن۲فرمودید هنگام رابطه سخن گفتن منع شده از دید روایات،بنده شنیده بودم که فقط هنگام لقاح چون ممکن است جنینی از آن رابطه حاصل شود که لال باشد منع شده،ممنون میشم شبهه مرا برطرف کنید.
سوال دوم اینکه گاهی بخاطر شرایط(مسافرت و...) ممکن است زوجین فرصت درکنار هم بودن برایشان کم شود،اینجا گاهی بعضاً مردها تغییر رفتار میدهند و بهانه میگیرند و بدخلقی میکنند ،ایا ممکن است دلیلش این دوری باشد یا حداقل مؤثر باشد؟ به طور کلی دلایل این بدخلقی ها چه چیزهایی میتواندباشد؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما بانوی بزرگوار
بسیلر عالی هست که به یادگیری مهارت های زندگی اهمیت میدهید و از منابع مفید استفاده میکنید.ان شاالله در مسیر ساختن زندگی فاطمی، با یاری خدا موفق باشید.
در ارتباط با سوال اول به طور کلی سخن گفتن هنگام رابطه مکروه است و اگر رابطه به قصد فرزندآوری باشد، منع شدید شده است، در روایت بیان شده ترس از این می رود که کودک لال به دنیا بیاید، منتها در مرحله پیش نوازی و آماده شدن هر دو طرف برای شروع رابطه اصلی، که اهمیت بسیار زیادی دارد، شوخی و صحبت های تحریک آمیز جهت آماده سازی جسمی و روانی هر دو طرف، هم در روان شناسی و هم در روایات توصیه شده است.
در ارتباط با سوال دوم، بله امکان دارد و بسته به شرایط دارد، نکته مهم این هست که رفتن به سفر های طولانی مدت مثلا چند هفته یا یک تا چند ماه به این شکل که شرایط و فضا برای ارتباط جنسی بین زوجین به هیچ وجه فراهم نباشد قطعا درست نیست و آثار منفی مخربی و روابط زوجین خواهد گذاشت. یا اینکه یکی از زوجین به مدت طولانی بدون زوج دیگر به سفر برود، این مورد نیز به شدت آسیب زننده هست،اما اگر در حد سفر چند روزه تا یک هفته هست، سعی کنید اولا قبل و بعد از سفر که به شهر و خانه خود تشریف می آورید، رابطه جنسی با کیفیتی داشته باشید و البته در طول سفر روابط عاطفی، حفظ اقتدار و احترام همسر در صورت وجود برخی کم و کاستی ها، داشتن روحیه صبوری و غر نزدن مدام به همسر و داشتن روحیه قدردانی از زحمات همسر را حتما مد نظر داشته باشید. چرا که ممکن هست این رفتار همسر ناشی از علل دیگر هم باشد که به مواردی که گفته شد باید توجه کافی شود و البته نکته مهم دیگر این هست که بین زن و شوهر به عنوان دو دوست و دو یار، باید فضایی امن باشد تا بتوانند بدون ترس یا دعوا، درباره دلخوری هایی که از هم دارند یا نیاز هایی که دارند ، صحبت کنند و البته بسیار بسیار مهم هست که این صحبت چگونه باشد و به چه شکل بیان شود؟؟ ، بنابراین توصیه میکنم هم از صوت های هنر زن بودن و از دیگر کتب معرفی شده در کانال در پاسخ به سوالات مشابه در جهت غنی سازی روابط و تقویت مهارت گفت و گو با همسر استفاده کنید.
ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob
#یافتن_هدف_در_زندگی
سلام خسته نباشید
واقعا ممنونم بابت رایگان بودن مشاورتون انشاالله خدا صد در دنیا و هزار در آخرت بهتون اجر بده
من دختری ۲۲ ساله هستم فارغ التحصیل بیکار درحال حاضر
تو خانواده ای بزرگ شدم که مدام دعوا بوده و من استرسی هستم و چون پدرم کمال گرا بودن هروقت اشتباه انجام میدادم کاری رو، سریع سرزنش میکردن که بلد نیستی و خلاصه تو این شرایط بزرگ شدم.
الان من بی هدفم بی انگیزه ام اصلا نمیدونم باید برم سراغ چه کاری چی رو شروع کنم ، دلم میخواد برم پیش مشاوره ولی هزینه ها بالاست و اینکه به یک بار هم ختم نمیشه
شما بگین من چیکار کنم براساس تست mbti من یک فرد با تیپ شخصیت isfj هستم.
حالم از خودم بهم میخوره اصلا هدفم رو نمیدونم، اصلا خونمون و جَوِش رو دوست ندارم
من باید چیکار کنم حالم خوب شه ؟
🌹🍃 پاسخ #مشاور_امین کانال تربیتی همسران خوب، سرکار خانم #علاءالدین
سلام خدمت شما دختر بزرگوار
درک میکنم که شرایطی در منزل دارید که برای شما ناخوشایند هست، و بخشی از شرایط امروز خودتون را ناشی از شرایط خانوادگی میدانید، قطعا نمیتوان منکر تاثیر رفتار های خانواده بر فرد شد، اما نکته ی بسیار مهمی که در این جا مطرح هست این هست که خداوند به همه انسان ها در مرحله ای از زندگی فرصت جبران کمی ها و کاستی ها و مشکلاتی که به واسطه ی امور غیرارادی و خارج از تسلط فرد برای او رخ داده را میدهد، و آن مرحله،دقیقا دورانی است که شما در آن قرار دارید، زمانی که قدرت تجزیه و تحلیل مسائل را پیدا کردید و اوج انرژی جسمی و روحی شما در طول دوران زندگی است. فرد میتواند با وجود اشتباهاتی که خانواده داشته، الان با توانی که خدا در اختیار او قرار داده این کاستی ها را جبران کند و از این به بعد مسیر درست تری در پیش بگیرد و میتواند خود منفعل باشد، مسئولیت خود را نپذیرد و تا پایان عمر با گله و شکایت و کینه از خانواده روزگار را سپری کند، این به انتخاب خود فرد بازمیگردد. اگر فردی این دوران و فرصتی که به او داده شده را به هدر بدهد، مسائل و مشکلات او در مراحل بعدی زندگی بیشتر به عهده خود او خواهد بود، چرا که به او فرصت جبران کاستی های خانواده داده شد اما او این فرصت را با افکار بیهوده از دست داد...
البته مسیر و هدف گاهی برای فرد، مبهم میشود، مشاوره و تست های روان شناسی، یکی از راه های خودشناسی و شناخت مسیر متناسب است و بهتر هست که فرد از منابع مختلف استفاده برای رسیدن به این شناخت استفاده کند، به خصوص خواندن کتاب های مفید، میتواند به فرد کمک بزرگی بکند، که ادامه برخی از آن ها معرفی میشود، فرد حتی اگر هزینه خرید کتاب را نداشته باشد میتواند از کتابخانه قرض بگیرد یا از نسخه های الکترونیک که هزینه کمتری دارند استفاده کند. تست های روان شناسی هم میتواند در این راستا کمک کننده باشد به شرطی که داده های آن با سوالات و مصاحبه تایید و تکمیل شود.
بر عکس آن چه که متاسفانه در جامعه و به جوانان القا میشود، که این دوران باید فقط خوش بود و تفریح کرد و همه ی امکانات را در اختیار داشت وگرنه جوانی به هدر رفته!!! اتفاقا این دوران دقیقا دورانی است که فرد باید عزم خود را جزم کند و همه ی تلاش خود را به کار گیرد تا درختی که میخواهد در بقیه طول عمر از ثمره ی آن بهره ببرد را بکارد و خوب پرورش دهد، و البته این توان انسان برای این کار رفته رفته با ورود دوران های دیگر زندگی کم میشود، پس تلاش و کوشش در این دوران اصل هست، برای یافتن مسیر چند نکته مهم مد نظر هست، یکی این که ارزش های فرد و دیدگاه کلی او درباره رشد و موفقیت چیست؟ اگر چه اتفاقی بیفتد میگوید که من موفق شده ام؟ چه مولفه هایی در این مسیر برای فرد اهمیت دارد و الویت آن ها به چه شکل هست، مثلا ممکن هست فردی بگوید، ۱. اینکه بتوانم به دیگران کمک کنم و برای جامعه مفید باشم، ۲.احترام و منزلت اجتماعی کسب کنم، ۳. درآمد داشته باشم. و ... فرد باید صادقانه و بدون رودربایستی با خودش این الویت ها را مشخص کند.
دوم کار این هست که علایق و توانمندی های خود را مشخص کند؟ اینکه دوست دارد در چه زمینه هایی فعالیت کند و تا الان در چه زمینه هایی فعالیت داشته و تا حدودی موفق هم بوده؟ طبیعتا انتخاب بر اساس توانمندی ها اهمیت زیاد دارد، چه بسا گاهی فرد زمینه هایی برای رشد از کودکی و نوجوانی دارد که به آن بی توجه هست و اگر آن ها را پیگیری کند و جدی ادامه دهد، میتواند موفقیت زیادی برای خود رقم بزند. و در مورد علاقه نیز نکته مهم این هست که علایق ما با ارزش های ما درباره موفقیت باید هماهنگ باشد، مثلا اگر من به هنر و یا تحصیل در رشته ی علمی علاقه دارم که کار و درآمد خاصی برای آن وجود ندارد و از طرفی کسب درآمد برای من اهمیت زیادی دارد، باید این تناقض را حل کنم....
ادامه...
یا در ارزش های خود تجدید نظر کنم، یا علایقی دیگری که با ارزش های من سازگار هستند را دنبال کنم یا به نحوی هر دو را تامین کنم مثلا در رشته ی تحصیلی مورد علاقه ام تحصیل کنم اما کسب درآمد را به شیوه ی دیگری جدای از رشته تحصیلی دنبال کنم...
مورد بعدی اینکه زمینه هایی که برای فرد فراهم هست را کاملا استخراج کند و کامل بنویسد، مثلا آیا امکان ادامه تحصیل دارم؟ آیا امکان یادگیری یا هنر یا مهارت خاص را دارم؟ و ... گاهی ممکن هست به دلیل محل زندگی یا شرایط اقتصادی و ... همه ی این زمینه های مورد علاقه فراهم نباشد، در این حالت اگر فردی میتواند با اندکی تلاش و با در نظر گرفتن همه ی جوانب شرایطی را فراهم کند که به کار مورد علاقه اش که با اهداف او هماهنگ هست برسد، خوب هست و اگر هم نتواند به هر حال نباید دست روی دست بگذارد، بلکه به جای گله و شکایت باید در شرایط فعلی از کاری که فرضا جزو علایق اولیه او نبوده اما امکان انجام آن را دارد شروع کند، و سعی کند با تلاش و موفقیت در آن زمینه هم توانمندی خود را نشان دهد و هم کم کم با گذر زمان و از طریق تلاش های خود، شرایط برای انجام دیگر کار های مورد علاقه را نیز فراهم کند...
در مورد کتاب ها نیز، کتاب های زیر را پیشنهاد می دهم، کتاب های "مسئولیت و سازندگی" و "حرکت" از استاد علی صفایی حائری، کتاب "زندکی خود را دوباره بیافرینید" از جفری یانگ و کتاب " زندگی برازنده من" ترجمه کاوه نیری
ان شاالله موفق و موید باشید.
💠 کانال تربیتی همسران خوب 💠
@hamsaranekhoob